Feministke?
Skor poscal od smeha…. :-)))
No ja, saj je smešno a hkrati žalostno. Vendar je pač tako, kot povsod v življenju. Kdor ne riskira, ne proftira. Eni riskirajo preveč, drugi pa premalo. Smejimo se pa lahko vsakemu nesrečnežu. Jaz še ničesar nisem izgubil.
Ti vsepovsod vidiš samo izkoriščanje s strani žensk. :)[/quote]
Ah, kje pa, haha. Moj prijatu je to najbolj posteno naredu. On placuje, rinta, ureja, romantiko zganja, zenska pa mu pripravi vecerjo, ko pride domov. Idealen zakon. Kaj ces. Dobis kolikor das, a ne Marko? Haha. Ti najbrz malo manj, a ne? Komedijantje… 🙂
Minusi so, da moraš met jajca in nekaj tvegati, da vse to dobiš. To pa ni več enakopravno! :))
Drugače se seveda čist strinjam s teboj.
Minusi so, da moraš met jajca in nekaj tvegati, da vse to dobiš. To pa ni več enakopravno! :))
Drugače se seveda čist strinjam s teboj.[/quote]
Jest ne vidim, da bi bila potreba ne vem kakšna jeklena jajca…..sam normalen moraš biti….
Ti vsepovsod vidiš samo izkoriščanje s strani žensk. :)[/quote]
Ah, kje pa, haha. Moj prijatu je to najbolj posteno naredu. On placuje, rinta, ureja, romantiko zganja, zenska pa mu pripravi vecerjo, ko pride domov. Idealen zakon. Kaj ces. Dobis kolikor das, a ne Marko? Haha. Ti najbrz malo manj, a ne? Komedijantje… :)[/quote]
Idealen je, če njima ustreza, pa če je tebi še tako patetično. Pojdi jima hitro povedat, da narobe živita. 😉
Drugače se seveda čist strinjam s teboj.[/quote]
Vsekakor. Tako kot Marko in moj prjatu. 🙂
Jest ne vidim, da bi bila potreba ne vem kakšna jeklena jajca…..sam normalen moraš biti….[/quote]
Kot Marko in moj prijatu. 🙂
Ah, kje pa, haha. Moj prijatu je to najbolj posteno naredu. On placuje, rinta, ureja, romantiko zganja, zenska pa mu pripravi vecerjo, ko pride domov. Idealen zakon. Kaj ces. Dobis kolikor das, a ne Marko? Haha. Ti najbrz malo manj, a ne? Komedijantje… :)[/quote]
Idealen je, če njima ustreza, pa če je tebi še tako patetično. Pojdi jima hitro povedat, da narobe živita. ;)[/quote]
Sevada. Prav imas. Vsak naj zivi, kot mu pase. Se popolnoma strinjam.
Mislim, hiter pa si, lol. Se sedaj ti ni kapnilo kaj JE problem. Vse manj moskih je, ki v tovrstnem nesorazmernem razdajanju, tveganju, se vidijoracunico. Razumes? Nekoc so. Danes pa vec ne. To je problem. In kot clanek opise. Glavne zrtve so zenske.
Idealen je, če njima ustreza, pa če je tebi še tako patetično. Pojdi jima hitro povedat, da narobe živita. ;)[/quote]
Mislim, hiter pa si, lol. Se sedaj ti ni kapnilo kaj JE problem. Vse manj moskih je, ki v tovrstnem nesorazmernem razdajanju, tveganju, se vidijoracunico. Razumes? Nekoc so. Danes pa vec ne. To je problem. In kot clanek opise. Glavne zrtve so zenske.[/quote]
Glede na to, da velika večina žensk ni več nezaposlenih revic, ki bedasto gledajo v svet in
čakajo, da bi jih tvoj kolega “rešil”….pač ne drži, da bi bile ženske kakšne žrtve…
Žrtve – če jih hočeš tako imenovati – so nedorasli moški, ki še vedno pričakujejo žensko/sužnjo
in so čist hin, ko tega več ne najdejo….
