Feministke?
Kul, potem se tudi tu strinjava 🙂
Ne vem zakaj me potem tu nekateri napadajo, ko “zmerjam” forumašice z grdimi babami. Saj samo resnico govorim, pač grde ste kaj.
Če pa Dater nonstop naletava na njih. Zmenite se pobje, kako je s temi ženskami. :)[/quote]
zakaj bi se jaz moral s kom kaj zmenit???
Ti akr bodi koalicija z Robijem pa Njim.[/quote]
Ker so vam vsem ženske trn v peti.
Glej ga, Markota. A ne srecujem, po tvoje, le praznoglavke? Potem so bile kespicke? Pa razuzdanke? Lahke zenske?? Ali je to matjazko trdil? Sedaj feministke? In jutri?
Ja, odloci se ze enkrat. 🙂
Kakorkoli ze, a ni cas, da spoznate, da eno so feministi/feministke, drugo pa nastalo okolje v katerem vsi zivimo, ki je rezultat tega gibanja.
Predlogi, ignoriraj feministke in feminizem, niso nic drugacni od predloga, ignoriraj politike in politiko. Zakaj se mi zdi, da se bodo nasli ljudje, ki ne bodo razumeli analogije? Potem pa resno debatiraj…
Manj kot tebi in patetičnemu Robiju..
Ženske so zame zabava, vi jih pa preveč resno jemljete.
Ko berem take debate, se sprašujem, ali bi “sveta trojica foruma” bila istega mnenja, če bi se kdaj poskušali iti resno zvezo z “emancipiranko”.
Jaz sigurno nisem. Ampak, če je ženska feministka, še ne pomeni, da ne more bit razuzdana ali praznoglava ali kespicka. Če te je že zanimalo to mnenje. 😉
Jaz ti nisem nikoli rekel, da ignoriraj kogarkoli. Moje mnenje je, da se človek mora zazreti tudi in predvsem vase, ko se gre za človeške odnose. To nima nobene zveze s koruptivnimi politiki, razen, če bi rad kakega zapecal. 😉
Manj kot tebi in patetičnemu Robiju..[/quote]
Jaz jih ljubim. No, vsaj eno. Ti tudi? :))
Ne. Jaz ne čutim potrebe, da bi ženske obravnaval pokroviteljsko. Če vas večina moje poste razume kot sovraštvo do žensk, to ni moj problem.
Velik bi te lahko naučila o seksu, ja. Ne boš verjel, vem.
In to kar pišeš, samo potrjuje moje napisano – da še nikoli nisi seksal z žensko, ki
si jo imel iskreno rad in ona tebe….
Ti imaš seks za nekaj športu podobnega….delanje kljukic, polnjenje ega….pa še to samo,
če se odločim, da verjamem tvojim zgodbicam tlele….
Mene res zabava, ko tukaj nekateri ločite ženske na feministke in …kaj? Ne-ferministke?
Take, ki se zavzemajo za vračanje na “stare vrednote”? Da se ženske pobere ven iz šol,
se jim vzame službe in se jih priveže nazaj na šporhet?
Dejte mal pomislit, kaj pišete, no.
Jaz namreč nobene take ne poznam…..
Jaz pa poznam kar dosti žensk, ki so zgrožene nad ženskami, ki po njihovo niso prave ženske, ker ne pedenajo dedca, ker si kaj privoščijo namesto, da bi likale in tako naprej.
Nefeministka je za nekatere tista, ki moškemu ustreže v vseh njegovih željah, da se ne počuti ogroženega in mu ne krati njegove svobode.
Če bi katero poznala, takšni ljudje ne bi bili samski.
Nefeministka je za nekatere tista, ki moškemu ustreže v vseh njegovih željah, da se ne počuti ogroženega in mu ne krati njegove svobode.
Če bi katero poznala, takšni ljudje ne bi bili samski.[/quote]
Hm, Daj pojasni mi tole “mu ustreže v vseh njegovih željah”?
Če bi katero poznala, takšni ljudje ne bi bili samski.[/quote]
Hm, Daj pojasni mi tole “mu ustreže v vseh njegovih željah”?[/quote]
Hm, kot en strojček želja… 🙂
Hm, Daj pojasni mi tole “mu ustreže v vseh njegovih željah”?[/quote]
Hm, kot en strojček želja… :)[/quote]
Ja, kot dobra vila. 🙂
Ja, kot dobra vila. :)[/quote]
…ja, nič čudnega, da potem (tisti, ki pričakujejo dobre vile) vsi razočarano razlagajo, kako ne verjamejo v pravljice.
