Feministke. Takšne in drugačne.
V mojih letih se mi ne da bit prijazna ravno z vsakim 🙂
In poleg tega rada živim po pričakovanjih ljudi – tistim moškim, ki so prepričani, da so vse ženske prasice, to z veseljem dokažem. Saj vemo, kaj je zadovoljstvo: imeti izpolnjena pričakovanja. Če izkušnja NE doseže pričakovanja, sledi občutek nezadovoljstva.
Na kratko: živim za to, da osrečujem ljudi :)))))))[/quote]
Potrpljenje, Lepolaska, potrpljenje. Tega se potem naučiš, ko pridejo otroci :))))[/quote]
Meni je bolj znan tisti pregovor, da se življenje začne, ko otroci odidejo in mož umre (če imaš takega, ki se po kavču svaljka) :))) Zaenkrat sm na obeh koncih grozn prikrajšana, z mulci ni še nič, dedec pa noče poležavat (mu moram povedat, da ni tak, kot bi moral bit) :))))))))
Družba še vedno dokaj smelo podpira takšno mentaliteto.
Feministom in feministkam še lep čas ne bo zmanjkalo dela.
Preprost test: kolikokrat v življenju si slišala stavek: Kako je pa ona pridna, vse naredi doma. In koliko se ukvarja z otroki.
In stavek: Kako je pa on priden, vse (ji) naredi doma. In koliko se ukvarja z otroki.
Jaz prvega nikoli.[/quote]
Pa če je imela več kot enega, je pa kur.ba :)) Ti zamenjuješ neke babje čenče z družbo. Imaš povsem enake pravice. Vprašanje je samo, koliko po njih posegaš. Pa, mimogrede, slišim oba stavka. Povečini iz ženskih ust ;)[/quote]
In NIKOLI v moški družbi, si pozabila dodat :))) To je moškim nepoznana ženska taktika: ostale babe moraš naredit fouš, zate se zlažeš, da je tvoj blazno priden, medtem ko moraš med njegovimi kolegi trdit ravno obratno in ga razvajat, da so fouš še dedci :)))))
Potrpljenje, Lepolaska, potrpljenje. Tega se potem naučiš, ko pridejo otroci :))))[/quote]
Meni je bolj znan tisti pregovor, da se življenje začne, ko otroci odidejo in mož umre (če imaš takega, ki se po kavču svaljka) :))) Zaenkrat sm na obeh koncih grozn prikrajšana, z mulci ni še nič, dedec pa noče poležavat (mu moram povedat, da ni tak, kot bi moral bit) :))))))))[/quote]
Po moje je najboljš, da ti svojga dons mal posvaljkaš na kavču :)))
Pa če je imela več kot enega, je pa kur.ba :)) Ti zamenjuješ neke babje čenče z družbo. Imaš povsem enake pravice. Vprašanje je samo, koliko po njih posegaš. Pa, mimogrede, slišim oba stavka. Povečini iz ženskih ust ;)[/quote]
In NIKOLI v moški družbi, si pozabila dodat :))) To je moškim nepoznana ženska taktika: ostale babe moraš naredit fouš, zate se zlažeš, da je tvoj blazno priden, medtem ko moraš med njegovimi kolegi trdit ravno obratno in ga razvajat, da so fouš še dedci :)))))[/quote]
Jaz še samo sebe mal pretepem, da on večji dedc izpade :)))))
Ne razumem, zakaj se tako trudite za neka neumna razmerja. V življenju obstajajo veliko boljše stvari kot pa butast seks. Manj kot bo ljudi, več bo delovnih mest, višje bodo plače, življenje bo bolj kvalitetno, ker se tudi z ljudmi ne bo delalo kot s potrošno robo. Sem moški in sem odločno proti partnerstvu.
