Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke. Takšne in drugačne.

Feministke. Takšne in drugačne.

Ah dej no dej. Saj vemo, da so neke “veze” samo konstrukt žleht babnic, ki gledajo v kristalne kugle, žrejo otroke in hočejo zasužnjit moške.
Ker če bi ble veze resnične, bi ti ziher imel tri. Samo nočeš.

Iskal je bel pas, naletel pa na eno (ali dve), ki imata črnega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še dobro. 😀

A začnem lepiti tvoja natolcevanja o Lepolaski in meni, kako zelo nedojemljivi da sva, pa kako omejen mindset imava, al boš po svojih smeteh brskal sam?

Predlagam, da z Vinkotom skupaj zaženeta kakšno gibanje in ga poimenujeta ZZPNBP.
Mimogrede, tvoj “kašelj” sem ti zaradi preglednosti odebelila.

Zopet natolcevanje. Tega nobena ni trdila. Sem pa jaz zanikala VAŠO trditev, da samski pridejo dlje. Kar pojdi nazaj pa preberi.

:)) OK, tega ne bom komentirala.

Malce zaletavo si tole napisal, če si sem prišel čisto po naključju, se ti ne zdi? Prebrskaj malo po mojih zapisih. Margotko niso nikoli motili samski, ne vezani, ne tisti z otroki, ne brez, ne homoseksualci, ne … Sem že 100x napisala, da mi je vseeno, če ljudje sexajo tako, da drug drugemu zapikujeta vilice v oko. Samski, v dvoje, v troje. Če pri tem uživajo … kar naj.

Me pa izredno motijo jamravci ala ti in Vinko (in Boris, pa še kakšen bi se našel), ki imate večno neke izgovore, da vam ne uspe in za svoje neuspehe krivite druge. Nisem feministka. Sem že večkrat napisala, da v okolju, kjer jaz živim, niso potrebna nobena posebna gibanja. Ker imamo vsi enake pravice, vključno z Vinkotom.[/quote]

Najdi ti te moje neuspehe, pa potem obtožuj. Fora je v tem, da ve z Lepolasko opisujeta ekstreme, ki v realnosti ne obstajajo. Vse kar me moti je, da posplošujeta in se delata kot da sta najmanj vodji razvoja v Apple inc…. Če bi svet bil po vajinih pravilih, potem bi preživelo le nekaj % tistih najuspešnejših, vsi ostali povprečneži (povprečje != slabo), bi že zdavnaj izumrli. Ravno tako kot Lepolasata trdi, da je plača neto 1,2k€+, brez dodatkov slaba plača, pa če pogledamo malo okrog, ljudje živijo tudi z 700€ pa ne jamrajo. Sem se pa tudi s tabo strinjal, da so predolgi delavniki (40h/teden+) slabost družbe, ampak to še ne pomeni, da jamram, ampak le trdim, da tega pač ne odobravam. Nikjer pa nisem nič žalega zapisal za feminizem, le hočem povedati to, da ljudje izkoriščajo ta gibanja. Tako pač je, nekateri te že po barvi kože označijo za neuspešnega. Ampak verjeli ali ne, nisem temnopolt c.c.c., pa niti nič nimam proti drugim rasam.

Ah dej no dej. Saj vemo, da so neke “veze” samo konstrukt žleht babnic, ki gledajo v kristalne kugle, žrejo otroke in hočejo zasužnjit moške.
Ker če bi ble veze resnične, bi ti ziher imel tri. Samo nočeš.[/quote]

Oseba, ki v nobenem primeru ne zna sprejeti tudi mnenja ostalih, je bolj težko v življenju uspešna. Pardon, sem pozabil, da si ti vedno najuspešnejša.

Seveda, ti ne jamraš. Samo poveš česa “ne odobravaš”: žensk na splošno, službe in dela, seksa, intimnih razmerij, samostojnosti… itd.