Kdo je zate žrtev? Ženska, ki ne dobi resnega tipa? To ni nobena žrtev. A ti se zdaj boriš za te žrtve? Ti si pa res dober po srcu. 🙂
Mislim, hiter pa si, lol. Se sedaj ti ni kapnilo kaj JE problem. Vse manj moskih je, ki v tovrstnem nesorazmernem razdajanju, tveganju, se vidijoracunico. Razumes? Nekoc so. Danes pa vec ne. To je problem. In kot clanek opise. Glavne zrtve so zenske.[/quote]
Glede na to, da velika večina žensk ni več nezaposlenih revic, ki bedasto gledajo v svet in
čakajo, da bi jih tvoj kolega “rešil”….pač ne drži, da bi bile ženske kakšne žrtve…
Žrtve – če jih hočeš tako imenovati – so nedorasli moški, ki še vedno pričakujejo žensko/sužnjo
in so čist hin, ko tega več ne najdejo….[/quote]
Tudi taksnih tipov ne manjka. Ampak tisti te tako ne zanimajo. Ti bi “pravega”. Ob tem pa igoriras dejstvo, da te vedno vec pravih, ki znamo se kako poskrbeti zase, z leti niti poseksat vec ne bo hotelo.
Kdo je zate žrtev? Ženska, ki ne dobi resnega tipa? To ni nobena žrtev. A ti se zdaj boriš za te žrtve? Ti si pa res dober po srcu. :)[/quote]
Z mojim odnosom do zensk prispevam vec k enakopravnosti moskih, kot bos ti kdaj sposoben dojet.
in so čist hin, ko tega več ne najdejo….[/quote]
Tudi taksnih tipov ne manjka. Ampak tisti te tako ne zanimajo. Ti bi “pravega”. Ob tem pa igoriras dejstvo, da te vedno vec pravih, ki znamo se kako poskrbeti zase, z leti niti poseksat vec ne bo hotelo.[/quote]
Kaj je zdej, a tebe skrbi, kdo bo mene hotel poseksat :-))) Ja kok si sweet :-)))
Nč ne komentiraš mojega posta o prednostih življenja s feministko? Ker ni kej komentirat….se
pol rajš ukvarjaš z mojim seksualnim življenjem?
Arfumentov nimaš – in to veva ti in jaz…..(pa če kdo od naju seksa ali ne ….joj, ne zdej spet
zgodbice, kako te je Hotla Cindy Crawford poseksat, pa si ji reku, da nimaš časa….:-)))
Kdo je zate žrtev? Ženska, ki ne dobi resnega tipa? To ni nobena žrtev. A ti se zdaj boriš za te žrtve? Ti si pa res dober po srcu. :)[/quote]
Z mojim odnosom do zensk prispevam vec k enakopravnosti moskih, kot bos ti kdaj sposoben dojet.[/quote]
Daj ti raje odgovori na Robijevo vprašanje, kako si ti predstavljaš resen in seveda enakopraven odnos. Da vidimo, kje je resničen problem. 🙂
Tudi taksnih tipov ne manjka. Ampak tisti te tako ne zanimajo. Ti bi “pravega”. Ob tem pa igoriras dejstvo, da te vedno vec pravih, ki znamo se kako poskrbeti zase, z leti niti poseksat vec ne bo hotelo.[/quote]
Kaj je zdej, a tebe skrbi, kdo bo mene hotel poseksat :-))) Ja kok si sweet :-)))
Nč ne komentiraš mojega posta o prednostih življenja s feministko? Ker ni kej komentirat….se
Arfumentov nimaš – in to veva ti in jaz…..(pa če kdo od naju seksa ali ne ….joj, ne zdej spet
zgodbice, kako te je Hotla Cindy Crawford poseksat, pa si ji reku, da nimaš časa….:-)))[/quote]
Poglej si tvoj komentar na clanek. Tega jamranja pa ze ne bom brala do konca.
Kaj lahko meni ti das? No, kaj? Svojo placo? Jaz pa tebi moj denar? What a fuc.king deal, lol. Sekirancijo okoli tvojih frocom a.k.a. “skupno reservanje problemov”? Kam se lahko prijavim?? Do konca zivljeja seks z ze sedaj zame prestaro zensko? Kar sline so se mi pocedile. Pridige, kako za vsakim uspesnim moskim stoji uspesna zenska? Haha. Da mi bos diktirala kako lahko in kako ne smem ziveti? Groznje z razvezo, kjer najebem kolk sem dolg in sirok, ce bi sel sam na pocitnice? Resno vsestransko podporo tvojih interesov?
