Feministke. Takšne in drugačne.
Privošči si, me ne boli tako kot tebe, pa lahko napišeš kar koli. Ne čutim privlačnosti do žensk/moških, mi je prav vseeno v tej smeri, če že govoriva o meni. Omeniti sem želel stanje, ki ga dnevno vidim. Vsi samo jamrajo, če bi bili pametni, bi bili samski. Smo veliko bolj uspešni, ker ne zapravljamo časa za oslarije. Samski potujemo hitreje. In če bom prepričal v tej smeri samo enega moškega bo to že moj uspeh.[/quote]
Ti ostani še naprej samski, če ti je tako ljubše. Jaz te v nič ne bom silila. Samo to, kar govoriš, je pa ena velika neumnost. Moški, ki ima ob sebi žensko (v pravem pomenu besede), bo na vseh življenjskih področjih prišel dlje. In to ne 2x dlje. Prišel bo 5x dlje. Seveda velja tudi obratno. Če jaz svojemu dedcu ne bi stala 100% ob strani v vsakem je.benem momentu, niti slučajno ne bi imel tega, kar ima danes. Pa tudi jaz bi bila daleč daleč zadaj, na vseh področjih. Čas bi že bil, da se tako ali drugače nesrečni zamislite in prenehate kriviti nekoga/nekaj za svoje neuspehe. Partner ni prikolica, ki bi jo moral vleči. Je nekdo, ki potuje s tabo in zaradi katerega je potovanje prijetnejše. Ti se pa pejd podganje dirke še naprej ..[/quote]
V teoriji si zelo uspešna v praksi pa padeš. Delodajalci dobro vedo, da so samski zaposleni za njih večja vrednota kakor poparčkani. Kdo te bo pa dandanes gledal, da si na porodniški in ostale oslarije družinskih ljudi. Kdor ima delo rad, bo zanj živel in v tem užival, tudi takrat ko delavnik mine. Ampak seveda biti tajnica v neki xy firmi je drugače, kakor biti težje zamenljiv kader, ki občasno tudi poslovno potuje in tam ostane nekaj časa. To pač ni za manj uspešne družinske ljudi. Ampak seveda razne lepolaske in lepolasci, ki jim je bolj pomemben lasten videz, si pač izberejo enostavne poklice, kjer lahko zraven skrbijo še za frizuro in svoje lepo telo, glavno da mine delavnik. Če te mami doma hrani, ti ostane čas in denar še za šminko. Življenjskih področjih? Obstaja samo eno resno področje in to je kapital s katerim si omogočiš vsa preostala. Družina ni vsem prioriteta. Partner je klada, ki jo moraš vedno vključiti kot kriterij, preden sprejemaš nove odločitve in podvige. Japonska beleži skoraj največje število samskih ljudi, hkrati pa so gospodarska velesila. Sicer bo pa elita poskrbela, da bodo uspešni zaposleni bolj v stiku s podjetjem in se bodo itak morali odreči bednemu družinskemu življenju. Za vse ostalo so pa tukaj nočni klubi, za spolne iztirjence, ki ne zdržijo brez seksa. Natakarice, hostese in ostale, se bodo pa lahko zaposlile v nočnih klubih, če za drugo niso, bodo skrbele za reprodukcijo… Forumi s tretje-razrednimi tematikami, kako je tudi ta, pa ne bodo obstajali. Se vidi, da vas je vse skupaj povozil čas in se ne uspete odzivati na spremembe, niti na dejansko stanje.
Točno tako!
Večini se tudi sanja ne kako luštno je potem gledat vse te ljudi, ki potujejo… in tebe baš boli kam in zakaj potujejo.
