Fantova mama
dekle, nisem jaz tako hitra v pisanju, pa sem ti kar lep zalogaj napisala – pa verjetno je tudi cel kup napak notri …
Fant in ti najprej raziščita pri sebi. Kaj se ima fant sploh oglašat na telefon mami, ko je pri tebi. Enostavno naj mamo ignorira. Pa ti, prvo kar je nehaj pečt in pospravljat za taščičo. Torej drugih ne moreš spremenit, če se nočejo, lahko se spremenita vidva. Delajta na tem. Ko bosta to naredila vama svetujem naprej.
Oglasi se, ker se drugače ženska spravlja name – on pa tega ne dovoljuje. Saj večino časa je ne posluša, ampak potem pa reče, da rabi avto, da mora it po zdravila (ki pa jih pač oče obvezno potrebuje). Sicer zelo redko gre domov takrat ko ga kliče (v vsem času mislim da je šel 2x), ampak potem pa gospa doma razbija in vse pošilja v vse možne organe 🙂
Izogibam se je, kolikor se le da, pride pa pač tisti čas, ko vseeno morem it gor pogledat, že zato, ker me ima njegova nečakinja zelo rada, pa tudi z sestro sva v odličnih odnosih, pa tudi očetu sem zelo, zelo pri srcu. V bistvu me je celotna družina, tako ožja kot širša, sprejela zelo dobro, pač ona je tisti trn v peti skoraj vsem. Naslednjič prisežem, da ji krožnik vržem v glavo :).
ma ženska je cel mon zasmetila s svojimi provokacijam, mone ji pa še nasedajo … – ko bi vsaj dala kak resen problem ven, tak pa same nemune fore …[/quote]
Očitno ji je dolgčas, pa saj je imela napade že prej…. Vedno neka čreva, zgodbice o partnerjih, taščah, sorodnikih, denarju…. Zeh.
pri tebi naj hrani denar
drugo pa
misim, da vama bo ratal, ker se ji nekak ne pustita, čeprav se bere kot da se ji
ampak še vedno je čutit, da se ji ne
tašča je en navaden bordelajn ..mal si preber znake od te motnje
naj povem, da mene je moj sinko pa res fajn cepu, pa nisem taka svina k tašča
samo prevoza nimam pa v hribih živim
pa verjem, da če kaj hočem da mi prinese, se kr namučim
in rekel je , da me ne misli razvajat, da bo pol moral za vsak drek skakt recimo v trg. sama sem odgovorna zato, da nimam prevoza in sama se moram znajdet, ampak ne tako, da obremenjujem druge…tko mi je rekel..pa se itak strinjam.
sem pa v sebi si mislila..porkaš če mi ne moreš prinest 1 kruh, jz pa sem 24 let že skrbela zate, pol pa tud en kurc
ampak , če razmislim…prav ima moj sine. koji kurac sem ja, da mi bo sin nosil kruh…svaka mu čast uglavnem …
pa še mam tud 16 letnika, ki ga učim, točno pred takimi taščami k sem jaz
mu povem, da se za svojo deklico mora postavit, da ne sme pustit, da ju bom jebala v glavo
pa se mogoče sploh ne bom zavedala, ampak, ko bo občuil, kako slabo vest glede mene
naj se ustavi, znori in ne pusti, da mu jo bom vzbujala..jajaja
jz jih učim, da se bojo znal pred menoj zaščitit
pa mi je rekla kolegica da sem luda …sem res…
jz se ubistvu bojim, da bi moji otroci živeli s koz z eno slabo vestjo do mene, tega nočem in pika….
@hhhiii hvala 🙂 ne, ne pustiva se ji, ampak po vsej sili želi doseči to.
Takšno taščo bi si pa jaz tudi želela, ne pa zmaja, ki ga imam 🙂
Pameten sin, še pametnejša punca in grozna tašča. Kot povsod, nič novega. K tebi naj gre, ti skrbi zanj, denar naj da tebi in ob letu osorej bosta lahko šla na svoje s svojim denarjem, saj pametna kot si boš znala.
Učiš jih to kar znajo, bolje od tebe.
Hoj,
Mama očitno po nesreči VSE krivi za njeno stanje oz. se ni sprijaznila (še) z dogodkom. Nič ni znanega o višini njene pokojnine (verjetno nizka ? če sinu vzema denar). Nehote/Nevede se obnaša lastniško do sina, ki pa v bistvu izhaja in notranjega strahu, da bo enkrat ostala sama (nepokretna ?) in (očitno) revna. Vprašanje tudi ali je imela že od nekdaj takšen odnos do njega ali šele po njeni nesreči (vsaj od takrat naprej). Je sin njen (biološki) ? Tudi to je lahko razlog za pritlehno sovraštvo (če ga je njen mož imel z drugo naprimer). Koliko si stara avtorica (starejša ?) ?
Forum je zaprt za komentiranje.