Feministke?
Lagali pa ne bomo…no…Robi in On_ sta kr veselo pametovala glede tega..[/quote]
No najbolj prav bi potem bilo, da daš nek “dokazni material”. Če že obtožuješ.
Nismo na sodišču, drugič fantje pač pazite kaj pišete. On_ mi je pisal, d aživim v ansprotju s samim sabo, Robi tudi v podobnem smislu…če to ni vsiljevanje in pametovanje, potem ne vem kaj je.
In ne, pri meni otroško sprenevedanje ne gre skoz.
in če skozi polja pomikaš s tipko tab se polja “predogled” in “oddaj” sploh ne osvetlijo :/
In vse skupaj traja že mesece…
To je ziher kaka feministka zakuhala…. 🙂
Nismo na sodišču, drugič fantje pač pazite kaj pišete. On_ mi je pisal, d aživim v ansprotju s samim sabo, Robi tudi v podobnem smislu…če to ni vsiljevanje in pametovanje, potem ne vem kaj je.
In ne, pri meni otroško sprenevedanje ne gre skoz.[/quote]
Ma dej stari, cviliš kot kaka mila jera…. tvoji prispevki niso nič drugega kot eno samo obtoževanje, obešaš se zdej na enga pol na drucga, brez tega sploh nič napisat ne znaš in ti si se našel sedaj nekomu očitat obešanje?
Mislijo resno s tem, da moške nagovarjajo v ženski slovnični obliki?
Res, zelo resno, ja.
Ne nisem poslušala, HB. Če je tako, sem si prišparala nekaj živcev,
je pa res, da je tole tvoja interpretacija in si verjetno marsikaj izpustil…[/quote]
Itak, da v dveh besedah ne moreš povzet celega prispevka zato ti predlagam, da poslušaš (če te zanima) kako se godi/diskriminacija krivica ženskemu spolu, ker se je v jeziku uveljavilo “moško slovnično poimenovanje”. Pa ne gre za posmehovanje.[/quote]
Aja, to v primerih “doktor”, pa “profesor” mogoče? To bi še razumela…
Ostalega pa ne….
To pišeš o sebi. Jaz se tukaj v bistvu kregam samo s tabo, Robijem in Markom, občasno skelo in Goldfish.
Ti si tukaj v konfliktu z vsemi, razen s svojima somišljenikoma ne.
Ma jst se z nikomer ne kregam, torej ni možnosti, da bi se drugi z mano:). Za to sta potrebna dva. Razen. če imajo kateri shizofrenijo in pripeljejo še svojega prijatelja…ampak ne, tudi tukaj mene ni zraven. še prej pobegnem.
Mi smo v “konfliktu” s tistimi, ki nas citirajo. Ne želijo slišat resnice, potem nas pa napadajo.
Sej pravim, jaz odprem temo ali podam mnenje, model me citira, pride njegov komanjonček, potem matjažko poda teorijo, kaj vse je bilo narobe v mojem otroštvu, pol sem pa jaz problematičen.:)))))
Če pa nismo, potem pa nima smisla, da sploh koga česarkoli obtožuješ. Po moje.
Nismo na sodišču, zato nehaj uporabljati izraz obtožba. Vsako mnenje ni obtožba.
Če hočeš debatirat, debatiraj, ne pa se obnašat kot gojenec ustanove s prilagojenim programom. Ker si že marsikoga pregnal s foruma, če ti to ni jasno.
To pišeš o sebi. Jaz se tukaj v bistvu kregam samo s tabo, Robijem in Markom, občasno skelo in Goldfish.
Ti si tukaj v konfliktu z vsemi, razen s svojima somišljenikoma ne.[/quote]
Ma dej poglej kaj pišeš že par dni, kot pokvarjena lajna….
Ja, s čim pa, s svojim mnenjem? :))
Vsi se ponavljamo…vsi smo lajne…Sej debatiramo skoz o istih temah…Ti lajnaš enainisto, celo isete besede uporabljaš, marko itak uporablja copy in paste, Robi v vsaki tmei piše isto…Ponavljamo se, ponavljamo…kdaj si ti napisal kaj revolucionarno zabavnega tu gor..
Mi se ponavaljamo, a zadaj prihajajo nove generacije, ki to berejo prvič. Če nas sploh še kdo bere. :))
Ravno to je poanta…beremo samo še sami sebe…Smo kot dinozavri..briga mlade generacije za neki forum na zdravstvenem portalu..
