Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke. Takšne in drugačne.

Feministke. Takšne in drugačne.

Zakaj pa bi morale babe delovati kot neka sekta in biti usklajene? Sploh ne razumem?
[/quote]

Zato, da bi jim potem lahko očital, da so del sekte. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sej sem vedla, da ste ubogi in da ženske vladamo svetu in nam je edino poslanstvo zatiranje moških.
Samo da linki, ki jih ti veselo limaš, nimajo nič ne z realo, ne s tvojo situacijo, na to si pa pozabil.
Linki, ki jih limaš, so tvoja oblika maščevanja nad tem, da jo je bivša (po tvojem) bolje odnesla od tebe.
Kar je nevredno enega zrelega uma in enih poštenih komentarjev.
[/quote]

Nope, ne maščujem se. Če bi se, bi to izgledalo povsem drugače.
Tvoja izjava oz. tvoj napad “ad hominem” potrjuje mojo tezo, da se s feministkami ne da skupaj spraviti realnega in normalnega pogovora.
To, kar sem jaz doživel na sodišču je pač posledica feminizirane družbe in je škodo prineslo predvsem mojima otrokoma. Na srečo smo s skupnimi močmi (otroka in jaz) škodo minimizirali.
Draga feministka, uživaj v življenju in se ne sekiraj za propagando na YT…
[/quote]

Škoda. Ker to pomeni, da res verjameš linkom, ki jih limaš in so zate odraz realnosti.

Nope, ne maščujem se. Če bi se, bi to izgledalo povsem drugače.
Tvoja izjava oz. tvoj napad “ad hominem” potrjuje mojo tezo, da se s feministkami ne da skupaj spraviti realnega in normalnega pogovora.
To, kar sem jaz doživel na sodišču je pač posledica feminizirane družbe in je škodo prineslo predvsem mojima otrokoma. Na srečo smo s skupnimi močmi (otroka in jaz) škodo minimizirali.
Draga feministka, uživaj v življenju in se ne sekiraj za propagando na YT…
[/quote]

Škoda. Ker to pomeni, da res verjameš linkom, ki jih limaš in so zate odraz realnosti.
[/quote]

Mah… jaz sem nejeverni tomaž. Verjeme tistemu kar doživim, občutim in vidim.
Linki so pa pač posledica izkušenj nekoga drugega, so pa to bolj ali manj podobne izkušnje s pravnim in socialnim sistemom.
Skratka: Draga feministka, uživaj v življenju in se ne sekiraj za propagando na YT…

A tako si ti razlagas feminizem? Da ima zenska svoje mnenje, pa tri smiselne stavke da je sposobna napisati? Hahaha. Ej, ce ti pase…

In kje to pisem, da bom pri 60ih vsak dan na drugi 25-letnici? Po tvoje menda kar ponavljam. Mislim… bog se te usmili… V bistvu sploh ne pisem kaj bom pri 60ih.

Tudi to, da sem ljubitelj neumnih zensk, je zgolj plod tvoje domisljije. Resnica je prej obratna. Ce sodim po kalibru zensk s katerimi sem bil v zvezi ali imel daljso avanturo. Tudi goli seks me sploh ne izpolnjuje. Potrebujem tudi druge vrste povezavo.

Skratka, zalostno, zalostno, kaj si spocal skupaj. Res bolje, da cim manj razmisljas, ker vidim da ti ne gre. Sorry. Ampak to je najbolj milo kaj ti lahko napisem.

Mislim, da so tema tule feministke, oz. morala bi napisati “feministke”, ne cel ženski rod. Zato tudi vse pisanje v tej temi dojemam kot komentar te skupine žensk, ne vseh nas na splošno. Ti pa dam prav v tem, da so določeni avtorji res nagnjeni k jamranju in pritoževanju čez ženske na splošno, ampak taki pač so. Očitno imajo svoje težave in frustracije, ki jih projecirajo na druge in iščejo nekega grešnega kozla. Z njimi se ne obremenjujem.

