Feministke?
Še vedno je skela čist veselo samska. Nič ona dedca ne rabi. Če bi ga, bi si ga že poiskala.[/quote]
Saj ga ni problem najti, ampak bolj, kako ga obdržati. Če mu napoje 10 tem na temo feminizem in mu med vrsticami sporoča, kakšne barabe in brezj** vse smo moški, kakor to počne na forumu, bo težka… :)[/quote]
Res sem ganjena, kok te skrbi zame…
Ampak je že tako, da nikoli v življenju nisem imela težav ne kako najti
moškega, ne, kako ga obdržati….pravzaprav se z moškimi razumem
skoraj bolje, kot z ženskami….in oni z mano.
To ti sam povem, da boš lahko lažje spal….
To je čisto njegova zasebna stvar, ima punco, je nima, ima ljubico, je nima, ima otroke, jih nima… Ampak ne razumem, kako ga potem lahko vsak stavek tako razburi, ki ga nekdo napiše na nekem forumu, da je o tem pripravljen ponavljati in se pričkati v nedogled z lastnim hudičem, ki mu je nadel osebno ime “tradicionalisti”.[/quote]
Matjažko, ko bi ti šele sebe videl kako padeš ven, ko je govora o spolnosti brez (z)veze :))[/quote]
jaz imam matjažkota že dolgo na sumu, da je nekakšen pripravnik za farja, ki se nikakor ne more odločiti ali bi ga raje namakal v kakšno brhko faranko ali v posvečeno vodico. 🙂
Matjažko, ko bi ti šele sebe videl kako padeš ven, ko je govora o spolnosti brez (z)veze :))[/quote]
jaz imam matjažkota že dolgo na sumu, da je nekakšen pripravnik za farja, ki se nikakor ne more odločiti ali bi ga raje namakal v kakšno brhko faranko ali v posvečeno vodico. :-)[/quote]
;-))))) ….zakon….. :-))
To pa niti slučajno ne drži.[/quote]
Okej, kdo mu je očital, da je evolucijsko suha veja? In kdo od teh je oče, ki se bori za stike z otroki?[/quote]
Mogoče sem malo prehitro prebral. Sem mislil, da trditev velja na splošno.
To pa niti slučajno ne drži.[/quote]
Aja, drugič citiraj cel stavek…
Kolikor prebiram ta forum, med tistimi, ki ti očitajo, da si evolucijsko suha veja (to, da se z nazivom strinjaš, je že druga stvar, ampak jebiga, pač hitro padeš pod tuj vpliv), ni očetov, ki bi jim bivše odrekale stike z otroki, tako da ne razumem, zakaj jih med seboj enačiš.[/quote]
si ga pa tudi ti čist po babje zakomplicirala :-))))
Spider je samo eden. Al si ti tud, pa še vsi ostali? :))
Ajaaaa, zato si takrat 7 strani problematiziral splav. Ker se ti ne zdi problematičen, razumem zdaj.
Jaz tebe vedno narobe razumem, ti problematiziraš stvari, ki te ne motijo…
Ajaaaa, zato si takrat 7 strani problematiziral splav. Ker se ti ne zdi problematičen, razumem zdaj.
Jaz tebe vedno narobe razumem, ti problematiziraš stvari, ki te ne motijo…[/quote]
Problematičen? No ja, vsak stvar je lahko problematična, če se najdeta dve strani z različnimi pogledi. Lahko je tud samo navaden deževni dan problematičen. 🙂
Ni to zanimivo, tebe samo Robi in On_ prav razumeta, ker s epač itak v vsem strinjate, z vsemi drugimi si se že zakačil in jih obtoževal, da te ne razumejo. Na tvojem mestu bi malo razmislil o načinu komunikacije.
In kaj ima to tvoje nabijanje veze z zastavljeno temo?
Moraš res vsako zjeb..t?
Moraš res vsako zjeb..t?[/quote]
Moraš res vsako zjeb..t?
Je zanimivo, priznam. In sem tudi razmišljal o tem. 🙂
Kaj vse tebi ne pade na pamet … :)) Če se prav spomnim je Robi rekel, da jo zelo lepo doživlja, One ves čas straši s tisto sekiro okoli njene hiše, da reva po moje še okna ne upa odpreti. Booma sem imela že večkrat na sumu, da ima že zobno krtačko pri njej in da sta nam par stvari zamolčala, Spiderju ne bi bilo treba dvakrat reči… Kdo je potem še? Samo ti in Franček sta imela težave z “doživljanjem”, ampak Franček je tako zelo občutljiv, da bi se itak moral rodit kot punčka, zate pa še nisem čist ziher…kako ti doživljaš ženske na sploh :))
Kaj vse tebi ne pade na pamet … :)) Če se prav spomnim je Robi rekel, da jo zelo lepo doživlja, One ves čas straši s tisto sekiro okoli njene hiše, da reva po moje še okna ne upa odpreti. Booma sem imela že večkrat na sumu, da ima že zobno krtačko pri njej in da sta nam par stvari zamolčala, Spiderju ne bi bilo treba dvakrat reči… Kdo je potem še? Samo ti in Franček sta imela težave z “doživljanjem”, ampak Franček je tako zelo občutljiv, da bi se itak moral rodit kot punčka, zate pa še nisem čist ziher…kako ti doživljaš ženske na sploh :))[/quote]
Bog mi je prizanesel in se nisem rodil kot punčka. 😀 Saj si ti tudi nisi sama kriva… :))) haha
Evo, jaz sem tudi zelo občutljiv, pa me nihče ne upošteva, ti si edina, ki bi me bila pripravljena pocartat… 😀
Aja, drugič citiraj cel stavek…
Kolikor prebiram ta forum, med tistimi, ki ti očitajo, da si evolucijsko suha veja (to, da se z nazivom strinjaš, je že druga stvar, ampak jebiga, pač hitro padeš pod tuj vpliv), ni očetov, ki bi jim bivše odrekale stike z otroki, tako da ne razumem, zakaj jih med seboj enačiš.[/quote]
si ga pa tudi ti čist po babje zakomplicirala :-))))[/quote]
Ne kliči hudiča, če začnem poenostavljati, bo šele hudo. 🙂
Saj ga ni problem najti, ampak bolj, kako ga obdržati. Če mu napoje 10 tem na temo feminizem in mu med vrsticami sporoča, kakšne barabe in brezj** vse smo moški, kakor to počne na forumu, bo težka… :)[/quote]
Res sem ganjena, kok te skrbi zame…
Ampak je že tako, da nikoli v življenju nisem imela težav ne kako najti
moškega, ne, kako ga obdržati….pravzaprav se z moškimi razumem
skoraj bolje, kot z ženskami….in oni z mano.
To ti sam povem, da boš lahko lažje spal….[/quote]
Ah ja, kar sama je asociacija na nekaj skočla, pa ne bom sipal sol na rano, čeprav je tako prikladno, pa sama je dobesedno nastavla tole 🙂
No vsaj enkrat si imela veliki problem ”zadržat” moškega 😉
he he tudi moški ni več luzer če ni poročen.
kaj hudiča pa je to študij spola a študij da je?
Forum je zaprt za komentiranje.