Seveda je iz letala razvidno, da “ne odobravaš” vseh tistih stvari, kjer si neuspešen. Si celo tako ekstremno nesposoben, da namesto belega pasu na spletu najdeš forum o moško-ženskih odnosih. Se pravi, ne znaš uporabljat niti googla. In po 7ih na forumu o odnosih še vedno blodiš naokrog, ugotavljaš, kako si tu “po nesreči” in upaš, da bo iz monitorja ven skočil bel pas.

Medtem ko nisi na forumu, pa si “uspešno” zaposlen za minimalca in “uspešno” hodiš na rdeči križ po hrano in zimske čevlje. Za položnice pa ni panike, ker se pozimi itak ogrevaš na foušijo, ko gledaš vse tiste nesrečneže, ki s 3 jurji plače in v “nepravih vezah” močno trpijo, medtem ko kavsajo v jakuzzijih in smučajo po ledenikih.

No, saj ne da bi jim zavidal. Ti takega trpljenja samo ne odobravaš.

A to s 3 jurje si ziher sebe mislila ane? :DD

Ne vem kdo konkretno vlada slovenskemu medijskemu prostoru, domnevam pa, da v njem igrajo glavno vlogo liberalno pro-globalistične struje, kamor spadajo tudi feministke.
Kar je razumljivo, saj je dandanes zelo enostavno dobiti akademske nazive iz tako imenovanih “ženskih študij” in “študij spola”, saj se nobeden resen sociolog ne ukvarja s tem in ta “veda” velja za prazno področje brez vsake opozicije mnenj. Podobno, kot so si pred leti vietnamski šahisti umetno podeljevali nazive velemojstrov, igrali sami med seboj in si na ta način nabijali rating. Nekateri so se po ratinških točkah celo približali takratnemu svetovnemu prvaku Kasparovu, ampak na mednarodnih turnirjih se je pa hitro pokazala njihova prava ne-vrednost in pristanek na trdih tleh je bil neizogiben.
Zato ni nič čudnega, da pridejo iz glav teh “učenjakov”razni nesmisli, kot na primer, da je spol samo socialni konstrukt in podobne neumnosti.

Vendar je paradoks v tem, da so današnji liberali zgolj liberali na papirju, v resnici so pa to hlapci in trobila skorumpiranega, globalističnega, multikorporacijskega kapitala, katerim so načela liberalizma in svobode govora španska vas.
Če navedem samo en primer:
Ravno letos je luč sveta ugledal dokumentarec “The Red Pill” v režiji feministke Cassie Jaye.

http://www.imdb.com/title/tt3686998/
http://theredpillmovie.com/about/

Režiserka Cassie Jaye je znana feministka in je do snemanja tega dokumentarca imela o gibanju za pravice moških (Men’s Rights Movement ) zelo enostranski pogled, saj ji je to gibanje bilo predstavljeno kot šovinistična, mizoginistična skupina ženskomrzcev. Nekaj podobnega, kot tule v tem topicu, ko tisti dve ženski, ki pišeta z različnimi nicki, hočeta predstaviti vse nasprotnike neslane šale, ki se ji reče današnji feminizem, kot ženskomrzce in luzerje.
A po letu dni snemanja, ko je spoznala vse aspekte tega gibanja, ko se je resnično zakopala v probleme sodobne družbe in spoznala, da ni tako enostavno biti moški, je začela dvomiti v svoja dotedanja prepričanja. Na površje je začela prihajati vsa korupcija in hinavščina feminističnih skupin in pristranskost sodnega in socialnega sistema.

Feministke so seveda ta dokumentarec vzele kot hudo žalitev in začele množično podpisovati peticije za umik filma z vseh medijev. In v Melbournu v Avstraliji jim je to celo uspelo.
Seveda se človeku pri takšnem “liberalizmu” feministk nehote v mislih povlečejo paralele s srednjeveškim zažiganjem knjig in inkvizicijo. Oziroma paralele med opranostjo možganov feministk in katoliških inkvizitorjev.

Nisem še zasledil, da bi moški kdaj tako zavzeto in s tako ihto zbirali podpise, da se utiša “ženska resnica”. Lahko pa, da se motim in bom sprejel tudi nasprotne argumente, če so seveda novejšega datum in ne ravno iz srednjega veka. Če mi bodo predstavljeni seveda.

