Feministke. Takšne in drugačne.
Srce drago, ob tvojih zablodah se fmeinistke obračajo v grobu. Take babe kot si ti, niso nič izborile, ti si žal samo urbana kemtica, totalno odvisna od preživetih pojmov, kot so: zveza, resna zveza, zveza, resna zveza…Ena in isto trabunjaš skoz. Če bi bilo odvisno od takih, kot si ti, bi babe še evdno bile za štedilnikom.
Sej pravim, tolk polne lape o EMANCIPACIJI in izobrazbi, si pa na ravni 19-letne smrklje, ves čas se hvališ s tem, da si ena, ki jo nekdo kavsa. To je tebi življenjski uspeh. In ne, nimaš časa še 10 let, razen če nisi stara 20, kar nisi, pri 40-ih boš imela kar močne šanse, d akakšnega mongoloida rodiš, če ti je to cilj, kar odlašaj.
Prijazni se, da se je tvoja rodna doba iztekla, če baba ne rodi nekje do najkasneje kakšno leto čez 30, je bolje, da ne rodi nikoli.
Hahaha kolk se je razp*zdu :))))))))
Ti si živ dokaz, da moški nujno rabite žensko, ker se ob odsotnosti luknje in ene, ki bi vam gate prala, spremenite v histerične neuravnovešene branjevke in hvalite svoje neužitne uvele kumare, ki niso videle vlage že par let.
Raje si najdi terapevta, da bosta skupaj predelala tvoj sveži samski stan, da te ne bomo za novo leto gledali, kako si žile režeš.
Srce drago, ob tvojih zablodah se fmeinistke obračajo v grobu. Take babe kot si ti, niso nič izborile, ti si žal samo urbana kemtica, totalno odvisna od preživetih pojmov, kot so: zveza, resna zveza, zveza, resna zveza…Ena in isto trabunjaš skoz. Če bi bilo odvisno od takih, kot si ti, bi babe še evdno bile za štedilnikom.[/quote]
Ti tudi.
kaj je a KAJ JE
KAJ SE PA DEREŠ NAD LJUDMI LEPOLASKA
Srce drago, ob tvojih zablodah se fmeinistke obračajo v grobu. Take babe kot si ti, niso nič izborile, ti si žal samo urbana kemtica, totalno odvisna od preživetih pojmov, kot so: zveza, resna zveza, zveza, resna zveza…Ena in isto trabunjaš skoz. Če bi bilo odvisno od takih, kot si ti, bi babe še evdno bile za štedilnikom.[/quote]
Gre možki mim stadijona ko sliši kojngres fmeinistk katere škandirajo žejnjske morma skupj deržat .
Možki stopi čez vrata stadijona pa gre da obstane sredi stadijona .
Ženske utihnejo ko miške pa ga gledajo po tiho kaj hoče on povedat .
Možki pove to je ne umnost ne sam fmeinistke vse žejnjske morje nerazen deržat .
Da, na žalost je to slika današnjega feminizma, oziroma oseb, ki predstavljajo današnji feminizem. Predvsem oseb iz prve in druge skupine v mojem uvodnem postu. Prav smešno je že gledati, kako popolnoma nesamokritično si prilaščajo zasluge njihovih starejših tovarišic. In če še lahko z razumevanjem gledamo na prvi val feminizma in sufražete, ki so pomagale ženskam izboriti volilno pravico (kljub temu, da se tako pomembna stvar, kot je sprememba volilnega sistema ni zgodila brez političnega trgovanja in kalkulacij –> o tem sem že pisal) in na drugi val feminizma, ki je izenačil plačna in socialna razmerja, je slika današnjih feministk precej drugačna.
Starejše generacije feministk “tretjevalovk” niti ne bi jemale resno, saj so večinoma bile to zelo izobražene, vplivne ženske z močno karizmo, katera je bila potrebna, da so spreobrnile takratno okorelo moško patriarhalno miselnost.
Jaz sicer ne trdim, da je večina današnjih feministk psihično motenih, si pa upam trditi, da je večina psihično motenih žensk našla zatočišče v feminizmu.
Tako, da bi se kar strinjal z izjavo citiranca, ki namiguje, da če bi lahko čas zavrtel nazaj in na mesto sufražet postavil današnje “razvajeno smrklovje”, ki misli da je upravičeno do privilegijev samo na podlagi vagine, bi se stvari za ženske odvile precej drugače.
