Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke. Takšne in drugačne.

Feministke. Takšne in drugačne.

Ti ga že ljubiš. Samo od tebe NE. Le za občasni sex in šport si mu dobra. Pa ker ga nič ne staneš.

V kakšnih zablodah ti punca živiš. Prav vidi ti se, da sploh ne več kaj je ljubežen in kaj je zveva.

Ti ostani še naprej samski, če ti je tako ljubše. Jaz te v nič ne bom silila. Samo to, kar govoriš, je pa ena velika neumnost. Moški, ki ima ob sebi žensko (v pravem pomenu besede), bo na vseh življenjskih področjih prišel dlje. In to ne 2x dlje. Prišel bo 5x dlje. Seveda velja tudi obratno. Če jaz svojemu dedcu ne bi stala 100% ob strani v vsakem je.benem momentu, niti slučajno ne bi imel tega, kar ima danes. Pa tudi jaz bi bila daleč daleč zadaj, na vseh področjih. Čas bi že bil, da se tako ali drugače nesrečni zamislite in prenehate kriviti nekoga/nekaj za svoje neuspehe. Partner ni prikolica, ki bi jo moral vleči. Je nekdo, ki potuje s tabo in zaradi katerega je potovanje prijetnejše. Ti se pa pejd podganje dirke še naprej ..[/quote]

V teoriji si zelo uspešna v praksi pa padeš. Delodajalci dobro vedo, da so samski zaposleni za njih večja vrednota kakor poparčkani. Kdo te bo pa dandanes gledal, da si na porodniški in ostale oslarije družinskih ljudi. Kdor ima delo rad, bo zanj živel in v tem užival, tudi takrat ko delavnik mine. Ampak seveda biti tajnica v neki xy firmi je drugače, kakor biti težje zamenljiv kader, ki občasno tudi poslovno potuje in tam ostane nekaj časa. To pač ni za manj uspešne družinske ljudi. Ampak seveda razne lepolaske in lepolasci, ki jim je bolj pomemben lasten videz, si pač izberejo enostavne poklice, kjer lahko zraven skrbijo še za frizuro in svoje lepo telo, glavno da mine delavnik. Če te mami doma hrani, ti ostane čas in denar še za šminko. Življenjskih področjih? Obstaja samo eno resno področje in to je kapital s katerim si omogočiš vsa preostala. Družina ni vsem prioriteta. Partner je klada, ki jo moraš vedno vključiti kot kriterij, preden sprejemaš nove odločitve in podvige. Japonska beleži skoraj največje število samskih ljudi, hkrati pa so gospodarska velesila. Sicer bo pa elita poskrbela, da bodo uspešni zaposleni bolj v stiku s podjetjem in se bodo itak morali odreči bednemu družinskemu življenju. Za vse ostalo so pa tukaj nočni klubi, za spolne iztirjence, ki ne zdržijo brez seksa. Natakarice, hostese in ostale, se bodo pa lahko zaposlile v nočnih klubih, če za drugo niso, bodo skrbele za reprodukcijo… Forumi s tretje-razrednimi tematikami, kako je tudi ta, pa ne bodo obstajali. Se vidi, da vas je vse skupaj povozil čas in se ne uspete odzivati na spremembe, niti na dejansko stanje.[/quote]

Nimam pojma kako je biti aseksualen, kakšna je pa praksa zaposlovanja, ti pa lahko povem kar iz prve roke. Za težje nadomestljiv kader namestiš nekoga, na katerega lahko računaš na dolgi rok, to pa je nekdo, ki ima družino in ne nekega samskega fičfiriča, ki se bo lahko že jutri premislil, da bo svojo srečo poskusil v tujini, ali pa prišel z idejo, da je pri konkurenci dobil boljše pogoje (in potem seveda čez 3 mesece privekal nazaj, da so ga tam nategnili), a v principu se mu itak je.be, ker je samski, živi pri starših in za tisto mobi položnico bo že nekako napraskal. Se ti ne zdi?
Japonska pa ni postala dežela samskih, ker bi tam nenadoma dojeli, da so kot samski uspešnejši in bi si tako želeli. Njih je pokopala vzgoja, ki narekuje delo, delo, delo, pred osebnim zadovoljstvom.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Točno tako!
Večini se tudi sanja ne kako luštno je potem gledat vse te ljudi, ki potujejo… in tebe baš boli kam in zakaj potujejo.[/quote]

Ravno o tem govorim. Zakaj se potem ukvarjate s temi ženskami?
Meni je v principu vseeno kako nekdo živi. Če je zadovoljen …

Ti zdaj moje besede malo obračaš. Nikjer nisem trdila, da so lahko moški uspešni zgolj če so v zvezi. Trdim samo, da partner ni vedno ovira, tako kot trdiš ti. Sploh pa ne vem, zakaj se je potrebno zateči k natolcevanju kaj in kako povprečne smo. Pa daj ti povej koliko časa se greš podjetništva in kako uspešen si, pa si bomo lahko tiče merili.

