fantje in dekleta
Nekak mi je gmajna vornih
zlezla pod kožo, čeprav
kar naprej nekam divjamo
in gre vse hitro, prehitro….
Pa pol moram rečt vsaj fejst bodte ne de..
Škrat se bo za nekaj časa
spet potuhnil, menjava namreč
službo, pa še en kup drugih
stvari ima za postorit, ki jih
je odložil kot da bo šel pripravljat ozimnico:)
Zato mi ne zamerit, če ne odgovarjam,
ker enostavno ne gre, bom pa priletela
1x ziher (ja kedo bo pa v temo brcal ne de)
Bom poskušala zj….t Tele-komo da zrihta un
blesav adsl – še letos ne de…
Ja kej nej rečem druzga kokr imejte se radi in
ne pozabite drugim to tudi pokazati
(je treba kumunicirat ne de)
PacmakamVornih du nadaljnega
Jest pa vornih adcmakam, ampak naj ti povem, da meni ne boš ne ušla, ne se mi izgubila, ker te že poiščem, ko pridem naokoli.
Lepo se imej, dokler se spet ne javiš, naj ti bo delo v veselje in v zadovoljstvo in naj se ti s tvojim notranjim mirom in tistim, kot pravimo, končno enkrat malo umirjenim načinom življenja vrne ljubezen do sebe in do vseh, ki v tvojem srcu zavzemajo kakršenkoli prostorček.
Bodi nam dobro … letos ne bo treba rihtat kurjave, ane, bo pa drugega dovolj in … preveč!
Severnicaaaaaaaaaaaaa !!!
Lep,lep pozdrav od ta izgubljene
z ene-podobnimi problemi mislim le še na
ČAJ !!!
Dobro rečeno:”Komunicirat je treba!”,hahaha
Bom!
…in,ker malo prideš sem,jaz pa še manj,bi mi bilo žal,če bi zamudila tolelelele misel od ud zgori:
…pa,k se u usem strinjava,sem si mislila,da bi se lahko tudi o temlelelele….
“Vaši otroci niso vaši otroci. So sinovi in hčere življenja, ki teži po sebi. Prihajajo skozi vas, a niso od vas; in čeprav so z vami, niso v vaši posesti. Morate jim dati svojo ljubezen, a ne svojih misli, kajti imajo lastne misli. Lahko dajete dom njihovim telesom, vendar ne njihovim dušam, kajti njihove duše živijo pod streho bodočnosti, ki je vi ne morete obiskati niti v sanjah. “
Pa srečno! …do komunikacij-e
Starčica….ti boš pa kmau meni idol ker menjaš službo kot jest avte, ampak tako je prav.
Nikoli ti nihče nič ne more, nikoli ti ne bo nihče očital, da ti je bilo kaj namesto tebe narejeno, prišparano, ali k jaslim prinešeno.
Ti imaš pa tudi pogum in voljo in znanje, da te ni strah novega, drugačnega ali sprememb. Imaš več mud kot tisti ki jih s sabo nosimo in to mi je všeč, pa ne mislim tle tiste trans variante, ampak onako…više figurativno.
Čestitam za voljo in pogum, res !!!!
Naj bo Bog in mafija vedno s tabo.
:))))