FB razbijalec gesel
en tip je grozil eni punci, pa sem ga s pomočjo pasti ki sem mu jo postavil na FB, točno lociral in ugotovil njegovo identiteto, nato pa sem mu posredoval pridobljene informacije in mu zagrozil s sankcijami če bo še nadaljeval s grožnjami.
meni se zdi, da sem kar pošteno rešil problem, pomagal sem punci in ustavil grožnje.
jaz sem samo orodje v rokah usode, ki so jo je ta tip sam podpisal.
zaradi mene me obsojajte kakor hočete in imenujte kakor hočete, veste da mi prav dol visi
zdej pa /OFF
Točno tako je kot pravi, frillox.
Kar je enkrat objavljeno na internetu, tam za zmeraj ostane četudi izbrišeš svoj profil. Ni nobene zasebnosti.
Vsak si je sam kriv, kar je objavil na internetu, FB….
Zakaj pa zaklepate vhodna vrata svojih stanovanj??? če je itak vstop v tuje stanovanje tako in tako prepovedan, zakaj ključev ne puščate pod predpražnikom, ko vas ni doma…????
Samo najbolj nizkoten človek je lahko že tako pozabil na etiko, da se mu zdi nelegalno prčkanje po internetu drugih smešno in koristno. Bojte se jih, ki jim vaša zasebnost ni več sveta. Pa četudi jo zavijajo v celofan. Tudi Hitler je bil zase prepričan, da svetu dela samo usluge. Kdo postavlja mejo? Vsak sam sebi?
Če datoteka ni zelo velika se lahko link do strani za javno downloadanje dokumentov, shrani z navodili v dopisu, pa je.
Je pa tako, da ko bo tega preveč bo FB enostavno uvedel eno zakasnitev na vpisovanje gesla in Brute Force ne bo več deloval. Kar se pa tiče nekega zgroženja nad tem je pa dejstvo, da to se dogaja in da se je smiselno pred tem zavarovati na ta način, da NE ZAUPATE INTERNETU.
Spoštovani, piše se leto 2016 in FB je tisto varnostno luknjo že davno odpravil. Sicer pa jaz nisem najbolj pravi naslov za tovrstne informacije. Se pa za vaše težave gotovo najde kakšno drugo zdravilo, a me je glede tega najbrž že malo povozil čas.
Lep pozdrav !
Kako različne poglede imamo. Ti vidiš promocijo, jaz pa vidim opozarjanje pred tem, da lahko ravno vsak lojzek vdre v tvoj fejsbuk in da raje ne objavljaj zadev, za katere misliš, da niso za javnost. Razni “zaprti krogi” in take jajce več kot očitno ne delujejo tako, kot bi naivni uporabniki pričakovali.