Razumem pa zelo utemeljene pomisleke o “feministkah”. Na žalost sem imela že dostikrat priložnost srečati ženske, ki so zase želele in pričakovale preferenčno obravnavo, brez kakršne koli osnove za to. In če so bile s strani moških deležne enake obravnave kot vsi ostali, so le te označile za šoviniste in začele razpredati o kratenju pravic in podobnih izmišljenih bedarijah. S tem so dejansko vse vpletene postavile v zelo nehvaležen in neprijeten položaj.

Torej, problem so ženske, ki obstoj feminizma izrabljajo za to, da bi sebi zagotovile nek poseben status v družbi v primerjavi z moškimi. Ne enakega, ampak posebnega. Mislim, da je tale tema namenjena ravno debati o takih ženskah. Kritika njihovega načina delovanja se mi zdi osnovana in upravičena.

O tvojem pisanju pa tole: nisem brala tvojega celotnega opusa z MONa, temveč točno tisto objavo, ki sem jo tudi komentirala. Komentirala sem jo pa v luči tega, kakor sama razumem obstoječo temo – kot kritiko “feministk”, ne kot pritoževanje čez vse ženske.
Čisto verjetno je, da sem tvoj zapis razumela brez poznavanja ozadja in konteksta, in zato drugače, kot je bil mišljen. Dojela sem ga kot neodobravanje dejstva, da moški v tej temi kritizirajo nekatere ženske. In v takem primeru ti ne dam prav, ker je kritika pač upravičena.
[/quote]

No, torej so jamrači na tem forumu vsaj pri tebi uspeli z degradiranjem feminizma v njegovo najbolj skrajno obliko. To početje ima dolgo tradicijo, od zaćetkov boja za enakopravnost dalje,
Malo si poguglaj kampanjo proti feminizmu in sufražetkam v prejšnjem stoletju – isto izrazoslovje, isti nečini poniževanja in posmehovanja (feministke so grde babe, ki jih nihče ne mara in se zato maščujejp moškim in podobne cvetke z istega grma)
Vsako gibanje, vsaka ideja ima svoje skrajnosti. Moški šovinizem si lahko ogledaš kar tule, kaj dosti bolj skrajno pač ne gre.
Feminizem ima tudi svojo skrajnost, absolutno,. Ampak samo bedak lahko skrajnost posploši na celotno idejo.
Osnovna ideja feminizma je enakopravnost in ENAKA obravnava in ne neke kozlarije o nadvladi nad moškimi. Večkrat je že bilo ugotovljeno, da skrajne (in resnično abotne) feministične ideje FINANCIRAJO in spravljajo v medije skrivnostni pokrovitelji, ki se v končni fazi zavzemajo za vrnitev žensk za štedilnike in jim je smešenje feminizma v interesu.
Mogoče bi bilo fajn, da bi kdaj pogledala “kaj je zadaj” in ne samo goltala ponujenega na pladnu.
[/quote]
S tem si pokazala, da o feminizmu v bistvu nimas blage veze. Ampak si ga, tako kot vecina naivnezev, razlagas kot ti pac ustreza.

Ne pise se nam 1880, 1930 ali 1970. Danes smo v letu 2017. In danasnji feminizem nima s tvojo “idejo” feminizma blage veze. In ne le danasnji. Tako je ze lep cas.

Glas danasnjega feminizma niso ljudje, ki zagovarjajo tvojo “utopijo” o feminizmu. Ampak gre za dobro organizirano in izdatno financirano masinerijo, ki uporablja vsa mozna sredstva za dosego ciljev, ki s tvojo idejo o feminizmu vec dolgo casa nimajo prav nic skupnega. Zato ovce, kot si sama, s svojo glasno podporo “feminizma” delujete v koriste agende o kateri se vam niti sanja ne.

Zakaj pa bi morale babe delovati kot neka sekta in biti usklajene? Sploh ne razumem?
[/quote]

Zato, da bi jim potem lahko očital, da so del sekte. :))
[/quote]

Jaz ne očitam nikomur nič. Jaz se prilagodim in naredim tako, da se imam s svojima otrokoma v dani situaciji kar se da fino. Vsakdo, ki pride mimo in je do mene fer, dobi enak tretman tudi od mene, enako velja, če ni fer. Sistem me ne zanima več, ker ga znam v neki meri tudi obiti. Ravnam se predvsem po lastni vesti in svojem naboru moralnih vrednot.
Nisem pa ne slep, ne gluh in vidim kaj se dogaja.

