Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke. Takšne in drugačne.

Feministke. Takšne in drugačne.

:))))))))
3 kure, ki so znane samo tistim, ki berejo Požarja. Sem morala pogooglat, kdo so in kaj počnejo.

Ampak verjetno imaš prav: če je tvoj svet (tako kot tvoja pamet) omejena na rumene medije, potem se ti najbrž res zdi, da “vladajo”. :)))))

RTV, POP TV, DELO, Dnevnik, Mladina, ženske trač revije…povsod vladajo. Kdo pa je objavljen v medijih, ki jim kontrira…naj na kako svoje predavanje, dajo Vodeba zraven naprimer.

RTV, POP TV, DELO, Dnevnik, Mladina, ženske trač revije…povsod vladajo. Kdo pa je objavljen v medijih, ki jim kontrira…naj na kako svoje predavanje, dajo Vodeba zraven naprimer.[/quote]
Butci pač vidite samo nivo, ki vam je z IQjem sobne temperature dostopen.
Poznate samo “slavne” iz reality show-ov in “strokovnjake” ranga Vodeba in Milivojevića, zanemarjenih dedcev, ki trpijo za krizo srednjih let in po medijih razglabljajo, kako bodo oni ženskam tudi pri 60-ih privlačni, ker so slavni in imajo denarnico. :)))) No, ulovijo lahko samo kakšno La Toyo, ostale pa v gnusu bežijo pred njimi.
Še nikoli niste slišali za Ranka Rajovića, FAM, Aleksandra Zadela, niti ne poznate Cherry Blair, Danice Purg ali Tanje Skaza.

Ste neizobraženi butci, ki mislite, da so slavne in vplivne tiste ženske, ki na tv3 mahajo z joški naokrog in razkazujejo svoja mednožja, pevke na Golici z leopard hlačami in polpismene pisice člankov v Cosmotu. Pri tem si oddahnete, ker take neumnice že ne morejo svetu (ali vam) zavladat. Na žalost ste pa čisto na istem nivoju kot one.

RTV, POP TV, DELO, Dnevnik, Mladina, ženske trač revije…povsod vladajo. Kdo pa je objavljen v medijih, ki jim kontrira…naj na kako svoje predavanje, dajo Vodeba zraven naprimer.[/quote]
Butci pač vidite samo nivo, ki vam je z IQjem sobne temperature dostopen.
Poznate samo “slavne” iz reality show-ov in “strokovnjake” ranga Vodeba in Milivojevića, zanemarjenih dedcev, ki trpijo za krizo srednjih let in po medijih razglabljajo, kako bodo oni ženskam tudi pri 60-ih privlačni, ker so slavni in imajo denarnico. :)))) No, ulovijo lahko samo kakšno La Toyo, ostale pa v gnusu bežijo pred njimi.
Še nikoli niste slišali za Ranka Rajovića, FAM, Aleksandra Zadela, niti ne poznate Cherry Blair, Danice Purg ali Tanje Skaza.

Ste neizobraženi butci, ki mislite, da so slavne in vplivne tiste ženske, ki na tv3 mahajo z joški naokrog in razkazujejo svoja mednožja, pevke na Golici z leopard hlačami in polpismene pisice člankov v Cosmotu. Pri tem si oddahnete, ker take neumnice že ne morejo svetu (ali vam) zavladat. Na žalost ste pa čisto na istem nivoju kot one.[/quote]

Dvomim da imaš višji IQ od meen, torej če sem jaz bitl si ti…?
Poznam večino ljudi, katere si omenila.

Vodeb, pravite? Kako predvidljivo.

Seveda jih poznaš.
Po službi hodite skupaj na viski in igrate golf, k’nede. Nedvomno jih tudi vsakič premagaš.

Jaz pa seveda ne morem imeti višjega IQja kot ti, ki ti je Vodeb višek znanosti, glavni vir inforamcij pa poročila na govejih tv postajah in babje revije. Saj sem vendar ženska :))))

Seveda jih poznaš.
Po službi hodite skupaj na viski in igrate golf, k’nede. Nedvomno jih tudi vsakič premagaš.

