Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke?

Feministke?

Robi meni deluje, kot nek neizkušen šolarček. Ta tip, če je imel eno žensko v celem življenju, pa še to vprašanje.

Če je ena prava, jih več ne rabiš. Robi… zase ve, za druge je pa vseeno. Kot pri vseh.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Je pač imel to srečo, da je že v prvo naletel na njo. Kar pa ga niti slučajno ne naredi nekega experta, da bi lahko nam tu solil pamet. Takih šalabajzarjev jaz ne bom nikoli jemal resno.

wd40, imaš folk, ki so taki srečneži, da so že v srednji šoli naleteli na pravo. Ampak taki primeri so redki. V glavnem, zakaj bi imel tak tip več znanja o ženskah od mene, če je npr od 16ga pa do 50ga leta še vedno z eno in isto ? Kaj on ve kakšne so ostale, kakšna je “večina”. Niti prvega break upa še ni doživel. Izkušenost pa taka…

Daj ti raje odgovori na Robijevo vprašanje, kako si ti predstavljaš resen in seveda enakopraven odnos. Da vidimo, kje je resničen problem. :)[/quote]
Zakaj bi debatiral, ce se ti materijala, kjer so bili podani odgovori na tvoja vprasanja, ne da prebrati? Gre za sistemske probleme. I have nothing to gain by getting permanently attached to one and only, and (risk) everything to loose.

Vam, forumskim resnezem, je feministicna verzija tradicionalnega partnerstva, v katerem se moski razdaja, prilagaja in riskira, zenska pa po svoji oceni primakne nekaj poleg, sprejemljiva. Brez njega imate 0 seksa, 0 intimnosti. Najbrz celo 0 prijatelje. Za namecek pa se niti ne zavedate kako bi nastradali v primeru locitve.[/quote]
Govoriš, kot da si to že dal enkrat skozi. Mislim to, da si vse izgubil. Se pravi, si sedaj povsem prazen, revež, nimaš nič. Če te prav razumem. Ali od kod izhaja ta stran, da lahko vse izgubiš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Robi meni deluje, kot nek neizkušen šolarček. Ta tip, če je imel eno žensko v celem življenju, pa še to vprašanje.[/quote]
Logično, saj ti tud nisi nobena izjema. Sodiš pač po sebi, ko že ravno govorimo o tem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

(popravek) Strah, ne stran.

Poglej si tvoj komentar na clanek. Tega jamranja pa ze ne bom brala do konca.

Kaj lahko meni ti das? No, kaj? Svojo placo? Jaz pa tebi moj denar? What a fuc.king deal, lol. Sekirancijo okoli tvojih frocom a.k.a. “skupno reservanje problemov”? Kam se lahko prijavim?? Do konca zivljeja seks z ze sedaj zame prestaro zensko? Kar sline so se mi pocedile. Pridige, kako za vsakim uspesnim moskim stoji uspesna zenska? Haha. Da mi bos diktirala kako lahko in kako ne smem ziveti? Groznje z razvezo, kjer najebem kolk sem dolg in sirok, ce bi sel sam na pocitnice? Resno vsestransko podporo tvojih interesov?
Jaz ti priporocan povprecnega luzerja, ki te rabi vsaj za gate prat. Aja, tistega pa nebi. Haha.

Pa predem mi odgovoris se vprasi, ce res hoces slisat odgovor. :)[/quote]

Tebi itak nobena ne more nič dat, ker ti vse to kar naj bi ti ženska dala meriš v materialnem. Pravo bogastvo partnerja se pa ne meri z metrom, niti se ne vaga na kg… Škoda zate, da te je mama oropala tega spoznanja (verjetno je bila tudi sama zgolj materialistka), ampak dvomim, da se kdo od tu prisotnih sekira zaradi tega.[/quote]
Pa ne ze spet o mojih prednikih, lol.

Dater, samo eno vprašanje: a tebi kdo grozi, streže po življenju, drži pištolo na sencih oziroma te kdo kako drugače prisiljuje v zvezo?

Daj o’ladi malo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja ti dam prav, samo, glej o ženskah nekaj vedet… če vsi dedci skupaj vse znanje vržemo, pa še ne bo nič za pokazat, ker smo si med seboj tako različni, da ne moreš sodit o nekom samo po njegovem spolu. Nima smisla, ker ne drži. Nisem imel veliko žensk, a so si bile med seboj popolnoma različne. Vsakršno predalčkanje je za trač časopise in tiste filozofe, ki od tega živijo. Vsak človek je unikum. In je treba z njim tako delat. Ker si to zasluži. Zato tudi nima smisla preveč osebno jemat tegale čveka, ker se premalo poznamo za kakršno koli oceno, katerega koli člana.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Poglej si tvoj komentar na clanek. Tega jamranja pa ze ne bom brala do konca.