Tebi je, kot večini woman-haterskih butljev tu gor nemogoče ustreči oz. celo izmišljena ženska nekje na internetu zate ne bi nikoli bila dovolj dobra.

Po tvojem so vse ženske materialistične izkoriščevalke. Če pa obstaja kakšna kot jaz, ki od moškega nočemo denarja, vmes po tvoji kurji logiki zagotovo ni ljubezni. Zate se dobra punca še ni rodila, pa tudi dobra zveza ne obstaja.

Eden izmed razlogov, da ti NIKOLI ne boš imel dobre ženske je ta, da take ne zapravljamo časa za moške bedake, ki z logiko verskega usekanca trdite, da so vse ženske slabe in vse zveze grozne. Dobre ženske si pač ne izbiramo prestrašenih fantkov, ampak fejst dedce, ki se v ženski družbi ne obnašajo kot prestrašene kure v družbi lisice.

Ravno tako se ti ni treba preveč trudit, da bi si pojasnil, kaj moj počne z mano – da se ti ne bo slama med ušesi vžgala. :)))) Nek mentalno nedozorel prestrašen neodgovornež pač ne more razumet logike inteligentnega odgovornega moškega, pa če si še tako glavo razbija.

Ti zdaj moje besede malo obračaš. Nikjer nisem trdila, da so lahko moški uspešni zgolj če so v zvezi. Trdim samo, da partner ni vedno ovira, tako kot trdiš ti. Sploh pa ne vem, zakaj se je potrebno zateči k natolcevanju kaj in kako povprečne smo. Pa daj ti povej koliko časa se greš podjetništva in kako uspešen si, pa si bomo lahko tiče merili.[/quote]
Kolk si žleht. On je uspešen poslovnež s svojim podjetjem in služi denar s klikanjem oglasov. Prejšnji mesec je zaslužil celih 34 eur iz domačega naslanjača. Ne pa tako kot ostali brezvezniki, ki hodimo v službe in dejansko delamo. Ha.

Tebi je, kot večini woman-haterskih butljev tu gor nemogoče ustreči oz. celo izmišljena ženska nekje na internetu zate ne bi nikoli bila dovolj dobra.

Po tvojem so vse ženske materialistične izkoriščevalke. Če pa obstaja kakšna kot jaz, ki od moškega nočemo denarja, vmes po tvoji kurji logiki zagotovo ni ljubezni. Zate se dobra punca še ni rodila, pa tudi dobra zveza ne obstaja.

Eden izmed razlogov, da ti NIKOLI ne boš imel dobre ženske je ta, da take ne zapravljamo časa za moške bedake, ki z logiko verskega usekanca trdite, da so vse ženske slabe in vse zveze grozne. Dobre ženske si pač ne izbiramo prestrašenih fantkov, ampak fejst dedce, ki se v ženski družbi ne obnašajo kot prestrašene kure v družbi lisice.

Ravno tako se ti ni treba preveč trudit, da bi si pojasnil, kaj moj počne z mano – da se ti ne bo slama med ušesi vžgala. :)))) Nek mentalno nedozorel prestrašen neodgovornež pač ne more razumet logike inteligentnega odgovornega moškega, pa če si še tako glavo razbija.[/quote][/quote]
A ta govor nameniš vsem, ki jih spreleti srh ob stiku s tvojim ogabnim karakterjem?

Ker ga za drugo kot lulanje ne uporabljaš, ti svetujem, da si ga odrežeš. Za nasvete lahko vprašaš Salome. Potem bosta lahko skupaj scalo sede, tako kot pritiče vajini naravi.

Kaj pa porečeš tistim, ki imajo luliko? Saj menda ja ne misliš, da se gnusiš zgolj moški populaciji?

Kaj pa porečeš tistim, ki imajo luliko? Saj menda ja ne misliš, da se gnusiš zgolj moški populaciji?[/quote]
Se ne sekiram – če se jim, tebi ne sežem niti do gležnjev.

Kajti nič ni bolj nagravžnega in seksualno odbijajočega kot mentalno nedozorel 30-nekaj-letnik, ki za spolne organe uporablja otroške izraze, primerne za triletnika. 200% kontracepcija, bolj učinkovita kot sandali na bele štumfe.

Kaj pa porečeš tistim, ki imajo luliko? Saj menda ja ne misliš, da se gnusiš zgolj moški populaciji?[/quote]
Se ne sekiram – če se jim, tebi ne sežem niti do gležnjev.