Laci Green ti ni “rdeče-tabletizirana”, samo prilagodila je svoj “poslovni model” (glede na očitne razmere). Eni sicer opozarjajo na nevarnosti, samo Dave bi moral malce prebrati The Manipulated Man od Esther Vilar.

https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA

Karen Straughan je imela par predavanj, kjer je lepo razložila, da so imele ženske v Ameriki lepo pravico do dela in drugih ugodnosti. Trenutno ne najdem ravno vira, pa vendar.

Glej zgornji video. Elitisti so “vam dali pravice”. Pa ne zato, ker bi bili velikodušni, ampak ker so vedeli, da bo to na dolgi rok pripeljalo do nadzorovanih rojstev s strani vlade in zasebnih podjetij (prej bodo pa spola skregali med sabo).

Poglej si kaj je “money velocity” (verjetno bo prav prišla druga epizoda od Mike Maloney “Hidden Secrets Of Money”).
MGTOW ti zmanjšuje število transakcij, kjer se katerakoli valuta uporablja. Biološko gledano bo moški bistveno bolj in več delal, če bo v zvezi, poročen ali otroka imel. Torej bo POVPRAŠEVANJE po ničvredni valuti VELIKO kot pa če bi bil samski in bi imel nek minimalističen življenjski slog še povrhu (Aaron Clarey ima poglavje v knjigi “Enjoy The Decline” na to temo). Če pa moški ne “dejta”, ni v zvezi, se ne poroči, nima otrok, je naenkrat v obtoku zelo veliko valute, po kateri nobeden ne povprašuje.

Vprašaj se KAJ se zgodi s ceno nekega proizvoda (na enoto), če ga imaš veliko in povpraševanje strmo pada… cilj MGTOW je zrušiti sistem preko napada na finančni sistem s pomočjo abstinence. Kalergijeva agenda je realno tudi obupen poizkus, da bi finančni sistem obdržali nad vodo z ustvarjanjem “novega povpraševanja” (as BPS describes it best in the beginning).
Namreč moralni hazard Evrope in vzpon narcizma (me culture), poleg feminizma vpliva na višino dolga, ki ga ima vsak posameznik.

Ljubi jezus kako bujno domisljijo imate. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To pa drži, ko ti pade motivacija grebljenja za babe, ti pade tudi motivacija grebljenja za denarjem. na neki točki imaš dovolj keša zase. Jaz zase vem, da s eveč nisem pripravljen trgati za več denarja, kot ga sam rabim.

Da ne bomo zdaj še ugotovili, da imajo bogataši vsi otroke, samski so pa vsi reveži. 🙂

Ja to si ti, drugi bodo pa še zmeraj bolj in več delali, ker recimo ciljajo na predčasno upokojitev pri 50-ih.
Nekateri drugi bodo še zmeraj več delali, ker imajo finančno potratne hobije (gaming,…), tako da odvisno od človeka in koliko si Fromm-ovski (človek biti ali imeti fora).

Gaming ni finančno hudo potraten hobi.

Hočem reči, če se dec odloči za mgtow in da dnarja več ne bo vlagal v stvari, ki zadovoljujejo predvsem ženske, potem šele njega, je recimo 1500 neto mesečnega dohodka puna kapa. Govorim za življenje v Sloveniji.

Marsikomu, ki živi minimalistično, je dovolj še precej manj.

Meni je bilo vecino tega iz zadnje strani jasno pred vec kot desetletjem. Na primer, A Rosso je umrl pred ~10 leti. S tem, da je svoj cas slo za precej bolj tabu teme kot danes, ko je toliko tega ze common knowledge med ljudmi, ki so kolikor toliko informirani.

Razlog, da sem se na forumu omejil na lahkotne teme okoli seksa, ipd je zavedanje, da je vecina ljudi naivnih zaplakankancev, ki se jim o pomembnih zadevah se vedno niti sanja ne. Mase se vedno zivijo z mozgani na /off. In ne vidijo nobenega smisla v tem, da se kakorkoli zamislijo. Ravno zato se, ko jih clovek suoci z realnosti za zaveso, vec ali manj le bebavo smejijo.

