Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu fantazije

fantazije

o čem…..danes burite svojo domišljijo???

recimo…včeraj mi je rekla, če sem kaj potreben…me je skoraj kap……

toda danes……no kar predstvaljate si…

o naslednjem sexu…upssssssssssss

pa vi?

leta letijo - iščem stevardeso

Ko gledam sexi oblečena dekleta po mestu…si predstavljam marsikaj vročega;-)

Ojla, Ondi, ti porednež, kaj ti roji po glavi, a?

danes mi burijo domišljijo roke … ki drsijo po moji mokri koži … in se ustavljajo na strateških točkah;-) … in se tam ne le ustavljajo, pač pa tudi ustavijo … o, glej, ti šment, zdaj ne vidim več samo rok, pač pa so okončine dobile tudi lastnika;-) … ja, ja, prava oseba je tole … nč narobe z mojo domišljijo;-)

vam želim vroč vikend! da bo v ponedeljek kaj pisat … ampak – nikar si nič zmišljevat;-) to ne velja!!!

a neda…..kako to prija……..ko se telo tiho in počasi prebuja…ko se koža po »kokošje« našopiri…..ko napetost in vzburjanje v glavi počasi naraščata…ko roke drsijo po mehki koži…ko se noge komaj zadržujejo, da ne bi dokazale, kak zlahka se razprejo in omogočijo dostop v vlažno, vedno pripravljeno in voljno pič***, medtem ko se oči pasejo na dveh golih telesih, ki se strastno poljubljata, ližeta po vseh rajcajočih delih telesa, se božata po zardelih in naraslih bradavičkah, gneteta napete prsi in nastavljata z mokroto preplavljene pičke njegovemu jeziku….

Ups….me je zaneslo…a ti vedno tak čudodelno vplivaš…..

DANES FANTAZIRAM O TVOJIH ROKAH IN NOGAH, MISLIŠ KAJ NA ME?
POLJUB

razočaran … ti si pa zelo natančno prebral mojo zgodbico;-)
ti je očitno razburkala misli … ti privoščim še kakšno, morda;-)

imaš slabo srce?

Ja same življensko vroče stvari…In kje si ti ,da te ni bilo tako dolgo?in jaz te čakam,pa čakam…?

Ido kje se izgubljaš?Vse manj si aktivna?

Lenči lepo,da si se tudi ti vrnila v naš sex krog;-)

sex krog?

kaj če bi danes za spremembo udarili en paralelogram : )

kaj imaš raje…da je navpično al poševno…hahah

Extaza…strast…užitek…sex energija:-)

Sedajle sanjam in razmišljam o ženski v mini krilu in visokoh petah,kako ji dvigujem krilo in poljubljam vrat…

New Report

Close