Jaz pa seveda ne morem imeti višjega IQja kot ti, ki ti je Vodeb višek znanosti, glavni vir inforamcij pa poročila na govejih tv postajah in babje revije. Saj sem vendar ženska :))))[/quote]

Seveda jih ne poznam osebno, saj to veš,…babjih revij ne berem, sicer pa nasploh slovenski mediji, nič od nič.

Meni je hecno, ko eni in isti moški na vsa usta vpijejo, kako je feminizem nepotreben, kako
so ženske enakopravne, kako so pravzaprav revčki moški zapostavljeni….blabla…
Pri tem pa navajajo, kakšne so “prave ženske”:
ki imajo “tradicionalne vrednote” (tale zmaga, le kaj bi bile te vrednote? Lahko trikrat ugibamo?)
ki so “ženstvene” (ta je naslednja zmagovalna – le katere lastnosti so “ženstvene”?)
ki “se ne rinejo v moški svet” ..(.čaki, a ni svet samo eden? A imamo dva?)
ki niso “možačaste”…(kar enostavno pomeni, da si znajo same odpreti vrata)
Pa da ne naštevam v nedogled….kar moške danes najbolj boli, zaradi česar pišejo take teme, kot
je tale, zaradi česar so tako izgubljeni v iskanju svoje vloge, tako nasršeni proti “feminizmu” –
– je enostavno to, da jih ženska danes lahko s tako lahkoto zapusti.
To je keč, to je bistvo problema. Od pradavnine so za to, da so žensko obdržali, uporabljali od
fizične premoči, do zakonov, religij, običajev, otrok….v večini ljudstev se je ženska podjarmila
v LASTNINO, ker lastnino lahko terjaš nazaj, lastnino lahko braniš, jo ogradiš, ji prepoveš izhod
iz hiše, lastnina je tvoja za vedno, ne glede na tvoje ravnanje z njo, ne glede na to, ali si uspešen,
ali si privlačen, ali si kaj vreden kot človek, ali ne.
In danes je to drugače. Danes, če ženski ne boš všeč, BO ŠLA. Oziroma – kot v primeru
tukajšnjih ženomrzcev, niti prišla ne bo, Ker ji NI TREBA. Ker lahko živi sama, ker zasluži dovolj
zase, ker jo pred nasiljem ščiti zakon, ker ji ni treba biti lastnina, ker ji ni treba prenašati nekoga,
ki ge ne prenese celo življenje, ampak LAHKO GRE. Ker je za to, da žensko obdržiš, potrebno
prilagajanje, trud, sodelovanje, uspešnost, sposobnost. Ne samo bingljajoč spolni organ.
In tu je keč.
Vsa antifeministična gonja ima samo en cilj – na kakršenkoli način spraviti ženske nazaj v
ekonomsko odvisnost – in teh poskusov v zahodnem svetu ne manjka.
Na eni strani daljšanje delovnih ur, razpoložljivost izven delovnega časa, vedno dražje varstvo,
minimalni porodniški dopusti, vse je samo denar, denar,….na drugi obtoževanje žensk, da
ne rojevajo, da nataliteta upada….hm. Če bi bila nataliteta prioriteta, ni dvoma, da bi se dalo
tako urediti, da bi ženske lahko imele in otroke, in svoj denar.
Pa ni, kajne?

Feminizem ima smisel oz. svoje poslanstvo le takrat, če je ženska v neenakovrednem ali neenakopravnem položaju, torej predvsem v državah v razvoju in patriarhalno orientiranih kulturah. Ekonomski faktor, torej gospodarska blaginja države, je vedno tisti kazalec, ki določa družbeno strukturo. Manj je gospodarsko razvita država, bolj stopi v ospredje darvinistično načelo močnejšega oz. agresivnejšega, strukturno patriarh, kjer so (fizično) šibkejši v ekonomsko-socialnem pogledu vedno v podrejenem položaju, družba je zelo razslojena bogati-reveži. Zato pa je feminizem tudi nastopil v poznem industrijskem obdobju, z vzponom delavskega razreda.