Ti ostani še naprej samski, če ti je tako ljubše. Jaz te v nič ne bom silila. Samo to, kar govoriš, je pa ena velika neumnost. Moški, ki ima ob sebi žensko (v pravem pomenu besede), bo na vseh življenjskih področjih prišel dlje. In to ne 2x dlje. Prišel bo 5x dlje. Seveda velja tudi obratno. Če jaz svojemu dedcu ne bi stala 100% ob strani v vsakem je.benem momentu, niti slučajno ne bi imel tega, kar ima danes. Pa tudi jaz bi bila daleč daleč zadaj, na vseh področjih. Čas bi že bil, da se tako ali drugače nesrečni zamislite in prenehate kriviti nekoga/nekaj za svoje neuspehe. Partner ni prikolica, ki bi jo moral vleči. Je nekdo, ki potuje s tabo in zaradi katerega je potovanje prijetnejše. Ti se pa pejd podganje dirke še naprej ..[/quote]
V teoriji si zelo uspešna v praksi pa padeš. Delodajalci dobro vedo, da so samski zaposleni za njih večja vrednota kakor poparčkani. Kdo te bo pa dandanes gledal, da si na porodniški in ostale oslarije družinskih ljudi. Kdor ima delo rad, bo zanj živel in v tem užival, tudi takrat ko delavnik mine. Ampak seveda biti tajnica v neki xy firmi je drugače, kakor biti težje zamenljiv kader, ki občasno tudi poslovno potuje in tam ostane nekaj časa. To pač ni za manj uspešne družinske ljudi. Ampak seveda razne lepolaske in lepolasci, ki jim je bolj pomemben lasten videz, si pač izberejo enostavne poklice, kjer lahko zraven skrbijo še za frizuro in svoje lepo telo, glavno da mine delavnik. Če te mami doma hrani, ti ostane čas in denar še za šminko. Življenjskih področjih? Obstaja samo eno resno področje in to je kapital s katerim si omogočiš vsa preostala. Družina ni vsem prioriteta. Partner je klada, ki jo moraš vedno vključiti kot kriterij, preden sprejemaš nove odločitve in podvige. Japonska beleži skoraj največje število samskih ljudi, hkrati pa so gospodarska velesila. Sicer bo pa elita poskrbela, da bodo uspešni zaposleni bolj v stiku s podjetjem in se bodo itak morali odreči bednemu družinskemu življenju. Za vse ostalo so pa tukaj nočni klubi, za spolne iztirjence, ki ne zdržijo brez seksa. Natakarice, hostese in ostale, se bodo pa lahko zaposlile v nočnih klubih, če za drugo niso, bodo skrbele za reprodukcijo… Forumi s tretje-razrednimi tematikami, kako je tudi ta, pa ne bodo obstajali. Se vidi, da vas je vse skupaj povozil čas in se ne uspete odzivati na spremembe, niti na dejansko stanje.[/quote]
Tule si pa padel na izpitu.
Za delodajalca je zelo pomembno, da dobi stabilnega zaposlenega. To pa so moški z družino in samske ženske, prednost je v tem vrstnem redu.
Samski imajo več časa in se precej lažje selijo, kar pomeni, da tudi precej lažje zamenjajo delodajalca. Dobrega delavca, ne glede na spol pa delodajalec ne izpusti zlahka. Poročen moški z družino nima veliko možnosti za selitev oz. je to zanj večji problem, kot če bi bil samski in zato selitev in menjavo delodajalca temeljiteje pretehta, kar pa delodajalcu da potrebni čas, da ga prepriča, da naj ostane pri njem. Za ženske pa je logika malo drugačna. So take, ki se kariere lotijo zelo resno in te navadno peljejo kariero skozi življenje le pri nekaj delodajalcih. Samski moški delodajalca zamenjajo precej hitreje in lažje. Menjava delodajalca in selitev, tega zaradi selitve menja tudi žena, pomeni precej logističnih problemov, ki jih je potrebno rešiti v kratkem času. Res pa je, da je Slovenija manjša posebnost, ker so razdalje majhne in vožnja na delo npr, 100km v eno smer za povprečnega Slovenca pomeni podobno kot za povprečnega Nemca pot na morje.
Obstajajjo službe in obstajajo službe. delodajalec rabi oboje. rabi družinske ljudi, ki jih skrbi za familijo in bodo delali nehvaležna dela za relativno malo plače. Karieristi pa so običajno samski, vzpon v karieri zahteva celega človeka. Moškemu karieristu še gre skozi, da ga doma čaka baba, ki se mu v vsem podreja, ženske karieristke pa so običajno na zahodu samske oz. z ohlapnimi vezami, ker se ne bo podrejala nobenemu dedcu, ki bi jo zaviral na poti kariere.
