Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fantje ne razumemo in nismo resni!

Fantje ne razumemo in nismo resni!

Tako nam skozi govorite bejbe!
Vaše nežne nature,vaših hotenj,vaših potreb,vašega…….VSEGA!

NE ME BASAT PUNCE!

Primer: cca 25 let nazaj sem punci,ki sem jo “ljubil”(tako se je takrat reklo komu.ki si ga imel zelooooo rad)….napovedal,da pridem v njeno vas.Seveda sem tudi šel….in to decembra meseca ob polni slani in mrazu…..in seveda ne z Renojčki al Pežojčki,kot hodi današnja mularija…temveč s Tomos Colibri(Hej Saško…to je bil stroj kaj!!!!!???)….in seveda za današnje razmere polnag(brez čelade,brez motoristične obleke,skratka…brez vsega)……..in da skrajšam….tam,kjer naj bi bi ona pričakala ledenega moža(beri:mene/po 20 kilometrih vožnje s tistim prdalom pri minus 5 stopinjah kaj drugega najbrž tudi nisem bil/)……je bil prazen trg in žive duše nikjer!Pa je blo podnevi!
Ušesa dol…pa nazaj 20 kilometrov s tisto bogo rečjo,ki je še komaj premogla tiste klance….pri še hujšem mrazu(saj je sonce tist cajt že zašlo)….

In kaj je fora vsega tega pisanja?

To,da je tista punca(zdaj gospa!)…nesrečno poročena,prevarana najmanj stokrat,tepena najbrž vsak drug dan, otroci na trdih drogah, mož “freak” kot se za podeželske frajerje spodobi…..itd.(da ne naštevam dalje…)

In v čem je poanta?

PUNCE NIMATE POJMA O MOŠKIH ČUSTVIH,ŽELJAH IN POTREBAH!
(in ne obratno!……………kot pisarite v vsako revijo,ki komaj čaka izlivov nesrečnih bejb,da si še preostale,ki mogoče mal drugače mislijo…..=premislijo!)

P.s.: in vse to prenašam v današnje okolje in v današnji čas.Vse drži!
Tisti,ki je zdržal brat do tu…bo imel za nagrado moj molk naslednja dva al tri dni(če mi bo uspelo…kar pa me pravzaprav en kaco briga zdej!)

Lepo se imejte….pa ne preveč razmišljat……se začne fuzlat ob tem!raj mal več ekšn(nardi bolje fizičnemu in psihičnemu umu!)
😉

a bitch is a bitch!!!

zato se vedno prijatli, fuzbal pa pir na prvem mestu…pol pride vse ostalo, potem pa če ma moški čas pride še ženska!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Ej Prjatu, kaj se sekiraš.

Kar si napisal….te itak ni vredna.
Ti sanjaš tisto kar si poznal pod njeno podobo, bog ve kak kaco di donna je v resnici.

Dej dej….glavo pokonci….zaradi bejb, vremena in politike se ne splača sekirat. Rajš se odloči za kako naložbeno varianto, da bova skočila do Udin enkrat :))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

hAHAHA Since, car si.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Since 🙂

Pol pa ce je tak, ti bom jaz castla pir, kolko ga hoces spit ob naslednjem fuzbalu s prijatli, pol bom pa spizdla 🙂 Pa ce bos mel cas, pridem po fuzbalu nazaj ;>

Da ne bos reko da je VSAKA bitch a bitch!

sinci…

TAČNO TAK!!!!!

babe so samo za zgago………..hihihiih

bomo trebali nov svat ustvarit,……saj prihaja kloniranje…..ehehheheheheh

avola, frend…enga cmokeca…..

leta letijo - iščem stevardeso.....

Ena izmed mojih velikih želja(skor vsi veste,da se meni redke velike želje VEDNO izpolnijo!!!) je tudi ta,da bova midva nekje(pa naj bodo Udine,Maribor al pa Mozirje)….. tisto reč ušpičila!
😉

P.s.: kam naj investiram minus(-),da bo ratu plus(+)?

Ni blo 25 let nazaj ampak enih par deset manj ;)… Pa tudi Tomosa ni blo, ampak navaden pecikl. Je pa bil moj bolj “pameten”, ker me je kar domov prišel obiskat, da se ne bi slučajno prehladila 😉 :)))). In me ne tepe, jaz njega tudi ne 😉 – no če to kdo eksplicitno ne želi, hihihi (šala mala).

Aja: sem že povedala, da je sneg naletaval tako, da skoraj ni bilo avta na cesti, bilo je krepko pod nulo in da je pot trajala dobre tričetrt ure?

No, pa naj še kdo reče, da smo vsi enaki 😉 :)))). Aja: pa upam, da bo po 25 letih še vsaj pol tako lepo, kot je danes… Bo več kot dovolj :))))). Ok, to aprilsko vreme me malo daje ;).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close