Feministke?
Kaka je razlika med feminizmom in emancipacijo?
Ni bistvo, je pa prisotna.[/quote]
Bistvena za borbo proti emancipaciji, prav gotovo….
Če onemogoča enakopravno sobivanje, je resen problem….če gre za “izgubo moškega
ega”….je to pravzaprav grozno….
Odgovor je povsem jasen: ne rabiš služkinje.[/quote]
Pa saj nek uspešen moški si lahko plača služkinjo ali nekoga, ki mu pride speglat srajce. 🙂
Verjamem. Ribanje, pa naoljenje….Sigurno bi me kolena bolela. 🙂
V bistvu imaš prav, da si lahko plača likarico, Robi.
Če je pa neuspešen gre pa na net in pljuva po ženskah.
Ne vem. 🙂
Potrebno bo kar nekaj časa, da se moški ranjen ego spet klimatizira in prilagodi na spremembe.
Ni bistvo, je pa prisotna.[/quote]
Bistvena za borbo proti emancipaciji, prav gotovo….
Če onemogoča enakopravno sobivanje, je resen problem….če gre za “izgubo moškega
ega”….je to pravzaprav grozno….[/quote]
Tako pač je. Če temu še prišteješ egoizem in razvajenost je lahko konec civilizacije kot jo poznamo:-))
Ženske moških ne potrebujejo takšnih kot so bili, moški pa ne marajo novodobnih žensk:-))
Bitka med spoloma, ki smo jo vsi izgubili.
Pišeš, da moški ne marajo novodobnih žensk. Sebe si izvzel, a to pomeni, da ti maraš novodobne ženske?
Ne, takih moških, ki žensko zagrabijo za lase in jo zvlečejo v svojo votlino, res ne potrebujemo več. Želimo si pa novodobnih moških :).
Pišeš, da moški ne marajo novodobnih žensk. Sebe si izvzel, a to pomeni, da ti maraš novodobne ženske?
Ne, takih moških, ki žensko zagrabijo za lase in jo zvlečejo v svojo votlino, res ne potrebujemo več. Želimo si pa novodobnih moških :).[/quote]
Novodobne je širok pojem. Med novodobnimi je prav tako veliko razvajenk, ki niso ravno zaželjene med moškimi.
Torej naj bi bile vse feministke emancipirane in vse emancipirane pa ne feministke. Meni se zdita tako podobna pojma, glede vsebine seveda.
Ne, takih moških, ki žensko zagrabijo za lase in jo zvlečejo v svojo votlino, res ne potrebujemo več. Želimo si pa novodobnih moških :).[/quote]
Novodobne je širok pojem. Med novodobnimi je prav tako veliko razvajenk, ki niso ravno zaželjene med moškimi.[/quote]
A mamini sinčki ne marajo razvajenk :)?
Novodobne je širok pojem. Med novodobnimi je prav tako veliko razvajenk, ki niso ravno zaželjene med moškimi.[/quote]
A mamini sinčki ne marajo razvajenk :)?[/quote]
Ne, ker ni koristna. 🙂
Zato pa je toliko samskih.
A mamini sinčki ne marajo razvajenk :)?[/quote]
Ne, ker ni koristna. 🙂
Zato pa je toliko samskih.[/quote]
A zdaj je to nova kategorija samskih žensk?
Torej samske ženske so:
1. grde ženske
2. ženske, ki so finančno dobro stoječe, fajn zaslužijo
3. razvajenke (kdo razvaja samske ženske?)
Jaz sicer sprejemam človeka, kot človeka, ne kot skupino, kar se mi v tem primeru zdi smiselno, saj živiš z enim, ne z vsem. Poznam nekaj super žensk. Poznam pa tudi nekaj takih… ki niso ravno super. Če pa posplošim- moja generacija je še kar, mlajša je pa… takole bom rekel, raje imam staro petinštiridest, kot pa petindvajset… Sicer pa meni ni problem živet z nekom, ki ima nekaj v glavi, tudi nimam potrebe, da bi obveljala moja, če imajo drugi boljše ideje. Življenja z domišljavim egoistom si pa ne predstavljam. In mlajša generacija pa je ravno to, ne glede na spol.