Se strinjam z vama. Seveda bodo zdaj ženske pametovale, da so bolj uspešni tisti v zvezah. Ampak to ni res. Uspešni so ljudje, ki so popolnoma predani karieri. In samski moški je v večini primerov uspešnejši od tistih v zvezi. Isto velja za ženske. Zveza v večini primerov slabo vpliva na posel. Konkreten posel rabi celega človeka… Ampak to so čist povprečne gospodinje srednjih let, z običajnim življenjem, ki se obravnavajo kot neke uspešne karieristke, ki pa v bistvu pojma nimajo, kakšno je dejansko stanje ljudi v poslovnem svetu. Glavno, da vsaki dan mlatijo prazno slamo na MON-u in moški populaciji vcepljajo neko blesavo lastno mišljenje, ki nima nobene povezave z dejansko prakso. Glavno, da te gospodinje vsak dan dobijo ti.ča v usta in da tiste karieristke namesto njih med tem časom že razmišljajo o novih poslovnih priložnostih, med tem ko one še vedno niso pogoltnile skisane spe.rme svojih superiornih veleuspešnih moških, khm starcih, ki so “starostno napredovali” v firmah postavljenih v času socializma. Res ste vredne pomilovanja, uboge revice.
Hahahaha :)))))))))
Ko luzerji za tekočim trakom, ki ga že 10 ler niso namočili, pametujejo o poslu in ženskah… :)))))))
Marsikje (recimo določene veje bančništva) v srednji in top management v večini sploh ne zaposlujejo ljudi brez družin. Sploh ne moških, ker so taki statistično bolj nagnjeni k samomoru, odvisnosti od drog, depresiji in iger na srečo. Po 40-em jim kvaliteta življenja močno pade, ker se popolnoma zapustijo. In nobena resna firma ali organizacija si ne želi psihično nestabilnega zaposlenega, sploh ne na visokem položaju.
Za vas pa je itak prednost, da ste brez žene in otrok, tako imate manj dopusta, ki vam z otroci pripada in vas bodo lahko za tistega minimalca še malo bolj nategnili :)))))
To ne bi moglo bit bolj daleč od resnice. Zares uspešni so samo tisti z ravnotežjem med službo, družino in prostim časom. Enako pomembni so vsi trije. Kdor samo dela, se najkasneje v 5ih letih skuri in propade.
Torej vprašanje je bilo, kaj počno resnične feministke na področjih šolanja, reševanja iz stisk, spreminjanja grozljivih običajev in zakonodaj….
…..
…..
…..
http://www.mojvideo.com/video-crickets/8b2db651ff12c1a63602
…..
…..
……
Ne bo šlo, a ne? Razumem tvojo tišino.
Ker tudi sam pri najboljši volji nisem našel ene same koristne stvari, ki so jo feminizem in feministke v zadnjih 30-tih letih naredile za človeštvo. Razen, če je koristna stvar seveda razbijanje družine in poglabljanje prepada med spoloma. Ter razkroj in slabljenje zahodne civilizacije napram drugim, predvsem muslimanskim civilizacijam. Feminizem je bil tisti, ki je povzročil men’s right movement (MRM) in kasneje MGTOW, kot odgovor moške populacije na sistemsko zlorabo priviligiranja vagine. In to ni dobro.[/quote]
Niti poskušala ti ne bom kaj razlagati, pri tebi bi bilo to tako, kot s tisto šojo, ki je visoko v krošnji našla duplo in ga začela poniti z želodi….nosila je noč in dan, a ni opazila, da duplo sega do tal in je deblo votlo….zguba cajta, da prepričuješ nekoga, ki “pri najboljši volji ni našel nobenega primera
dela feministk”….pri vseh, ki se borijo za pravico do šolanja….proti posilstvom….proti obrezovanju….proti otroškim porokam….
Oh joj in še “slabljenje zahodne civilizacije” imamo na grbi? Emmmm….kako že? Kaj smo pa zdej spet ženske krive, da bo naša boga civilizacija propadla? In jaz naj tebe v kaj preričam?
Grem raje po želod.
Za boldano zgoraj podpišem.
Nekateri ga nismo že od rojstva, pa ga niti ne mislimo, ker se nam zadeva gabi. Niti dotikov ne prenašamo… Nismo vsi ustvarjeni samo za izmenjavo telesnih tekočin in razmišljamo še o čem drugem za razliko od vas gospodinj. Vse omenjeno nadomeščajo kolegi, ni potrebe po nekih intimnih razmerjih. Psihično nestabilni so samo luzerji in luzerke, ki se zaprejo vase. Nimamo vsi standardnih delavnikov, določeni smo plačani po produktivnosti, čas je pa relativen…
To ne bi moglo bit bolj daleč od resnice. Zares uspešni so samo tisti z ravnotežjem med službo, družino in prostim časom. Enako pomembni so vsi trije. Kdor samo dela, se najkasneje v 5ih letih skuri in propade.[/quote]
Kadar ti je delo, ki ga opravljaš v veselje ti zadeva preraste v prosti čas in stvar ne obravnavaš več kot delo. Prosti čas je seveda zelo pomemben, ampak mora biti res dolgočasno, kadar ga zapravljaš za družino in njenimi tegobami.
