Feferoni
Ja. Lahko jih vložiš kot kisle kumarce komot. In so full okusni.
Vloženi feferoni
Če bi pa rada kuhala,pa poči naslednji teden ene tortilja siesto. Pa teli feferončki popečeni,avokado,piščanček,nachos,fižol.. njam. Tortiljce
Drgač pa kaj se nam je letos na vrtu zgodilo. Še nikoli kaj tazga. Fotr je mel posajene paprike,une klasične,rumene babure. In ne vemo zakaj,ampak seme je bilo tako da na enem dreveščku sta bla dve pekoče dve pa ne. Prvo smo mislili da so vse pekoče,potem smo kao aha niso,smo jih dali v solato je blo vse ok,pol sem pa jaz kuhala eno omako z njmi o moj bog men je usta razgnalo. Še nikoli nismo doživeli da so klasične rumene babure lahko pekoče. Pa ni fotr kupil pekoče sploh. Tko da na koncu smo jih zmetali ven iz vrta. Sadike kupljene u Bauhausu,vse bp. Tko da ne vemo kako to.
Popečeš jih na žaru ( lahko tudi na ponvi). In vložiš v kozarce. V mešanico kisa,vode,in nekaj žlic olivnega olja.
Tako jih jaz delam. Pri nas jih jejo vsi razen mene.
Druga opcija za kakšen jesenski piknik je pa ; popečeš na žaru- zlagaš v tuppervere toliko da se malo omehča in preliješ s tržaško. In postrežeš kot dodatek/ solati Tako se jih bom jaz sedajle še zadnje runde znebila . Se mi jih ne da več vlagat.