Feminizem pri nas že dolgo ne nosi pozitivne konotacije, v kolikor je navadna politična ideologija v razvitih državah, zato je daleč od konstruktivnega vizionarskega feminizma, ki ga vodijo pogumne ženske v državah v razvoju in v muslimanskih deželah, kjer so dejansko zatirane, podrejene, brez pravic.

Po ustavi smo vsi enaki, torej ne obstaja nekaj kot moška ali ženska plača za isto delo, saj gre zgolj za zaposlenega, kar ni spolna kategorija. Mi smo razvajena potrošniška družba, kapitalizem ni nikoli delil potrošnike po spolu, ne po rasi, starosti …., ampak je delal razlike le na podlagi debeline denarnice.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sploh ne bom citiral vseh postov, ker nima smisla v glavnem od citiranega naprej…

Uspešen, ki si to želi. In še enkrat, partner nima nobene povezave z uspešnostjo človeka!

Ti ne razumeš, da se tudi moški ne spustijo v vezo za vsako ceno. Ravno tako so izbirčni kakor ženske, le na drugih/manj področjih. Da, tudi moški ne sex-ajo kar z vsako, vsaj ne vsi, to so predvsem tisti, ki jih ti uvrščaš med nesposobne, ampak so pač preveč izbirčni/zadržani/egoistični, da bi kar takoj s prvo, ki pride mimo. To je mogoče celo spekter moških, ki niso tako zelo neuspešni, kakor jih ti opredeljuješ, saj tisti totalni luzerji sex-ajo tudi z najslabšimi, če ne gre drugače… Sicer si pa sama ugotovila, da je ogromno predebelih in neumnih žensk, zakaj se potem čudiš, da je toliko samskih moških???

Ti bi lahko s svojo kristalno kuglo napovedovala loto številke, problem je le, da potem ne bi uspela najti tako “uspešnega” starca, ki si je komaj našel eno Lepolasko, ker nobena druga ni bila tako deformirana osebnost kot je on (tisti pravi moški – sposoben in uspešen, not…). Tip moškega, ki ga ti opisuješ: Sinko bogatih staršev – ima ogromno prostega časa zase (fines ipd. fore…), zatorej dobro izgleda, ima status v družbi in odlično finančno varnost. Edini problem je, da teh uživačev ni na pretek ;-).

Bogata partnerja, pa to v zelo poznih letih, čemu le? Tem ljudem otroci niso ovira. Pravzaprav si želijo potomce, že zato, da se sloves in premoženje obdrži v družini. Ampak ti, ki imaš kristalno kuglo dobro veš, da boš za točno 10 let, 35 dni in 7 ur, še vedno plodna in zmožna imeti otroke. Takšne neumnosti lahko piše samo kaka razvajenka in nedozorela ženska.

Življenje je eno samo naključje, splet okoliščin in pravih dogodkov ob pravem času. Teh stvari ne boš nikoli dojela, ker misliš, da ti bo nad vsemi situacijami uspelo obdržati kontrolo. Ti, ki verjameš, da če bi se ponovno rodil Steve Jobs, da bi bil spet ta osebek tako visoko na družbeni lestvici. Bullshit! Še vremena ne znamo napovedati 100% za prihodnji dan, pa misliš, da smo geniji napovedovanja prihodnosti. Ampak družba te je ustvarila, takšno kot si, tvoj mindset je le znotraj predvidenih okvirjev, ki ti jih je formirala ista družba v kateri se giblješ.

Sploh ne bom citiral vseh postov, ker nima smisla v glavnem od citiranega naprej…

Uspešen, ki si to želi…[/quote]
Hahahahaha kakšen vic :)))))
Ja, tako se tolažite luzerji:
– če bi si želel žensko, bi jo z lahkoto dobil, pa je nočem,
– če bi si želel dobro službo, ni problema, ampak je nočem,
– če bi si želel bit milijonar, vrhunski športnik, znan umetnik, če bi si želel dober avto… in tako dalje.