No, tokrat se pa prvič strinjam s tabo. Res je, pogovor s tabo nima nobenega smisla. Kot z nobeno feministko pravzaprav.
Vedno kadarkoli nekdo vpraša nekaj konkretnega, recimo v kateri firmi kršijo zakon in ženske plačujejo za isto delo in za isti učinek manj kot moške, ali pa o konkretnih pridobitvah femiizma, so odgovori kot po enakem vzorcu. Ali je popolna tišina, ali se vsuje plaz žaljivk, ali pa dobi neke slaboumne nebuloze, kot je ta tvoja s šojo.
Ker namreč tisti, ki se resnično bori za svoja prepričanja, bo storil vse, da bo prepričal tudi druge. Pa da s skupnimi močmi privijemo tistega falota, ki si drzne ženske plačevati manj kot moške.
Popolnoma isto je, kadar nekdo predstavi feministkam določena dejstva, teze ali statistiko. Skrbno ignoriranje dejstev, preusmerjanje pozornosti in osebni napadi. To je zelo značilno za ljudi brez vsakih argumentov, ki govorijo samo zato….da pač nekaj govorijo.
Kot bi se pogovarjal z otroci. Predšolskimi.
Jaz na primer sem zelo konkretno odgovoril na tvoje vprašanje, ki si ga zastavila na drugi strani topica. Lepo po alinejah.
Ti na drugi strani niti na eno moje, niti nisi s konkretnim protiargumentom poskusila ovreči katero od mojih tez.
Torej mi res ne ostane drugega, kot da ostanem pri svojem prepričanju, da je feminizem slaba in neokusna šala in samemu sebi namen. Saj niti feministke same ne znate povedati kaj vam je feminizem prinesel dobrega. Razen tega, da vas je en kup samskih, oziroma z mačkami in psi.
Saj, če vam tako odgovarja tudi prav. Samo ne govorit, da se borite za enakopravnost med spoloma. Recite bobu bob in lepo povejte, da gre pri feminizmu za sovraštvo do nasprotnega spola, pritoževanje nad vsem mogočim in jezikanje. Pa bomo izhajali iz tega izhodišča.
Mimogrede. Če se komu tole zdi brezvezen tretjerazreden topic, je vljudno vabljen, da razpravlja v kakšnem drugem topicu, katerih je tule na forumu na stotine. Jaz nisem semle nobenega vabil, niti koga za rokav vlekel.
Nekateri ga nismo že od rojstva, pa ga niti ne mislimo, ker se nam zadeva gabi. Niti dotikov ne prenašamo… Nismo vsi ustvarjeni samo za izmenjavo telesnih tekočin in razmišljamo še o čem drugem za razliko od vas gospodinj. Vse omenjeno nadomeščajo kolegi, ni potrebe po nekih intimnih razmerjih. Psihično nestabilni so samo luzerji in luzerke, ki se zaprejo vase. Nimamo vsi standardnih delavnikov, določeni smo plačani po produktivnosti, čas je pa relativen…
To ne bi moglo bit bolj daleč od resnice. Zares uspešni so samo tisti z ravnotežjem med službo, družino in prostim časom. Enako pomembni so vsi trije. Kdor samo dela, se najkasneje v 5ih letih skuri in propade.[/quote]
Kadar ti je delo, ki ga opravljaš v veselje ti zadeva preraste v prosti čas in stvar ne obravnavaš več kot delo. Prosti čas je seveda zelo pomemben, ampak mora biti res dolgočasno, kadar ga zapravljaš za družino in njenimi tegobami.[/quote]
Ti do kavsa niti ne moreš prit, ker vse ženske dojemaškot gospodinje. Tolažiš se s tem, da so partnerstvo in družina dolgočasni – počakaj še 10 let, vsi tvoji zdajšnji somišljeniki se bodo poparčkali in jim bo doma dolgčas z otroci. Tebi pa bo ostala družba samih pijančkov.