V bistvu današnjemu feminizmu niti ne moremo več reči feminizem. Bolj pravilno bi se temu pojavu lahko reklo organizirano godrnjanje in pritoževanje nad moškim spolom razvajenih, frustriranih in nesposobnih žensk. Oziroma množično mazohistično uživanje v lastni depresiji. Sposobne in močne ženske feminizma tako ali tako ne potrebujejo in se mu na veliko odrekajo.
K sreči Slovenke za enkrat še niso tako množično prismuknjene kot ženske v ZDA in Z. Evropi.
Tele osebe tule na forumu niti ne morem imenovati feministke. Bolj forumski troli in iskalke pozornosti.
Prilagam link, kjer se youtube anti-feminist in anti SJW (social justice warior) pogovarja z bivšo feministko in SJW. Povedala je, kako sta se ji je kvaliteta življenja in zdravstveno stanje popravila, ko je izstopile iz tega kulta, ki jo je več kot očitno dušil in ji najedal zdravje in začela dejansko hoditi na zmenke.
https://www.youtube.com/watch?v=3KJrVaa1dUY
Zato je tako vrhunski, da ti pride.
Ko se fokus z žensk in njihovih pravic preusmeri na moške, to ni (več) feminizem.
Od nekoga, ki se je izdatno informiral (sodeč po traktatih, objavljenih tu) bi pričakovala, da to ve.
lepolaska. zakaj žališ delavce?
lepolaska,ti si ena navadna grdolaska.
[attachment=0]tumblr_n8l069vRA91sgl0ajo1_500.gif[/attachment]
Lol, saj ni res, pa je:
https://www.youtube.com/watch?v=8M2ZrAPBK8Y
Tole prostituiranje feministk islamu je že naravnost smešno.
Res plemenito od tebe, da celo svoje življenje, ure in ure dragocenega časa, posvečaš iskanju takihle obskurnih posnetkov in limanje le-teh sem. Sem ziher, da ga nihče med nami sicer nikoli ne bi videl.
Ker seveda živimo resnično življenje….
Oj, Dobra razdelitev. U nulo si zadel te zmešane feministične babe. Matr sm se režal. Sej hvalabogu se svetovni trendi zdej počas obračajo in gre počas tale zmešan liberalizm u kurac. Bojo tud feministke počas izumrle. Sploh zdej k je Trumo predsednik. Pa te babe so totalno zmešane, skačejo okol v hidžabih ko kake trole. A si tolk želijo arabskega kurca, al kva?
Globoko v sebi si želijo biti podjarmljene, česar pa povprečen politično korekten zahodnjak ni sposoben spraviti skupaj.
Globoko v sebi si želijo biti podjarmljene, česar pa povprečen politično korekten zahodnjak ni sposoben spraviti skupaj.
[/quote]
Tako, kot si ti globoko v sebi želiš spet živeti v jami in glodati kost.
[/quote]
[/quote]
Nope. Jaz bom živel ob morju, lovil ribe in gledal sončni zahod.
Zakaj? Ker nisem politično korekten. 😉
[/quote]
[/quote]
Grem stavit mojo zlato ribico, da v življenju še nisi ribe ujel.
[/quote]
[/quote]
Moja najmanjša ulovljena riba bi imela tvojo zlato ribico za prigrizek…
Daj kontakt, da ti dam ribo za dva… več si ne zaslužiš. …moram skrinjo spraznit, ker je nova sezona že tu.
[/quote]
Daj kontakt, da ti dam ribo za dva… več si ne zaslužiš. …moram skrinjo spraznit, ker je nova sezona že tu.
[/quote]
ok ok. no. Vzamem nazaj.
Ribe iz skrinje pa kar sam jej.
[/quote]
ok ok. no. Vzamem nazaj.
[/quote]
Aha… zdaj te je pa malo stisnilo pa je tudi izgovor, da ne maraš zmrznjenih rib, dovolj dober.
:))))))))
Kaj pa fali zmrznjeni ribi? Je čisto ok, dokler je pečeš na žaru. V pečici bo še vedno odlična.
ok ok. no. Vzamem nazaj.
[/quote]
Aha… zdaj te je pa malo stisnilo pa je tudi izgovor, da ne maraš zmrznjenih rib, dovolj dober.
:))))))))
Kaj pa fali zmrznjeni ribi? Je čisto ok, dokler je pečeš na žaru. V pečici bo še vedno odlična.
[/quote]
Ma ja. Od morskih so najboljše samo direkt iz čolna na žar. Menda se boš strinjal, ti, ki boš živel na morju in gledal sončne zahode.
Forum je zaprt za komentiranje.