Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fantki

fantki

ne nasedajte ………………………………….

leta letijo - iščem stevardeso.....

..kaj pa deklice………………………………cmokeca………:))))))))))))

Pejd se učit in ne teži.

HMMMMMMMMMMM….zdaj pa si me mal………..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v dilemo spravila…hihiihihi…glede na naslovnike…hihihi

pupi mala…a si ti mogoče s pimpekom…….mislim no………..eko pa sem spet razočaran…pa saj je itak vseeno….mi bo pa v drugem življenju lepše, ko v tem tak trpim, da ne dobim..ops………….

nps. zakaj pa te ne morem priklicati????

moja………

hmmmmmmmmm a si tud fantek???????…ufffffffff…grozno………

prvo ste mi vse frende skenslale…zdaj pa še taki udarci………………čist se mi svet podira…jest pa tak zaljubljen in zvedav…………

packa, a bi ti…ops…pakšne packarije rad(a) počel(a)………

cmokec…….na *ičko……

..zato..ker ne vidiš številke….cmokeca…še enega..na noseka…zakaj pa ne odgovoriš na moja pisemčka ?……ni tvoj naslovček tamle gori pravi ?

..sem se že vse naučila, pacika…

VSEGA?????????????????

hiihihihii…..važička mala………………no kaj recimo????????

mater sem firbčen postal….hehheheh

hmmmm a samo na nosek????????????čakam in nič ne dočakam……….

pupi zgleda da si naslov zgrešila…..

pa-pa…pa ne mi uidit….v šolo mislim…hiih

…hm..v šoli so me naučili brat…..in prebrala sem tukaj gori tvoj naslov….srček….
..danes špricam v šoli, ker me vse boli…tooooooooooooliko nate mislim….hihihihihihihi

O.K., potem pa mi tega razloži:

Do kod, po tvojem mnenju, je zagotavljeno varstvo človekovih pravic?! Celo do vdora v človekovo zasebnost???

Me resnično zanima, če poznaš odgovor tudi na to vprašanje, ki me že nekaj dni muči….

če nasedeš ali ne………

…….. poglej v kaslček tvoj, pa boš videl, kako kukam……… ;))))))))

nooooooo, a se splača nasest?

..vdor v človekovo zasebnost ?…..a sem vam koga prevzela, pacika…a je tole slučajno narejeno samo za par ljudi ….?….tibi morala malo še v šolo…pridi, bova v prvi klopi sedele….hihihihi ?…bom pa primožka prosila, da bo meni in raziku svoj forum odprl…sploh bom pa “vašega ” fantička na čist drug forum speljala…hihihihihi…da se pacika potem ne boš toliko sekirala…..

kaj pa jaz?
A mene pa nihče ne mara?

čakam———————-

Draga deklica, lepo, da me vikaš, veš.
Še je vljudna mladina na tem svetu.
Kaj sem že hotela?
Pohvaliti te, da si se potrudila napisati tako dolgo besedilo, ki pa se nekam ne vklaplja v podano temo. Hotela sem te samo vprašati, če veš, do kod je zagotovljeno varstvo človekovih pravic! Ti pa se nekaj razburjaš in pišeš da si mi nekoga speljala…
Je pač tako na tem ljubem svetu, da nihče ni vseved…. hotela sem ti samo dokazati, da se vsega še res nisi naučila. Ne ti in ne jaz.
Kar pa se Razota tiče – meni se zdi, da je že zdavnaj oddan. Če pa mi ne verjameš, ga vprašaj. Izvoli.
Jeza škoduje lepoti, pazi, ker ne boš več tako lepa. Sicer pa – zunanja lepota mine, notranja ostane. Tvoja notranja pa je v nevarnosti. 🙁

Čist vsaka,kr ma minuto cajta me lahko nategne!!!!
😉

New Report

Close