Vam bi uspelo vse, česar se lotite! Na srečo ste si izbrali življenje neuspešnega neizobraženega nelikvidnega delavca, ki je samski in se skriva mami pod krilom do 45-ega leta. In glej! Tudi to vam je uspelo! To ne more biti naključje! :)))))))

Če pa vam česa slučajno ne uspe doseči modro ugotovite, da ta stvar sploh ne obstaja! :))))))) Ker če bi, bi VAM ZIHER ratal. :)))))

Uspešen, ki si to želi…[/quote]
Hahahahaha kakšen vic :)))))
Ja, tako se tolažite luzerji:
– če bi si želel žensko, bi jo z lahkoto dobil, pa je nočem,
– če bi si želel dobro službo, ni problema, ampak je nočem,
– če bi si želel bit milijonar, vrhunski športnik, znan umetnik, če bi si želel dober avto… in tako dalje.

Vam bi uspelo vse, česar se lotite! Na srečo ste si izbrali življenje neuspešnega neizobraženega nelikvidnega delavca, ki je samski in se skriva mami pod krilom do 45-ega leta. In glej! Tudi to vam je uspelo! To ne more biti naključje! :)))))))

Če pa vam česa slučajno ne uspe doseči modro ugotovite, da ta stvar sploh ne obstaja! :))))))) Ker če bi, bi VAM ZIHER ratal. :)))))[/quote]

Daj ne nakladaj, greva raje na pijačo, pa svojega frajerja vzami zraven, jaz bom pa svojo.
Tebi je zelo težko dopovedati, da obstajajo ljudje, ki so istospolno usmerjeni ali jim pač ni do sex-a in zveze. Niti pod razno jaz nisem svoje z lahkoto dobil, nisem rojen simpatik, niti ona ni neka simpatika, so dosti lepše punce, ampak tebi se itak ne da dopovedati… Fora je, da vse sklepaš samo iz lastnih prepričanj in pogledov, zato pa verjameš samo to kar želiš verjeti. Ti si bolj pametna kot Einstein, le da na eni od preteklih strani nisi znala razvozlati preprostega primera logičnega sklepanja.

Če bom zapisal, da je 2+2=4, boš ti trdila, da je 5, ker tako deluje ta tvoja igra, ampak jaz nisem tukaj z namenom, tako kot ti, ki misliš, da si neka vele-uspešnica, pa tukaj cele dneve trmiš, ker te zgleda tole rajca. Le katera uspešna ženska bi sedela cele dneve za zaslonom in izgubljala energijo za tako nepomembne reči??? Ampak te razumem, gre za neko razočaranje v zvezi z moškimi in tvojo lastno neuspešnostjo v življenju. Mogoče je težava v tem, da si ne uspeš ustvariti resne zveze, morda si tako dolgo bila zafrustrirana, da si se vmes postarala in zdaj mladim moškim pod 30 nakladaš koliko materializma bi naj oni že imeli, sama pa v službi šele nekaj let in to ženska proti 40tim. Seveda pa določeni pri 25 vozijo tudi BMW-je M3, Mercedese cla, Audi-e A5 nove iz trgovine. Navzven kažejo lepo sliko, ko jih pa vprašaš kako jim kaj gre v službi pa potožijo, da zaslužijo po 800EUR/mesec z 10h+ urnikom, seveda kasneje izveš, da so starši pomagali pri nakupu, khm “pomagali”…. Ampak lepolaska ne jamra ona je tipičen suženj, ki samo prikimava…

Nisem bral vsega, ampak zaključki, kot so: Kdor je uspešen je uspešen vsepovsod? To je podobno kot, če bi ribo učil hoditi in pričakoval, da bo pri tem uspešna. Povprečen ali uspešen? Vprašanje je, kje je za koga meja. Načeloma se pa strinjam, vele uspešni so lahko tudi preprodajalci droge. No, Lepolaska je že pokazala, da je na nekaterih področjih neuspešna, če preberemo predhodne poste. Mogoče pa sta Lepolaska in Margot ena in ista oseba :-D. Dojemljivi ravno nista, imata pa podobno omejen mindset (angl. zato, da bom dovolj cool za te über uspešne ženske).

