Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke?

Feministke?

Pa saj vidiš Dater, ko sem vprašal tukaj, kaj menijo ali je to, da L’oreal nudi štipendije izključno na podlagi spola, diskriminatorno, je skela komaj ob ponovnem vprašanju le izjdavila ven, da je to ”MOGOČE” celo diskriminatorno po zakonu, drugi, izključno z našimi vestnimi komentatorji ki dnevno tu komentirajo so zanalašč to preslišali, ekr se ne želijo izrečt in biti proti ženskam………..

Kdorkoli odgovori, da podeljevanje štipendij izključno na podlagi spola ni diskriminatorno po zakonu, se naj zamisli nad svojo kvazi svetniško podobo.

Učbeniška diskriminacija……….

Če samo nadaljujem, v naslednjem (teoretičnem primeru, ki prikazuje neumnost ženskih kvot ali kakršnihkoli kvot) primeru: 10 delovnih mest, kjer je kvota 40% žensk, prijavi se 5 žensk in 11 moških……

Tudi, če bo najslabši moški 100% boljši od najboljše ženske bodo 4 ženske doble službo pred njim, ker imajo pičkico, tipična diskriminacija……… a nismo nekoč govorili o delovnem mestu za najsposobnejšega? Kam je to izpuhtelu v duhu feminizma?[/quote]

Sej bi bilo prav zabavno, če bi feministi bili sposobni podajati dejanske argumente in ne same ad homineme. :)))

Vse njihove izjave zlahka prevedeš v:
“Ne strinjaš se, da je treba pobiti 90% moške populacije in častiti vagine?
Torej sovražiš ženske!”

Spomnim se, ko sem hodil na računalniški fax v Ljubljani in so vsako leto bili razpisi kot je: ženske štipendije, izobraževanja za ženske, plačane prakse pri ženske pri googlu.
Ampak začuda to nobeno feministko ne zmoti, ko pa se jim ja gre za “enakopravnost” 🙂 Začuda jih tudi ni slišati, ko se gre za enakopravno delovno dobo spolov :)[/quote]

Jaz sem jasno povedala, da podpiram idejo, da bi oba spola delala do max 60-ega leta in da naj bo porodniška za oba enaka.

Aja, pa btw, tudi tole je dogma:

…pa kakorkoli obrneš.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sej bi bilo prav zabavno, če bi feministi bili sposobni podajati dejanske argumente in ne same ad homineme. :)))

Vse njihove izjave zlahka prevedeš v:
“Ne strinjaš se, da je treba pobiti 90% moške populacije in častiti vagine?
Torej sovražiš ženske!”

Spomnim se, ko sem hodil na računalniški fax v Ljubljani in so vsako leto bili razpisi kot je: ženske štipendije, izobraževanja za ženske, plačane prakse pri ženske pri googlu.
Ampak začuda to nobeno feministko ne zmoti, ko pa se jim ja gre za “enakopravnost” 🙂 Začuda jih tudi ni slišati, ko se gre za enakopravno delovno dobo spolov :)[/quote]

Jaz sem jasno povedala, da podpiram idejo, da bi oba spola delala do max 60-ega leta in da naj bo porodniška za oba enaka.

Aja, pa btw, tudi tole je dogma:

…pa kakorkoli obrneš.[/quote]

Res je dogma..in veš čigava? Od femnistov, ki to zagovarjajo.

Tako je…to, kar sem podal primer je iz prakse:
“The proportion of men must be reduced to and maintained at approximately 10% of the human race.” — Sally Miller Gearhart

Radikalne feministične skupine so jo podpirale.

But nice try z projeciranjem;)

Btw, čakam tvoje mnenje na ostale stvari… Torej kaj meniš o tem, da so feministi napadali znanstvenika, ker je med pristankom vesoljnega plovila na kometu, nosil srajco z narisanimi ženskami?

Kaj meniš o tem, da feministi napadajo gamerje, zato ker so hoteli etičnost in objektivnost v medijih? cough*Gamergate*cough

Kaj meniš o tem, da so štipendije za ženske na voljo v študijah kot je biologija,, čeprav tam prevladujejo ženske?