Fakt je, da je aseksualnost abnormalna. V večini to pomeni, da spolne želje zatirate, ali zato, ker so deviantne (gejevske, pedofilske,…) ali pa ker ste bili nekoč zlorabljeni. Bežite pred stiki, ker vas je strah. Če nekomu samo ni do seksa, ima lahko le hormonske motnje. Tebi se celo dotiki gabijo, kar pomeni, da imaš hud problem glavi. Intimni so tudi stiki z najboljšimi kolegi, tudi če niso seksualni, ampak “samo” deliš z njimi svoje najbolj osebne stvari.
Nikar se ne tolaži, da si “normalen, samo drugačen”. Če nisi sposoben pristnega stika z drugimi ljudmi, si moten. Poskusi s terapijo, mogoče boš po več letih vsaj toliko napredoval, da se boš zmožen s kolegi pristno pogovarjat. Za ženske si že izgubljen primer – ni se ti treba bati seksa, zagotovo ga ne bo zate.
No, tokrat se pa prvič strinjam s tabo. Res je, pogovor s tabo nima nobenega smisla. Kot z nobeno feministko pravzaprav.
Vedno kadarkoli nekdo vpraša nekaj konkretnega, recimo v kateri firmi kršijo zakon in ženske plačujejo za isto delo in za isti učinek manj kot moške, ali pa o konkretnih pridobitvah femiizma, so odgovori kot po enakem vzorcu. Ali je popolna tišina, ali se vsuje plaz žaljivk, ali pa dobi neke slaboumne nebuloze, kot je ta tvoja s šojo.
Ker namreč tisti, ki se resnično bori za svoja prepričanja, bo storil vse, da bo prepričal tudi druge. Pa da s skupnimi močmi privijemo tistega falota, ki si drzne ženske plačevati manj kot moške.
Popolnoma isto je, kadar nekdo predstavi feministkam določena dejstva, teze ali statistiko. Skrbno ignoriranje dejstev, preusmerjanje pozornosti in osebni napadi. To je zelo značilno za ljudi brez vsakih argumentov, ki govorijo samo zato….da pač nekaj govorijo.
Kot bi se pogovarjal z otroci. Predšolskimi.
Jaz na primer sem zelo konkretno odgovoril na tvoje vprašanje, ki si ga zastavila na drugi strani topica. Lepo po alinejah.
Ti na drugi strani niti na eno moje, niti nisi s konkretnim protiargumentom poskusila ovreči katero od mojih tez.
Torej mi res ne ostane drugega, kot da ostanem pri svojem prepričanju, da je feminizem slaba in neokusna šala in samemu sebi namen. Saj niti feministke same ne znate povedati kaj vam je feminizem prinesel dobrega. Razen tega, da vas je en kup samskih, oziroma z mačkami in psi.
Saj, če vam tako odgovarja tudi prav. Samo ne govorit, da se borite za enakopravnost med spoloma. Recite bobu bob in lepo povejte, da gre pri feminizmu za sovraštvo do nasprotnega spola, pritoževanje nad vsem mogočim in jezikanje. Pa bomo izhajali iz tega izhodišča.
Mimogrede. Če se komu tole zdi brezvezen tretjerazreden topic, je vljudno vabljen, da razpravlja v kakšnem drugem topicu, katerih je tule na forumu na stotine. Jaz nisem semle nobenega vabil, niti koga za rokav vlekel.[/quote]
Saj pravim. Ok, priznam, vse si napisal, kar se je dalo da bi me sprovociral, še celo malo
(ornk) si na momente pretiraval, kot češ, zdaj boste videli, ko bom mahal z rdečo cunjo….
Heh in ti meni o predšolskih otrocih?
Edin to – pisala bom pa v točno tiste teme, kot mi paše…ne glede na to koga ti vabiš ali
vlečeš za….razne zadeve.
Kadar ti je delo, ki ga opravljaš v veselje ti zadeva preraste v prosti čas in stvar ne obravnavaš več kot delo. Prosti čas je seveda zelo pomemben, ampak mora biti res dolgočasno, kadar ga zapravljaš za družino in njenimi tegobami.[/quote]
Ti do kavsa niti ne moreš prit, ker vse ženske dojemaškot gospodinje. Tolažiš se s tem, da so partnerstvo in družina dolgočasni – počakaj še 10 let, vsi tvoji zdajšnji somišljeniki se bodo poparčkali in jim bo doma dolgčas z otroci. Tebi pa bo ostala družba samih pijančkov.
