Feministke?
Odvisno kaj je za koga (zate recimo) enakopravnost. Eni nimamo težav s tem, sploh.
Itak da nimaš, pustiš ženski, da te izkorišča. Daješ več, nazaj dobiš manj. Ampak si na koncu še vedno zadovoljen, ker si pač “skromen”, lol
Nikjer nisem napisala, da sem nezadovoljna s feminizmom. Seveda sem zadovoljna, da imamo feminizem in te zadeve.
Kot sem ti že dejala pa očitno nisi razumel: Če ne bi bilo feminizma in podobnih bojev žensk za pravice, bi sedajle bila prisiljena biti v zakonu z enim tipom, ki bi mi naredil par otrok. Za otroke bi morala sama skrbeti, skrbeti za moža in vse to. On bi pa malo poopival, mogoče malo športal. Delal pa ne bi nič doma. Vse bi ostalo meni. Pa menda ne misliš, da si tega želim?
Upam, da razumeš, da je feminizem prinsel to, da se ženske takemu življenju z lahkoto odrečemo, ker se ni več nujno poročiti. Zdaj ženska, ki ne najde ok moškega, z lahkoto sama shaja.[/quote]
Najbrz si res mocno neatraktivna zenska, ker se ti vidi neizkusenost v odnosih.
Bistveno je predvsem to.
1. Nihce ne trdi, da feminizem ni naredil nic dobrega. Trdimo le, da je posiljevanje s feminizmom slo tako dalec, da smo moski na slabsem. Na celi crti. Statistika to ZE sedaj dokazuje.
2. In ker se vse vec moskih tega zaveda, si recemo, ne hvala, debela ali ne, morda te bom sem pa tja pofukal, za drugo mi pa ni.
s tabo. In, debela starunklja, upam, da se zavedas, bolj kot bo feminizem “uspesen”, manjse sanse imas za kaksnokoli tudi polresno zvezo. Si je pa zelis in samski pises, da si zagrenjana, itd. Sedaj pa proslavljaj.
Enakopravnost ze. Drugo pa je to kar imamo moski danes. Pa koji kura.c se lahko zenske prej upokojite, ce dlje zivite? Zakaj dlje zivite? Zakaj ste bolj solane (mladi)? Ker je pretiravanje s feminizmom v vseh porah druzbe poskrbelo, da se vas favorizira. Od zakonodaje, prakse, dalje.
No evo. Rešitev je torej v skromnosti. 😉 Kar pa razvajenčkov ne zadovolji. Malo kaj jih.
Ma to je pa bedarija prve klase. Oziroma je to izbira, ki se jo ženske zavedno večinoma pa podzavestno odločite.
Saj ni zameriti, pač družba to forsira.
Da ženske pač ne pristopate. Saj za kaj bi?
Bi morale izstopit iz svoje cone komforta. Zakaj tvegati da je zavrnjena in da se osmeši?
Bolje čakat in se nasmihat, pa če bo pristopil bo pristopil.
Edina na tem forumu, ki nekako od časa do časa reklamira, da naj punca namesto, da se sprašuje če mu je všeč ali ne, da stopi v akcijo, je 1raglja.
No sicer so moški tudi smotani, saj jih je kar nekaj, ki bi žensko zavrnili. Češ že more bit ubupana ali pa je čudna, da me dejansko una vabi na zmenek.
V Sloveniji je pa scena še bolj zakomplicirana. Saj random pristopanje do punce zunaj, ki je ne poznaš znanstvena fantastika. Pač nismo Amerika, kjer si pač cifra, še posebej v velemestih. Slovenke pač z neznanci ne tvegate.
Nikjer nisem napisala, da sem nezadovoljna s feminizmom. Seveda sem zadovoljna, da imamo feminizem in te zadeve.
Kot sem ti že dejala pa očitno nisi razumel: Če ne bi bilo feminizma in podobnih bojev žensk za pravice, bi sedajle bila prisiljena biti v zakonu z enim tipom, ki bi mi naredil par otrok. Za otroke bi morala sama skrbeti, skrbeti za moža in vse to. On bi pa malo poopival, mogoče malo športal. Delal pa ne bi nič doma. Vse bi ostalo meni. Pa menda ne misliš, da si tega želim?