Kaj meniš o tem, da je dandanes spolno nadlegovanje, če moški reče ženski “živjo”?

Kaj meniš o tem, da feministi protestirajo proti varnim hišam za moški spol?

Feministke se v resnici borijo za neenakost med spoloma, za nadvlado nad moškim spolom in nas ob tem še javno poniževat, ker čutijo, da so v preteklosti bile oškodovane z naše strani. Branijo čast svojih babic, prababic, ki so večkrat bile žrtve fizičnega nasilja, tako da vzgoja zna bit tu ključna. Se gre pa skoraj vedno za neke možače, grde babnice, podobne tisti na zgornji sliki.

Menim, da pretiravaš, trgaš iz konteksta, namerno pozabiš omeniti razloge, zaradi katerih je do določenega vedenja prišlo, poleg tega pa prav neokusno posplošuješ.

Aja, kar se kobajagi poskusa projekcije tiče; ne očitaj drugim tistega, kar sam počneš. Samo to.

Pa lep pozdrav.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Diskriminatorno gor ali dol, ampak jaz recimo nekako raje vidim, da me v lokalčku postreže mlada študentka, kot pa kakšen tip..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

4. svetovna vojna kot kaže ne bo med dvema različnima narodoma/rasama, ampak med spoloma. :/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne bo nobene vojne. Teh par kekcev, ki se pojavlja na monu in pljuva po ženskah, ni odraz miselnosti celotne moške populacije.

JOj, kako sva si različna :). Jaz pa veliko raje vidim kakega tipa, da kelnari :),

Je res, dejstvo je, da na totalne kozlarije s prejšnje strani sploh ne moreš
odgovarjati, ker so enostavno prebedaste.
To je tko, kot z nekom debatirat o raznih teorijah zarote – recimo alienih,
ki prevzemajo naš planet s pomočjo iluminatov….ali kaj podobno
utemeljenega…
Od kod jih jemljete? Ali se res tukaj nekateri osebki ukvarjajo z izkopavanjem
najbolj bedastih in skrajnih teorij o feminizmu? A to obstajajo temu namenjene
spletne strani (kaj sprašujem, seveda obstajajo) kjer se zbirajo zapriseženi
sovražniki žensk?
In pol si med sabo pošiljajo neke sprevržene linke in izmišljene podatke in
pritrjujejo drug drugemu, kako imajo prav? Imate kongrese tudi?
Bolano do amena, res…

Podatki so podatki, z njimi lahko dokažeš kar hočeš. Zato se ne preveč sekirat.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj bi feminizem bi smešen, če nebi bil že prav patetičn.

Zabavno, kako še vedno ni niti enega odgovora na dokazana dejstva, ki jih feministi počnejo?
Res zanimivo kako sexisti na tem forumu tiho podpirajo sexizem proti moškemu spolu in se en drugega trapljajo po ramenih v svojem hugboxu:) Prav patetični ste, kako vidno sovražite moški spol.

Let me guess…fant ni pomil posode in zdaj se hočete maščevat celotni moški populaciji?

Izobrazbo imate iz psevdo znanosti kot je sociologija?:)

Ni večje ironije, kot feminist, ki izjavi, da govorim teorije zarote in alienih, medtem ko verjamete v “rape culture” in “patriarchy” Oh the irony…way to funny:)))))

Feministi niste miselnost niti petine ljudi, ker grete večini na živce s svojim sexizmom.

Tako moški kot ženske vas prezirajo zaradi vaših sexističnih dogamtičnih dejanj.

Feministi niste miselnost niti petine ljudi, ker grete večini na živce s svojim sexizmom.

Tako moški kot ženske vas prezirajo zaradi vaših sexističnih dogamtičnih dejanj.[/quote]

Ej ne vem, kaj se tebi plete po glavi. Mene nihče ne prezira:).

