Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke?

Feministke?

Robi, da se nebova sprenevedala. Pisal si, da so ženske, ki ne bi igrale tipu gospodinje, lene.

Ne ti zdaj tu nekega odvetnika feministk špilat. Oba veva, da imaš doma eno skromno predvidljivo žensko, zdaj pa tu soliš pamet ljudem, ki ti razlagajo, da je resna zveza z neskromno emancipiranko lahko precej težavna.[/quote]
Ne vem, kje točno sem to pisal ali pa si to malo vzel iz konteksta.
To je res, da je lahko ženska prav tako lena, če se ji nič ne da. Prav tako, kot moški.
Ni pa lena, če mora moškemu igrati gospodinjo, namesto, da bi si delo delila.

In z neskromno emancipiranko je res težko živeti, ker se v ozadju te njene neskromnosti in emancipacije običajno skriva še aroganca. Nekaj podobnega, kot tisti moški, ki se počuti ogroženega od feministk.

Ambiciozen pa ni zadovoljen z nobeno. :)) Mislim, da skromnost ni to, da se zadovoljiš s slabimi stvarmi, ampak da si zadovoljen s tem, kar imaš in se ti to zdi tudi prava stvar. Če je to za nekoga drugega preslabo, je povsem nepomembno. Pa naj bo to moj avto, partnerka, stanovanje, služba itn…
Sicer pa so bili časi, ko tudi sam nisem bil zadovoljen z nobeno, pa se nisem imel za ambicioznega. Drugi so me imeli izbirčnega, jaz pa sem samo čutil, da mi pač res nobena ne ustreza. Da ne omenim, kolk sem imel enih predsodkov in nekih strahov, za katere nihče ni vedel, saj o njih nisem kaj veliko govoril z nikomer. Še sam se jih nisem dobro zavedal, dokler to ni minilo oziroma dokler se nisem izkopal iz teh občutkov.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če je še pa niso srečali. To je kot bi moral opisati dedka mraza, pa še malo težje. Tega smo večinoma vsi videli. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ambiciozen pa ni zadovoljen z nobeno. :)) Mislim, da skromnost ni to, da se zadovoljiš s slabimi stvarmi, ampak da si zadovoljen s tem, kar imaš in se ti to zdi tudi prava stvar. Če je to za nekoga drugega preslabo, je povsem nepomembno. Pa naj bo to moj avto, partnerka, stanovanje, služba itn…
Sicer pa so bili časi, ko tudi sam nisem bil zadovoljen z nobeno, pa se nisem imel za ambicioznega. Drugi so me imeli izbirčnega, jaz pa sem samo čutil, da mi pač res nobena ne ustreza. Da ne omenim, kolk sem imel enih predsodkov in nekih strahov, za katere nihče ni vedel, saj o njih nisem kaj veliko govoril z nikomer. Še sam se jih nisem dobro zavedal, dokler to ni minilo oziroma dokler se nisem izkopal iz teh občutkov.[/quote]
Temu se rece tudi “sprijazniti se z ‘usodo'”. Tako se vecina ljudi slej kot prej tudi poparcka.

Robi, da se nebova sprenevedala. Pisal si, da so ženske, ki ne bi igrale tipu gospodinje, lene.

Ne ti zdaj tu nekega odvetnika feministk špilat. Oba veva, da imaš doma eno skromno predvidljivo žensko, zdaj pa tu soliš pamet ljudem, ki ti razlagajo, da je resna zveza z neskromno emancipiranko lahko precej težavna.[/quote]
Ne vem, kje točno sem to pisal ali pa si to malo vzel iz konteksta.
To je res, da je lahko ženska prav tako lena, če se ji nič ne da. Prav tako, kot moški.
Ni pa lena, če mora moškemu igrati gospodinjo, namesto, da bi si delo delila.

In z neskromno emancipiranko je res težko živeti, ker se v ozadju te njene neskromnosti in emancipacije običajno skriva še aroganca. Nekaj podobnega, kot tisti moški, ki se počuti ogroženega od feministk.[/quote]
Lepe ženske so opravičljivo zbirčne, zahtevne, domišljave. Ti in podobne skromne dušice, ki nimate nič zanimivega za ponudit, jih pa označujete za arogantne.