Upam, da razumeš, da je feminizem prinsel to, da se ženske takemu življenju z lahkoto odrečemo, ker se ni več nujno poročiti. Zdaj ženska, ki ne najde ok moškega, z lahkoto sama shaja.[/quote]
Najbrz si res mocno neatraktivna zenska, ker se ti vidi neizkusenost v odnosih.
Bistveno je predvsem to.
1. Nihce ne trdi, da feminizem ni naredil nic dobrega. Trdimo le, da je posiljevanje s feminizmom slo tako dalec, da smo moski na slabsem. Na celi crti. Statistika to ZE sedaj dokazuje.
2. In ker se vse vec moskih tega zaveda, si recemo, ne hvala, debela ali ne, morda te bom sem pa tja pofukal, za drugo mi pa ni.
s tabo. In, debela starunklja, upam, da se zavedas, bolj kot bo feminizem “uspesen”, manjse sanse imas za kaksnokoli tudi polresno zvezo. Si je pa zelis in samski pises, da si zagrenjana, itd. Sedaj pa proslavljaj.
Enakopravnost ze. Drugo pa je to kar imamo moski danes. Pa koji kura.c se lahko zenske prej upokojite, ce dlje zivite? Zakaj dlje zivite? Zakaj ste bolj solane (mladi)? Ker je pretiravanje s feminizmom v vseh porah druzbe poskrbelo, da se vas favorizira. Od zakonodaje, prakse, dalje.[/quote]
Vernik.
No evo. Rešitev je torej v skromnosti. 😉 Kar pa razvajenčkov ne zadovolji. Malo kaj jih.[/quote]
To nima z razvajenostjo nobene veze. Pomeni samo, da si obtičal z žensko, ki jo ceniš bolj, kot ona tebe.
Lahko pa špilaš dedka mraza in obdaruješ dekleta za brezveze, ker se pač super počutiš ob tem, lol
No evo. Rešitev je torej v skromnosti. 😉 Kar pa razvajenčkov ne zadovolji. Malo kaj jih.[/quote]
To nima z razvajenostjo nobene veze. Pomeni samo, da si obtičal z žensko, ki jo ceniš bolj, kot ona tebe.[/quote]
Veš kako je pri naju, da ne boš postavljal nekih namišljenih hipotez. Midva oba dobiva drug od drugega toliko, da sva oba zadovoljna. Koliko dajeva je razvidno iz tega, kar dobiva. Meni je vse jasno. Če pa ne bi bil zadovoljen, pa bi se vprašal, kaj ji lahko dam takega, da dobim tisto, kar pogrešam. To je v moji moči. Če s tem ne zmorem, potem nisva za skupaj oziroma je odnos za oba nezadovoljiv. Sva pa oba skromna, kar pomeni, da dobiva drug od drugega ogromno. Razvajenček pa lahko dobi ogromno, občutek pa bo imel še vedno, da mu nekaj manjka. Razumi, če moreš. Enkrat boš že.
Z razvajenček ne mislim nekoga, ki si ne sam skuhat ali pa pospravit za sabo. Govorim o psihičnem/čustvenem doživljanju sveta okrog sebe. Ko imaš občutek, da nihče zate ni dovolj dober, nekako tako.
Sploh ne mislim brat tega. Jebe se meni za tvojo zvezo.
To nima z razvajenostjo nobene veze. Pomeni samo, da si obtičal z žensko, ki jo ceniš bolj, kot ona tebe.[/quote]
Veš kako je pri naju, da ne boš postavljal nekih namišljenih hipotez. Midva oba dobiva drug od drugega toliko, da sva oba zadovoljna. Koliko dajeva je razvidno iz tega, kar dobiva. Meni je vse jasno. Če pa ne bi bil zadovoljen, pa bi se vprašal, kaj ji lahko dam takega, da dobim tisto, kar pogrešam. To je v moji moči. Če s tem ne zmorem, potem nisva za skupaj oziroma je odnos za oba nezadovoljiv. Sva pa oba skromna, kar pomeni, da dobiva drug od drugega ogromno. Razvajenček pa lahko dobi ogromno, občutek pa bo imel še vedno, da mu nekaj manjka. Razumi, če moreš. Enkrat boš že.