Itak ste si pa moški sami krivi, da je tako. Le tako naprej, skačite za njimi in se klanjajte ženskam, bodite jim pretirano naklonjeni, da bodo one lahko še bolj grdo ravnale z vami. Se čudite, da niste samozavestni? Seveda ne morete biti, če ste izgubili vso dostojanstvo pred ženskami. Ženske so kraljice, vi ste pa pač kmetje. Če bi bili pametni, bi se že zdavnaj zavedali tega in bi držali skupaj, tako kot ženske. Vse kar je ostalo od vas je, da ženskam služite kot spolne igračke ter ste zadolženi za mesečni dohodek. Ko izgubite vojno, se bodo gospodične obrnile na boljše samce, bolj premožne. Ste le potrošna roba, ki ženskam omogoča kapital. Vi ste kot avto, višji kot je vaš status, bolje se bo ženska ponašala z vami. Ko odslužite, se material zamenja. V teh časih si nesimpatična, nekvalificirana ženska, brez službe komot najde vsaj za dve kategoriji boljšega moškega od sebe. Tisti brez “statusa” boste pač ostali samski, ker se ženskam ne znate prodati. Vi enostavno ne razumete, da ženske iščejo samo koristoljubje in jim je popolnoma vseeno kakšnega karakterja ste, glavno, da imate status, dober videz in materializem. Vi ste totalni luzerji na kvadrat.
Včasih so ženske morale moške vzpodbuditi, jih očarati in se potruditi, da so le-ti do njih pristopili. Pa to za moške zgrešenega videza, brez vozniških dovoljenj, totalne luzerje. Celo zadovoljne so bile z moškimi, ki so jih pretepali, pijančevali, se iz njih norčevali ter jih obrekovali med sodelavci. Dandanes je vloga zamenjana. To kar pa dandanes vidim mi gre pa na bruhanje, določeni moški se vesijo po ženskah, kot da bi zamenjali spol. Pa saj to sploh niso več moški, to so punčke ženskam. Dandanes gresta par, pa se moški po njej slini ona je pa kot hlod, namesto, da bi bila vloga obratna. Se vidi, da moški nosijo krila in imajo menstruacijo.
Tako je! Ne pa kot ti, pravi moški, ki že 20 let nisi seksal. Boš že pokazal ženskam, kdo je šef! Ne boš ga hotel vtaknit, tako da bodo morale izbirati samo med ostalimi 74-imi moškimi, ki jih imajo na voljo.
Bravo, res si jih zaj*bal.
In NIKOLI v moški družbi, si pozabila dodat :))) To je moškim nepoznana ženska taktika: ostale babe moraš naredit fouš, zate se zlažeš, da je tvoj blazno priden, medtem ko moraš med njegovimi kolegi trdit ravno obratno in ga razvajat, da so fouš še dedci :)))))[/quote]
Jaz še samo sebe mal pretepem, da on večji dedc izpade :)))))[/quote]
Evo, tis pa res vse domača dela prevzela. Vsakič ko že veš zakaj bi jih morala fasat, opraviš tudi to namesto njega. :)))) Taprava ženska.
Feministka ne more biti dolgotrajno samska ženska, neuspešna v zvezah, ponavadi v 30-tih, ker feminizem ne more oz. ne sme imeti povezave z ženskim zasebnim (‘nesrečnim’) ljubezenskim življenjem, zato ker niso poročene in nimajo družine, saj to stanje oz. nezadovoljstvo zelo pogosto rodi iskanje dežurnega krivca za njihov privatni neuspeh (moški so nezavedno ‘krivi’ in ne njihov značaj) , čeprav so poklicno lahko zelo uspešne. Ti si daleč od neke zadovoljne ženske, kako neki, saj ti moškega še sredi 30-tih ne uspe zadržati…
Merilo uspešnosti za žensko ni bilo nikoli zgolj poklicno področje, ampak so vedno dajale velik poudarek na zasebno, družinsko sfero, ker takšna je pač (ženska) narava. Ženske so pač bližje naravi, že zaradi rojevanja, kakor smo moški. In jasno, zato so bolj v manjšini na določenih poklicnih področjih, ker naravni čustveni Eros ne more najbolje uspevati v hladnem poslovnem, kompetativnem ‘moškem’ svetu razuma, zato je manjši delež ženskv poslovnem svetu in na področju tehnike, kot je informacijska tehnologija oz. računalništvo, ampak zato pa so v večini na področju vzgoje, kjer imajo opravka z otroki – npr. ‘shitty day’ v ideološki zaslepljenosti vidi celo te vzgojiteljsko-učiteljske poklice kot manjvredne zaradi velikega deleža žensk. Nasprotno, ženska, ki ima rada otroke, je to za njo lahko zelo izpopolnjujoč poklic – in zadovoljstvo na poklicnem področju je ponavadi več vredno kot karkoli drugega, tudi višina plače.