Zanimivo je kako zelo se “spoštujejo” ljudje, ki DELAJO v razvoju. Uspešnost dojemate tisto, kadar človek pretenta sočloveka in tako na lahek način živi preprosto življenje. Res žalostno, ko se bodo ti ljudje ti ljudje tega zavedali, boste med samo prodajali samo še kamenje.

Da ne bo pomote, z nobenim tukaj gor se ne strinjam povsem. Če prav razumem, je feminizem gibanje, kjer se gre za pravice žensk oz. enakopravnost žensk z moškimi. V tem sploh ne vidim nič narobe, problem je le, da vsa ta gibanja ljudje izkoriščajo v napačne namene. Pod pretvezo feminizma določene želijo doseči večje pravice kot jih sploh imajo moški. Se mi pa zdi blesavo, da bi ženske sploh oblikovale neko lastno gibanje…. a to z namenom, da bi moškim odprle oči? Če moški, tega sami ne znajo sprejeti, potem je ves trud in vojna zaman. To bi morala biti tema, o čemer se ne govori, saj z “oživljanjem” delamo samo večji razdor. Seveda pa so v večini primerov najglasnejše ravno tiste kvazi feministke.[/quote]

Aja, pri ribah to ne gre, al kako? Haha, Gekko. Mojster dlakocepstva.
To so tisti tipi, ko mu rečeš, naj ti vtakne prst nekam, pa te vpraša katerega :)))
Skratka, babe se vas v loku izogibamo.

Ja, jaz obožujem ljudi, ki delajo. Razvijajo. Ustvarjajo. Ne glede na to, koliko so pri tem uspešni. Pomembno je, da se trudijo. Če pa jim še rata, pa še toliko bolje. Ampak to so lahko samo ljudje, ki se ne ustrašijo ovir. Za mevže pač to ni. Seveda pa tebi ne preostane drugega, kot da jih z razdalje opazuješ, se tolažiš in jim velikodušno priznavaš to, da so sposobni nekoga pretentati. ?? Ljubosumje, brez primere.

To, kar sem hotela reči je, da (ker sva se z možem ravno vrnila (glej ga zlomka!) z nekajdnevnega ribolova), če bi se na našem dvorišču naselile feministke, bi jih moj dedc gladko prestopil. Zdaj si pa ti to razlagaj kukr si češ :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Moj lajk.

Lepolaska, koliko knjig si ti prebrala v življenju? Ničkaj veliko, zagotovo nisi brala niti velikanov svetovne literature (obvezno čtivo v srednjih šolah), temu je primeren tudi tvoj besednjak – omejen gostilniški vulgarizem, da ne govorimo o miselnem razponu in širini, ki je potreben za razumevanje kakšne strokovne literature, kot je psihologija, filozofija in teologija. Tako da to ni tvoje področje, ampak vse, kar je pod pasom, ker tam ne rabiš mislit zraven, ampak lahko prostodušno in neomejeno rukaš ven, kar ti prileti na jezik. 😉
[/quote]

No no no, ne bodimo zdaj krivični. Marsikaj lahko Lepolaski očitamo, samo tega pa pač ne, ane?

Bravo Matjažko! Zdaj pa vse to, kar si napisal, še našmu Vinkotu dopovej.
Pa mu ne moreš, pa da se je****
Sem ga že spraševala, kako uspešen je – na različnih življenjskih področjih. Res me je zanimalo. Pa nekako nisem dobila odgovora. Le zakaj …

No no no, ne bodimo zdaj krivični. Marsikaj lahko Lepolaski očitamo, samo tega pa pač ne, ane?[/quote]
@ Matjažko … pa vsaj Staro zavezo si že videl, da boš lahko še Novo pogledal.

