FB dating – tudi sami ff
FB dating, 22.12.2022 ob 18:11
Sem sprobala FB dating. Sem mislila, da je to kaj bolje, ker imaš gor realen profil. No, vsaj jaz.
Ampak tudi tu sami ff. Sicer ne pošiljajo slik svojih tičev kot na kakem Kupidu. Ampak vseeno sami taki, ki prosjačijo za seks.
Kaj se je možakarjem čisto spipalo?
Katera hitro da, dvakrat da. To bi se pa že lahko naučila, bila lekcija učenja na monu.
Sanja203, 22.12.2022 ob 18:15
Katastrofa je ta date…skoda casa in energije. Jaz sem ga trajno zbrisala in se raje prepuscam naključju,da človeka začutim v živo. Vecinoma tipi dajejo stare fotografije, pretiravajo s sportnimi aktivnostmi, v resnici lenobe, in ja pretiravajo s podatki o svoji višini haha
Jaz sem mislila, da je FB boljša opcija. Jaz imam gor povsem realne stvari, profil. No, na datingu je skrit moj priimek, apmak slike pa realna… ampak tipi gor spet sami f.fehtarji. Ne tako vuglarni, prostaški kot na Badoo, Kupid, ampak vseeno samo iskalci seksa. Brezveze.
Ne bo nič dejtanja.
FB dating, 22.12.2022 ob 18:28
Jaz sem mislila, da je FB boljša opcija. Jaz imam gor povsem realne stvari, profil. No, na datingu je skrit moj priimek, apmak slike pa realna… ampak tipi gor spet sami f.fehtarji. Ne tako vuglarni, prostaški kot na Badoo, Kupid, ampak vseeno samo iskalci seksa. Brezveze.
Ne bo nič dejtanja.
kaj pa pol iščeš, 22.12.2022 ob 22:15
kaj pa pol iščeš na tem dajtingu. jaz sem moški pa nisem še bil tam niti mi na misel n epride da bi šel tja gor f fehtat. razloži nam kaj iščeš. deca z debelo denarnico al kaj. čemu je namenjen date če ne f
Očitno si ti bolnik, ki išče samo denar in fuk.
Kaj pa dugega pričakujete ženske, ko grete sem gor. Tako kot na vseh drugih portalih. Itak, da bo najprej naval raznoraznih nekulturnih obupancev, ločit je pa treba zrnje od plevela. Je treba vztrajat, pa ignorirat kretene, po stavku ali dveh jih spregledaš.
Se najdejo tudi ok moški, kolegica je enga tukaj spoznala, čist normalen tip. Je rekel, da ob vseh obveznostih in ob hobijih ni nobene spoznal, pa se je prijavil sem.
Večino tipov zanima samo nekaj za parkrat nažgat in to je to. To pa uspe samo cca 10% tipom in teh 10% si ženske med seboj delijo. Tisti, ki jih pa zanima kaj več pa ženskam niso zanimivi. To je realnost. Skoraj vsaka se lahko pohvali kako so številni zainteresirani za njo in oh in sploh… Ja za parkrat nažgat se vedno najde, za resno daljšo vezo pa ne gre tako zlahka.
Sicer pa lahko same hitro ugotovite kam kdo spada…ne potrebujete več kot par pogovorov.
DomišljeneZgodbice, 21.01.2023 ob 20:00
Večino tipov zanima samo nekaj za parkrat nažgat in to je to. To pa uspe samo cca 10% tipom in teh 10% si ženske med seboj delijo. Tisti, ki jih pa zanima kaj več pa ženskam niso zanimivi. To je realnost. Skoraj vsaka se lahko pohvali kako so številni zainteresirani za njo in oh in sploh… Ja za parkrat nažgat se vedno najde, za resno daljšo vezo pa ne gre tako zlahka.
Sicer pa lahko same hitro ugotovite kam kdo spada…ne potrebujete več kot par pogovorov.
Skratka neki intelektualci in filozofi so popolnoma nezanimivi. Ostanejo fukači, od njih zanimivi samo tisti s tošlom in dovolj lažnjivim iznajdljivim jezikom. Rezultat je butasta mularija in kasneje butasti, nesposobni odrasli.