Evo, ti bi rabil eno tako kot je Margot, prava spodobna ženska, ki bo zadovoljna s takim luzerjem kot si ti. Še pretepla se bo, tako da boš šel lahko v gostilno in ti ne bo treba niti na to mislit. Ziher komaj čaka nate in že lobira pri adminih za IP in tvojo lokacijo, da se bo ponižno metala za tabo po stopnicah in te prosila, da jo opaziš.
Feministka ne more biti dolgotrajno samska ženska, neuspešna v zvezah, ponavadi v 30-tih, ker feminizem ne more oz. ne sme imeti povezave z ženskim zasebnim (‘nesrečnim’) ljubezenskim življenjem, zato ker niso poročene in nimajo družine, saj to stanje oz. nezadovoljstvo zelo pogosto rodi iskanje dežurnega krivca za njihov privatni neuspeh (moški so nezavedno ‘krivi’ in ne njihov značaj) , čeprav so poklicno lahko zelo uspešne. Ti si daleč od neke zadovoljne ženske, kako neki, saj ti moškega še sredi 30-tih ne uspe zadržati…
Merilo uspešnosti za žensko ni bilo nikoli zgolj poklicno področje, ampak so vedno dajale velik poudarek na zasebno, družinsko sfero, ker takšna je pač (ženska) narava. Ženske so pač bližje naravi, že zaradi rojevanja, kakor smo moški. In jasno, zato so bolj v manjšini na določenih poklicnih področjih, ker naravni čustveni Eros ne more najbolje uspevati v hladnem poslovnem, kompetativnem ‘moškem’ svetu razuma, zato je manjši delež ženskv poslovnem svetu in na področju tehnike, kot je informacijska tehnologija oz. računalništvo, ampak zato pa so v večini na področju vzgoje, kjer imajo opravka z otroki – npr. ‘shitty day’ v ideološki zaslepljenosti vidi celo te vzgojiteljsko-učiteljske poklice kot manjvredne zaradi velikega deleža žensk. Nasprotno, ženska, ki ima rada otroke, je to za njo lahko zelo izpopolnjujoč poklic – in zadovoljstvo na poklicnem področju je ponavadi več vredno kot karkoli drugega, tudi višina plače.[/quote]
…tudi višina plače ne odmerja nobenega denarja, če si zadovoljen na svojem poklicnem področju.
Ženske so naravi najbližje, ko grejo srat in si morajo rit obrisat z lapuhovimi listi, ker jim je zmanjkalo wc papirja – tvoji posti pač povzročajo diarejo.
Meni je bolj znan tisti pregovor, da se življenje začne, ko otroci odidejo in mož umre (če imaš takega, ki se po kavču svaljka) :))) Zaenkrat sm na obeh koncih grozn prikrajšana, z mulci ni še nič, dedec pa noče poležavat (mu moram povedat, da ni tak, kot bi moral bit) :))))))))[/quote]
Po moje je najboljš, da ti svojga dons mal posvaljkaš na kavču :)))[/quote]
Abrahmec, mu malo pohajajo moči, nabira čez teden, za vikend pa mu lih znese za Lepolasko, če se ona dovolj potrudi z izvedbo gimnastične triatlonske discipline na njem, potem pa ima spet mir 5 dni v tednu. 😀
Margo, evo, ti si lep primerek zadovoljne ženske – priden možek, otroci, goveja juhca ob nedeljah, ki jo pripraviš z ljubeznijo brez manjvrednostnega občutka, da moraš kuhat, ni ga lepšega… 😀
Ideološki feminizem izhaja iz ranjene ženstvenosti, faličnost pri Lepolaski je vzorčni primer tega ekstrema, če ne upoštevamo fakta, da še ji že po naravni danosti manjka kar nekaj keleščk, tipična konfliktnost, vulgarnost, ampak ti niso povezani s feminizmom. 😀 Vesna Godina se mi zdi tudi takšna, seveda ima ona vse kolesca na mestu za razliko od gospodične L. :), ampak karakterno ni zdržna za moškega, ker goji neko globoko zamero do moških, kar radikalizira njeno mnenje in jo oddalji od objektivnosti, zmernosti, poklicne strokovnosti in zapade v Rugljevske ekstreme, kot npr. njena trditev, da opozarja svoje študentke, da je mogoče od 10 moških kvečjemu 1 primeren za zvezo oz. za družino. 🙂
Vizionarska feministka pa je žensk, ki globoko čuti svojo ženstvenost in ima rada moške. Opozarja pa pač na nepravilnosti, krivičnosti in išče skupni jezik, komunikacijske mostove z moškimi. Napad je redko kdaj rešitev konflikta, vedno se išče skupen jezik in komunikacija, za katera je potreben spoštljiv pristop.
