Najdi forum

Faust

Je še kdo razen mene videl Fausta (v enem delu) v leseni škatli? Nisem siguren. Založba Obzorja ali MK? In ena in druga sta izdali Fausta. Ve kdo ceno? Ga še videva kdo v knjigarni? Jaz ga ne najdem, bi ga pa nujno potreboval za darilo.

Hvala!

Ne vem, če je to to, kar iščeš (a je črna vezava?) – nekaj takega je v mislim da Založbi obzorja v MB, stane menda okrog 10.000 – najbolje, da pokličeš – je na Gosposki ulici v MB (čez često od Kvik’s-a – ne vem pa točno, katera knjigarna je zdaj tam, ker je to čisto novo, preselili so jo od nekod drugod, prej je bila tu papirnica) – ravno danes sem videla tega Fausta v izložbi!

Najbrž je to, ja. Sklepam po ceni, ki se mi ni zdela visoka za tako knjigo. In bila je tam okoli 10 tisoč s tisto šminkersko škatlo vred. V Euro Parku na vrhu, knjigarna Mladinske knjige. Si videla, če je škatla lesena? To me muči, da ni kartonska. V bistvu pa bom itak moral iti sam pogledat. Hvala!

Faust naročen! So mi odgovorili (založba Obzorja). Sicer še kar ne vem, če je škatla lesena ali ne, ampak je navsezadnje dokaj vseeno. Napisali so samo, da je v darilni škatli, oviti v svilo. Iz tega sklepam, da ni lesena, kajti potemtakem bi napisali, da je v leseni darilni škatli, ker sem vprašal, če je škatla lesena. Ne morem pa, da se ne bi vprašal, čemu služi ta bogsigavediizčesa škatla. Težko si namreč predstavljam, da bi imel nekdo knjigo na polici v tej škatli. Najbrž je vsa finta v krancanju darila, ali ne?
Če je tako, je pravzaprav ok. Torej bo čudovita knjiga podarjena v “čudoviti?” embalaži. Hmm, prav tako pa ne morem, da se ne bi vprašal, zakaj pravzaprav razmišljam preko tipkovnice. Dovolj, presneto.

Ha, ha, pa saj je važna vsebina in ne embalaža, ne? 🙂
Kolikor mi je upselo videt (sem dobro pogledala, ker sem se prav spomnila takrat na ta tvoj post), pa ni bila v leseni škatli, ampak v nekakšni kartonski! Ampak saj imajo v isti trgovini tudi papirnico pa ni vrag, da ne boste našli kakšne estetske končne rešitve! 🙂

Faust je ena mega knjiga za ktero se tud 10k splaca dat. Skatla, naj bo lesena al kartonska, pa je zato da zgleda bolj fancy. Sej je tud naslov na taki, starinske srebrne crke na crni podlagi. Vse skup zgleda blazno fancy in kao starinsko. Vsebina je pa hvale vredna in to je pomembno.

Pa si bil prav prijeten, ko si se takole sam s seboj luštno pogovarjal!
Ti paše. Lep pozdrav!

Buk, a si že kupil tistega Fausta? Koliko si dal za njega? Namreč, jaz sem ga ravno danes odnesla za 3500 sit, ker imajo totalno razprodajo- 50% popust na vse, in so prvotno, že znižano ceno 7000 sit, še dodatno znižali na 3.500!

New Report

Close