Jaz sicer sprejemam človeka, kot človeka, ne kot skupino, kar se mi v tem primeru zdi smiselno, saj živiš z enim, ne z vsem. Poznam nekaj super žensk. Poznam pa tudi nekaj takih… ki niso ravno super. Če pa posplošim- moja generacija je še kar, mlajša je pa… takole bom rekel, raje imam staro petinštiridest, kot pa petindvajset… Sicer pa meni ni problem živet z nekom, ki ima nekaj v glavi, tudi nimam potrebe, da bi obveljala moja, če imajo drugi boljše ideje. Življenja z domišljavim egoistom si pa ne predstavljam. In mlajša generacija pa je ravno to, ne glede na spol.[/quote]
uf, 45 letnik ja, 25 letnik pa nikakor pa tudi, če ni egoist :).
Hja, a ne veš, da so zdaj vsi sončki ultra sposobni, da imajo mamice ekstra super sončke in ti sončki seveda odrastejo ti pa nočeš razumeti, da so to potem velika sonca, okrog katerih se mora ves svet vrteti :).
Resno vsi preveč nakladate o osebnih razmerjih, ko se gre za politične tematike.
Antifeministka/antifeminist je dandanes ženska/moški, ki ji/mu je mar za enakopravnost in so proti ženskemu supermačizem in demonizacije moške populacije.
Antifeministi so ljudje, ki jemlejo ženske kot enakopravne in ne kot profesionalne žrtve, za razliko od feministov, ki živijo za to, da prikazujejo ženske kot žrtve in povzročajo efekt enačenja žensk z otroci, ki si neznajo niti riti obrisat brez pomoči odraslega, ki je pri feminizmu moški.
Antifeministi se zavzemajo za enakopravne možnosti obeh spolov. Feminitsi se zavzemajo za sexizem proti moškemu spolu.
Feministi so obeh spolov in oboji so totalno nerazgledani ignorantni klovni, ki mislijo, da je enakopravst to, da imajo ženske neke extra štipendioje samo za ženske, medtem ko štipendije za moški spol ne obstajajo.
Feministi so ljudje, ki mislijo, da je ok obsodit moškega posilstva in ga vrečt v zapor brez sojenja, samo zato, ker je tako rekla ženska.
Feministi so povečini ljudje, ki niso nikoli v življenju zares delali in imajo kljub temu polno rit denarja (tip od anite sranje-kizian je multimiljonar, katerega oče ima v lasti otok).
Feministi so ljudje, ki napadajo znanstvenike in jih bully-jajo v opravičilo javnosti, ker so imeli med pristankom robotov na kometu, oblečeno napačno srajco.
Feministi so ljudje, ki zahtevajo, da bi moški moral v evropski uniji plačevati davek za svoj spol.
Feministi so ljudje, ki krivijo moški spol za globalno ogrevanje.
Feministi so ljudje, ki delajo peticije , da banajo igre kot je gta zato, ker lahko v njih ubiješ tudi ženske (realno pobijaš v 99% moški spol)
Feministi so vse kaj drugega kot pa za enakoravnost.
In če se še vedno sprašujete zakaj večina žensk ni feministov si poglejte linke, ki sem jih objavil na prejšnih straneh.
Feminism IS patriarchy, feminism IS rape culture.
Jaz sicer sprejemam človeka, kot človeka, ne kot skupino, kar se mi v tem primeru zdi smiselno, saj živiš z enim, ne z vsem. Poznam nekaj super žensk. Poznam pa tudi nekaj takih… ki niso ravno super. Če pa posplošim- moja generacija je še kar, mlajša je pa… takole bom rekel, raje imam staro petinštiridest, kot pa petindvajset… Sicer pa meni ni problem živet z nekom, ki ima nekaj v glavi, tudi nimam potrebe, da bi obveljala moja, če imajo drugi boljše ideje. Življenja z domišljavim egoistom si pa ne predstavljam. In mlajša generacija pa je ravno to, ne glede na spol.[/quote]
uf, 45 letnik ja, 25 letnik pa nikakor pa tudi, če ni egoist :).