Pa naj bodo izbirčne in domišljave…Le naj se potem ne pritožujejo, če najdejo moškega na istem nivoju in domišljavega. 🙂

Sicer pa so bili časi, ko tudi sam nisem bil zadovoljen z nobeno, pa se nisem imel za ambicioznega. Drugi so me imeli izbirčnega, jaz pa sem samo čutil, da mi pač res nobena ne ustreza. Da ne omenim, kolk sem imel enih predsodkov in nekih strahov, za katere nihče ni vedel, saj o njih nisem kaj veliko govoril z nikomer. Še sam se jih nisem dobro zavedal, dokler to ni minilo oziroma dokler se nisem izkopal iz teh občutkov.[/quote]
Temu se rece tudi “sprijazniti se z ‘usodo'”. Tako se vecina ljudi slej kot prej tudi poparcka.[/quote]
Kar je lahko tudi nekaj najlepšega. 😉 Ampak tvoj stil je očitno “nikoli nisem zadovoljen z ničemer, zato se tudi z ničemer ne morem sprijaznit”. Dost žalostno.

Če se tebi odreče, še ni nujno domišljava. Pač eno smet je stran nagnala, big deal. Bi pa zato z mano šla na pijačko, ker sem npr. lepši, mlajši, imam več denarja itd

Yo ženske, bodte skromne po srcu, pa dejte enkrat za spremembo še Robiju za kavsat 🙂

Skromnost v smislu imeti manj, ali več ali manj nepotrebnih dobrin, zame pomeni nič drugega, kot razporejanje časa.
Čas kot tak, vsaj meni pomeni delovni čas in prosti čas. Delovni čas ni nič drugega kot hlapčevstvo in še večja odvisnost od odvisnosti.Ta odvisnost je delo.

Drugo je pa prosti čas, ki ni nič drugega kot serenada moje duše.Najboljša kombinacija izkoristka časa v prosti cas je pamet, izobrazba in delovnev izkušnje.

Vedno sta vsaj dva gledišča in neumno je povelicevat eno ali drugo. Eno brez drugega ne gre. “Vmesnost” pa je stvar posameznika.

Poglejte, vse je strnjeno v teh parih slikah in parih stavkih, in sicer tole pove praktično VSE kar je narobe s feminizmom 🙂

http://9gag.com/gag/aMbqxo1

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A je mogoče ženskam prepovedano delati v rudnikih? Ali je problem v tem, da so moški bolj dobičkonosni? Matkič, koga bi ti najel, 10 močnih dedov ali 10 močnih žensk, če bi bil šef rudnika?

Temu se rece tudi “sprijazniti se z ‘usodo'”. Tako se vecina ljudi slej kot prej tudi poparcka.[/quote]
Kar je lahko tudi nekaj najlepšega. 😉 Ampak tvoj stil je očitno “nikoli nisem zadovoljen z ničemer, zato se tudi z ničemer ne morem sprijaznit”. Dost žalostno.[/quote]
Ja, lepo, da se strinjava, za kaj pri vecini dejansko gre. 🙂

Moj still je, da sem vecino casa s kaksno, obcasno celo z vecimi. Ne le v postelji. Tudi v vezah. Skratka, ne rabim se ravno porociti, da bi prisel do akcije, intime, druzbe, …
Da pa je za mano 10 let masturbiranja… velika razlika. 😉
Mi je zadnjic reku prijatelj, da bi po mesecu brez seksa ze kuhinjsko mizo naskocu. 🙂

Kar je lahko tudi nekaj najlepšega. 😉 Ampak tvoj stil je očitno “nikoli nisem zadovoljen z ničemer, zato se tudi z ničemer ne morem sprijaznit”. Dost žalostno.[/quote]
Ja, lepo, da se strinjava, za kaj pri vecini dejansko gre. 🙂

Moj still je, da sem vecino casa s kaksno, obcasno celo z vecimi. Ne le v postelji. Tudi v vezah. Skratka, ne rabim se ravno porociti, da bi prisel do akcije, intime, druzbe, …
Da pa je za mano 10 let masturbiranja… velika razlika. 😉
Mi je zadnjic reku prijatelj, da bi po mesecu brez seksa ze kuhinjsko mizo naskocu. :)[/quote]
Je bilo težko, ampak je bilo vredno truda. 🙂 Saj namen poroke niti ni to, da prideš do akcije. To je prav tako žalostno. Če akcije, intime in dobre družbe ni že prej, je tudi po poroki ne bo. Če pa že bo, ne bo omembe vredno.