Jaz ti priporocan povprecnega luzerja, ki te rabi vsaj za gate prat. Aja, tistega pa nebi. Haha.
Pa predem mi odgovoris se vprasi, ce res hoces slisat odgovor. 🙂
Z mojim odnosom do zensk prispevam vec k enakopravnosti moskih, kot bos ti kdaj sposoben dojet.[/quote]
Daj ti raje odgovori na Robijevo vprašanje, kako si ti predstavljaš resen in seveda enakopraven odnos. Da vidimo, kje je resničen problem. :)[/quote]
Zakaj bi debatiral, ce se ti materijala, kjer so bili podani odgovori na tvoja vprasanja, ne da prebrati? Gre za sistemske probleme. I have nothing to gain by getting permanently attached to one and only, and (risk) everything to loose.
Vam, forumskim resnezem, je feministicna verzija tradicionalnega partnerstva, v katerem se moski razdaja, prilagaja in riskira, zenska pa po svoji oceni primakne nekaj poleg, sprejemljiva. Brez njega imate 0 seksa, 0 intimnosti. Najbrz celo 0 prijatelje. Za namecek pa se niti ne zavedate kako bi nastradali v primeru locitve.
zgodbice, kako te je Hotla Cindy Crawford poseksat, pa si ji reku, da nimaš časa….:-)))[/quote]
Kaj lahko meni ti das? No, kaj? Svojo placo? Jaz pa tebi moj denar? What a fuc.king deal, lol. Sekirancijo okoli tvojih frocom a.k.a. “skupno reservanje problemov”? Kam se lahko prijavim?? Do konca zivljeja seks z ze sedaj zame prestaro zensko? Kar sline so se mi pocedile. Pridige, kako za vsakim uspesnim moskim stoji uspesna zenska? Haha. Da mi bos diktirala kako lahko in kako ne smem ziveti? Groznje z razvezo, kjer najebem kolk sem dolg in sirok, ce bi sel sam na pocitnice? Resno vsestransko podporo tvojih interesov?
Jaz ti priporocan povprecnega luzerja, ki te rabi vsaj za gate prat. Aja, tistega pa nebi. Haha.
Pa predem mi odgovoris se vprasi, ce res hoces slisat odgovor. :)[/quote]
Sem ti že rekla, da zame te ni treba skrbet. Še manj mi iskati luzerjev…zakaj že?
In tistega da ne bo brala do konca, je pisala starunklja, ne jaz. Jaz sem ti čist lepo
replicirala točko za točko, kar si kot ponavadi ignoriral, ker nimaš odgovorov.
Tako da ne debatirava o tebi ali meni, ampak o moškem in “feministki” (torej neodvisni,
izobraženi, zaposleni, sodobni ženski).
Ne, ne dajeta denarja drug drugemu (zakaj zaboga ?) ampak v skupen fond, ki pač lahko
ustvari veliko več, kot ena sama plača.
Kaj je to seks z osebo, ki jo imaš rad, itak ne moreš vedeti in nikoli ne boš, Verjamem pa,
da se ti sline cedijo.
Nihče nikomur ne diktira, kako živeti, nekatere stari se pač razumejo same po sebi če
hočeš živeti v dvoje – kar mora itak vedeti vsak sam…ne da se mu mora kaj reči
Počitnice so tudi lepše v dvoje, ampak feminizem niti pod razno ne pomeni nekomu omejevati
počitnic solo, če si jih želi…
Interese se pa v zvezi podpira drug drugemu, jaz tebi, ti meni, tko namreč to gre.
Bi me pa zanimal en pameten odgovor, ja.
Ker vseh letih, kar te berem še NITI ENKRAT nisi znal napisati, kako naj bi pa pravi, dober
odnos med spoloma po tvoje izgledal. Niti enkrat.
Znaš samo “vsi ste neumni, samo jest sem pameten” terat….do točke, ko zmanjka argumentov.