Z razvajenček ne mislim nekoga, ki si ne sam skuhat ali pa pospravit za sabo. Govorim o psihičnem/čustvenem doživljanju sveta okrog sebe. Ko imaš občutek, da nihče zate ni dovolj dober, nekako tako.[/quote]
se ti ne zdi, da si preračunljiv zvezi? preračunljivost nima kaj z ljubeznijo? da dobim, moram dati? to ni ljubezen, se ti ne zdi?
Z razvajenček ne mislim nekoga, ki si ne sam skuhat ali pa pospravit za sabo. Govorim o psihičnem/čustvenem doživljanju sveta okrog sebe. Ko imaš občutek, da nihče zate ni dovolj dober, nekako tako.[/quote]
se ti ne zdi, da si preračunljiv zvezi? preračunljivost nima kaj z ljubeznijo? da dobim, moram dati? to ni ljubezen, se ti ne zdi?[/quote]
Kako pa je po tvoje? Da dobim, mi ni treba nič dati? 🙂
Ja, tako zelo se ti jebe, da jo non-stop omenjaš…
se ti ne zdi, da si preračunljiv zvezi? preračunljivost nima kaj z ljubeznijo? da dobim, moram dati? to ni ljubezen, se ti ne zdi?[/quote]
Kako pa je po tvoje? Da dobim, mi ni treba nič dati? :)[/quote]
tako je, karkoli daš ali narediš, narediš zato ker želiš, ne zato ker nekaj pričakuješ v zameno, prvo je ljubezen, drugo je trgovina,…..kako je pri tebi, si v zvezi zaradi ljubezni ali zaradi trgovine?
Odraslo, res. Pol pa se pretvarjaš, da ti nobene nočeš, v resnici pa tebe nobena ne, ker si na ravni 8 letnega otroka.
Na glavo postavljen svet. “Resni” moski se hvalijo kateri vec da, da je zenska z njim.
Samo, res, to so sodobni uspesni pari. Moski, ki se z uzitkom prilagaja, razdaja in zrtvuje. In nesamozavestna zenska, prepricana, da vec ne bo nikjer dobila. Ljubezen prava. 🙂
Samo kaj ko je na svetu vse manj tako skromnih junakov. Hocem reci, desperadotov, katere zenske drugace ne povohajo.
Da bi se pol leta vozil 100km v eno smer na vsak zmenek. Pa se to gotovo le takrat, ko je njej ustrezalo. Potem brezposelno revico preselil v svoje stanovanje. Tako se to pocne, a ne, feministke? 🙂
Pa da ne bo kdo spet mislim, da se pritozujem, ker me zenske nocejo, lol. Vceraj mi je ena mlada hudicevo atraktivna gospodicna s killed bodijem predlagala, da prideta s kolegico, ki jo tudi poznam, prespati v mojo posteljo. Pa sem ji rekel, da imam premajhno. Tako hudo mi je…
tako je, karkoli daš ali narediš, narediš zato ker želiš, ne zato ker nekaj pričakuješ v zameno, prvo je ljubezen, drugo je trgovina,…..kako je pri tebi, si v zvezi zaradi ljubezni ali zaradi trgovine?[/quote]
Ok, saj vem, da si me že v štartu narobe “bral”. Ampak ko si že potrdil moje vprašanje s “tako je”, bi lahko nedko to razumel z “o, kako lušno, sploh mi ni treba s prstom mignit, lahko se vedem, kakorkoli želim (tudi slabo, nasilno), nazaj pa dobim ljubezen”. V realnosti pa ni tako. V realnosti je tako, da kar daš, to dobiš. Zdaj pa reči temu, kakor koli želiš. Se strinjam, da lahko gre za ljubezen, lahko gre pa za trgovino. Vsak naj sam pri sebi presodi.