Ce temu dodamo dejstvo, da je velika vecina Slovencev, kjerkoli ze zivijo, gorecih opranoglavih komunajzarev. Da prav Slovenec med vsemi narodi na svetu najbolj sovrazi idejo o Ameriki, ki to sicer vec davno ni, za free market libertarian pogled na svet pa indoktriniranec se slisal ni. Potem bi moralo biti se bolj jasno, zakaj se mi tako dolgi ni zdelo debatirati karkoli na te teme.

Potem pa se je zgodil Brexit, pa begunski val, pa Trump, … in mainstream mediji sirom sveta, Hollywood, … so odkrito pokazali, da so navadna levicarska propaganda. Tako kot je feminizem zgoljorodje v rokah globalistov. In vse vec ljudem je postalo jasno, da nekaj ni okay. In problem nismo cudaki z “bujno domisljijo” ampak ravno ovce, ki se vsemu temu se vedno le bebavo smejite.

Tolk pametni, da glava peče.
Pa vendar, ko vam nekdo večkrat in vztrajno postavlja isto vprašanje : “kaj bi vi v družbi spremenili, da bi preprečili to grozno katastrofo, ki jo vsi opisujete in doživljate” , je pa tišina. Niti enega samega konkretnega odgovora. Nič.

Kar ponovno dokazuje, da vi svojo izpopolnitev dosežete v jamranju in zlivanju gnojnice po ženskah, kaj dosti drugega vas ne zanima.

Če bi kaj spremenili, so zgubljeni, ker takega sveta ne poznajo. Oni rabijo svet, v katerem lahko jamrajo. 🙂

Pa saj to pravim.
24 strani, pa se še nobeden ni izkašljal, kaj TOČNO bi on recimo ukrenil proti koncu sveta, ki nam
grozi izključno zaradi feminizma.
Limat linke, zmerjat, se posmehovat, žalit….o ja, to pa ja.

Pa saj to pravim.
24 strani, pa se še nobeden ni izkašljal, kaj TOČNO bi on recimo ukrenil proti koncu sveta, ki nam
[/quote]

Če poznaš mgtow filozofijo, potem imaš tam odgovor po katerem sprašuješ.
Če sem vse prav razumel, bi družba po njihovo postala spet normalna, ko bi ženskam vzeli volilno pravico in pravico do izobraževanja.
Nihče pa noče to napisat kot odgovor zato, ker je samo delno pravilen, drugi del odgovora se skriva v bioloških razlikah med ženskami in moškimi.

Pa saj to pravim.
[/quote]

Če poznaš mgtow filozofijo, potem imaš tam odgovor po katerem sprašuješ.
Če sem vse prav razumel, bi družba po njihovo postala spet normalna, ko bi ženskam vzeli volilno pravico in pravico do izobraževanja.
Nihče pa noče to napisat kot odgovor zato, ker je samo delno pravilen, drugi del odgovora se skriva v bioloških razlikah med ženskami in moškimi.
[/quote]

…in zato, ker se moške, ki tako razmišljajo danes pribija na križ. 😉

Imaš pa zelo visoko mnenje o sebi, če misliš, da imaš pravice tule pozivati tule bilo koga, da napiše bilo kaj. Sploh po tistem, ko sem te jaz prvi pobaral, da sama napišeš kakšno pozitivno misel. Morda s čim konkretno se ne strinjaš, kje konkretno so v zahodnem svetu ženske zatirane, kje konkretno je feminizem kot tak, kakršen se nam dandanes ponuja še sploh potreben, itd. Pa razen žalitev, kako da se mi fantki mečemo po tleh od togote ni bilo še nič konkretnega od tebe.
Tule je 24 strani postov, od tega kar nekaj mojih in če si do sedaj nisi uspela razbrati kaj nas moti, kje mi mislimo, da so stvari šle narobe, potem nima nobenega smisla ponavljati enih in istih stvari. Zato da si jih boš potem zopet ne-prebrala.
Se opravičujem, ampak z lenimi forumskimi troli se mi pa res ne da ukvarjati.

