Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke?

Feministke?

Ne prilivaj še ti, ti kekci sve dobesedno razumejo. Oni zdaj onanirajo, kako sem jaz nesrečen. V bistvu tako zelo nisem. kar pa ne pomeni, da sem polpolnoma srečen. Popolnoma srečni so ignoranti in omejenci. razmišljujoč človek ne more doživeti popolne sreče.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider ni nesrečen, ker je samski ali pa ker ga je doletela kakšna posebna nesreča. Nesrečen je zato, ker se je tako sam odločil. To stanje mu ustreza. In zdaj… vse kar vas prosi je, da ga pustite, da je lahko v miru nesrečen.[/quote]
Tisto sem sicer jaz napisal in ne “On_”. 🙂
Vendar se ne strinjam s tem, da se je sam tako odločil in da mu stanje ustreza.
K njemu domov pa menda nihče od nas ne hodi in ga lepo pustimo pri miru. 🙂

Kje ti vidiš prepričevanje ?

Spider ni nesrečen, ker je samski ali pa ker ga je doletela kakšna posebna nesreča. Nesrečen je zato, ker se je tako sam odločil. To stanje mu ustreza. In zdaj… vse kar vas prosi je, da ga pustite, da je lahko v miru nesrečen.[/quote]

To je čisto njegova zasebna stvar, ima punco, je nima, ima ljubico, je nima, ima otroke, jih nima… Ampak ne razumem, kako ga potem lahko vsak stavek tako razburi, ki ga nekdo napiše na nekem forumu, da je o tem pripravljen ponavljati in se pričkati v nedogled z lastnim hudičem, ki mu je nadel osebno ime “tradicionalisti”.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažkovi nasveti skeli.

Tolk, kot tebe razburijo avanture žensk in podobno. Si se že precej prostaško izražal glede tega. Ne se delat finega zdaj.

Si se vprašal kdaj, zakaj ti razbiraš in azumeš poste drugih tako drugače v primerjavimi z ostalimi ljudmi?
O čemer ti pišeš, nimam pojma, kaj si mislil s tem.

Dobro ti veš, kaj sem mislil. Vprašaj se, zakaj si tako gružbeno angažiran v prepričevanju skel in antilop, kako ful zamujejo, ker nimajo deca.

Dobro ti veš, kaj sem mislil. Vprašaj se, zakaj si tako gružbeno angažiran v prepričevanju skel in antilop, kako ful zamujejo, ker nimajo deca.

Ga ni. Za moje pojme so to vse poskusi, kako s pretiravanjem osmešiti
in razvrednotiti pravi feminizem in osmešiti pravo zapostavljanje…
Nič novega….malo si poglej stare cajtenge oziroma vice na temo
sufražetk….žensk, ki so se davno tega borile za volilno pravico…to je
bilo smeha in javnega smešenja po tisku…
In to je podobno. Delat se norca….to je najlažje in najceneje…[/quote]

Vzljubi moške, boš tudi manj radikalna “po moško” ter pustila vzcvetiti dušeni ženskosti.
Tvoja senčna plat (ta, ki je ti ne vidiš in nočeš sprejeti, da je del tebe, vidijo pa jo drugi) je izrazito “moško-vojaška” brez dlake na jeziku, agresivna naperjenost, vedno na bojni nogi, provocirana za vsako pasjo dlako, omalovaževanje, ker je bil po moje tvoj oče tak – tista senčna plat, ki jo tako zelo sovražiš in ki ti spodkopava odnose z moškimi, saj dušiš svojo ženstvenost z njo.