Sem ga že spraševala, kako uspešen je – na različnih življenjskih področjih. Res me je zanimalo. Pa nekako nisem dobila odgovora. Le zakaj …[/quote]

Jaz si samo eno mislim o ženskah, ki jim je merilo za uspešnost debelina denarnica moškega.
To je podobno, kakor je edino merilo nekaterih moških pri ženskah to, da imajo velike joše.
Oboje je precejanje vrednosti človeka skozi materialne vidike, to je pa precej plehko, mar ne? 😉

Sem ga že spraševala, kako uspešen je – na različnih življenjskih področjih. Res me je zanimalo. Pa nekako nisem dobila odgovora. Le zakaj …[/quote]

Jaz si samo eno mislim o ženskah, ki jim je merilo za uspešnost debelina denarnica moškega.
To je podobno, kakor je edino merilo nekaterih moških pri ženskah to, da imajo velike joše.
Oboje je precejanje vrednosti človeka skozi materialne vidike, to je pa precej plehko, mar ne? ;)[/quote]

Jaz tudi tako mislim. Zato sem pa napisala, da me zanimajo VSA področja.

Oboje je precejanje vrednosti človeka skozi materialne vidike, to je pa precej plehko, mar ne? ;)[/quote]

Jaz tudi tako mislim. Zato sem pa napisala, da me zanimajo VSA področja.[/quote]

Ni dvoma, verjamem, zagotovo za tebe ne obstaja neraziskano področje, kamor ne bi posijala tvoja lučka otroške radovednost zelo podjetnega duha. So ti majhni pogosto prepovedovali doma, da se ne igraj z vžigalicami, ti pa nič. Ampak nič za to, te pa zaradi drznosti toliko bolj ceni tvoj oz. bivši moški… 😀

Jaz tudi tako mislim. Zato sem pa napisala, da me zanimajo VSA področja.[/quote]

Ni dvoma, verjamem, zagotovo za tebe ne obstaja neraziskano področje, kamor ne bi posijala tvoja lučka otroške radovednost zelo podjetnega duha. So ti majhni pogosto prepovedovali doma, da se ne igraj z vžigalicami, ti pa nič. Ampak nič za to, te pa zaradi drznosti toliko bolj ceni tvoj oz. bivši moški… :D[/quote]

No no sej, ko pa zmanjka, se pa bluzenje začne. Sem vas že navajena. Kaj bi, kaj bi vse vi, ko pa vprašam, kaj ste pa že, je pa tema.

@Margot-
Me avtorjeva tema sploh ne zanima, niti nisem z razlogom tukaj, ampak je pa prav smešno, kakšna sklepanja na podlagi lastne intuicije ženske izkašljajo. In to celo tiste, ki ne premorejo nekaj logičnega matematičnega sklepanja, imajo se pa za vele-uspešne.

Da sem prišel do sem, sem iskal bel usnjen pas (google search), pa odkrijem temo: http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9292279. Pa se sprašujejo ženske, “kakšni tipi nosijo bel pas?”, a ste ve normalne sploh? Nikoli v življenju nisem pomislil, da lahko barva pasu vpliva na to, kakšna je moja osebnost in kako uspešen ipd. sem… Lepolaska je ista čarovnica (kristalna krogla vse pokaže)…

Podobno ženske sklepajo, da so samski moški neuspešni, ker za uspešnost nujno rabijo povohat pi.čko. Ampak to nikakor ni res, veliko karieristk/karieristov je samskih, pa nisem rekel, da ne sex-ajo. Ampak na vse skupaj močno vpliva videz, pa se lahko slepimo kakor hočemo. Normalne ženske se v prvem koraku želijo ujeti v fizični privlačnosti. A ve bi bile z nekom, ki mu niste privlačne, ampak je z vami samo zaradi uspešnosti oz. visokega statusa? Tudi normalni moški bo raje s punco, ki slabše izgleda (a vseeno dovolj privlačno) pa ji je všeč, kakor pa s tisto, ki v njem vidi samo status. Ampak jaz sem raje samski, kot da bi bil v napačni zvezi. Pa še druga stvar, nekateri ne sex-ajo dokler ne zaupajo, ampak sex-ajo takrat ko so že nekaj časa v zvezi.