Verjetno nisi dobro razumel sporočila prilepljenega filmčka. Ni poanta v tem, ali je dotična gospodična popila rdečo tabletko, ali ne.
Filmček nam hoče povedati kakšen črni kult je v bistvu ta moderni feminizem.
Po tistem, ko je ta gospodična (zelo popularna youtuberka in čivkačica) javno objavila, da bo prisluhnila tudi nasprotni strani in poskušala razumeti tudi njihovo plat medalje, je padla v nemilost pri svojih bivših feminističnih tovarišicah.
Zadeve so eskalirale celo tako daleč, da so javno razkrili njeno identiteto in naslov, deležna je bila pa tudi neštetih groženj. Tudi smrtnih.
To se ji nikoli prej ni zgodilo, ko je bila še na feministični strani. Sicer so padale žaljivke s strani anti-feministov in anti-SJW, ampak to je bilo pa v glavnem tudi vse.
Zato trdim, da so feministke in SJW veliko bolj podli in opranoglavi osebki, kot pa njihovi ideološki nasprotniki.
Avtor filma jih zato upravičeno primerja z narkomani, ki se na vse kriplje trudijo, da bi nekoga, ki se hoče očistiti in izvleči iz tega brezna, zvlekli zopet nazaj v svojo bedo.
Gre za zavist feministk (aka cat-women), ki enostavno ne prenesejo, da bi kakšna ženska slučajno bila s srečna s svojim fantom, možem, zaročencem, itd.
Hočejo, da so vse tako bedne in mizerne, kot so one same.
Ravno zaradi tega sem tule že neštetokrat poudaril, da moderni feminizem dela ženskam več škode kot koristi.

Imaš pa zelo visoko mnenje o sebi, če misliš, da imaš pravice tule pozivati tule bilo koga, da napiše bilo kaj. Sploh po tistem, ko sem te jaz prvi pobaral, da sama napišeš kakšno pozitivno misel. Morda s čim konkretno se ne strinjaš, kje konkretno so v zahodnem svetu ženske zatirane, kje konkretno je feminizem kot tak, kakršen se nam dandanes ponuja še sploh potreben, itd. Pa razen žalitev, kako da se mi fantki mečemo po tleh od togote ni bilo še nič konkretnega od tebe.
Tule je 24 strani postov, od tega kar nekaj mojih in če si do sedaj nisi uspela razbrati kaj nas moti, kje mi mislimo, da so stvari šle narobe, potem nima nobenega smisla ponavljati enih in istih stvari. Zato da si jih boš potem zopet ne-prebrala.
[/quote]

In SPET si prikladno in nadvse vzvišeno spregledal, da nisem JAZ tista, ki bi se nad čem pritoževala.
Meni je kul. Jaz nimam problemov ne z moškimi, ne z ženskami. Nisem jaz tista, ki se tukaj na dolgo in široko norca delam iz nasprotnega spola, ne limam posmehljivih linkov, ne žalim vsepovprek moškega spola (vam tukaj sem pa res rekla fantki, ker kot prave moške vas je pač nemogoče jemati) , in ja edino BTDT je do zdaj imel par cojones, da je povedal, kaj bi vi vsi pravzaprav radi in kaj je tisto, kar vas tako zelo ogroža.

[/quote]

In SPET si prikladno in nadvse vzvišeno spregledal, da nisem JAZ tista, ki bi se nad čem pritoževala.
Meni je kul. Jaz nimam problemov ne z moškimi, ne z ženskami. Nisem jaz tista, ki se tukaj na dolgo in široko norca delam iz nasprotnega spola, ne limam posmehljivih linkov, ne žalim vsepovprek moškega spola (vam tukaj sem pa res rekla fantki, ker kot prave moške vas je pač nemogoče jemati) , in ja edino BTDT je do zdaj imel par cojones, da je povedal, kaj bi vi vsi pravzaprav radi in kaj je tisto, kar vas tako zelo ogroža.
[/quote]

Eh… ne gre za to, da imam jajca. Na anonimnem forumu je zelo lahko imeti jajca. Gre za filozofijo, za pogled na medsebojne odnose, na medspolno dinamiko. Osebno mislim, da komunajzarji in razne feminictične organizacije tukaj padejo na izpitu predvsem zato, ker zanemarjajo evolucijo v biološkem smislu. Nerazumevanje vloge enih in drugih pripelje do konfliktov… Na YT imaš tudi nekaj žensk, ki so dojele nesmiselnost tovrstnega aktivizma in obžalujejo svoja dejanja. Jbg… vse ima svoje vzroke in posledice, najti ravnotežje je pa umetnost.

