Fantom International
http://www.bizi.si/FANTOM-INTERNATIONAL-D-O-O/
Mislim da gre za top shop prodajo.
Elektromagnetne resonančne naprave so zelo vredu,ampak je treba vedet na kaki frekvenci in vibracijah delajo in če so pristne te frekvence,ter za kaj jo potrebuješ.Te naprave so res drage,a so vredne,celo za doma imeti za samozdravljenje večino težav.Prosi jih po malu naj ti pošljejo bolj podrobne informacije.
Jaz osebno sem iskal pred leti aparat frekvenčni generator in vse kar sem dobil od ponudb je bil aparat,a le z nekaj 5 nastavitvami frekvenc in je stal okrog 5000 evrov.Ampak jaz sem rabil aparat da si sam reguliram na določena bolezenska stanja,bolezni,DNA repair,… ker je ogromno zdravstvenih stanj,ki potrebujejo svojo frekvenco zdravljenja in se je ponudil en gospod,da mi ga naredil za 36 000 evrov,…
Mal predrago,a bi mi zelo prav prišel.No tolk o razliki v ceni in kaj ti določen aparat nudi.Zato ti je najbolje,da še mal prebrskaš in pišeš tem podjetjam.
Hvala za odgovor.
Predstavnik firme je bil pri nas doma. S podjetja so že nekajkrat klicali, ali lahko pridejo predstavit zadevo, bili so kar vztrajni, tako, da sem nazadnje rekla zakaj pa ne.. Gospa, ki je klicala po tel. je poudarjala, da gre za neobvezno predstavitev, gospod pa je bil za prodajo precej zagret, a ne vsiljiv, zame ++.
Aparat bi še kupila kljub ceni, ker je terapija 40 minut res učinkovala (bolečine so za nekaj ur izginile), a nikjer ni podatkov in tudi ne nobenega bloga, da bi malo izvedela ali so ziher, kako je s servisi, če je kaj narobe .. torej kakšen je njihov odnos, ko je aparat prodan. Pa saj veste kako to gre, ko je nekaj enkrat prodano. Torej bi bila res vesela, če bi kdo kaj o tej firmi vedel povedati.
Ninuška
Pozdravljeni,
kakor mi je znano, od naših znancev, ki imajo aparat že 3 leta in se zelo pohvalijo.V podjetju so zelo prijazni in tudi ustrežljivi. Aparat se jim do danes še ni pokvaril pa ga uporabljajo vsakodnevno, več oseb. Mama dela v zdravstvu, cela družina je visok izobražena, tako da oni gredo vedno ful na ziher preden kaj kupijo, vedno vse prečekirajo. Dobite tudi telefonsko številko strokovne osebe, ki jo lahko vedno pokličete in se z njo posvetujete. Baje se je njihovim znancem, ki imajo tudi ta aparat, enkrat neki pokvarl, ne vem kaj, ene lučke baje niso svetile, pa so jim takoj poslali nadomestnega. Naši znanci so jih ful pohvalil.
Verjemite obstajajo še pošteni ljudje.
THETA