Hja, a ne veš, da so zdaj vsi sončki ultra sposobni, da imajo mamice ekstra super sončke in ti sončki seveda odrastejo ti pa nočeš razumeti, da so to potem velika sonca, okrog katerih se mora ves svet vrteti :).[/quote]
Sem zgleda bolj trde sorte. Aja, na kratko, če novodobne ženske pomeni pametne ženske, ki se znajo postavit zase, lahko samo rečem, zadnji čas. Če pa to pomeni, egoizem, domišljavost in teženje, potem pa k vragu vse skupaj:-))
MOtiš se. Tudi v hobijih si lahko izredno ambiciozen. Ni nujno, da so tvoje ambicije čim več zaslužiti.
Glej, če se učiš tujega jezika, se ga lahko preprosto zato učiš, ker rad potuješ in tam ti prav pride. Več jezikov znaš, bolj fajn ti je na potovanjih, več potuješ, več zapraviš :). Večajo se ti ambcije po znati še bolj tuje jezike.[/quote]
Vidiš, Matkic zdaj lepo dokazuje to, o čemer sem pisal, da obstaja razlika med teoretično ambicioznostjo o kateri sama pišeš in o realni, kot si jo razlaga večina.[/quote]
Evo boldano, tam ti PRAV PRIDE, to je ravno to, pojem ambicioznosti, če tega ni, je to le hobi, tu pa ti je nekaj koristnega prineslo, ker si PRIHRANILA na slovarju, ČASU ko prevajaš počasneje(ČAS JE DENAR si pozabla)
Vse je povezano…… ambicioznost je koristna ko ti zaradi ambicije nekaj koristnega prihrani ČAS ki je enako DENAR!!!!!!!!!
No, skela, ignorantni klovn, lol. Pa tako pametna, solana in oh in sploh. 🙂
Kdorkoli ze si, super si napisal.
antifeminizem je radikalna ideja, da so ženske odrasli in z moškimi enakopravni ljudje. Torej nasprotno kot to delajo feministi, ki se trudijo naslikati, da so ženske večne žrtve (seveda feministične organizacije za propagando vedno dobijo visoke zneske denarja).
Večina žensk je ravno zaradi zgoraj omenjenga dandanes proti feminizmu – radikalni ideji, da so ženske nemočne žrtve, ki rabijo podporo na vsakem koraku življenja.
feminism is patriarchy, feminism is rape culture.
In potem so ljudje užaljeni, ko jih okličem za vernike. 😮
A xy število zapovedi antifeministov je tudi že spisanih?
Dva dolga prispevka si napisal, ki predvsem kažeta na to, da imaš totalno pomešane pojme. Bo treba kako knjigco v roke vzeti in se malo izobraziti.
Tok kozlarij na enem kupum moraš biti pa že specialno nadarjen.
Tud ena sama samcata alineja nima nobene osnove SPLOH.
Samo bruhanje moškega šovinizma na celi črti, brez najmanjšega
poskusa biti objektiven…
Tok sovraštva na enem kupu….kok se moraš pa ti žensk bat….ker
samo blazen strah lahko sproži tako zagrizeno sovraštvo.
Vedno sovražimo tisto, česar se bojimo…brez izjeme…
Aja, a to nisi bil ti?
Nemogoče.
V bistvu blazno grozljiva misel, da sta DVA na tem forumu, ki popolnoma
enako razmišljata, uporabljata iste stavke, iste misli, iste citate…limata
iste linke… :-)))
Mater ste otročji, sam res…
Forum je zaprt za komentiranje.