Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Fant suhcen ženska močnejša

Fant suhcen ženska močnejša

Videla sem par srednjih let zenska okrog 40…moski nekaj let starejsi… Videlo se je da jo ima zelo rad, clovek na mestu bi rekla… Tudi pogovor med njima…. Samo je pa on ker je suhcen zgledal proti njej kot otrok sploh ker je bila mocnejsa.Se ce ste v takwm paru tudi sami tako pocutite… Res pa je da ljubezen nw pozna meja

Pa ima to ali si suh ali debel s tem kako kvalitetno vezo imaš s tistim ki ga imaš rad?

poznala tak par. on suh, on res predebela
imela sta dva otroka. sina suhca in hčer debeluško

žal je on dokaj mlad umrl. kmalu po 50. ona pa je malo shujšala.

Mogli smo se mi
voljeti drugačije
ozbiljnije
bilježiti sve važne događaje:
” U petak, 17.10. uzeo sam te u naručje
i nosio glavnom ulicom
ljubeći ti kosu, grudi, noge, lice
ljudi su nam fućkali s prozora
balkona, iz restorana
kasnije si mi to pričala
jer ja sam bio zauzet jagodama
s tvojih usana
(prepjev: jagodama tvojih usana)
jedući ih kao da jedem rumeni san
sočan i raspršen po našim jezicima
a onda sam te cijelu osjetio
u grkljanu
i suze su mi padale
od tolike ljubavi
ljubavi moja
to je bilo u petak
sedamanestog listopada
jesen je bila
znam to po pticama
što su otišle
s kišama.”

Duško Babić

ima pač fetiš na malo več sala na ženski. Nič novega.


Ljubezen pozna meje, saj ravno ona ne deluje tako, da drugemu škoduje, kjer deluje ego..

Pomembno je to, kako drug drugega doživljata in kako ravnata v skladu s tem, ne glede na njun videz, ki je subjektivna stvar..

Če dva znata kvalitetno komunicirati med sabo to ni slabo.

Sem v službi Večne Princese Večnosti. Njeno visočanstvo zahteva od mene neskončno več kot samo superfantastične sposobnosti in prav je tako.

Tak par se lahko odlično shaja skupaj. A če je situacija taka se jima svetuje edino previdnost, da ga ona nebi poležala.

Lepa pesem, edino kar je vredno od odgovorov prebrati. Biser med…

“Res pa je da ljubezen nw pozna meja”

Glupost očitno tudi ne

Če je med njima kemija, če sta zaljubljena, če sta si kompatibilna, kaj ima potem veze če ima ženska 5kg več ali 15 cm več od moškega ali 7 let manj od moškega? Včasih so se zgražali oziroma se nekateri še vedno, če sta bila skupaj belopolt moški in temnopolta ženska, danes pa imamo taka trapasta vprašanja, če je ženska močnejša, moški pa bolj suh…

Kaj ima pa kdo v možganih in srcu, se pa nihče ne vpraša.

Odgovor na objavo uporabnika
Lauraaa160, 25.11.2021 ob 12:49

Če je med njima kemija, če sta zaljubljena, če sta si kompatibilna, kaj ima potem veze če ima ženska 5kg več ali 15 cm več od moškega ali 7 let manj od moškega? Včasih so se zgražali oziroma se nekateri še vedno, če sta bila skupaj belopolt moški in temnopolta ženska, danes pa imamo taka trapasta vprašanja, če je ženska močnejša, moški pa bolj suh…

Kaj ima pa kdo v možganih in srcu, se pa nihče ne vpraša.

Jah no…meni to smešno zgleda in s takim tipom (manjši od mene) ne bi bila.

A pol pri njih to tako zgleda, da ona njega v objemu dvigne od tal in kušne?

In kakšne veze ima to vse skupaj teza nekoga barva nekoga a nismo vsi ljudje in enakovredni v vseh pogledih? Za mene avtorica in se marši kdo človek brez vrednot da ocenjuje nekoga na zunanji izgled!!!

Ne sodijo vsi človeka po zunanjosti kot ti 🤷🏻‍♀️

Če je kontra, pa je ok?

Ljudje. Imam obline. I love them. And he loves them auch. Vsa telesa so lepa, če se znajo nositi in (samo)spoštovati. Ni lepšega od užitka v telesu — ga opazovati, izkusiti in tudi imeti. Upam, da bo avtorica izhodiščne misli uspela to nekoč iskusiti ali pa vsaj razumeti. Spomnim naj za konec na en zgodovinski ideal ženske: Willendorfska Venera.

Vsem pa priporočam tegale gospoda: https://youtu.be/_gjTtVEso0g

 

lp

Sej veš kaj pravijo: “Več jo je, več je tvojega…”

Kaj kurc te briga?

Torej … ne štima vam. Na koga ste zdaj ljubosumni, komu zavistni?

(kar njima paše, je čisto njuna stvar)

Kot bi opisoval mene in mojega partnerja, čisto fajn funkcionirava. S prejšnimi sem tudi…

Pogosto videvam nafitnisirane, mišičaste, lepo grajene fante z okroglimi, zašpehanimi puncami. Pa se imajo zelo radi.

ogabna situacija

peder premalo podojen

mommy issues?

    Ja in? Kaj pa, če sta skupaj že par let in ženska recimo v začetku zveze ni bila debela? Kaj bi naj šla narazen ker se je zredila? Očitno zveza ima trdne temelje in ne temelji samo na kemiji in zunanjem izgledu. Lepota mine karakter in ljubezen pa ostane. Moja punca je tudi močnejša, jaz sem suh in nama vse štima. Tudi spolnost in komunikacija nasploh je boljša kot v vseh mojih prejšnjih zvezah. Tako, da meni taka zveza čisto odgovarja in me osrečuje.

In zakaj ne? Poglejte si na internetu, kakšno ženo ima Pierce Brosnan. Lušna, a precej močna. Pa kakor vem sta eden bolj srečnih parov med slavnimi.

Pri teh zadevah je sicer možno dvoje: ali je bil partner (velja za oba spola) prej suh in se je potem zredil, a ga imaš še vedno rad, ne zato ker ti je tako všeč, pač pa zato, ker je ljubezen precej več od fizičnega izgleda, ali pa so ti dejansko všeč močnejše ženske. Meni recimo so. Ne zdaj z nekim silnim (samo) trebuhom, a če je lepo “popolnjena”, torej prsa, boki, zadnjica, nič ne moti, če je tudi nekaj trebuha. Imam ženo sicer suho (ki zase pravi da ni) in mi je tudi všeč (izbral sem tisto, s katero sem ne najbolje razumel, ne tisto, ki mi je bila takrat najbolj všeč, kar je vodilo v 25 let zveze in 3 otroke), a za kakšno bolj konkretno rad obrnem glavo.  Če bi se stvari v življenju poklopile drugače, bi brez težav bil tudi z kakšno malo bolj zaobljeno in bi mi prav taka bila tudi všeč.

Tako da ne se čudit, ali celo zgražat. Seveda pa ne morete od vseh moških pričakovat takega okusa. So eni, ki so jim res všeč samo zelo suhe in pri takih močnejša ne bi imela možnosti. Dogaja se namreč tudi, da so nekatere začnejo prav nosit in celo neprimerno oblačit in mislijo, da to kar vsem sede. Kile je treba tudi znati nositi.

New Report

Close