Tale MGTOW je samo en nedonešenček, ki si je naštepal otroke, zdaj mu je pa škoda dinarčkov. To ni pravi samozadostnež (MGTOW) ampak je oportunistek razvajeni, on bi jebal, al da ne uđe. Zdaj si je cele teorije o babah zmislil, da se ne bi rabil soočit z lastno gnilobo. Da si je tudi sam kriv za nastalo situacijo, si ne bo priznal NIKOLI.
Sej je bab na svetu vsakršnih, samo tak butthurt nedonešenček z osebnimi zamerami pa res ni avtoriteta, da bo zdaj babe komentiral, itak jim bo vse naprtil, da bo sam manjši bedak izpadel.
Evo, ti bi rabil eno tako kot je Margot, prava spodobna ženska, ki bo zadovoljna s takim luzerjem kot si ti. Še pretepla se bo, tako da boš šel lahko v gostilno in ti ne bo treba niti na to mislit. Ziher komaj čaka nate in že lobira pri adminih za IP in tvojo lokacijo, da se bo ponižno metala za tabo po stopnicah in te prosila, da jo opaziš.[/quote]
Privošči si, me ne boli tako kot tebe, pa lahko napišeš kar koli. Ne čutim privlačnosti do žensk/moških, mi je prav vseeno v tej smeri, če že govoriva o meni. Omeniti sem želel stanje, ki ga dnevno vidim. Vsi samo jamrajo, če bi bili pametni, bi bili samski. Smo veliko bolj uspešni, ker ne zapravljamo časa za oslarije. Samski potujemo hitreje. In če bom prepričal v tej smeri samo enega moškega bo to že moj uspeh.
To, da “greste vi po svoje” je seveda laganje samemu sebi. Moti vas, da so ženske preveč “feministično nastrojene” (beri, sposobne same preživet). Ker niso pripravljene vsakemu bebcu dat nog narazen, ste sami zato, ker se pač pri nobeni niste kvalificirali kot sposobni za razmerje.
Zato tudi nasilno islamizacijo podpirate razočarani moški in nikakor ne ženske. Vaša edina šansa za razmerje je vzet ženskam pravico do odločanja, ker (tudi) po tvoje to ni “naša močna stran”. Če se nobena noče zate odločit žal ni rešitev, da jo zapreš v klet. V njenih očeh boš še vedno slabič, četudi si jo podrediš s silo.[/quote]
Kakšna nasilna islamizacija, kakšno nasilno podrejanje? To bi po moje ti rada, tako intimno, da te neki predjamski musli obdela in zatre demone v tebi.
Taka dejanja pa seveda rade volje prepustim musliju, ker si s tem nočem mazati rok. Je preprosto izven mojih pojmovanj o partnerskem odnosu z žensko.
Mene ne moti, da se ženske borijo za svoje pravice, mene moti, ko to poseže v moje pravice.
Primer takega posega v moje pravice: Imam firmo in zaradi sprejetega zakona o “ženskih kvotah” bi moral na vodstvena mesta postaviti najmanj 40% žensk. Nope, ne bom. Postavil bom tistega, ki je tega sposoben in bo delo peljal na tak način, da bo firma od tega imela največ. Nikakor ne bom gledal na to kakšnega spola je ta oseba. Žal pa je tako, da v strojništvu ni prav veliko žensk in zato take debilne kvote pač ne bom mogel izpolniti brez škode za moje podjetje.[/quote]
Ti firme nimaš, ker če bi jo imel, bi vedel, da v privatnem sektorju ni nobenih kvot. V mamini kleti sanjariš o svoji firmi in nakladaš o nekih kvotah, ki jih noben podjetnik v Sloveniji še videl ni. Smeh.
Samski smo tudi bolje zaposljivi in predani delu. Nimamo nekih butastih potreb po družinah, se več družimo in bolj uživamo :).
Hvala bogu za MGTOW in podobne, da se šund sam izloči. Največji problem je ponavadi, da čeprav se razglašajo za neke samozadostneže, jim vseeno ne rata in nadlegujejo ženske in jamrajo. Je na netu nek MGTOW forum. Kaj mislite, da se tam menijo? Samo o babah, čist nič drugega.