Nauči se spoštovati moške, prepoznavati dobro v njih, napiši kaj lepega in pozitivnega o njih, kot pa te fore, da ne potrebuješ moškega, da so vsi moški za en k*…. Potem ti ne bo potrebno prikrivati tvojega sovraštva do moških v navideznem zavzemanju za ženske pravice in v igranju gorečega glasnika feminizma, ki ti služi le za potuho. Ti NISI feministka, ker feminizem ne sme služiti kot orodje za zlorabo nekih lastnih osebnih odnosnih težav z nasprotnim spolom. Prava feministka ljubi moški. Ti tega (zaenkrat) nisi sposobna.[/quote]

LOl…pa kje jih jemlješ?
Jaz moške naravnost ljubim. globoko jih spoštujem na področjih, kjer pokažejo svoje dobre
lastnosti, občudujem telesne atribute :)), cenim intelekt, ustvarjalnost, logiko in moč.
Moj oče (bi te lepo prosila, da svoje bolestne analize omejiš name, člane moje družine pa pustiš
na miru) je bil oče, kot se šika.
To sem že vse napisala, pa nekako ti to vedno uide? Da lahko spet naslednjič provociraš?
To kaže že na globoko motenost…. selektivno branje….kompulzivno pisanje vedno enega in
istega….
Res nisem jaz tista s problemi….

Sej, tudi jaz občudujem ženske. Živim pa vseeno raje sam. Ti imaš čist ista stališča.:)))))

Vzljubi moške, boš tudi manj radikalna “po moško” ter pustila vzcvetiti dušeni ženskosti.
Tvoja senčna plat (ta, ki je ti ne vidiš in nočeš sprejeti, da je del tebe, vidijo pa jo drugi) je izrazito “moško-vojaška” brez dlake na jeziku, agresivna naperjenost, vedno na bojni nogi, provocirana za vsako pasjo dlako, omalovaževanje, ker je bil po moje tvoj oče tak – tista senčna plat, ki jo tako zelo sovražiš in ki ti spodkopava odnose z moškimi, saj dušiš svojo ženstvenost z njo.

Nauči se spoštovati moške, prepoznavati dobro v njih, napiši kaj lepega in pozitivnega o njih, kot pa te fore, da ne potrebuješ moškega, da so vsi moški za en k*…. Potem ti ne bo potrebno prikrivati tvojega sovraštva do moških v navideznem zavzemanju za ženske pravice in v igranju gorečega glasnika feminizma, ki ti služi le za potuho. Ti NISI feministka, ker feminizem ne sme služiti kot orodje za zlorabo nekih lastnih osebnih odnosnih težav z nasprotnim spolom. Prava feministka ljubi moški. Ti tega (zaenkrat) nisi sposobna.[/quote]

LOl…pa kje jih jemlješ?
Jaz moške naravnost ljubim. globoko jih spoštujem na področjih, kjer pokažejo svoje dobre
lastnosti, občudujem telesne atribute :)), cenim intelekt, ustvarjalnost, logiko in moč.
Moj oče (bi te lepo prosila, da svoje bolestne analize omejiš name, člane moje družine pa pustiš
To sem že vse napisala, pa nekako ti to vedno uide? Da lahko spet naslednjič provociraš?
To kaže že na globoko motenost…. selektivno branje….kompulzivno pisanje vedno enega in
istega….
Res nisem jaz tista s problemi….[/quote]

Lahko narediš anketo na forumu za moške…., če se njihovo mnenje doživljanja tebe kot ženske kaj bistveno razlikuje od mojega. Ne , se ne. le s to razliko, da bosta ON in Robi diplomatsko tiho. 😉 Ampak saj si že poskušala kastrirati forumske moške, rekoč, da tu ni pravih moških… 😀

Je Skela že sama odgovorila.
Spoštuje moške, ki si po njenem mnenju in njenih merilih, to zaslužijo.
In mi vsi imamo neka svoja merila in pogoje za spoštovanje.
Res pa je, da človek ob branju na tem forumu dobi takšen vtis, kot si ga sam. To pa v glavnem le zato, ker so najbolj glasni tisti moški, ki imajo pri sebi precej nerazčiščenih zadev in jih je zato težko spoštovati, saj še sami sebe ne spoštujejo. Samovšečnost se tu ne šteje zraven. 🙂

LOl…pa kje jih jemlješ?
istega….
Res nisem jaz tista s problemi….[/quote]

Lahko narediš anketo na forumu za moške…., če se njihovo mnenje doživljanja tebe kot ženske kaj bistveno razlikuje od mojega. Ne , se ne. le s to razliko, da bosta ON in Robi diplomatsko tiho. 😉 Ampak saj si že poskušala kastrirati forumske moške, rekoč, da tu ni pravih moških… :D[/quote]

Sori miško…jaz ne potrebujem ankete, da bi vedela, kaj si mislim….
In za kastriranje NEKATERIH forumskih moških, bi ti najprej morali imeti jajca….
..brez njih gre težko…..