Kajti nič ni bolj nagravžnega in seksualno odbijajočega kot mentalno nedozorel 30-nekaj-letnik, ki za spolne organe uporablja otroške izraze, primerne za triletnika. 200% kontracepcija, bolj učinkovita kot sandali na bele štumfe.[/quote]
Kaj ti verjameš, da ljudi skrbi kaj je in kaj ni seksualno odbijajoče možači, ki v uporablja besedo kavs?

Ne, me pa vsekakor veseli, da drekačem tvoje sorte nisem všeč in letite pred mano kot prestrašene kure :))))

Ko forumska crack whore nadomesca white trash z Jerry Springer show-a, lol.

A bi se lahko prosim vrnili k temi?
Vaš link

Hvala.

Pogovor s feminist(kam)i nekaj takega kot pogovor s politicnim aktivistom ali vernikom.

Zanimivo izhodišče. Verjetno nisem edini, ki je že kdaj naletel na popoln komunikacijski mrk, če je samo poskušal navezati komunikacijo s kakšno feministko ali katerim od bojevnikov za socialne pravice (SJW). Kljub neagresivnosti, navajanju argumentov, dejstev in statistike je odgovor največkrat bila blokada, prijava in označevanje prispevka za sovražni govor, predhodno seveda pospremljeno s sočnimi psovkami in žalitvami. In najbolj zanimivo je pri vsem tem, da sem takšen “tretma” doživel vedno od zagovornikov t.i. politične korektnosti. Oziroma kot jaz temu pravim zagovornikov tiščanja glave v pesek.
Človek preprosto ne more verjeti s kakšnimi hinavci ima opravka.
“Politična korektnost da, ampak to velja samo za tebe, mi borci za socialno pravično družbo in prostovoljni internetni cenzorji ti pa lahko kadarkoli jebemo mater, če si boš samo drznil obregniti ob feminizem, LGBT, islamizacijo Evrope in ostale rakave tvorbe civilizacije”, so mi dali vedeti. Ohrabreni seveda s podporo pristranskih politično korektnih urednikov.

Ravno zaradi tega se mi zdi smiselna pripomba zgoraj citiranega. Kajti glede na vse povedano je feminizem religija. In religija ne zahteva ljudi, ki mislijo s svojo glavo. Ti so celo nezaželeni. Religija zahteva vernike. Slepo verujoče vernike, ki kot vojaki strumno korakajo zadanemu cilju nasproti.
In ta cilj je iztrebljenje nasprotnikov in izdajalcev v lastnih vrstah. Podobno kot Islam.
Nimam pooblastila, da bi izdal ime mlade slovenske blogarke in youtuberke, katera si je drznila obregniti se v hinavščino feministk, ampak po vsem prebranem človeka spreleti srh po telesu. Nadlegovanja, grožnje, žaljivi e-maili, pasivna agresija in izločanje iz krogov v katerih se je sukala. Takšna je v resnici “socialna pravičnost” feministk. Ker le to je baje edino pravi način za obračun z “izdajalci”.

Takšne križarske vojne so sposobni samo verniki, ne pa misleči ljudje.

Žal je dandanes feminizem (razen nekaterih izjem) samo opravičilo za sovraštvo do moških, prav tako kot je Black Lives Matter samo opravičilo ameriških črncev za sovraštvo do belih. Stoletja ste nas zatirali, zdaj je pa čas, da poravnamo račune, a ne?
Ampak v svoji kratkovidnosti nihče ne razmišlja v naprej. Kje se bo to končalo? Kakšne dolgoročne posledice bo to imelo? Kaj pa, če se trend obrne?

Zanimivo izhodišče. Verjetno nisem edini, ki je že kdaj naletel na popoln komunikacijski mrk, če je samo poskušal navezati komunikacijo s kakšno feministko ali katerim od bojevnikov za socialne pravice (SJW).[/quote]
In ker socialni nekompetentneži doživite mrk pri vseh ženskah, so po vašem vse ženske hinavske manipulatorke, keš peečke ali kaj podobno groznega.

Le kdo bi si drznil pomisliti, da je problem v vas, ali zakaj imajo nekateri nebogati moški toliko žensk, da lahko izbirajo, pa z nobeno nimajo problemov… problem mora biti očitno v vseh ženskah, ker so popolnoma brez okusa in premalo obupane, da bi izbrale ravno vas. :))))))

Mater ste se napalili, sigurno je moški sovinizem naredil v zgodovini več škode ženskam kot feministke nam, hočeš nočeš je vedno bilo težje biti ženska.
Tudi fenomena 60:40 -80:20 pri ženskah ne poznam. Torej le dvajset odstotkov moških v resnici privošči ženskam, da so uspešnejše čeprav jih tako govori 60%.