V bistvu je najlažje nedojebancu rečt, da je MGTOW, tako z eno potezo najdejo izgovor za svojo nesposobnost. Pravega samozadostneža prepoznaš po tem, da se za babe ne briga, tele MGTOW pajace pa po tem, da se samo z njimi ukvarjajo in pljuvajo – to je pač “kislo grozdje” sindrom.
Sej feministk je verjetno tudi nekaj takih da svojo zagrenjenost skrijejo za tem, ampak, feministk poznam nekaj v vezah in delujejo čisto normalne, od telih MGTOW pajacev pa v vezi nihče ni, če se še s tem hvalijo. Torej v najboljšem primeru je to MGTOW gibanje en “feminizem za dedce – za pljuvanje po babah”, v resnici pa še mnogo mnogo slabše.
O ja… pameten človek. Če bi jaz ostal (20 let zakona, nato 2 leti trpinčenja) bi bil verjetno kljub vsemu udobju ali pod rušo ali pa v umobolnici. Na srečo sem bil že od zaključka osnovne šole dovolj samostojen, da sem znal poskrbet zase skoraj v vsem. Danes mi je iskreno žal, da nisem šel po svoje že prej.[/quote]
Enim je žal, da so se rodili. Šalo na stran. Meni za nobeno stvar ni žal, zato res ne razumem tega, da nekaj obžaluješ za nazaj. Jaz temu rečem objokavanje nečesa, česar nisi mogel preprečiti oziroma nošenje krivde s seboj, nepredelani odnos s samim seboj.[/quote]
Predelana vsa razmerja za nazaj. Sem bil pač naiven in misli, da moja ljubljena oseba ljubi mene enako kot jaz njo. Nope. Ljubila je udobje, razvajanje in moj denar. Obžalujem to, da sem bil slep, da nisem videl realne slike in ja, lahko bi preprečil, če se ne bi prepričeval, da bo bolje. Zato danes živim po svoje, počnem tisto kar počnem z veseljem in se ne ukvarjam s starimi zamerami ali z ljudmi, ki ne razumejo in ne znajo uživati v tem kar imajo.
Ampak, kar je res je res in zanikanje tega je zanikanje lastne biti.
Kakšna nasilna islamizacija, kakšno nasilno podrejanje? To bi po moje ti rada, tako intimno, da te neki predjamski musli obdela in zatre demone v tebi.
Taka dejanja pa seveda rade volje prepustim musliju, ker si s tem nočem mazati rok. Je preprosto izven mojih pojmovanj o partnerskem odnosu z žensko.
Mene ne moti, da se ženske borijo za svoje pravice, mene moti, ko to poseže v moje pravice.
Primer takega posega v moje pravice: Imam firmo in zaradi sprejetega zakona o “ženskih kvotah” bi moral na vodstvena mesta postaviti najmanj 40% žensk. Nope, ne bom. Postavil bom tistega, ki je tega sposoben in bo delo peljal na tak način, da bo firma od tega imela največ. Nikakor ne bom gledal na to kakšnega spola je ta oseba. Žal pa je tako, da v strojništvu ni prav veliko žensk in zato take debilne kvote pač ne bom mogel izpolniti brez škode za moje podjetje.[/quote]
Ti firme nimaš, ker če bi jo imel, bi vedel, da v privatnem sektorju ni nobenih kvot. V mamini kleti sanjariš o svoji firmi in nakladaš o nekih kvotah, ki jih noben podjetnik v Sloveniji še videl ni. Smeh.[/quote]
Seveda v privat sektorju ni nobenih kvot, še… V parlamentu pa bodo obravnavali dopolnilo zakona, ki naj bi ravno te kvote vsilil še v privat sektor. Pa dodatno bi radi še dobiček obdavčili… Tudi to gre v parlamentarno proceduro. Tudi zato bom selil firmo drugam. Naša vlada se res trudi, da bi pokrpala proračun, a žal s sredstvi, ki odganjajo podjetnike.
Boli, a ne?
Res je, briga me za ženske. Takih, ki bi rade je dovolj tako, da na suhem nisem.
Iti v razmerje z neko žensko mi tudi ne bi bilo težko, samo potem se pač moram odpovedat načinu življenja, ki ga živim sedaj, to pa ne bo šlo.