Tisto sem sicer jaz napisal in ne “On_”. 🙂
Vendar se ne strinjam s tem, da se je sam tako odločil in da mu stanje ustreza.
K njemu domov pa menda nihče od nas ne hodi in ga lepo pustimo pri miru. :)[/quote]

Oprosti, najbrž sem spregledala, ker vmes delam še tisoč stvari …

Vidim, da se ne strinjaš. Ti bi mu na vsak način zlil sirup v grlo. Spider reci Aaaa, reci Aaaaa :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To je čisto njegova zasebna stvar, ima punco, je nima, ima ljubico, je nima, ima otroke, jih nima… Ampak ne razumem, kako ga potem lahko vsak stavek tako razburi, ki ga nekdo napiše na nekem forumu, da je o tem pripravljen ponavljati in se pričkati v nedogled z lastnim hudičem, ki mu je nadel osebno ime “tradicionalisti”.[/quote]

Matjažko, ko bi ti šele sebe videl kako padeš ven, ko je govora o spolnosti brez (z)veze :))

Nisem jaz tako zloben. 🙂
Ne pripisuj meni odgovornosti za njegovo nesrečo. Jaz mu ne želim slabega, pa čeprav (se) me tako doživlja.

Nisem jaz tako zloben. 🙂
Ne pripisuj meni odgovornosti za njegovo nesrečo. Jaz mu ne želim slabega, pa čeprav (se) me tako doživlja.[/quote]

Ne razumem, kako si zdaj iz tega, kar sem napisala, prišel do zaključka, da mislim, da si zloben ali kriv za njegovo nesrečo. Ravno nasprotno ti govorim. Ti si preveč skrben, njemu pa nič ne manjka :)))

Nisem jaz tako zloben. 🙂
Ne pripisuj meni odgovornosti za njegovo nesrečo. Jaz mu ne želim slabega, pa čeprav (se) me tako doživlja.[/quote]

Ne razumem, kako si zdaj iz tega, kar sem napisala, prišel do zaključka, da mislim, da si zloben ali kriv za njegovo nesrečo. Ravno nasprotno ti govorim. Ti si preveč skrben, njemu pa nič ne manjka :)))[/quote]
Imaš prav. Jaz pa prehitro berem. Mislil sem, da si napisala “strup v grlo” in ne “sirup”. 🙂

Nisem jaz tako zloben. 🙂

Ne razumem, kako si zdaj iz tega, kar sem napisala, prišel do zaključka, da mislim, da si zloben ali kriv za njegovo nesrečo. Ravno nasprotno ti govorim. Ti si preveč skrben, njemu pa nič ne manjka :)))[/quote]
Verjetno imaš prav glede Spiderja, ampak če človek želi mir oziroma če želi, da se drugi ne “vtikujejo” vanj, mora biti najprej sam manj opazen. To pa lahko naredi le sam pri sebi. Če bi si jaz želel le mir, bi se nekam umaknil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Še vedno je skela čist veselo samska. Nič ona dedca ne rabi. Če bi ga, bi si ga že poiskala.

Še vedno je skela čist veselo samska. Nič ona dedca ne rabi. Če bi ga, bi si ga že poiskala.[/quote]

Saj ga ni problem najti, ampak bolj, kako ga obdržati. Če mu napoje 10 tem na temo feminizem in mu med vrsticami sporoča, kakšne barabe in brezj** vse smo moški, kakor to počne na forumu, bo težka… 🙂

Hmmmm.niti ne…Če je še Robiju, Marku in Njemu biojda uspelo najti ženske, pa recimo zagovarjajo konzervativna stališča glede splava, kar 90% Slovenk odvrača…Skelina stališča so bolj sprejemljiva za moško populacijo..

Tale splav ti pa ne gre iz glave in že ves čas imam občutek, da si prav tako tudi tisto debato razumel povsem narobe. Kot že praktično vsako do sedaj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko se zapleteš v lastne besede, smo te pa vsi narobe razumeli :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close