Fakt je, da je aseksualnost abnormalna. V večini to pomeni, da spolne želje zatirate, ali zato, ker so deviantne (gejevske, pedofilske,…) ali pa ker ste bili nekoč zlorabljeni. Bežite pred stiki, ker vas je strah. Če nekomu samo ni do seksa, ima lahko le hormonske motnje. Tebi se celo dotiki gabijo, kar pomeni, da imaš hud problem glavi. Intimni so tudi stiki z najboljšimi kolegi, tudi če niso seksualni, ampak “samo” deliš z njimi svoje najbolj osebne stvari.
Nikar se ne tolaži, da si “normalen, samo drugačen”. Če nisi sposoben pristnega stika z drugimi ljudmi, si moten. Poskusi s terapijo, mogoče boš po več letih vsaj toliko napredoval, da se boš zmožen s kolegi pristno pogovarjat. Za ženske si že izgubljen primer – ni se ti treba bati seksa, zagotovo ga ne bo zate.[/quote]
Ni res, samo tiste tipične, ki so ozko razgledane, ki živijo v neki svoji iluziji. Moji somišljeniki? Brez skrbi, čist normalno delujem z vsemi ljudmi, ne razglašam stvari, nisem neumen, da bi se izdajal, ne bom edini samski ;-). Čez 10 let boste tisti v zvezah manjšina :-D.
Po tvojih merilih bo itak najmanj vsak tretji samski, tako, da se s tem sploh ne obremenjujem. Samo poglej teme (ki ne bi smele obstajati…) po forumih, kje so še tisti, ki to zadržijo zase, samskih in družbe bo več kot dovolj :-). Ampak največja ironija je, da bodo samski ostali tudi tisti, ki si razmerja želijo :-D. V ZDA in Evropi, sploh v razvitejših državah narašča število samskih. Kitajci so si problem ustvarili sami, Japonci pa trend vzdržujejo. Mislim, da mi ne bo hudega. Seveda so zate vsi samski pijanci. Ampak samski ogromno potujemo in se družimo, med tem, ko se poparčkani izolirajo in postanejo za okolico že pravi sociopati. Samskost postaja trend ;-).
Pristnega stika? A ti misliš, da smo iz marsa :-D? Nikoli nikogar to ni motilo, ker ni imelo kaj motiti ;-). Je pa žensk bistveno več po tvojih kriterijih “abnomalnih”, sploh takih, ki so to “sprejele” zaradi slabih izkušenj. Jaz nikoli nisem čutil spolne privlačnosti, pravzaprav se mi zdi smešno, da se nekateri tako ženejo za te stvari, zame je to recimo “abnormalno”, po tvojih pravilih. Seks ti obravnavaš kot neko nujno zlo, nekaj kar je življenjskega pomena. Tisti, ki pa niso po tvojih merilih so pa avtomatsko neuspešni luzerji. In ti boš meni predavala o odnosih z ljudmi…
Pha ha, kako so te lepolase luzerke obupane. Samo berite njihove nasvete dedcem: imej babo, drugače ne boš dobil šihta, ker boš sumljiv delodajalcem…Kdor ne seksa, ni normalen….Sami proletarski nasveti. Ja, vam luzerkam je tako lepo v tistih vaših vezah, da morate še na tem forumu anonimnim dedcem srat s svojo instant filozofijo. Kaj se sploh oglašate, večina vas je itak že izpovedala, da sploh nimate nobenih klasičnih vez, ampak samo neka ohlapna razmerja z zainteresiranimi f.ukfehtarji. In zdaj bo neka luzerka, ki sama nima družinskega lajfa, dedcem srala, kaj naj počnejo s svojim lajfom.
Sej ti nisi kaj drugačna, tvoje normalne vrstnice imajo otroke, ti se pa tu hvališ seksualnim razmerjem na daljavo z nekim starejšim dedcem. Prvo svojo deviacijo razišči, nato bodi pametna za druge.
Nekdo, ki v življenju ni imel niti ene ženske, predava o seksu in razmerjih. :)))) To je samo tuki možno – kot da bi slepec vidočim najedal, kako so barve grozne in vid nepotrebna navlaka.