Menim, da pretiravaš, trgaš iz konteksta, namerno pozabiš omeniti razloge, zaradi katerih je do določenega vedenja prišlo, poleg tega pa prav neokusno posplošuješ.

Aja, kar se kobajagi poskusa projekcije tiče; ne očitaj drugim tistega, kar sam počneš. Samo to.

Pa lep pozdrav.[/quote]

Niti ene stvari, nisem vzek iz kontexta.

Patettično iščeš izgovore za dejanja svojih sosexistov.
Sicer pa si ponovno poglej to sliko, da vidiš kakšni ste feministi, kar ste tudi vsi tukaj ponovno dokazali:

http://img.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2014/01/Feminists-vs-Creationist-700×525.png

Pa lep pozdrav.[/quote]

Niti ene stvari, nisem vzek iz kontexta.

Patettično iščeš izgovore za dejanja svojih sosexistov.
Sicer pa si ponovno poglej to sliko, da vidiš kakšni ste feministi, kar ste tudi vsi tukaj ponovno dokazali:

http://img.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/2014/01/Feminists-vs-Creationist-700×525.png%5B/quote%5D

Ne, stari, ne bom. In dokler bo tvoja dikcija taka, kot je bila do sedaj, ne boš daleč prišel.

Pa srečno…

Ni vsak, ki se predstavlja za feminista, feminist, kakor tudi vsak župnik ni to, za kar se predstavlja, kakor tudi vsak….

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

»Drage poslušalke in poslušalci« ali »Dragi poslušalke in poslušalci«? Kaj je pravilneje? Kaj je primerneje? Pobude posameznih skupin in organizacij so pripeljale do jezikovno-političnih razprav o (ne)upravičenosti generičnega moškega spola. Se spolna diskriminirana raba jezika čuti le v slovnici, ali pa ne more biti brez učinka na drugih področjih življenja in bi bila zatorej v jeziku potrebna feminizacija? V torkovi Intelekti se bo Tina Lamovšek z Mitjo Blažičem, Karmen Erjavec, Renato Šribar, Paulo Zupanc in Igorjem Žagarjem pogovarjala o rabi spolno občutljivega jezika.

http://radioprvi.rtvslo.si/prispevek/17584

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa kaj to eni prav googlate neko sceno iz Amerike in vlečete ven radikalne izjave iz konteksta, da se lahko zgražate?

Še dobr, da niso tud take feministke :

[img]http://www4.slikomat.com/13/1220/ryz-dd4048.jpg[/img]

Isto sem se sam spraševal, lol.

Ni vsak, ki se predstavlja za feminista, feminist, kakor tudi vsak župnik ni to, za kar se predstavlja, kakor tudi vsak….[/quote]

U bistvu je to standard izgovor, ki se sliši na svetovnem nivoju: “they re not real feminists, we are!” in potem druga stran: “nono ..those re not real feminist! We are!”. In tretja…”nonoooononono….we re the REAAAAL onezz”

Skratka..feministi so očitno vsi in nihče istočasno al kako?
Ponavadi je določanje zahodnih (zakaj rečm zahiodnih si preberi članek spodaj) feministov zlo enostavno: Nekdo, ki živi v prepričanju, da so vsi moški privilgirani in vse ženske diskriminirane. Če verjameš v to, si feminist. Zakaj verjameš v to je pa seveda druga zgodba, ki povečini temelji na fail propagandi v stilu: “žensk dobijo nižje plače za isto delo in to samo zato ker so ženske, ostale detajle bomo preskočili!”.
Zakaj temu pravim propaganda? Ker preskočijo pomemben detajl pri teh statistikah, da ženske povprečno pogosteje jemlejo dopuste, bolniške, ne delajo tolko nočnih in nadur kot moški, se povprečno manj rade pogajajo za povišice itd. itd. Torej nima blage veze z diskriminacijo spola ampak je to posledica odločitev posameznikov, čemu dajejo prednost v življenju. Ženskam karieta ponavadi ni prednost tko kot moškemu spolu.

