Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fejst ženska – nenormalen hobi

Fejst ženska – nenormalen hobi

Spoznal sem fejst žensko. Seksi, polna energije, postavna, pametna. Ampak ženske je jamarka. Ja, čisto moški hobi. Jaz si želim tako umirjeno nedeljo, nedeljsko kosilo, uživanje. Kaj pa ona? Rine z moškimi v podzemlje. In je cel dan ni. včasih cel vikend. Pa vedno v družbi drugih moških.

Sploh ne vem kaj bi. Po eni strani oh in sploh super ampak ta njen šport. Pa to seveda še ni vse. Lazi po hribih, gorah, se potaplja… Ampak ok, ostalo bi šlo, ampak tole, da je cel dan ali pa celo celi vikend z drugimi moškimi. Da ne omenjam, da imajo včaish tudi kake odprave v tujino za teden, dva

MOški, kaj bi vi storili?

Vzemi ali pusti.

Odgovor na objavo uporabnika
družinski moški, 23.04.2025 ob 15:31

Spoznal sem fejst žensko. Seksi, polna energije, postavna, pametna. Ampak ženske je jamarka. Ja, čisto moški hobi. Jaz si želim tako umirjeno nedeljo, nedeljsko kosilo, uživanje. Kaj pa ona? Rine z moškimi v podzemlje. In je cel dan ni. včasih cel vikend. Pa vedno v družbi drugih moških.

Sploh ne vem kaj bi. Po eni strani oh in sploh super ampak ta njen šport. Pa to seveda še ni vse. Lazi po hribih, gorah, se potaplja… Ampak ok, ostalo bi šlo, ampak tole, da je cel dan ali pa celo celi vikend z drugimi moškimi. Da ne omenjam, da imajo včaish tudi kake odprave v tujino za teden, dva

MOški, kaj bi vi storili?

Da nisi spoznal mojo nečakinjo? Je vse to kar opisuješ, le veslanje s kanujem še dodaj. Vsak prosti čas naloži čoln na prtljažnik in via. Enkrat na nekam proti Italiji, potem na Hrvaško, tudi proti severu na Islandijo itd.

Pozabi na mirna nedeljska kosila in umirjeno življenje. To so adrenalinski odvisniki, ki nimajo nikjer obstanka.

Kot rečeno vzemi ali pusti. Skoraj boljše, da pustiš.

Predvidevam da ni od včeraj tale hobi. Če bi hotela biti s kakšnim od jamarjev bi z njim že bila.

Mene bolj firbec kaj ena ženska polna energije,zvedavosti in življenja, počne z nekim zdolgočasenim drkačem, ki bi na kavču pred tv gnil čez vikend.

Najdi si sebi podobno zdolgočaseno. Hudič samo k ne bo postavna :D. Na kavču ne postaneš postaven. Pa energična tudi ne bo. Energični ljudje ne poležavajo vikende na kavču.

Odgovor na objavo uporabnika
hja762, 23.04.2025 ob 17:38

Mene bolj firbec kaj ena ženska polna energije,zvedavosti in življenja, počne z nekim zdolgočasenim drkačem, ki bi na kavču pred tv gnil čez vikend.

Najdi si sebi podobno zdolgočaseno. Hudič samo k ne bo postavna :D. Na kavču ne postaneš postaven. Pa energična tudi ne bo. Energični ljudje ne poležavajo vikende na kavču.

Saj pravi, da jo je šele spoznal. Ga ne bo dolgo gledala. Tudi naša (nečakinja) je večinoma sama. Tu in tam je kateri prišel, videl in odpeketal.

Nima kanuja, ima pa kajak in sup. Je pa 45+.

Kaj bi? Šel bi z njo seveda – kadar bi se mi dalo.

Včasih bi ji dal pa priložnost da me pogreša.

Men se zdi to super hobi, tudi za žensko.

Ma nista vidva za skup sploh ne. Tu boš vedno number 2. To so nore babe. Man needs a maid. Če je 45+ pa še ni umirjena, tace stran. Adrenalinci so egocentrični. A misliš, da ti bo taka v življenju ob strani stala. Nak, bi crknila od dolgočasja.

Še to. Iz lastne izkušnje. Je zanimiva taka naspedirana baba, dokler si se ti fit. Sex je super, na drugo ne studiraš. S časom pa rabiš eno razumevajočo dušo ob sebi, ta te malo pocarttlja, ko rabiš. Te kaj boli, bolezen pride. Ti njej, ona tebi ob strani. Jamarka bo vzela špage pa ruzak pa v jamo z drugimi.

