Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fejmiča predstavita katastrofo v Lučah

Fejmiča predstavita katastrofo v Lučah

Odgovor na objavo uporabnika
kdo sta to, 28.08.2023 ob 20:47

Sem že na začetku nehala gledat.

Kretena nevzgojena, idiotska. Za kozlat.

Misliš popust -10%?

Tole je ena SLO influencarka res naredila!

Če si s poplavljenega območja in boš kupil kramo pri njej, ti bo dala 10% popusta, ker je dobra duša in sočustvuje s tistimi, ki jim je odneslo hiše. Če bi jo jaz sponzorirala in ji plačevala za objave, bi tisti trenutek s tem prekinila.

Odlično delo sta opravila, mi je hudo, ko vidim ves ta odpad in poslušam pripovedi ljudi. Hvala za prispevek.

to je dejstvo, 29.08.2023 ob 11:23

Misliš popust -10%?

Tole je ena SLO influencarka res naredila!

Če si s poplavljenega območja in boš kupil kramo pri njej, ti bo dala 10% popusta, ker je dobra duša in sočustvuje s tistimi, ki jim je odneslo hiše. Če bi jo jaz sponzorirala in ji plačevala za objave, bi tisti trenutek s tem prekinila.

Še to – en od njiju je doma točno tam, iz tega naselja, je pokazal, od kje je prišla voda in do kam.

Je domačin!

to je dejstvo, 29.08.2023 ob 11:49

Še to – en od njiju je doma točno tam, iz tega naselja, je pokazal, od kje je prišla voda in do kam.

Je domačin!

Domacin je in oba poba sta nam pomagala pri delu vec dni. Kapo dol.

Grozno so imeli. Tega ne vodo posanirali več let.

Jaz vem☝️, 29.08.2023 ob 07:30

CrazY FroG 🍀, 29.08.2023 ob 07:24

Ta dva sta komika, ustvarjata tv vsebine. Pač niso vsem po godu, ampak ker je vse VIRALNO, je dobra ideja in povsem na mestu, da sta dala MOČNEJŠI GLAS neposredno ranljivim v tej debati. Samo apatičn človek lh tule razvije popačene poglede in iz konteksta spelje vse. Bergant je priljubljen v Lučah, majo ga radi, ga spoštujejo. Komedija je zaželjena, KLJUB vsemu hudemu je smeh tisti, ki lh zmanjša stres, zniža krvni tlak, okrepi naš imunski sistem z zamnjšanjem kortizola itd. Smeh je masaža duše ;). Kaj naj bi v nunski opravi in z robčki hodla po Lučah, se pretvarjala, kot je zdaj navada večine? Tut men ni vsak njun štos po godu, ampak kdo sm js, kdo ste vi? Djte kdaj iskat dobre plati, mogoče vm bo lažje hodit po vaših poteh, med tem, ko skoz opazujete in kritizirate tuje.

A daj nehaj no. Ti tako vse zagovarjas in igraš, da so ti vsi všečni. Pa ne more bit, veš? Moraš imet neko lastno hrbtenico.☝️😜

Eh….bejž stari na šiht.

Kva? A ti nisi opazu, kok smo njo zaradi tebe prezmerjali in ni zasukala?

New Report

Close