Zato pa vi tepci ostajate na varnem doma, kljub temu, da ste na ravni svetovnih filozofov, možganskih kirurgov in doktorjev fizike elementarnih delcev. Poznane so vam skrivnosti vesolja – sam kaj, ko ne odobravate plač, višjih kot 700 eur. Če bi šli v tujino, bi vas glede na vaše genialne sposobnosti plačali vsaj 60 jurjev na mesec, ampak to ni v skladu z vašo filozofijo.

Pristanek na trdih tleh bi bil neizogiben… :)))

…kar je tudi en izmed razlogov, da se ne razumete z ženskami – me rade pristajamo na trdih tičih, ne na tleh.

O tem ne dvomimo. Ti že 30 let poskušaš odkrit skrivnosti moškega obstoja, ki so v glavnem povezane s “kako ga vtaknit”, pa ti še zdej ni ratal.

In ker že iščeš modrosti novejšega veka: nobena ženska ni tako neumna ali obupana, da bi zaradi pol klobase na kavču redila prašiča, ki misli da se “trden duh” zgodi, ko hočeš enega spustit, pa te nekaj drugega preseneti.

No, ko se boš naučil, kaj trden duh v resnici pomeni, si na dobri poti, da postaneš moški… nekoč.

Vinko, ti se čisto preveč s feminizmom ukvarjaš – glede na to, koliko ti gre v nos. Spominjaš me na napsihirano sosedo, ki ji gre hrup sosedov tako na živce, da večer presedi v tišini, da ji slučaaajno ne bi ušel kak šum.

Seveda, ti ne jamraš. Samo poveš česa “ne odobravaš”: žensk na splošno, službe in dela, seksa, intimnih razmerij, samostojnosti… itd.

Seveda je iz letala razvidno, da “ne odobravaš” vseh tistih stvari, kjer si neuspešen. Si celo tako ekstremno nesposoben, da namesto belega pasu na spletu najdeš forum o moško-ženskih odnosih. Se pravi, ne znaš uporabljat niti googla. In po 7ih na forumu o odnosih še vedno blodiš naokrog, ugotavljaš, kako si tu “po nesreči” in upaš, da bo iz monitorja ven skočil bel pas.

Medtem ko nisi na forumu, pa si “uspešno” zaposlen za minimalca in “uspešno” hodiš na rdeči križ po hrano in zimske čevlje. Za položnice pa ni panike, ker se pozimi itak ogrevaš na foušijo, ko gledaš vse tiste nesrečneže, ki s 3 jurji plače in v “nepravih vezah” močno trpijo, medtem ko kavsajo v jakuzzijih in smučajo po ledenikih.

No, saj ne da bi jim zavidal. Ti takega trpljenja samo ne odobravaš.[/quote]

Bla bla bla bla…. 😀

Da ne bova preverila, kdo kaj bolje uporablja oz. zna, se mi zdi, da ti na tak način še edino ljudje zaprejo kljun. Dandanes malokateri mlad zaposleni dobi 3k, pa ne nakladaj, ne glede na njegovo znanje, vsaj kar se tiče moje stroke, si lahko srečen, če dobiš čez 1,3k, pa gre za tipično inženirsko delo. To so potem že vodstveni kadri. Pa kako bi ti to vedela, če si že stara babnica, katerim se plača viša že samo zaradi delovne dobe… Vsekakor pa drži, da so v centru države plače višje, kot so tudi cene nepremičnin. Ti kar nakladaj še naprej, se vidi, da sem te nekje dobil, zato sem ti pa trn v peti. Neka svoja lastna razočaranja stresaš tu nad nami. Odpri se punca, naj te potolažim, saj bo bolje ;-).

Edino kar lahko ti uspešno preveriš je, da me spet povabiš na pijačo in odletiš kot us.ran golob – spet. Tvoja bolna želja, da bi me spoznal, bo namreč ostala neizpolnjena.