Jaz bi deca vzela s sabo na jahanje. Ne vsakic, ker on mora imet svoj hobi

družinski moški

prvo jo pofukaj.   ko jo boš pofukal, boš videl naprej.  ker ti je nisi pofukal. nisi ta dala pizde.  ti govoriš hipotetično.  ti nič ne odločaš trenutno.  ona odloča. investiraš izključno ti.  hodiš na zmenk brez sexa. torej si beta luzer. te ima za cuzat denar, čas in energijo.   nauči se hodit na zmene z ženskami.    na zmenek greš z žensko izključno za sex.   če ne dobiš sexa na prvem zmenku,  imaš 2 opciji. ali vprašaš, kaj je narobe, če se ti zdi da ne razumeš. ali pa ne greš več z to osebo na zmenek.  je ena možnost, če ima si sploh tolko samozavesten , kar nisi.  da predlagaj tako.   poveš ji.  rečeš. normalno poveš.    jaz ne hodim na zmenke z ženskami, za pgovor in druženje. ampak za sex in potencialno resno zvezo,, poroko in otroke.  če to ne želiš in želiš druženje z menoj  MI PLAČAJ.  drugače žal jaz ne bom zapravljal mojega težko prisluženega denarja na osebi, ki ni resna. odločal boš ko jo boš pofukal. ženska  jemlej resno zadevo karakt ko mora neki investirat noter.  ali je to sex, ali pa je to NJEN DENAR.  prvi zmenek je lahko kao spoznavni. ampak tako ti kot ona, tako moški kot ženska vesta oba zelo dobro, če sta si tolko privlačna da bi se dol dala.  ja??  torej če si nista,  ne hodi več  z njo na zmenek.  sigurno ni tak huda.  če ti jefšeč pomni da je al lezbika ali pa bisex. če je psotavna je k visoka  in atletska. če to je, je družboslovka. torej je feministka. ultra levičarka.  to ne želi otrok, ne želi družine. ona misl idaj e priceska, nagrada.  mislim ,da si delaš iluzije in si sam sebi večaš moč- ki je nimaš.  dokelr ti en da lulike, ne odločaš ti o ničemer.  moški odloča o poroko. ženak o sexu, kolko pač lahko odloča.  verjetno  je feminsitka, lezbačika, razvajnka, lenoba,  ki pač išlče kao bogatega, ki jo bo financiral. bolej bo, da takoj odnehaš.  in si najdeš punco, žensko, ki je na tvojem finančnem nivoju.  če imaš denar, pol bodi pač toliko samokritičen in iskren in si priznaj da je denaro d atekove sluzbe, da je fse po vezah.  ker očitno je. kerm oški, ki bi sam prišel do toliko denarja, da bi bil kao zanimiv za take prasice, se tko en bi obnašal.  ne bi spraševal takih stvair. bi jih vedel. ker je dal skozi to v življenju. ti nisi. pač, vprašaj atija mamico naj ti najdeta žensko.pa ati jo naj sproba.  da bo res uredu zate.   jaz mislim, da to ni nima smisla.  ker če bi ti dal pizdo, se ti en bi ukvarjal z tem vprašanjem. ampak bi samo rekel, ej mala ,  jutri e bom zaročil  maja je poroka. avgusta si noseča.   ti nisi  nis irpibližno blizu tega.  t inimaš nič v rokah.  samo sanjaš, kot nek trogvec, k ise tolaži, da ima še možnosti.

Najdi drugo. Glej, noben od vaju se ne bo spremenil. Z leti, te bo tole kvečjemu motilo bolj. Ne pričakuj, da bo dojenček kaj rešil. Ti boš sam z dojenčkom ona behvej kje. Najdi podobno sebi. Razlike, so na začetku zanimive. Z leti nič več. Razen, mogoče enega otroka, da razširiš dobre gene. Pol pa ločitev? Lej najdi drugo. Pojdi, na tak umurjen kraj. Kjer ljudje jejo umirjeno nedeljsko kosilo in si najdi podobno. Tu, daj kontakt. Mogoče se kera javi.

Mislim, da je čas, da si tudi ti končno omisliš nek hobi. Po moje si precej medel moški. Služba, papika, TV. Ali pa provociraš. Če čutiš, da nista za skupaj, potem si omisli drugo žensko, tako, ki bo tudi samo pred TV-jem. Gliha vkup štriha. Se ti zdi, da res rabiš spraševat tuje ljudi po forumu za nasvet? Še sam ne veš, kaj bi rad. Pa brez zamere.

pol sem tut jest ultra levičarka hahahahahahaha

Koliko sta stara?

Vsedi se dol z njo in pomeni,kaj te moti.Če se ne bosta uspela dogovorit,stvar zaključi.Meni bi bilo takoj jasno,da sem ji druga izbira

Če je pametna, se ne bo spremenila zaradi enega lenega drekača, ki jo želi privezati za štedilnik.

Ena boljših je pa tale odgovor” ko rabiš. Te kaj boli, bolezen pride…”

Pa kaj vam ni jasno? Ženska gara cele dneve, da je zdrava in fit? Moški pa čaka na kavču, da ostari, zboli in .. da ga bo ona ljubeče negovala, ko bo on star, debel in bolan?!

Vsak naj poskrbi za svoje zdravje, ima svoje hobije.. če te jame res tako zelo motijo, poskusi s hribi v njeni družbi.

Morda bo več vajinih skupnih hribov in jame samo občasno;))

Če ti tudi hribi niso, potem pa razmisli, zakaj bi vidva sploh bila skupaj.. Itak pa ona o tem že razmišlja, brez skrbi.

Preprosto, če je prehudo, si najdi eno, ob kateri se ne boš počutil ogroženega. Ker ne gre za njene hobije, ampak za druge moške – to večkrat sam izpostaviš. Ampak: ob ženski, kjer se boš čutil bolj varnega, se boš po vsej verjetnosti dolgočasil. Tale ženska je tvoj adrenalinski šport. Čeprav ležiš na kavču.

New Report

Close