Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fb prijatelji

Fb prijatelji

Imate vidne prijatelje,da jih partner vidi imata skupni profil?

Ni FB zate, če moraš razmišljat kaj in kdo bo videl preko tvojega profila.

To mi je pa res bedno da imata skupni profil. Mislim kakšni control freaki ste. Jaz imam svoj profil, moj svojega, prijatelje pa mislim da lahko vsak vidi od prijateljev.

Odgovor na objavo uporabnika
Vj, 09.02.2025 ob 09:24

To mi je pa res bedno da imata skupni profil. Mislim kakšni control freaki ste. Jaz imam svoj profil, moj svojega, prijatelje pa mislim da lahko vsak vidi od prijateljev.

Potem pa si naredijo profil JožicaTonček Hočevar (izmislila sem si priimek in ime), pa ko imajo rojstni dan , ne veš kdo ga ima , Jožica ali Tonček

Če moraš vse skrivati ali želiš skrivati, nisi za resno zvezo. Je bolje, da takoj končaš zvezo. Kdor ima čisto vest, lahko njegov partner uporablja tudi njegov telefon in obratno, pa ne v namen, da bi preverjal karkoli. Pač, čista vest in to. Ni nobene bojazni, da bi kaj takega videl. Da ima moj partner skrite prijatelje, ni treba sploh, da je z mano. Če to skriva, še marsikaj drugega tudi. To je samo začetek.

Ne, imava vsak svoj profil. Zaprt za javnost, odprt za prijatelje in drug drugega. Imava kar nekaj vsak svojih prijateljev že od prej in nekaj skupnih.

Me prav zanima kako naj bi skrival svoje prijatelje, če je tudi ona med njimi? In zakaj sploh bi to počel…

Nikoli nisem pomislila, da bi morala kaj skrivat. Skupni profili so pa debilizem prve klase. Takšni imajo verjetno še dvojno skupno školjko, da ja povsod lahko vsak trenutek visita drug na drugem.

Odgovor na objavo uporabnika
Ni kaj skrivat, 09.02.2025 ob 14:06

Nikoli nisem pomislila, da bi morala kaj skrivat. Skupni profili so pa debilizem prve klase. Takšni imajo verjetno še dvojno skupno školjko, da ja povsod lahko vsak trenutek visita drug na drugem.

He, he… nova tržna niša za izdelovalce WC školjk! Dobro si me nasmejala, hvala!

Ni potrebe, da bi kaj skrivala. O skupnih profilih se pa ve, da gre za nezrele in ne samostojne osebke, ki še prdnit niso sposobni sami.

New Report

Close