Feet worship v avtu
Včeraj me je prijateljica prosila, če bi ji lahko prišel nekaj pomagati in jo zapeljal do knjižnice. Prispem pred njen blok ona se vsede v avto in greva do knjižnice. Med potjo me vpraša če sem za, da bi se šla malo kopat in seveda ji rečem da sem nad idejo navdušen. Pot naju vodi proti Bohinju in takoj, ko sva prišla iz Bleda me vpraša če lahko da noge na armaturno ploščo in ji odvrnem, da je krasna ideja, saj imam namreč foot fetish. Ker me je malo presenečeno pogledala nisem vedel, kaj narediti, ker sem hotel da stopala porine proti mojim ustom da jih poljubim, vendar ji nisem upal reči. Zanima me je to najbolje povedati direktivno ali počakati, če se morda ona odloči storiti to?
poveš ji, brez sramu.
Če je ob tebi sproščena, se bo nasmejala in se bosta lepo imela. Vprašaj jo, kakšen je njen odnos do tega. Obstaja en velik del žensk, ki se jim stopala gnusijo, od teh del to reče samo zato, ker se jim dozdeva, da je to družbeno sprejemljiva izjava, medtem ko so ostale resne.
Preostali del žensk ima o stopalih nevtralno ali pozitivno mnenje, te ti bodo rekle nekaj v stilu “saj imamo vsi fetiše”, ali pa se bodo norčevale iz tebe.
Če tvoja prijateljica naredi karkoli od tega, in se ti prej nasmeji, pomeni da jo boš lahko, če se stvari med vama nekoliko zapletejo, prepričal da ti jih zarine v goltanec.
Predlagam, da se najprej malo igraš z njo, se jih dotikaš, potem pa predlagaj masažo stopal.
Nobena ženska ne zavrne masaže, in res samo tiste, ki se jim RESNO gnusijo stopala, ti bodo rekle ne. Ostale bodo vesele, da obstaja del njihovih teles, ki ti je odkrito všeč in to tudi poveš, četudi ni zelo družbeno sprejemljivo.
Tudi sam imam ta fetiš, in take so nekako moje dosedanje izkušnje. Ima bolj vitke loke in dolge prste, ali kratke zaobljene prstke in nekoliko dvignjen preostali del stopala? Ali kaj tretjega? to sta moji najljubši obliki, mimogrede.
V vsakem primeru vso srečo!
no, ko si v avtu, glej na cesto
drugače pa odvisno, kakšen je odnos s prijateljico. je samska, si ji všeč, bi bila za kakšne igrice v dvoje? če je za to da bi se seksualno povezala, bi bilo super. če pa ji ni do tega, pa pač ne.
drugače pa sem ugotovil da pri ženskah je bolj pomembna oseba, s katero nekaj počne, kot pa to, kaj počne – veliko bolj pomemben jim je odnos kot pa sam fetiš oz. igrice. so ženske ki se mogoče nad nečem zgražajo, ampak ko imajo z nekom dober odnos in jim to predstavi na privlačen način, jih pa lahko obnori – marsikatera potem niti sama sebi ne more verjeti, da jo nekaj tako privlači.