Veš kaj je še bolj na glavo? Da se ti temu posmehuješ, v isti sapi pa se hvališ, da daš bore malo (čeprav imaš baje ful za dat, si zlat nedolžen dečko) in potem še vedno v isti sapi “stokaš”, kako nobena od tebe ni vredna več, ker itak premalo dobiš. :))
Verjetno hodiš okrog z nevidnim napisom, ki ga vidijo samo punce, “tale fant je vreden ljubezni, ampak nikakor se mu ne predajte, ne dajte mu vsega, kar si zasluži, kar tako brez posebnega razloga”. 😉 Le tako si lahko predstavljam tvoje doživljanje nepoštenosti oziroma neenakopravnosti v odnosu žensk do tebe.
Še vedno se najdejo enakopravne ženske, le da najprej moraš sam bit tak.
Če bi znali, bi se nam splačalo.
Če na odnos gledaš kot na nek biznis, se je vsak posel treba znati iti, da se ti splača.
Glede enakopravnosti, pa je še vedno vse stvar dogovora med partnerjema. Ti pa omenjaš neke splošne zakonske določbe, ki pa nimajo popolnoma nič s tem, kako imata dva urejene zadeve v samem odnosu.
Če se dva med sabo ne znata dogovoriti okrog tega, kako si bosta uredila odnos in razdelila obveznosti, potem je to problem teh partnerjev, ne pa feminizma ali neenakopravnosti.
Zadeve so na videz lažje, če so urejene tako, kot včasih, kot je bil moški gospodar pri hiši in imel glavno besedo, ženska in otroci pa so morali brezpogojno upoštevati tisto, kar je moški zahteval in določil. V teh primerih odpade potreba po znanju za dogovarjanje, ker ga sploh ni. 🙂
Pa me zanima, kako bi naj zgledal odnos ali resna zveza, da bi se ti splačalo ?
Ja, super fanta. Jaz recem, ko voli nek izvoli.
En moj prijatu je kupil hiso na ime punce, ki v zivljenju ni delala. Ze leta placuje vse. Tudi za 2 otroka iz njenega prvega zakona. Tezka ljubav. 🙂 Idol za vaju. Tudi njemu ni jasno zakaj se ne “ustalim” in v vsaki vidi odlicno priloznost, haha. To so idealni zakoni, ja. Hahaha.
DX, ti si pameten dedec. Mislim, da skoraj nikogar ne zanima tvoj stil življenja. Živiš kakor živiš.
Bog ti požegnaj tvoje p.zdurine in Markotu pa njegovo.
Dater skoz nabija, kako se “ne splača” skupno življenje s feministko….kako so moški to
prerasli….kako to ni “cost-benefit” pa podobne nebuloze…
Ampak ko se pa poglobiš v to, kaj naj bi bilo tok groznega in neprofitabilnega….pa zmanjka
robe….
Finančno – se splača. Dve plači sta vedno boljši od ene, cel bataljon maminih sinkov tlele že
leta jamra, kako z eno plačo ne morejo na svoje…in priznajmo si – časi so taki, da z eno
POVPREČNO plačo je danes tenka. Živiš lahko, ustvariti si pa ne moreš nič. Še avto si težko
kupiš.
Življensko – se splača. Vse težave, probleme, zahteve današnjega življenja je lažje reševati v
dvoje. Delo se razdeli, zadolžitve tudi, ravno tako ke vse, kar je lepega, še veliko lepše, če imaš
s kom deliti. Občutek je fajn, ko stopiš skozi vrata in te nekdo objame…deliš z njim (njo) svoj
dan, svoje skrbi, svoje občutke…
Seksualno je itak fajn….daleč najboljši seks je z nekom, ki ga imaš rad. Tega nikoli ne prekosi
nobena super postava, nobena lepotica s plakata, noben nabildan dečko iz filma….
In kaj so tukaj minusi? Res me zanima….
Minusi so v tem, da se jaz tebi zopet priklonim.
Ej posluš ti, če se bom jaz tebi tolk klanjal bom dobil še obrabo kakšnega vretenca. :-))
Minusi so v tem, da se jaz tebi zopet priklonim.
Ej posluš ti, če se bom jaz tebi tolk klanjal bom dobil še obrabo kakšnega vretenca. :-))[/quote]
Ne rabiš se priklanjat….lahko sam (ful previdno) prikimaš :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.