Aja, še ena stvar – vemo, da bi se spet rad prikazal kot žrtev sistema in okoliščin, kjer se vsem mladim zaposlenim slabo godi. Žal te moram razočarat, kajti kot mlad zaposlen se po 35-em letu ne moreš več kvalificirat. Če ti torej v parih mesecih ne uspe vsaj početveriti svoje bruto plače, se ti bo zlomila še zadnja rešilna bilka :))))

Edino kar lahko ti uspešno preveriš je, da me spet povabiš na pijačo in odletiš kot us.ran golob – spet. Tvoja bolna želja, da bi me spoznal, bo namreč ostala neizpolnjena.

Aja, še ena stvar – vemo, da bi se spet rad prikazal kot žrtev sistema in okoliščin, kjer se vsem mladim zaposlenim slabo godi. Žal te moram razočarat, kajti kot mlad zaposlen se po 35-em letu ne moreš več kvalificirat. Če ti torej v parih mesecih ne uspe vsaj početveriti svoje bruto plače, se ti bo zlomila še zadnja rešilna bilka :))))[/quote]

To, da sem pri 26 zrelejši od 35 letnice sploh ni dvoma. A ni čudno, da so zadnje čase moški s starejšimi puncami? Rezultati so vedno priča. A ni zdaj taki čas za sex pa to? Aja, ti raje meni odgovarjaš…

Če se imaš ti za inteligentno je to morda možno v kakem x vzporednem vesolju, ker moraš bit res brez lajfa da takole zganjaš po forumih

Z zadnjima dvema črkama v svojem imenu si opisal velikost svojega neuporabnega mednožnega priveska, anede.

Ne, zadnji črki v mojem imenu opevata tvoj volumen možganov

@Gekko

Ma neee :))), jst tebe čist štekam. Ti si v bistvu čisto vredu fant. Ti si samo iskal bel pas, naletel na nas, pa si izkoristil priložnost in nas še malo popljuval. Tako, usput :)))
Kakšne ekstreme sem pa jaz to opisovala pa v resnici ne obstajajo? To bi me res zanimalo …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

:)) Primerjava v nulo!!!

Tisti dve ženski …
Hahaha, še nikov ne more napisati, tako zelo nas sovraži 😀
Nismo vredne njegove tipkovnice :)))

Sej veš, no: partnerstvo, ženska z neodmrlimi možgani, vrtni palčki, moški, ki redno seksa in ima jurja plače in ostale stvari, ki baje ne obstajajo. Ti čist pretiravaš. :)))

Mogoče so pa njemu odmrli nevroni zaradi neuporabljene sperme, ki se mu kisa na podstrešju, pa si ni mogel zapomnit… :o)

Ma mi se tuki zdaj zaje.bavamo in nam je smešno, samo jaz sem že večkrat razmišljala o tem, kolk mora bit enmu folku luštn, ko celo življenje živi v prepričanju, da so alfa in omege in da ama nkol ne pomislijo, da je kaj narobe z njimi. Treba se je učit od njih. Jaz bom recimo od zdaj naprej trdila, da nisem postala vrhunska smučarka samo zato, ker so vsi hribi nekako prestrmi. Pa zato, ker so Elan in Atomic in vsi drugi proizvajalci smučk nesposobni narest smučo, s katero bi moj talent zasijal v vsej svoji luči.

Samski in nezadovoljen moški, ko pride malo v leta, pogosto postane čemeren, godrnjav, cinik, zanemarjen, potepuški, zatekajoč se v alkohol – samske ženske v zrelih letih, ki so partnersko oz. družinsko izvisele, torej neporočene, pa značajsko neznosne. nataknjene, nejevoljne. muhaste, rogovilaste in ritoborne.

Margo, vedve z Lepolasko bi se lahko malo bolj politično aktivirale in se v moralno podporo feministk udeležile tudi kakšne parade. Upam, da ne bi bil vajin politični angažma preveč povešen? 🙂

Parada zgoraj brez za enakost med spoloma
https://www.youtube.com/watch?v=qy7HqChyIc4

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close