Fehtam
Slišala sem, da ste tu fajn ljudje 🙂
Nečakinja me je prosila, če ji pomagam pri nagradni igri in ji pomagam z lajki do nagrade.
Prijateljica mi je povedala, da ste ji enkrat pomagali z všečki.
Hvaležna bom, če mi boste pomagali.
Hvala za like na YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=oXB52g5itMk
Slišala sem, da ste tu fajn ljudje 🙂
Nečakinja me je prosila, če ji pomagam pri nagradni igri in ji pomagam z lajki do nagrade.
Prijateljica mi je povedala, da ste ji enkrat pomagali z všečki.
Hvaležna bom, če mi boste pomagali.
Hvala za like na YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=oXB52g5itMk%5B/quote%5D
Naredi ji raje uslugo in ji povej, da naj se v šoli pridno uči (saj samo z videzom ne bo daleč prišla) pa pazi naj na prehrano, saj je debela in brez talenta v petju, ne je še spodbujat in nagrajevat s torticami. Bodite pošteni do nje in jo še pravočasno rešite.
Pa kaj to tebe briga?
Brigaj se za svojo rit!
Če pa fehta za LAŽNE lajke. Da bomo s tem še spodbujali, da bo pustila šolo pa šla pet, za nagrado bo pa še papcala in jo bo največja želja v 20ih, da bo dovolj debela vsaj za državno financiran obvod želodca. Viseča koža pa ji bo večna diploma na zaradi staršev zavoženo otroštvo.
Ah joj, kak primitivizem. Nimam besed, sploh se ne morem spustiti na ta nivo, tudi če bi se potrudila, mi nebi šlo. V šoli je odličnjakinja. Kaj imajo karaoke veze s torticami, šolo, videzom.
Samo srečna sem lahko, ker ne živim s takimi ljudmi, ki lahko tako komentirajo.
Zdej sem resnično srečna, da nimam opravka s takim primitivizmom, kot se kaže s takimi komentarji.
Vseeno hvala vsem, ki ste se odzvali.
Vcasih me je sram da se sploh zadrzujem na tem forumu…
S pametjo ti tudi ne daleč, ki koordinira miselne procese, kajne? Ampak tu se ne da dosti narediti, pevski talent pa ostaja.
Na žalost je veliko glasbenih poslušalcev zelo nezahtevnih in plehkih, ki raje kot z ušesi, poslušajo z očmi.
In taki kupijo ceneno predstavo, kjer prikazujejo vulgarno prodajanje kože in seksa kot višek glasbene “umetnosti”.
Forum je zaprt za komentiranje.