Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Fantje, moški si sami kupujete…

Fantje, moški si sami kupujete…

Gate, majice in nogavice. Ali za vas to uredijo partnerke, žene. Ljubice po moje ne.

Nekaj si sam, nekaj mu jaz. Za ljubico ne vem.

Oblačila si kupujem sam. Ljubica mi kupi tu in tam kakšno malenkost…pas, šal, uro….

Tisti, ki si ni sposoben sam kupiti oblačil, najbrž nima niti partnerke, niti žene in niti ljubice. Kupuje mu pa mamica.

Gate in stumfe, spotoma kupim jaz. Ker vedno vec kupujem online, sploh za otroka, tudi vrzem uc na zgornje dele zanj. Poznam njegov stil in je v trgovinah jebeno tezko dobit…namrec ni tip moskega katerem je trenutno naklonjena moda. Se pravi ni pozenscen in razne palmice in rozice i roza vijola rdece majce pr njemu ne grejo skoz. Je po dusi srednje zagret roker. Delaven moski. Tako da zmer pocekiram online kaj se da tam dobit. Drugace pa, ce gres z njim v trgovino….jezusmarija to traja. Gre kupit samo kavbojke pol pa v vsaki stacuni pregleda VSE.

Vse si sam kupi, mu pa tudi jaz včasih kupim kakšen kos kar tako, za pozornost, kot tudi on meni. Ne rabi nobenih sugestij, ima odličen okus in ve kaj mu pristoji. Moški, ki si niti gat ne zna sam kupit, je zame čisti patetik.

Zadnje čase mu pa res jaz bolj kupujem gate, majice, štumfe, spodnje dele trenirk. Se je zelo polenil in bi verjetno ostal kar brez gat. Sva pa že kar v letih. Kupim kar tako mimogrede, iste enostavne modele že več let.
Če si na začetku ne bi sam kupoval stvari, bi me to motilo in precej odvrnilo.

Spodnjice in nogavice mu kupim jaz, ker po večini jaz perem in zlagam cunje. Ko vidim, da so spodnjice ali nogavice za stran, kupim druge.

Halo?!?
Pa saj ni moja mama – in jaz nimam več 10 let, da bi mi kupovala perilo…

LOL, kot da je problem kupit neke gate. Gre se bolj za to, da so ženske odvisne od nakupovanja in vedno najde nek razlog samo da se nakupuje, eden od teh posledic je tudi gora gat. Oblačila pa niso potrošni material kot je hrana, ki moraš vsak dan kupovati, pa čeprav se ženske obnašajo tako, potem pa seveda moškemu nima smisla kupovati, če je že doma preveč.

Vse si sam kupi, mu pa tudi jaz včasih kupim kakšen kos kar tako, za pozornost, kot tudi on meni. Ne rabi nobenih sugestij, ima odličen okus in ve kaj mu pristoji. Moški, ki si niti gat ne zna sam kupit, je zame čisti patetik.

Kaj je to – patetik?

Trpin? (patos)

V SSKJ piše:

Kaj je torej patetično in kdo je “patetičen”? Za začetek bom vzel definicijo iz SSKJ, ki pravi sledeče:

patétičen -čna -o prid. (ẹ́) pretirano navdušen, pretirano vznesen: patetičen govor; patetična deklamacija / spregovoril je s patetičnim glasom; patetično vedenje / patetičen slog pisem / patetičen človek

pátos -a m (ȃ) pretirano navdušenje, pretirana vznesenost: odigrati vlogo brez patosa; s patosom je pripovedoval o svojih uspehih; deklamatorski patos; ekspr. nabrekel patos / ekspr. vse čustvo je bilo le sentimentalen patos (vir)

New Report

Close