Sicer pa naj imajo veselje, ni prepovedano. Nasprotujejo pa jim itak le moški iste sorte kot one same.

Največji problem ( moških kritikov) pri tej temi je vaš fokus. Toliko kraljic je na svetu, vi pa kritizirate populacijo max nekaj odstotkov žensk, kot da so vse iste in krive za vašo zasebno bedo. Ob tem, da je istih in hujših predstavnikov moških vsaj toliko.

Wake up 😉

Tipičen odgovor za white knight mangina!
Prjatu, meni je vseeno kdo fura državo, kdo fura politiko in odnose dokler jaz lahko živim tako kot hočem in se ne politika, ne vera, ne neki izmi ne vtikajo v moje življenje.
Žal je feminizem le eden od teh izmov… Malo preveri kam so te reči prišle v angliji in kanadi, da ludih amerov niti omnenjam ne.

Prjatu, meni je vseeno kdo fura državo, kdo fura politiko in odnose dokler jaz lahko živim tako kot hočem in se ne politika, ne vera, ne neki izmi ne vtikajo v moje življenje.
Žal je feminizem le eden od teh izmov… Malo preveri kam so te reči prišle v angliji in kanadi, da ludih amerov niti omnenjam ne.[/quote]

Kam pa so prišle?
A tvoje mnenje oblikujejo primeri iz rumenega tiska?
Edino, kar je v ZDA res, je to, da je za moškega ločitev finančni polom. Po drugi strani koruzništvo, tudi če se v njem rodijo otroci, ne pomeni nobenih posebnih obveznosti in pravic.

Pri nas pa ni niti malo možnosti za kaj takega, da bi ženske po ločitvi dostojno živele in bi dobivale bogate preživnine zase in za otroke, ker smo še vedno izrazito mačistična družba.

Žal je feminizem le eden od teh izmov… Malo preveri kam so te reči prišle v angliji in kanadi, da ludih amerov niti omnenjam ne.[/quote]
Predlagam odselitev na samotni otok. Tam se noben ne bo vtikal v tebe, ti pa ga tudi ne boš nikomur. 😛
Saj veš, “živeti tako, kot hočem” je zelo širok in relativen pojem. Kaj če je kaj narobe s teboj in si za družbo nevaren? Težko bi družba sprejela, da bi ti živel tako kot hočeš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Predlagam odselitev na samotni otok. Tam se noben ne bo vtikal v tebe, ti pa ga tudi ne boš nikomur. 😛
Saj veš, “živeti tako, kot hočem” je zelo širok in relativen pojem. Kaj če je kaj narobe s teboj in si za družbo nevaren? Težko bi družba sprejela, da bi ti živel tako kot hočeš.[/quote]

Tvoje bojazni so odveč in ni potrebe, da bi živel na samotnem otoku. To kar bi jaz rad je le enaki poslovni pogoji, kot jih imajo sedaj Slovaki. Žal je pri nas to ob zelo femenizirani družbi, preveč sociale in velikih davčnih obremenitvah, skorajda nemogoče.

Kam pa so prišle?
A tvoje mnenje oblikujejo primeri iz rumenega tiska?
Edino, kar je v ZDA res, je to, da je za moškega ločitev finančni polom. Po drugi strani koruzništvo, tudi če se v njem rodijo otroci, ne pomeni nobenih posebnih obveznosti in pravic.

Pri nas pa ni niti malo možnosti za kaj takega, da bi ženske po ločitvi dostojno živele in bi dobivale bogate preživnine zase in za otroke, ker smo še vedno izrazito mačistična družba.[/quote]

Bogate preživnine izvirajo lahko le iz bogatega življenja pred ločitvijo. Pri nas pač nismo bogati oz. je bogatih malo, zato ni bogatih preživnin pa tudi mačizma ne. So sem in tam kaki fejmiči, ki mislijo, da so nekaj več in se malo izpostavljajo, ampak mačizem je pri nas bolj redek pojav.

A da je preveč sociale?

Kaj takega lahko napiše zgolj nekdo, ki je egoist (od tu tudi želja “živeti kakor jaz hočem”). Takoj ko bi te mal pošlatala Matilda in bi denimo ostal napol hrom, bi pa cvilil kako te nihče niti ne pogleda….
Da o družini in otrocih niti ne razpredamo…. itak nisi primeren zanje dokler tako egoistično razmišljaš.

Žal nisi osamljen v tem tvojem razmišljanju zato pa smo v takšnem sran…u kot smo.
Visoke davčne obremenitve niso posledica velikih socialnih ugodnosti ampak pohlepa ljudi na oblasti, ki razmišljajo na tvoj način. So države, kjer imajo več socialnih pravic pa imajo mnogo nižje davke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close