Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek FASADA

FASADA

pomagajte prosim z idejami, ker se mi sanja ne, kakšno barvo bi izbrali.

Streha: temno siva (antracit)
OKna: svetlo siva – srebrna
roleta: srebrna

fasada:??????

Hiša je dokaj moderna, del ravne strehe in del 45stopinj. Napušč je minimalen. Velika okna.

Všeč so mi hiše z barvami v rjavih odttenkih (od zelo svetle, do kombinacije s temno rjavo), vendar se mi zdi, da rjava ne gre na temno sivo streho??
Razmišljam tudi o fasadi v beli in nežno sivi barvi, kaj mislite?
Bi pa želela, da hiša izpade elegantno, ne načičkano s kakšno zeleno, vijola, ipd.

Oranžna, rdeča, gresta zraven… z napačno nianso lahko vse zajebeš..

Experimentiraš z horizontalnimi sivimi črtami…obvezno brez špalet okoli oken v drugi barvi-grdo ko pes..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Iz katerega konca si? Vem za eno bajto v okolici Domžal…se splača it pogledat..črna streha-siv napušč- pastel oranž fasada+ sive različne črte- srebrne ALU zunanje žaluzije

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz bi dala pa rumeno s sivimi črtami

Jaz bi dala belo, pa kakšno temno rdečo ploskev za poživitev.

to se da lepo izracunati po feng shui

Pozdravljena,

mi nismo imeli idej in glede na to, da je gre za kar veliko investicijo smo mi poklicali na Jub, po e- mailu poslali slike, plačali 50€ in so nam naredili 6 barvnih študij. Arhitekt nam je sam predlagal oz. svetoval barvo. Nato smo vzeli barvno lestvico in barve primerjali.

Z barvo sva zelo zadovoljna in ni nama žal 50€. Ipak se pol lažje odločiš.

lp

Kot bi mojo gledala. 🙂

Mi imamo sicer črno streho, velika sivo srebrna okna in srebrne žaluzije.

Hišo sva prebarvala kletni del temnejša (ne temna) siva, zgoraj pa svetlejša siva (precej svetla) in en del hiše je mareličen. Meni se lepo vse skupaj ujame.

Mi imamo podobno, kot ti ajdaR.
Streha temno siva,
okna do tal, temno siv alu
žaluzije krpanke, srebrne.

Fasado smo želeli v intenzivni barvi, svetlo sivo rjavi, tam nekje vmes. Našli smo jo na lestvici Weber fasad. Cokel pa smo želeli v temno sivi.Hiša je moderne arhitekture fasada pa v kombinaciji lesa-macesna.

Kaj smo dobili na koncu. Ta kao sivo-rjava je izpadla sivo-roza, cokelj pa sivo-plav. Da ti ne opisujem nezadovoljstva in raznih reklamacij. V času izdelave fasade pa sem bila ravno v bolnici, tako da sem to videla, ko je bila že izdelana.

Čakam, da skončamo okolico, nato pa jo bomo prebarvali v belo in nič drugega. Bela paše na vsako hišo in nimaš kaj faliti.

Naj še omenim, da so prijatelji želeli sivo fasado v treh niansah, ob oblačnem dnevu pa ni niti kanček siva, ampak čisto plava.

Bodi zelo pozorna pri izbiri proizvajalca, jaz ti Weber odsvetujem.

Jaz sem absolutno za belo. Te pisane barve, po možnosti vpadljive za oko, so out.

New Report

Close