Poleg tega tudi zelloooo radi preskočijo, da obstajajo področja, kjer so ženske privilgirane..
recimo materinski domovi sprejemajo ženske brez otrok, medtem ko zavračajo moškega samohranilca z otroci. Večina brezdomcev je recimo moških. Moške žrtve nasilja s strani ženske so zasmehovane, da o moških žrtvaj posilstva sploh ne govorimo (feministi v britaniji so se zavzemali, da se posilstvo ženske nad moškim ne šteje kot posilstvo). Ampak seveda to preprosto preskočijo, ker bi uničilo narativo ženskih žrtev in moških privilgirancev.

Jaz sem vedno bil in vedno bom za enakopravnost spolov. Ravno zato sem proti modernemu feminizmu zahodnih držav v katero vključjem tudi Slovenijo.

Izvoli si prebrati kaj si o zahodnem feminizmu mislijo feministi v somaliji:
http://www.washingtonexaminer.com/hirsi-ali-slams-feminisms-trivial-bs/article/2556419

p.s.: za “to niso pravi feministi” obstaja drugače tudi luškan izraz: “NAFALT”.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Nafalt

Te scene, ki sem jih podajal so mednarodne. Recimo peticije za ban GtA je bil v avstraliji, shirgate je bi v ameriki, na švedskem so se recimo feministi zavzemali za prepoved moškim scati stoje (Sicer samo ena feministična stranka ampk vseeno), v španiji so feministi hoteli prepovedat moškim izhod iz hiše določene dneve (v imenu enakopravnosti i guess). Teh primerov je na stotine, podal sem pač samo par trenutno aktivnih dogajanj.

V Sloveniji recimo, so nedavno nazaj po medijih vrteli tisti video z žensko, ki hodi po new yorku in je zanjo “god bless u” ekvivalent spolnemu nadlegovanju.
Cel kup slovenskih člankov je bilo napisanih v imenu feminizma v podobnem stilu. Recimo eden podobno butast je bil, da če natakar avtomatsko prinese pivo moškemu in ženski brezalkoholno pijačo, naj bi to bil dokaz, da je ženska bila pravkar diskriminirana.
Kolk je šele člankov, da so moški priviligirani in ženske diskriminirane v stilu: “vsaka druga ženska je žrtev domestičnega nasilja, ustavimo diskrimacijo žensk!”. Pri temu preskočijo opis kaj vse štejejo v nasilje, da pridejo do takih nerealnih cifer (resno..če si kdaj dejansko pogledaš v te “raziskave” se prav nasmejiš kaj vse štejejo kot nasilje (ali posilstvo) in kako so bile te raziskave narejene..). Pri tem me ne narobe razumeti, da se norčujm iz nasilja or smth. Moj point je, da naj se govori o nasilju, posilstvu itd. čimbolj realno…torej s podatki, ki jih imamo na policiji in ne nekimi psevdo študijami, ki jih naredijo ljudje z svojimi osebnimi nameni pridobivanja finančnih sredstev (razne ženske-feministične organizacije).

Prav tako se naj v člankih omenja raje nasilje nad LJUDMI in ne zgolj nasilje nad ženskami, kot da so nek superioren spol medtem ko so moški neki subhumani.
Žrtve nasilja nimajo spola, čas bi bil da se v letu 2014/15 začnemo tako tudi obnašati.

Ko bo en antifeminist odprl varne hiše za moške ali hiše za očete samohranilce, obljubim, da bom donirala.
Ker so moški lahko zelo uspešni gradbeniki, managerji, organizatorji dela, arhitekti, po drugi strani pa tudi socialni delavci, pedagogi, defektologi, psihoterapevti, čistilci in kuharji, to sploh ne bi smel biti problem.

V bistvu sploh ne razumem, zakaj ob vsej tiraniji žensk takih hiš še ni.

Hiš za očete samohranilce ne more biti, ker je očetov samohranilcev za vzorec. Pri ans sodišča striktno dodelijo otroke mamam, mora biti res hudo zablužena narkomanka, da je otrok dodeljen očetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close