Vaš problem je, da ste “eksperti” povsod, najbolj pa v zadevah, ki jih niste izkusili in o njih nimate pojma. Verjamem, da vam je v življenju težko – če v službi že prvi dan možgane pereš nekomu, ki ima 30 let izkušenj, te pregazijo in kmal letiš :)))
Vaše življenjske izkušnje seveda niso posledica zlobnih žensk in nepravičnega šefa, ampak tega, da ste neumni in preveč pametujete. Hormonsko in mentalno moteni ste prepričani, da imate prav, tako kot shizofrenik “zares” sliši glasove.
V resnico ste samo bolna deviacija, ki na srečo ne bo imela otrok, da bi raztresli svoje gene. Hvala bogu, za naravno selekcijo.
Seveda nimajo, če ne uspejo dojeti:
A) Nisi mu dovolj privlačna, za sex boš pa vredi;
B) Tvoj neumen karakter je nemogoče sprejeti, za sex boš pa vredi;
C) Ni mi do zveze, za sex boš pa vredi.
Nekaj nenapisanih pravil pri moških, zdaj se pa uči, če ne pomaga, pa mogoče preberi kaki priročnik o osvajanju moških. Če smo že pri ustvarjanju pravil.
S poudarjenim delom se strinjam. Naj enako drži tudi zate!
Poskušam ugotoviti, kaj je tvoj vzrok, da se toliko zadržuješ pri teh temah, ampak mislim, da že vem. Verjetno gre za to, da ti z nobenim moškim ne uspe ustvariti trajne zveze. Zaradi česar tudi toliko obsojaš moške.
Ne, moških pa res ne obsojam. Vi ste pičke, ne pa moški.
Lepolaska moške ljubi, prave moške. To da ste vi mnenja, da nobena veza ni “prava”, je čisto OK – sam priznavaš, da o vezah nimate pojma :))))))
Sicer se tako ali tako pogovarjamo o različnih stvareh: jaz seks in dotike obožujem, vam se gravža, jaz ljubim istega moškega že nekaj let, vam se o ljubezni in intimi ne sanja.
Zanima me, na kaki način si me vključila v obravnavo? Namreč že nekaj let nisem samski. Do teh oslarij sem prišel, ko sem iskal je*ben bel pas, pa vidim tematike, da skoraj bruham zraven. Samo neko predvidevanje in nakladanje, določene karakterizirajo moške na podlagi kosa oblačila, ki ga nosi. Upam, da se zavedaš, kaj hočem povedati.
Vključen si, ker verjetno ne boš dolgo v vezi, če iščeš bel pas in končaš pri temi o kavsu. :)))) Ko te tvoja pošlje po kruh, tudi končaš v eni “luknji” naključno mimoidoče, pa še sam ne veš kako? :)))
No, priznam da vsaj veš za kaj ga imaš, to te že avtomatsko dela boljše od ostalih moških zgub tukaj.
Lepo.
Me pa zanima kako bo, ko ti bo frajer rekel, da ima dovolj in da se vajini poti razhajata.
Glede na tvojo vročekrvnost bi znalo biti nekaj scenarijev ala – ga bom fentala, mu bom uničila življenje, dala pretepst, mu bom vse pobrala…?
Zdi se mi, da opcija “je pač konec in gremo naprej” pri tebi ne bi prišla v upoštev brez vsaj minimalne “oddolžitve”.
Babe, ki pri 30+ nimate otrok v osnovni šoli, si lahko kar podate roko z moško populacijo samcev, ki jo obsojate. Zdaj v strahu, da vaših razvlečenih emdnožij nihče ne bo hotel v trajno oskrbo, širite tu gor neko ideologijo, ki naj bi dedce v nekaj prepričale. Zastonj. Aseksualcem ni do seksa, poročeni dedci so poročeni, samski frajerji drugega kot seks ne rabijo, za to so pa tudi najstnice dovolj dobre. Zamudile ste, vlak vam je odpeljal.
Kot po navadi se motiš 🙂
Vedno do zdaj sem se mirno razšla. In le kaj naj bi mu pobrala?? Vse kar ima je njegovo, ne moje.
Je pa razumljivo, da niste zmožni it v zvezo ali intimo, ker ste trdno prepričani, da so ženske nekakšne maščevalne pošasti, ki vas ogrožajo. V bistvu ste revčki, saj ste v lajfu močno prikrajšani.
Svojo vročekrvnost lepolaska raje hrani za moškega, ki je tega vreden 🙂 ne za bivše 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.