Mogoče bodo kdaj iskali kake “fosile”. Takrat bo dobrodošlo, da je teh zapisov čim več, če se ne bodo vsi ohranili. :))
Važno, da se sam sebi zdiš zabaven…
Napisal sem tisto, kar sem sklepal na podlagi tvojih zapisov in izkušenj. In še enkrat trdim, da res živiš v nasprotju s samim sabo, ker bi drugače bil srečen v neki vezi in ne samski ter nesrečen.
Kdor živi v skladu s svojimi željami in potrebami, tisti je zadovoljen s sabo in svojim življenjem.
Kar pa ne pomeni, da mora obvezno biti v vezi ali pa obvezno samski. vse je relativno, ker je odvisno od tega kdo smo sami in kakšne so naše resnične potrebe.
In to ni nobeno vsiljevanje, zato se nehaj delati neko žrtev. 🙂
Skoraj v vsakem tvojem komentarju je zaznati to tvojo težnjo, da iz sebe narediš žrtev nekih okoliščin in drugih ljudi.
To ni ravno neko mnenje, ampak nagon.
Imenovanje tega, pa je potem odvisno ali realizacija tega nagona nekoga zadovoljuje ali pa ne.
Kogar ne in ima težave v odnosu, tisti bo trdil, da to ni njegovo poslanstvo.
Skor tolk, kot ti sebe prikazuješ kot žrtev pokvarjene politike, ne
Si poslušala prispevek?
V njem eden od profesorjev pove kako študente naslavlja/nagovarja v ženski slovnični obliki in da mu nihče ne oporeka (kdo pa bi mu, če želi opravit izpit? ;).
V čem je smisel take feminizacije, da feminizem zamenja “moški šovinizem”?[/quote]
Ga ni. Za moje pojme so to vse poskusi, kako s pretiravanjem osmešiti
in razvrednotiti pravi feminizem in osmešiti pravo zapostavljanje…
Nič novega….malo si poglej stare cajtenge oziroma vice na temo
sufražetk….žensk, ki so se davno tega borile za volilno pravico…to je
bilo smeha in javnega smešenja po tisku…
In to je podobno. Delat se norca….to je najlažje in najceneje…[/quote]
Vzljubi moške, boš tudi manj radikalna “po moško” ter pustila vzcvetiti dušeni ženskosti.
Tvoja senčna plat (ta, ki je ti ne vidiš in nočeš sprejeti, da je del tebe, vidijo pa jo drugi) je izrazito “moško-vojaška” brez dlake na jeziku, agresivna naperjenost, vedno na bojni nogi, provocirana za vsako pasjo dlako, omalovaževanje, ker je bil po moje tvoj oče tak – tista senčna plat, ki jo tako zelo sovražiš in ki ti spodkopava odnose z moškimi, saj dušiš svojo ženstvenost z njo.
Nauči se spoštovati moške, prepoznavati dobro v njih, napiši kaj lepega in pozitivnega o njih, kot pa te fore, da ne potrebuješ moškega, da so vsi moški za en k*…. Potem ti ne bo potrebno prikrivati tvojega sovraštva do moških v navideznem zavzemanju za ženske pravice in v igranju gorečega glasnika feminizma, ki ti služi le za potuho. Ti NISI feministka, ker feminizem ne sme služiti kot orodje za zlorabo nekih lastnih osebnih odnosnih težav z nasprotnim spolom. Prava feministka ljubi moški. Ti tega (zaenkrat) nisi sposobna.
Spider ni nesrečen, ker je samski ali pa ker ga je doletela kakšna posebna nesreča. Nesrečen je zato, ker se je tako sam odločil. To stanje mu ustreza. In zdaj… vse kar vas prosi je, da ga pustite, da je lahko v miru nesrečen.
Kaj ste mladiči danes že tako obupani, da morate ženske srednjih let prepričevat, naj se spremenijo, ali kaj? Zakaj se mora skela spremenit, kaj bo imela od tega? Ženske teh let imajo že določene izkušnje. Ne rabijo nekega cenenega pokroviteljskega modrovanja. Kaj je zmanjkalo 20-30 letnic za resno zvezo, da je treba ženske srednjih let prepričevat, naj se spet poparčkajo?
Forum je zaprt za komentiranje.