Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke?

Feministke?

skela, ne da se mi. Ja, ti ves vse. Tudi to kar jaz se nisem dal skozi. Keep dreaming 🙂

Vidim, da vecina ne zna lociti med feminst/ka, feminizem in feminiziran svet. Kup genijalcev, ki samo meljete in meljete. Hudic, ko je lahko clovek ponosen predvsem na svojo skromnost.

In kaj je narobe s skromnostjo ?

Skromni so ponavadi neambiciozni ljudje.

Skromni so ponavadi neambiciozni ljudje.[/quote
Če nimaš ambicij, se težko manipulira s tabo, to pa gre določenim vrstam ljudi v nos.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če nimaš ambicij, se težko manipulira s tabo, to pa gre določenim vrstam ljudi v nos.[/quote]
Itak. Samo, da tega ambiciozni ljudje zaradi svoje vneme ne razumejo. 🙂

Če nimaš ambicij, se težko manipulira s tabo, to pa gre določenim vrstam ljudi v nos.[/quote]
Itak. Samo, da tega ambiciozni ljudje zaradi svoje vneme ne razumejo. :)[/quote]
To pa…Še posebej če so arogantni. Čeprav, kdaj postaneš aroganten, če si uspešen, ali uspeh sploh nima veze s tem.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Itak. Samo, da tega ambiciozni ljudje zaradi svoje vneme ne razumejo. :)[/quote]

Ves kdo je se neambiciozen? Drogerasi. Vse kar rabijo je droga :))

Ves kdo je se neambiciozen? Drogerasi. Vse kar rabijo je droga :))[/quote]
Kaj pa vem, listavci mogoče, za iglavce je pa to kar drag šport, še huje za črtičarje.

In kaj je narobe s skromnostjo ?[/quote]
Ne nujno prav dosti. V Sloveniji je to celo hudo cenjena vrlina. Vecji problem je, ko to postane your only claim to fame.

Zanimivo pa je, da ti zadovoljni srečno vezani neambiciozneži še kar naprej čutijo potrebo obregovati se ob ambiciozne, obtožujejo jih egoizma, napuha in podobno. nekaj jih torej močno gloda…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Dokler si ambiciozen na svoj račun, po moje tega ne opaziš, če si pa na tuj račun, pa zna malo glodat, ja…

By the way, da ne bos mislis, da je edini pomen skromnosti, da vozis 15 let star avto, itd. Skromen se zadovolji s slabo zensko. 🙂

Samooklicani skromneži so odličen material za manipulacijo. So sigurno najboljši kupci razne new age literature.

Poleg tega je tistim zgoraj v interesu, da je raja skromna. zato so lahko oni še malo manj skromni, kajne?

edino kar mi ni jasno je, zakaj skromneže moti neskromnost drugih?

Zdaj se pa spomni svojih kritik žensk, ki niso pripravljene moškemu gospodinje igrati.

Če si dovolj skromen je niti ne rabiš:-))

Ene petkrat sem v različnih temah že vprašala, kakšna bi morala bit ženska, da ne bi bla
feministka….ampak … k je treba kej od sebe dat…se vam pa ne da…
Pa ne mislim Robija…eh, fantje…

[/quote]
Človek brez ambicij se lahko kar šutne v glavo. Sploh ne vem zakaj še živiš, če te nič več ne zanima.

Če si dovolj skromen je niti ne rabiš:-))[/quote]
Haha, najbrz. 🙂

“Skromnost nije za svakoga. Ona lepo stoji samo onima koji bi imali zbog čega biti neskromni.” (Duško Radović)

Človek brez ambicij se lahko kar šutne v glavo. Sploh ne vem zakaj še živiš, če te nič več ne zanima.[/quote][/quote]
Ko takale berem, tudi sam ne vem več… Aja, čaki, sem se spomnil. Rad živim, še zmeraj me kaj zanima, če grem komu na živce… škodi ne:-))) Kje pa sem napisal, da me nič ne zanima. Pa da nimam ambicij:-))?

Sem že sam parkrat postavil isto vprašanje. Pa ni odgovora.
Le zakaj ne, če pa so tako ambiciozni. Če bi bili skromni, bi še razumel. 🙂

In v čem je problem, če se zadovolji ? Jaz ne vidim problema, če je človek zadovoljen.
Problem imate tisti, ki niste (z ničemer) zadovoljni.

Zdaj se pa spomni svojih kritik žensk, ki niso pripravljene moškemu gospodinje igrati.[/quote]
Zakaj bi morale in s tem podpirale njegov egoizem ?

Robi, da se nebova sprenevedala. Pisal si, da so ženske, ki ne bi igrale tipu gospodinje, lene.

Ne ti zdaj tu nekega odvetnika feministk špilat. Oba veva, da imaš doma eno skromno predvidljivo žensko, zdaj pa tu soliš pamet ljudem, ki ti razlagajo, da je resna zveza z neskromno emancipiranko lahko precej težavna.

Robi, da se nebova sprenevedala. Pisal si, da so ženske, ki ne bi igrale tipu gospodinje, lene.

Ne ti zdaj tu nekega odvetnika feministk špilat. Oba veva, da imaš doma eno skromno predvidljivo žensko, zdaj pa tu soliš pamet ljudem, ki ti razlagajo, da je resna zveza z neskromno emancipiranko lahko precej težavna.[/quote]
Kokrat smo mu že to napisal, pa še zmer ne razume, hehe.

Bolj hecno je, da model v bistvu piše iste kritike feministk, ko se ti, DX, matkic in jaz malo distanciramo iz debat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close