Če imaš družino, si ves čas v družbi. Če se razumejo, se ves čas zabavajo. 🙂
Ti firme nimaš, ker če bi jo imel, bi vedel, da v privatnem sektorju ni nobenih kvot. V mamini kleti sanjariš o svoji firmi in nakladaš o nekih kvotah, ki jih noben podjetnik v Sloveniji še videl ni. Smeh.[/quote]
Seveda v privat sektorju ni nobenih kvot, še… V parlamentu pa bodo obravnavali dopolnilo zakona, ki naj bi ravno te kvote vsilil še v privat sektor. Pa dodatno bi radi še dobiček obdavčili… Tudi to gre v parlamentarno proceduro. Tudi zato bom selil firmo drugam. Naša vlada se res trudi, da bi pokrpala proračun, a žal s sredstvi, ki odganjajo podjetnike.[/quote]
Tebi je nekaj zalilo možgane.
Povej mi eno državno firmo s kvotami.
Politika je nekaj drugega. Osebno sem sicer proti kvotam, ker sem tudi proti politični ureditvi, kakršno poznamo. Pa itak, prosto po Mazziniju, ženske smo prepametne za politiko in programiranje.
Enim je žal, da so se rodili. Šalo na stran. Meni za nobeno stvar ni žal, zato res ne razumem tega, da nekaj obžaluješ za nazaj. Jaz temu rečem objokavanje nečesa, česar nisi mogel preprečiti oziroma nošenje krivde s seboj, nepredelani odnos s samim seboj.[/quote]
Predelana vsa razmerja za nazaj. Sem bil pač naiven in misli, da moja ljubljena oseba ljubi mene enako kot jaz njo. Nope. Ljubila je udobje, razvajanje in moj denar. Obžalujem to, da sem bil slep, da nisem videl realne slike in ja, lahko bi preprečil, če se ne bi prepričeval, da bo bolje. Zato danes živim po svoje, počnem tisto kar počnem z veseljem in se ne ukvarjam s starimi zamerami ali z ljudmi, ki ne razumejo in ne znajo uživati v tem kar imajo.
Ampak, kar je res je res in zanikanje tega je zanikanje lastne biti.[/quote]
Bil si naiven. Kaj to pomeni? Da si zdaj izkušenejši. To pomeni, da je večja verjetnost za boljše odnose z žensko oziroma, da si izbereš bolj zate primerno. Vsak ima rad udobje, tudi mi moški. 😉
Evo, ti bi rabil eno tako kot je Margot, prava spodobna ženska, ki bo zadovoljna s takim luzerjem kot si ti. Še pretepla se bo, tako da boš šel lahko v gostilno in ti ne bo treba niti na to mislit. Ziher komaj čaka nate in že lobira pri adminih za IP in tvojo lokacijo, da se bo ponižno metala za tabo po stopnicah in te prosila, da jo opaziš.[/quote]
Privošči si, me ne boli tako kot tebe, pa lahko napišeš kar koli. Ne čutim privlačnosti do žensk/moških, mi je prav vseeno v tej smeri, če že govoriva o meni. Omeniti sem želel stanje, ki ga dnevno vidim. Vsi samo jamrajo, če bi bili pametni, bi bili samski. Smo veliko bolj uspešni, ker ne zapravljamo časa za oslarije. Samski potujemo hitreje. In če bom prepričal v tej smeri samo enega moškega bo to že moj uspeh.[/quote]
Ti ostani še naprej samski, če ti je tako ljubše. Jaz te v nič ne bom silila. Samo to, kar govoriš, je pa ena velika neumnost. Moški, ki ima ob sebi žensko (v pravem pomenu besede), bo na vseh življenjskih področjih prišel dlje. In to ne 2x dlje. Prišel bo 5x dlje. Seveda velja tudi obratno. Če jaz svojemu dedcu ne bi stala 100% ob strani v vsakem je.benem momentu, niti slučajno ne bi imel tega, kar ima danes. Pa tudi jaz bi bila daleč daleč zadaj, na vseh področjih. Čas bi že bil, da se tako ali drugače nesrečni zamislite in prenehate kriviti nekoga/nekaj za svoje neuspehe. Partner ni prikolica, ki bi jo moral vleči. Je nekdo, ki potuje s tabo in zaradi katerega je potovanje prijetnejše. Ti se pa pejd podganje dirke še naprej ..
Forum je zaprt za komentiranje.