FASADA
pomagajte prosim z idejami, ker se mi sanja ne, kakšno barvo bi izbrali.
Streha: temno siva (antracit)
OKna: svetlo siva – srebrna
roleta: srebrna
fasada:??????
Hiša je dokaj moderna, del ravne strehe in del 45stopinj. Napušč je minimalen. Velika okna.
Všeč so mi hiše z barvami v rjavih odttenkih (od zelo svetle, do kombinacije s temno rjavo), vendar se mi zdi, da rjava ne gre na temno sivo streho??
Razmišljam tudi o fasadi v beli in nežno sivi barvi, kaj mislite?
Bi pa želela, da hiša izpade elegantno, ne načičkano s kakšno zeleno, vijola, ipd.
Pozdravljena,
mi nismo imeli idej in glede na to, da je gre za kar veliko investicijo smo mi poklicali na Jub, po e- mailu poslali slike, plačali 50€ in so nam naredili 6 barvnih študij. Arhitekt nam je sam predlagal oz. svetoval barvo. Nato smo vzeli barvno lestvico in barve primerjali.
Z barvo sva zelo zadovoljna in ni nama žal 50€. Ipak se pol lažje odločiš.
lp
Mi imamo podobno, kot ti ajdaR.
Streha temno siva,
okna do tal, temno siv alu
žaluzije krpanke, srebrne.
Fasado smo želeli v intenzivni barvi, svetlo sivo rjavi, tam nekje vmes. Našli smo jo na lestvici Weber fasad. Cokel pa smo želeli v temno sivi.Hiša je moderne arhitekture fasada pa v kombinaciji lesa-macesna.
Kaj smo dobili na koncu. Ta kao sivo-rjava je izpadla sivo-roza, cokelj pa sivo-plav. Da ti ne opisujem nezadovoljstva in raznih reklamacij. V času izdelave fasade pa sem bila ravno v bolnici, tako da sem to videla, ko je bila že izdelana.
Čakam, da skončamo okolico, nato pa jo bomo prebarvali v belo in nič drugega. Bela paše na vsako hišo in nimaš kaj faliti.
Naj še omenim, da so prijatelji želeli sivo fasado v treh niansah, ob oblačnem dnevu pa ni niti kanček siva, ampak čisto plava.
Bodi zelo pozorna pri izbiri proizvajalca, jaz ti Weber odsvetujem.