Tebi itak nobena ne more nič dat, ker ti vse to kar naj bi ti ženska dala meriš v materialnem. Pravo bogastvo partnerja se pa ne meri z metrom, niti se ne vaga na kg… Škoda zate, da te je mama oropala tega spoznanja (verjetno je bila tudi sama zgolj materialistka), ampak dvomim, da se kdo od tu prisotnih sekira zaradi tega.
Tebi itak nobena ne more nič dat, ker ti vse to kar naj bi ti ženska dala meriš v materialnem. Pravo bogastvo partnerja se pa ne meri z metrom, niti se ne vaga na kg… Škoda zate, da te je mama oropala tega spoznanja (verjetno je bila tudi sama zgolj materialistka), ampak dvomim, da se kdo od tu prisotnih sekira zaradi tega.[/quote]
On tretira ženske kot da je sodnik na pasji razstavi. Vsaj piše na tak način…
Sem ti že rekla, da zame te ni treba skrbet. Še manj mi iskati luzerjev…zakaj že?
In tistega da ne bo brala do konca, je pisala starunklja, ne jaz. Jaz sem ti čist lepo
replicirala točko za točko, kar si kot ponavadi ignoriral, ker nimaš odgovorov.
Tako da ne debatirava o tebi ali meni, ampak o moškem in “feministki” (torej neodvisni,
izobraženi, zaposleni, sodobni ženski).
Ne, ne dajeta denarja drug drugemu (zakaj zaboga ?) ampak v skupen fond, ki pač lahko
ustvari veliko več, kot ena sama plača.
Kaj je to seks z osebo, ki jo imaš rad, itak ne moreš vedeti in nikoli ne boš, Verjamem pa,
da se ti sline cedijo.
Nihče nikomur ne diktira, kako živeti, nekatere stari se pač razumejo same po sebi če
hočeš živeti v dvoje – kar mora itak vedeti vsak sam…ne da se mu mora kaj reči
Počitnice so tudi lepše v dvoje, ampak feminizem niti pod razno ne pomeni nekomu omejevati
počitnic solo, če si jih želi…
Interese se pa v zvezi podpira drug drugemu, jaz tebi, ti meni, tko namreč to gre.
Bi me pa zanimal en pameten odgovor, ja.
Ker vseh letih, kar te berem še NITI ENKRAT nisi znal napisati, kako naj bi pa pravi, dober
odnos med spoloma po tvoje izgledal. Niti enkrat.
Znaš samo “vsi ste neumni, samo jest sem pameten” terat….do točke, ko zmanjka argumentov.[/quote]
Ja, to je to…
Daj ti raje odgovori na Robijevo vprašanje, kako si ti predstavljaš resen in seveda enakopraven odnos. Da vidimo, kje je resničen problem. :)[/quote]
Zakaj bi debatiral, ce se ti materijala, kjer so bili podani odgovori na tvoja vprasanja, ne da prebrati? Gre za sistemske probleme. I have nothing to gain by getting permanently attached to one and only, and (risk) everything to loose.
Vam, forumskim resnezem, je feministicna verzija tradicionalnega partnerstva, v katerem se moski razdaja, prilagaja in riskira, zenska pa po svoji oceni primakne nekaj poleg, sprejemljiva. Brez njega imate 0 seksa, 0 intimnosti. Najbrz celo 0 prijatelje. Za namecek pa se niti ne zavedate kako bi nastradali v primeru locitve.[/quote]
Veš, kaj je pri tebi problem ?
Da na podlagi svojih izkušenj z ženskami in občasnim navajanjem podobnih primerov, takšen odnos potem posplošiš na vse in ga določiš kot edini možen način za bivanje v resni zvezi.
In potem sklepaš, da so v resni zvezi le copatarji, ki se morajo podrediti ženski, da dobijo občasen seks in gospodinjske storitve.
Tebe, ki naj ne bi bil copatar, pa takšna veza samo ogroža in ti jemlje svobodo.
Razmišljaš čisto isto, kot Spider. 🙂
Mi pa ob vsem tem ni jasno, kako to, da en takšen sposoben in pameten moški, ni sposoben najti takšne ženske, ob kateri se ne bi počutil ogroženega, izkoriščanega ali manjvrednega zaradi feministične miselnosti ?
Forum je zaprt za komentiranje.