Fb – objava kočljivih slik, prosim pomoč
Resnično, 19.03.2022 ob 22:46
Vsak računalnik, telefon, tablica, imajo svoj IP, če si prijavila na policijo lohk oni raziščejo kdo je lastnik računalnika, telefona, tablice, in posledično kdo je to objavil, pa tud če ima fejk profil. Na policiji imajo kriminalista ki se posebej ukvarja z takimi zadevami, če pa osebno poznaš nekoga ki obvlada te zadeve pa ti lohk on pomaga.
KAko boš ti prijavil, če ne veš kje si?
A ko greš v zdravstveni dom ali kam drugam vidijo pa tvoj ime in priimek se pa začnejo smejati? Dogaja se mi tudi to, da vidijo, prepoznajo po obrazu in grejo na telefon in vidijo da sem to jaz. Ne vem pa ne kje sem?
Na facebooku, instegramu nimam nobene svoje osebne fotografije gor.! Prepoznajo me pa!
modrivrag, 20.03.2022 ob 12:14
Kaj čem na fb dajat, jaz dam na stran, kjer mi vsaj kak evro plčajo. Saj veliko ne dobiš več za to ob poplavi pizdovja, ampak za par kofet pa je.
Ko bi vedela kje sem? Tako pa ne vem in se mi ne more nič nakazati na moj bančni račun!
Prepoznajo me pa!
Realstr, 20.03.2022 ob 12:28
Ko bi vedela kje sem? Tako pa ne vem in se mi ne more nič nakazati na moj bančni račun!
Prepoznajo me pa!
Saj nisi edina, ki se ti na ta račun nasmihajo, to se ne pozabi zlepa, veš? Naši južni bratje so včasih rekli “posle jebanaj nema kajanja”. Bo treba v zakup vzet, da si bila tako zagnana in aktivna.
modrivrag, 20.03.2022 ob 12:33
Saj nisi edina, ki se ti na ta račun nasmihajo, to se ne pozabi zlepa, veš? Naši južni bratje so včasih rekli “posle jebanaj nema kajanja”. Bo treba v zakup vzet, da si bila tako zagnana in aktivna.
SE mi dozdeva, da sem v Sloveniji edina ja, čeprav se ne snemam, edino če se na računalniku sama kamara prižge….
Sploh ne vem kako bom službo dobila? Če sem kje na netu?
Js bi d sm na mestu tvojga zdejsnjega zelel d sma odkrita en do druzga…sej te ni uzel zarad tvoje preteklosti….in njem mors to povedat tle nebos nc resla….on pa ce je neku dec bo pa poiskal tega bivsega kako kost zlomu pa bo hitr povedu kje so slike…js vem d bi tk naraedu ker pr teh enonocnih jebacih negre drugac…
Kje sploh idijotu pride na pamet d napije zensko pol jo pa slikar….roke polomt d sploh nebo vec telefona mogu prjet…
Anonimno 4923, 20.03.2022 ob 10:11
Če te je opil, ti podtaknil alkohol v sok, bi ga morala takoj prijaviti in je tak izmeček za v zapor. Če pa si se sama zavestno zapila pa sama nosi odgovornosti za svoja dejanja.
A alkohola ko človek naredi požirek ne čuti?
Večina je treznih in te bedarije počnejo.
Teh slik se ne da več izbrisati z interneta, tudi če ugotoviš, kdo je to objavil in ustvaril fb profil. Ugotovit se da, tudi za nazaj. Ampak s tem se pri nas, sploh po toliko letih, ne bo nihče prav posebej ukvarjal, žal. Edina stvar, ki si jo lahko naredila, bi bila, da bi tipa prijavila takoj, ko je začel objavljat tvoje slike oziroma takoj ko si ugotovila, da te je slikal brez dovoljenja. Če si pa sodelovala v tem slikarjenju, pa si si sama zakuhala in bo treba pač s tem živet. Nisi pa ne prva ne zadnja, ki se ji je to zgodilo, pa tudi te slike se ne bodo same kar prikazovale okrog po netu. Tako da če ne bo tvoj otrok ravno guglal za tem ali če mu ne bo kdo tega prav posebej kazal/objavljal, se je brezveze preveč sekirat. V kolikor pa bi se te objave ponovile, pa pojdi takoj na policijo.