Problem je, ker smo tukaj ljudje iz različnih starostnih skupin, logično je, da se za ljudi po 30tem že nekaj pričakuje, pozabljate pa, da smo tukaj tudi ljudje precej mlajši od 30 let.

V glavnem po pravilu Lepolaske in Margot ste tudi samske punce neuspešne luzerke, ker si ne znate najti tipa, ne glede na ostale karakteristike.

Da ne pozabimo, razmerje med številom moških in žensk je skoraj 1:1, rojenih je večje število moških, v starosti pa število žensk narašča zaradi večje umrljivosti moških. Če samo iz tega podatka sklepamo, lahko ugotovimo, da je pravzaprav samska ženska večja luzerka kakor samski moški. Če obrnemo drugače, zaseden moški je že v osnovi bolj uspešen od svoje partnerice.

Ne bom več zapravljal časa, ljudje bodo že vedeli presoditi, kdo je normalen in kdo izstopa. Vele-uspešneži nikakor ne zapravljajo časa na forumih, imajo precej bolj zanimivo in razgibano življenje. Ampak pisci so tukaj iz podobnih namenov, predvsem zaradi lastnih neuspehov in razočaranj in potem iz različnih zornih kotov in predpostavk izkazujejo svoje frustracije. Lepolaska je to že pokazala – tudi moški premoremo nekaj intuicije ;-).

To, da nisi sposoben mislit, je jasno že vsem, razen tebi.
Kratka definicija tebe pa je: rad bi bil gej in se poskušaš tako pogovarjat in oblačit. Glede na tvoje finančno stanje pa si lahko samo nekaj, kar naši južni brati imenujejo “obična pederčina”.

@Gekko

A začnem lepiti tvoja natolcevanja o Lepolaski in meni, kako zelo nedojemljivi da sva, pa kako omejen mindset imava, al boš po svojih smeteh brskal sam?

Predlagam, da z Vinkotom skupaj zaženeta kakšno gibanje in ga poimenujeta ZZPNBP.
Mimogrede, tvoj “kašelj” sem ti zaradi preglednosti odebelila.

Zopet natolcevanje. Tega nobena ni trdila. Sem pa jaz zanikala VAŠO trditev, da samski pridejo dlje. Kar pojdi nazaj pa preberi.

:)) OK, tega ne bom komentirala.

Malce zaletavo si tole napisal, če si sem prišel čisto po naključju, se ti ne zdi? Prebrskaj malo po mojih zapisih. Margotko niso nikoli motili samski, ne vezani, ne tisti z otroki, ne brez, ne homoseksualci, ne … Sem že 100x napisala, da mi je vseeno, če ljudje sexajo tako, da drug drugemu zapikujeta vilice v oko. Samski, v dvoje, v troje. Če pri tem uživajo … kar naj.

Me pa izredno motijo jamravci ala ti in Vinko (in Boris, pa še kakšen bi se našel), ki imate večno neke izgovore, da vam ne uspe in za svoje neuspehe krivite druge. Nisem feministka. Sem že večkrat napisala, da v okolju, kjer jaz živim, niso potrebna nobena posebna gibanja. Ker imamo vsi enake pravice, vključno z Vinkotom.

Vsaj tistega “noter-ven” bi lahko osvojila. :))))

Čeprav ti vsi priznamo, da si v primerjavi s tistimi, ki iščejo bele pasove, najdejo pa kristalne kugle, feminacije, čarovnice in odmrle nevrone, vseeno grozn napredna :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close