Aleluja! Gre za osebni optimum med tema poloma. In se ta se nam skozi zivljenje spreminja.

Marko, a ves, da si pravkar napisal, da ce 10 let pred “resno zvezo”/zakonom nisi seksal oz. bil v intimni vezi, da tudi po poroki na teh podrocjih ne bos kaj prida. In, ves kaj ti jaz povem, se popolnoma strinjam. 🙂

Ne ne, to si ti potegnil en tak čuden sklep. Jaz se s tem ne strinjam. Saj smo vsi nekoč bili na tem, da 10 let pred zvezo nismo seksali, razen, če si začel pri 9-tih. 🙂

Ne ne, to si ti potegnil en tak čuden sklep. Jaz se s tem ne strinjam. Saj smo vsi nekoč bili na tem, da 10 let pred zvezo nismo seksali, razen, če si začel pri 9-tih. :)[/quote]
V mislih sem imem bolj 40 year old virgins.

Moram reci, da me fascinirate ljudje, ki trdite, da ste npr. trideseta leta svojega zivljenja premasturbirali, ker vas seksualne avature niso zanimale in ste se “sparali” za “pravo”.

Ne ni jim prepovedano delati NIKJER, ampak zakaj jih/se forsirajo/mo/ če so že prej lahko delala vsepovsod.

Ženske kvote pomenijo samo to, da bo ženska dobila prednost pred bolj sposobnim moškim, koenc debate, zato ker ma pizdo, to je vse, če to ni diskriminacija v drugo smer, potem res ne vem kaj splho je lahko diskriminacija. tale je še najhujša ker bi jo kar uzakonli.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne ne, to si ti potegnil en tak čuden sklep. Jaz se s tem ne strinjam. Saj smo vsi nekoč bili na tem, da 10 let pred zvezo nismo seksali, razen, če si začel pri 9-tih. :)[/quote]
V mislih sem imem bolj 40 year old virgins.

Moram reci, da me fascinirate ljudje, ki trdite, da ste npr. trideseta leta svojega zivljenja premasturbirali, ker vas seksualne avature niso zanimale in ste se “sparali” za “pravo”.[/quote]
Na tiste se pa ne spoznam, žal. Je pa bil dober film. 🙂

Marko, zakaj DX-ju očitaš, da ima “probleme” s feministkami? Ker debatira? Problematizira?

Torej imaš ti probleme s splavom, varanjem, seksom izven zveze, avanturami, laganjem in drugimi pojavi, o katerih debatiraš?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če nimaš ambicij, se težko manipulira s tabo, to pa gre določenim vrstam ljudi v nos.[/quote]
Itak. Samo, da tega ambiciozni ljudje zaradi svoje vneme ne razumejo. :)[/quote]

Ambiciozen ne pomeni, da si obseden z materialnimi stvarmi.
Ambicioznost lahko pomeni tudi to, da se želiš izobraziti, da se učiš jezike, da bereš, da se poglabljaš v neko tematiko, da športaš. REcimo ambicioznost je tudi to, da se trudiš kot prostovoljec, da ti je cilj, da pomagaš ljudem in tako naprej. Ambicioznost je lahko tudi to, da se trudiš narisati čim lepše slike, samo za dušo.

Če pa je sam povedal, da v resen odnos z žensko ne gre, ker ženske z njim niso enakopravne. On je problem z njimi sam priznal.
Jaz se pa rad oglasim tam, kjer vidim neke ekstremistične izjave, ker je debata ponavadi zanimiva.

Ponavljam vprašanje fantje…ste že kdaj srečali kakšno ne-feministko?
In kakšna žvau je to?

Odpri temo o feministkah na starševskem čveku in se bo na kupe žensk označilo, da one niso feministke in zmerjale feministke. Bodo tudi z veseljem povedale kake groze so feministke in kako so one, ki so nefeministke, čisto drugačne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close