…ja, nič čudnega, da potem (tisti, ki pričakujejo dobre vile) vsi razočarano razlagajo, kako ne verjamejo v pravljice.[/quote]
In vsaka, ki ni dobra vila, je feministka. 🙂 Ok, pa ne rečem, da ni ženskih “parazitov”. So, ampak, če imaš ves čas opravka le s takimi, se je treba tud vprašat o svoji realnosti. Verjamem pa, da tak človek lahko doživlja ljudi (ženske) okrog sebe za nepoštene, neenakopravne. Če je človek vzgojen v egoista, je zanj enakopravnost nekaj povsem drugega, kot pa za nekoga, ki zna deliti.
…ja, nič čudnega, da potem (tisti, ki pričakujejo dobre vile) vsi razočarano razlagajo, kako ne verjamejo v pravljice.[/quote]
In vsaka, ki ni dobra vila, je feministka. 🙂 Ok, pa ne rečem, da ni ženskih “parazitov”. So, ampak, če imaš ves čas opravka le s takimi, se je treba tud vprašat o svoji realnosti. Verjamem pa, da tak človek lahko doživlja ljudi (ženske) okrog sebe za nepoštene, neenakopravne. Če je človek vzgojen v egoista, je zanj enakopravnost nekaj povsem drugega, kot pa za nekoga, ki zna deliti.[/quote]
Mah, to je tako, kot jaz trdim, da niso vsi moški varalice, lažnivci, manipulanti in kaj-jaz-vem-kaj-še… Kdor hoče slišati, tudi razume, ostali pa…
Ravno zato pa imajo s “feministkami” največ težav egoisti, ki potem drugačne moške zmerjajo s copatarji.
Ne-feministka je torej ženska, ki moškega ne pojmuje kot odraslo, razumsko bitje, ki naj bi
vedelo kaj je prav in kaj ne, ki naj bi poznalo logiko medsebojnih odnosov, fer pleja….
Ona ga pojmuje kot egoističnega otroka, ki razen sebe ne vidi ničesar in ki mu vse ostalo
“krati njegovo svobodo”….torej dela tako, da temu razvajenemu frocu ustreže v vsem, ne
glede na vse…in potem je “prava ženska”?
Ok.
Ne razumem točno tvojega sklepa. 🙂
Vedno moramo upoštevati oba dejavnika ali obe osebi, če želimo delati neke sklepe in določati oznake okrog tega kdo je ali ni feministka.
Kot je že bilo omenjeno v zgornjih komentarjih, je za sebičneža skoraj vsaka ženska feministka, razen tistih redkih, ki so pripravljene moškemu igrati mamo in mu streči, da takšen moški nima občutka ogroženosti in kratenja svobode.
Za moškega, ki pa spoštuje še kakšne druge želje in ne samo svojih, pa je zato veliko manj možnosti, da bo ženske doživljal kot feministke.
Prava ženska pa je potem le logična in subjektivna izpeljava na podlagi tega, kakšen moški podaja definicijo prave ženske.
Ne razumem točno tvojega sklepa. 🙂
Vedno moramo upoštevati oba dejavnika ali obe osebi, če želimo delati neke sklepe in določati oznake okrog tega kdo je ali ni feministka.
Kot je že bilo omenjeno v zgornjih komentarjih, je za sebičneža skoraj vsaka ženska feministka, razen tistih redkih, ki so pripravljene moškemu igrati mamo in mu streči, da takšen moški nima občutka ogroženosti in kratenja svobode.
Za moškega, ki pa spoštuje še kakšne druge želje in ne samo svojih, pa je zato veliko manj možnosti, da bo ženske doživljal kot feministke.
Prava ženska pa je potem le logična in subjektivna izpeljava na podlagi tega, kakšen moški podaja definicijo prave ženske.[/quote]
No pa saj sva napisala isto….ženska, ki ni feministka, od moškega ne pričakuje, da se bo
obnašal odraslo, razmišljal in se odločal zrelo – ampak pričakuje, da je na ravni egoističnega
otročaja, ki mu je treba ustreči v vsem.
Če mu ne ustreže čisto v vsem , oziroma pričakuje odraslo obnašanje – je feministka.
Simpl.
Forum je zaprt za komentiranje.