Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek FASHION DAYS kaj je to za eno sranje?

FASHION DAYS kaj je to za eno sranje?

Pa kaj je to? Danes ob 12.00 je bila sprovedena ena akcija, naložim košarico, poskušam zaključiti naročilo…pa evo…do 13.34 mi ga ni zaključilo…piše da obdelujem naročilo…seveda so vmes 3 stvari bile razprodane.

A je to samo en veliki nateg ali kaj?

Hja, nateg ravno ne bi rekla … Ampak na dostavo prvega naročila sem čakala en mesec, drugo naročilo sem opravila 24. 7., pa naročenega tudi še ni, pod status piše obdelava. Meni “dostava do 30 dni” pomeni največ 30 dni, ne pa 30 in več. Saj vem, da po poteku akcije zberejo naročila in robo naročijo v skladišča po Evropi, ampak akcije trajajo samo nekaj dni, madona, a te pakete nosijo peš ali kaj – saj iz Malezije ali Kitajske dobiš paket v 5 dneh, noooo …

Skratka, nisem navdušena, naročila bom samo, kar mi bo res všeč in poceni, pa če bom vedela, da rabim šele čez en mesec.

a to je to. Pa tako fajn izgleda, ampak kar mi je všeč je že razprodano. Dobro da vem, da sedaj naročim za jesen, če je dobava tako dolga, hihihi, ali pa tudi ne. Jaz naivnica pa hotela nekaj naročiti da dobim za 3 dni, ker imam z eno podobno firmo čisto drugačne izkušnje. Če v petih dneh ne dvignem, gre nazaj in sem na črni listi – kot neresen kupec. Tolerirajo pa seveda izjemne dogodke /dopust, bolniška, ali kaj/. Jim dam čisto prav, roba potem šiba gor, dol – folk se pa premisli ko je treba denarnico odprt.

Sem nekaj časa še malo spremljala te njihove akcije, pol sem pa tule brala o dolgih rokih dostave in sem nehala.
Sem zadnjič nekaj naročala na nemškem Amazonu, potrdili so dobavo do 15 dni, pol je bil pa paket že 4. dan na naši pošti.

No, ko sem čisto znorela in šla na zrak, sem pozneje videla, da mi je košarico vseeno zbrisalo in naročilo oddalo. Me pa zdaj zanima, če bom naročene izdelke lahko podarila za božično darilo?

No, pa še moja izkušnja s to spletno trgovino: na izdelke sem čakala mesec dni. Med drugim sem si kupila en krasen, kao naj bi bil unikaten plašč. Čez 14 dni po tistem, ko sem ga dobila, sem zagledala popolnoma enkega v izložbi ene cenejših trgovin v enem izmed velikih trgovskih centrov, kjer je bil pol cenejši, kot sem ga plačala jaz.

Najbrž ni treba, da dopišem, da sem nemudoma črtala Fashion days iz mojih internetnih zaznamkov….

New Report

Close