FB razbijalec gesel
Ah seveda, samo za primere da “pozabiš geslo” si poskusil. Saj je Francelj tudi samo za hec štihnil Jožeta z nožem, oni je pa zares vzel in umrl.
Ne zatiskaj si oči. Kriminal te živo zanima, samo si še ne upaš. Se pa pripravljaš. Poštenemu človeku ni potrebno preizkušati metod kriminalcev, ker zna preživeti brez tega.
muca, kdo ti je pa na rep stopil, da tako grozno mjavkaš? a tebi kdo kaj hoče slučajno? ko sem nazadnje preveril, te ni bilo na spisku tistih ki jim kradem kruh, tako da lepo prosim – če je bila pestra noč, nikar ne zapravljal časa s pregovarjanjem kriminalcev ampak si raje mačka pohladi.
kot računalniški mojster za varnost, takšno in drugačno, naj te razsvetlim da zasebnost na internetu ne obstaja. nikoli in nikdar
kar pa drugi počnejo s programčki, ni moja stvar. kako drugi uporabljajo moje vodiče in tutoriale tudi ni moja stvar. kar se tiče kriminala, je pa vse odvisno od pogleda ki ga imaš na svet, a ko facebook vohuni za tabo kaj vse počneš in na katere tipe drkaš, pa ni kriminal?
ne vidiš pa tega kako sem pomagal že par osebam tu na MON ki so me prosile če jim lahko pomagam pri raznih stvareh, od odkrivanja identitete osebe ki je nekomu grozila preko GSM ter maila, pa dvema sem pomagal nazaj povrniti izgubljeni gmail račun, na daljavo sem eni punci ali ženski tu počistil računalnik vseh virusov in podobne navlake, pa še se najde kaj.
me vse to, naredi kriminalca?
vsaj ves pri cem si. na podoben nacin so zadjic enmu kolegu vdrli v fb in iz njegovega accounta posiljal link z virusom, po 20 sporocil na uro na posameznika, tko da sem moral blokirat prijateljstvo ker je bilo ze nadlezno.
lej, ne pusti se zmesti od paranoičnih ter danes mačkavih MON, ker ne brskam kar tako nekaj za brezveze po FB računih, verjeli ali ne – tudi jaz spoštujem “zasebnost”. sploh pa me ne zanima kdo ste na drugi strani monitorja, če me le pustite na miru.
ne vohunim za nobenim ki si tega ne zasluži
zdej pa, alo ven na sonce, jaz grem pa kajtat !
lp
lej, ne pusti se zmesti od paranoičnih ter danes mačkavih MON, ker ne brskam kar tako nekaj za brezveze po FB računih, verjeli ali ne – tudi jaz spoštujem “zasebnost”. sploh pa me ne zanima kdo ste na drugi strani monitorja, če me le pustite na miru.
ne vohunim za nobenim ki si tega ne zasluži
lp[/quote]hehe pazi se bacinovega raufanka:)))lep dan čao miško:)))
ne vohunim za nobenim ki si tega ne zasluži :)
lp[/quote]
Seveda, sploh te ne briga ČE ….
Torej še kako te zanima, samo opravičilo rabiš.
ne vohunim za nobenim ki si tega ne zasluži :)
In kdo je rasodnik?
Torej sam razsodiš, kdo si zasluži ali ne, da mu brskaš po FB-ju ali še kaj več.
Toliko o verodostojnosti – verjeli ali ne – tudi jaz spoštujem “zasebnost”.
In še pričakuješ, da ti bomo nasedli :-)))