[/quote]

Eh… ne gre za to, da imam jajca. Na anonimnem forumu je zelo lahko imeti jajca. Gre za filozofijo, za pogled na medsebojne odnose, na medspolno dinamiko. Osebno mislim, da komunajzarji in razne feminictične organizacije tukaj padejo na izpitu predvsem zato, ker zanemarjajo evolucijo v biološkem smislu. Nerazumevanje vloge enih in drugih pripelje do konfliktov… Na YT imaš tudi nekaj žensk, ki so dojele nesmiselnost tovrstnega aktivizma in obžalujejo svoja dejanja. Jbg… vse ima svoje vzroke in posledice, najti ravnotežje je pa umetnost.
[/quote]

Problem nastane, ker to pripelje do teorije, da si zaradi biološkega smisla ženske ŽELIJO biti podrejene in lastnina moških. Ker se medspolna dinamika ne ustavi pri razdelitvi vlog, ampak smelo udari po osnovnih človekovih pravicah. Beri tukajšnje umotvore.

Gre za sistem in izkoriščanje le tega. V sistemu, kjer so v prednosti ženske se dober del moških ne bo hotel iti te igre, sploh pa ne, dokler je njihov doprinos k blagostanju večji kot ženski doprinos. To temelji predvsem na biološki osnovi.
V sistemu, ki je pa bolj usmerjen k moškemu pa ženska s podreditvijo in ustreznim pristopom lahko doseže ravno toliko, le pot je drugačna. Od tod teorija o tem, da ženska želi biti podrejena in vodena.
Torej, na sobivanje smo pač obsojeni zaradi biologije, a za udobno življenje je potrebno najti ravnotežje.
Sicer v povprečju nihče ne mara ekstremistov in feminizem danes je fašistoidna oblika ektremizma.

Ojej ojej. Torej čisto konkretno zagovarjaš “sistem umerjen k moškemu” in ti je čisto logično, da bomo ženske nad njim navdušene? Ker smo menda k temu biološko pogojene?
In kakšen lepo prosim je “ustrezni pristop” s katerim naj dosežem svoje? Večno kimanje in lisičenje, prevara , dobrikanje in potuhnjena manipulacija, ki naj bi bile tako krasne lastnosti srečno podrejenih žensk? Nikoli več. Ženske nikoli več ne bomo sprejele ureditve, kjer je vsak pijan , neodgovoren in žleht pezde več vreden od najbolj pametne, pridne in dobre ženske, samo zato, ker smo na to kao “obsojene zaradi biologije”. Jaz tega zakona biologije ne vidim, razen gole fizične premoči, ki pa v civiliziranem svetu itak odpade.
Če se mi pa tak predlog zdi aboten (kako lahko nekdo pri zdravi pameti zagovarja sistem, ki bo podrejal polovico prebivalstva drugi polovici?) potem sem pa “ekstremistka” ? še Fašistoidna povrhu.
Aja, še cvetka o “doprinosu k blagostanju”. Malo si poguglaj, kdo je največji lastnik in uživalec tega blagostanja. Procent žensk med najbogatejšimi, procent žensk med lastniki podjetij, bank, konglomeratov, itd, Samo ne mi privlečt ven teorije da moški to počnejo zaradi žensk, lepo prosim.
Absolutno se začenjam navduševati nad MGTOW. Pejte fantje po svoje, uredite si svoj svet po svoje, samo potem pustite ženske na miru, da one naredijo isto,
Ne pa se delat frajerje, ki ne rabijo žensk, hkrati pa mokro sanjati o hordi lastnih suženj, ki bodo skakale na žvižg.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close