Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek FB in klepet (ni viden sploh)

FB in klepet (ni viden sploh)

Kako se to zaklenejo – skrijejo :
nekateri profili v klepetu niso niti med nedosegljivimi, pa čeprav se ve da je v tistem času priklopljen na FB, ker objavlja na zidu razne Farmwille itd… ?

desno spodaj, tam ko je krogec za klepet je tudi oznaka, da si nedosegljiv

To se ve, vprašanje je – kako pa ko ga tudi tam ne vidiš…. ? pa veš da je ! :-))

če označiš, da si nedosegljiv, te ne vidijo. pika

če vidiš pa sivo piko pri osebi, pa samo pomeni, da človeka ni pri računalniku, FB pa ima vklopljen.

kako pa veš, da je?

ko sem jaz na facebooku imam tudi stalno izklopljen chat, pa kljub temu pišem komentarje, lepim linke, itd. to rada počnem, nočem biti pa vsem na razpolago za čvek 🙂

.. ja vidim na svojem zidu – osvežuim npr. in je objava pred 5 sec.
– pogledam v klepet ”nema ga”…
čez nekaj časa spet nova objava, prejšnja dobi status npr. objavljeno pred 5 minutami
-spet pogledam klepet ”nema ga nigdje”

v klepetu vidim 0, 1, 2, 3 … (vključno z nedosegljivimi=siva pika) ”a njega nema nigdje”
Pa kako to naredi ??
Ali pač se tako hitro vklaplja in izklaplja na FB, da zmer falim :-))) ?

.. ja vidim na svojem zidu – osvežuim npr. in je objava pred 5 sec.
– pogledam v klepet ”nema ga”…
čez nekaj časa spet nova objava, prejšnja dobi status npr. objavljeno pred 5 minutami
-spet pogledam klepet ”nema ga nigdje”

v klepetu vidim 0, 1, 2, 3 … (vključno z nedosegljivimi=siva pika) ”a njega nema nigdje”
Pa kako to naredi ??
Ali pač se tako hitro vklaplja in izklaplja na FB, da zmer falim :-))) ?[/quote]

pa trikrat so ti že povedali, da imaš lahko izklopljen klepet, ti pa še vedno eno in isto tumbaš”!!!!

če imaš klepet izklopljen, si lahko nonstop na facebooku, pa te tam nihče ne bo videl, ne sive, ne zelene pike NIČ!!!
valda da se na zidu vidi, da objavljaš, si pošiljaš maile, samo klepeta pa nimaš vklopljenega in te ni gor.

če si odkljukaš
postani nedosegljiv

te nihče ne bo videl.

tudi jaz imam isto vprašanje, pa zgleda da avtorice posta niste razumeli:

ne, če se daš samo za nedosegljivega, ni res, da te sploh ni gor, ampak je siv krogec, je pa zraven tvoje ime, tako da vidijo, da si “nekje blizu” :)) torej si gor, pa si se pač naredil nedosegljivega.

če si dosegljiv, pa je zelen krogec – vem, ker imam dva FB profila, ravno za take poskuse itd.!!

Sem pa tudi sama povprašala tiste, ki se jih nikoli ne vidi na klepetu, kako so si to nastavili, pa so odgovorili, da ne vejo, da si niso nikoli tukaj nič nastavljali, ampak je bilo že od začetka tako… tako da ne vem, kje je razlika med njimi in nami…

glej, če se označiš kot nedosegljivega, ne vidiš nikogar in nihče tebe ne vidi.
jaz imam tako nastavljeno in me nihče ne vidi. seveda tudi jaz ne vidim nikogar.

kakor hitro pa klikneš na klepet, si pa ponovno dosegljiv.
potem pa lahko tudi po skupinah določaš, kdo te lahko vidi in kdo ne.

Avtorici so prav odgovorili… Če klikneš postani nedosegljiv te na klepetu nihče ne vidi, prav tako pa ti ne vidiš dosegljivih oseb- kot, da bi bil odjavljen, ampak lahko uporabljaš vse aplikacije, si ogleduješ profile in komentiraš… samo na klepetu te ni.
Če pa je na klepetu ime, ki ima siv krogec oz. pollunco to pomeni, da oseba je prijavljena na FB ampak ni aktivna- ne komentira…

Živjo…mene pa zanima, kaj naj naredim, da mi bo klepet spet delal…pred dvemi dnevi, sem si nastavila status nedosegljivo, sedaj pa se mi sploh ne odpre klepet, da bi lahko nastavila status na dosegljivo…kaj naj naredim?? hvala…

to mene tut zanima

zdravo.
imam problem na facebook spletni strani na računalniku mi nikakor ne pokaže pravilnega facebooka. v datoteki je narejen screenshot tega…kaj naj naredim?

[list][/list]

to narediš s tem dodatkom:

https://addons.mozilla.org/sl/firefox/addon/facebook-unseen/

Kako izgleda ta siva pika, še nikoli je nisem videl? Se nahaja tam, kjer je ponavadi zelena pika ali kje drugje?
Hvala.

Če imaš klepet izklopljen, vseeno vsi vidijo, da si gor, saj je zapisano, bil na facebooku pred 5 minutami, pol ure itd. Če res hočeš, da te ne vidijo, si moraš nainštalirati facebook unseen, to ima denimo Mozilla kot eno od opcij.

Ja, sem opazil, da sem vseeno viden, ceprav imam izklopljen klepet. Ja.jca pa taksna, brezveze, ce NE deluje …

s tem te pa res ne vidijo več…

https://addons.mozilla.org/sl/firefox/addon/facebook-unseen/

Kje je fora? Če ne želi nekdo, da ga vidijo, izklopi klepet. Človek bi potemtakem pričakoval, da deluje. Ampak ne?

ja, to je ena od fint facebooka. Po njihovo ne moreš biti neviden, tisti izklop chata samo skrije zeleno lučko, še vedno vsi vidijo, kdaj si bil zadnjič gor, do minute točno. tudi mene je to motilo, pa sem dobila ta unseen.

New Report

Close