Sej je poplava nagih riti, 20.03.2022 ob 13:39
Teh slik se ne da več izbrisati z interneta, tudi če ugotoviš, kdo je to objavil in ustvaril fb profil. Ugotovit se da, tudi za nazaj. Ampak s tem se pri nas, sploh po toliko letih, ne bo nihče prav posebej ukvarjal, žal. Edina stvar, ki si jo lahko naredila, bi bila, da bi tipa prijavila takoj, ko je začel objavljat tvoje slike oziroma takoj ko si ugotovila, da te je slikal brez dovoljenja. Če si pa sodelovala v tem slikarjenju, pa si si sama zakuhala in bo treba pač s tem živet. Nisi pa ne prva ne zadnja, ki se ji je to zgodilo, pa tudi te slike se ne bodo same kar prikazovale okrog po netu. Tako da če ne bo tvoj otrok ravno guglal za tem ali če mu ne bo kdo tega prav posebej kazal/objavljal, se je brezveze preveč sekirat. V kolikor pa bi se te objave ponovile, pa pojdi takoj na policijo.
NAjveči problem je tukaj zame, ko ne vem kje sem? In kakšna slika ali video je objavljen? Da bi to prijavila.
Sprašujem se, če grem na razgovor na policijo ali bi mi to povedala ali ne? Ker do zdaj mi niso povedali nič.
Samo ko grem iz razgovora neki slišim v ozadju, da bruhnejo v smeh, ali se pa ti na potiho smejijo.
K je enkrat na netu je vedno na netu! Sem imel podobne zadeve s 100 slikami od bivše v res intimnih pozah pa nikoli nisem razmišljal, da bi kaj objavil. Z bivšo sva imela res dobro intimno razmerje ( jo pogrešam ), a nikoli nebi naredil nekaj proti njeni volji. To počnejo primitivne budale, ki sproščajo neke frustracije ljubosumnosti. Meni je bilo z njo izjembo, ljubila se res nisva nikoli, sex je bil pa vedno nepozaben.
JakOpin, 20.03.2022 ob 16:21
K je enkrat na netu je vedno na netu! Sem imel podobne zadeve s 100 slikami od bivše v res intimnih pozah pa nikoli nisem razmišljal, da bi kaj objavil. Z bivšo sva imela res dobro intimno razmerje ( jo pogrešam ), a nikoli nebi naredil nekaj proti njeni volji. To počnejo primitivne budale, ki sproščajo neke frustracije ljubosumnosti. Meni je bilo z njo izjembo, ljubila se res nisva nikoli, sex je bil pa vedno nepozaben.
Vsi ne moremo imeti tako idealnega partnerja.
Res pa je, da bi samo rada zvedla, kje sem in kakšna sem? Ker ko nekam grem me kar prepoznajo, jaz jih pa prvič vidim.!
Na netu sta mi najbolj zanimivi dve področji, kar sem že večkrat omenil in to je kompjuterska animacija in seveda umetna inteligenca, ki je nevidna. Čim kliknem na objavi nimam več absolutne kontrole nad oddano vsebino. To oddano vsebino prevzame sistem. Ta sistem je seveda inteligenten. Povezavo s sistemom lahko tudi vi čutite znotraj sebe v neki točki.
Anonimno 1113, 20.03.2022 ob 17:58
in kako veš, da naj bi te prepoznali iz slik, objavljenih na netu? ti to povedo ali je to tvoja ideja?
NE to vidim. Ko sem bila zaposlena v neki ustanovi sem tam videla, da me je ženska gledala in potem je v hipu vzela mobitel, ter začela kazati ostalim 3 zaposlenim oni so se smejali in postali rdeči v obraz, ter me pogledovali. Bila je situacija ko sta prišla čistilca in praznila koše za smeti je naredila čisto isto vzela mobitel ter začela neki kazati sodelovcu in se potem smejati.
Bila je situacija ko sem šla na pošto je v hipu završalo in neki govorili, ko sem pogledala so v trenutku nehali ter videla, kako se smejijo. Naslednja situacija sem šla v zdravstveni dom v laboratorij oddati kri, v trenutku ko sem stopila sem videla zdravstveno delavko, ki je imela pogled vsmerje proti svojemu sodelovcu in na potiho kimala to je ona.
Šla sem na razgovor za službo sem povedala ime in priimek, potem sem tam čakala in videla varnostnika kako se smeje ter je ves rdeč v obraz ter me gledav. Naslednji razgovor, ki sem ga imela, sem šla v drugo sobo pisat sem prav slišala tisti krohot, smeh tam v tisti sobi ko sem šla ven. Zdaj se sprašujem, če bi sploh sprejela to službo! Najraje nebi, ampak je situacija zdaj glede zaposlitve zelo težka.