Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fantovi punci sem kazal rit in jajca

Fantovi punci sem kazal rit in jajca

Sram me je.
In to zato, ker sem nehote za praznike pokazal fantovi puci svojo še posrano rit in svoja kosmata jajca.
Zgodilo se je, ko je sinova punca za novo leto prespala pri nas in ko sem zjutraj opravljal v kopalnici svoje jutranje biološke potrebe.
Imam pač tako navado, ko zjutraj opravim veliko potrebo, zaradi praktičnosti še kar s spuščenimi gatami počistim WC školjko, saj si grem potem takoj oprat rit na bide, ki je nameščen zraven školjke… Ravno takrat, ko sem s ščetko čistil WC školjko in sem bil s svojo ritjo sklonjen obrnjen proti vratom, pa v kopalnico uleti fantova punca. Ni se mogla vzdržati komentarja in je samo začudeno rekla : uf kakšna velika kosmata jajca. Bingljajo kot cofi na kapi.
Obrnila se je in zaprla vrata za seboj, ter takoj odšla domov.
Zdaj se pa bojim, da ne bo več hotela priti k nam na obisk in da bo zaradi tega celo nehala z mojim sinom hodit..

Se opravičujem, ker sem v naslovu malo zamočil in sem napisal “fantovi punci“.
Hotel sem napisati SINOVI punci.

Odšla je domov zaradi tvojih kosmatih jajc?

Upam, da niste imeli dan prej za kosilo repe iz zelja in ti je še kaka štreca iz riti visela.

Ne razumem zakaj si tip ne brije jajc. če bi si jih bi bila sinova punca še danes pri njih.
a žena je tudi šla?

si si pa jajca spraznil?

Provokacija.,..

Taisti avtor ima izvrstne mini zgodbice, vsakič na kako temo od prej(tuširanje, higiena po potrebi…)

Zadaj se skriva prikrit talent za pisanje…knjig, pesmi…avtor začni knjige pisat…😀Te čaka uspeh in denar, ter notranji mir.

Kaksna zgodba.:))))…pa kok si star/a da ti take neumnosti padejo na pamet? Eni imate res veliko casa.

Hahahaha, joj, si me pa ornk nasmejal s tem: “….kosmata jajca. Bingljajo kot cofi na kapi.”

Jaz veliko raje gledam jajca, ki ne visijo toliko, še najbolje, da se sploh ne vidi obeh temveč kot eno samo debelo mošnjo.

Zakaj pa ščipalk ne uporabljaš, da ti ne bodo jajca visela?

Imaš raje da tvoj tip daje vtis da ima eno samo veliko jajce? :))))

Res kakšna nesreča. Žal mi je zate saj nisi bil ti kriv v tem dejanju saj je ona prišla v WC. Zate želim da bo punca tvojega dragocenega sina pozabila na ta dogodek in bo imela lepo življenje s tvojim sinom. Vso srečo v življenju in lep pozdrav.

Ps: Precej občudujem moško modo, ki visi iz velikih daljin in so precej poraščena. A bi bilo možno da tudi jaz lahko poležem oči na ta prelepa moška jajca – oziroma fukal vas bi kot mladoletnika!

Še en Ps: Moje mišljenje se vrti okoli komunističnih ideologij in menim da so tvoja kosmata jajca ki visijo kot moj sovrag Hitler last vseh nas dragocenih Slovencev in nam podobnim narodov.

Ps: Rad imam seks z homoseksuanlnimi osebami, saj me je oče posilil ko sem bil star 13 mesecev in imam raztegnjeno zadnjično odprtino.

Ps: Če še niste opazili, me fascinirajo moška jajca.

Ps: Posilil sem svojo ženo in jo prisilil da se poroči z mano.

Homoseksualen ter komunističen Lep pozdrav za vas in vašega zagotovo prelepega sina!

Boris Ferk

zanimivo, da si spregledal kaj si punca dovoli..kako s teboj govori..

New Report

Close