Kaj lahko meni ti das? No, kaj? Svojo placo? Jaz pa tebi moj denar? What a fuc.king deal, lol. Sekirancijo okoli tvojih frocom a.k.a. “skupno reservanje problemov”? Kam se lahko prijavim?? Do konca zivljeja seks z ze sedaj zame prestaro zensko? Kar sline so se mi pocedile. Pridige, kako za vsakim uspesnim moskim stoji uspesna zenska? Haha. Da mi bos diktirala kako lahko in kako ne smem ziveti? Groznje z razvezo, kjer najebem kolk sem dolg in sirok, ce bi sel sam na pocitnice? Resno vsestransko podporo tvojih interesov?
Jaz ti priporocan povprecnega luzerja, ki te rabi vsaj za gate prat. Aja, tistega pa nebi. Haha.

Pa predem mi odgovoris se vprasi, ce res hoces slisat odgovor. :)[/quote]

Sem ti že rekla, da zame te ni treba skrbet. Še manj mi iskati luzerjev…zakaj že?
In tistega da ne bo brala do konca, je pisala starunklja, ne jaz. Jaz sem ti čist lepo
replicirala točko za točko, kar si kot ponavadi ignoriral, ker nimaš odgovorov.
Tako da ne debatirava o tebi ali meni, ampak o moškem in “feministki” (torej neodvisni,
izobraženi, zaposleni, sodobni ženski).
Ne, ne dajeta denarja drug drugemu (zakaj zaboga ?) ampak v skupen fond, ki pač lahko
ustvari veliko več, kot ena sama plača.
Kaj je to seks z osebo, ki jo imaš rad, itak ne moreš vedeti in nikoli ne boš, Verjamem pa,
da se ti sline cedijo.
Nihče nikomur ne diktira, kako živeti, nekatere stari se pač razumejo same po sebi če
hočeš živeti v dvoje – kar mora itak vedeti vsak sam…ne da se mu mora kaj reči
Počitnice so tudi lepše v dvoje, ampak feminizem niti pod razno ne pomeni nekomu omejevati
počitnic solo, če si jih želi…
Interese se pa v zvezi podpira drug drugemu, jaz tebi, ti meni, tko namreč to gre.

Bi me pa zanimal en pameten odgovor, ja.
Ker vseh letih, kar te berem še NITI ENKRAT nisi znal napisati, kako naj bi pa pravi, dober
odnos med spoloma po tvoje izgledal. Niti enkrat.
Znaš samo “vsi ste neumni, samo jest sem pameten” terat….do točke, ko zmanjka argumentov.[/quote]
Kot prvo, sorry, ker sem te zamenjal. Ne pisem v idealnih pogojih in moram bolj po spominu. Zato ti tudi tocko po tocko tezko odgovorim.

A ne ves, da ne trdim, da ne obstajajo srecni zakoni?
Prijatelj, ki sem ga omenil je ze v takem. Srecnem. 🙂 Sicer ga drago stane. Pa tudi prevara jo vsake toliko, kar ona ne ve. Ampak to so nijanse. 🙂
Pravim le, da to (vec) ni zame. In, kot vam v clanku pise, ce ze meni ne verjamete, je taksnih kot sem jaz vse vec in vec in vec. Moskih. Tudi cisto v redu tipov. In nad tem dejstvom bi se lahko zamislil vsak, ki ga zanimajo m/z odnosi. In vprasal, pa kako to, da je do tega prislo. No, clanek poda odgovore na to. Tukajsnja vecina pa je s svojimi komentarji pokazala, da you think they know better. So be it. 😉

Hecno se mi zdi, ko mi tako nabijate, kaj vse nematerijalnega clovek dobi z resno zvezo. Decki in deklice, nematerijalno dajeta in dobivata oba, a prav? Tudi pri dobri spolnosti gre za to. Dajenje in dobivanje.

Spomnimo se, kako feministke skrbi, da ne bi napacnne srajce zlikale, njegove gate oprale, skuhale, ce on ne bo opral posode, ipd. Tudi bog ne daj, da bi dolgorocno vec prispevale v skupno blagajno.
Ko pa vam na nos nabijem, da tudi jaz vec ne vidim smisla v dolgorocnem nesorazmerbem prispevanju, mi pa folk, ki bi nekaj “debatiral” zacne materijalizem pod noge metat.
To so tocne te reci, zaradih katerih je masa moskih odjebala zenske. It ain’t fair any more! 😉

To razumem. Ampak, eno je soditi, drugo pa posploševati in svoje izkušnje dokazovati kot nek aksiom, ki ne dopušča drugačne alternative.

Zagovornice sodobnega feminizma ste se mi ze tako zagnusile s svojim sprenavedanjem, da je ni teorije, da bi se kakorkoli vezal za zensko, ki so jo polna usta feministicnih floskul. Se seks s taksnimi me odbija. In, ponavljam, jebes mene, jaz sem en, ko pa vse vec moskih tako razmislja, pa to vec ni hec, da zamahnes z roko in si reces, luzerji. Eni so, dosti jih pa ni.

Sem ti že rekla, da zame te ni treba skrbet. Še manj mi iskati luzerjev…zakaj že?
In tistega da ne bo brala do konca, je pisala starunklja, ne jaz. Jaz sem ti čist lepo
replicirala točko za točko, kar si kot ponavadi ignoriral, ker nimaš odgovorov.
Tako da ne debatirava o tebi ali meni, ampak o moškem in “feministki” (torej neodvisni,
izobraženi, zaposleni, sodobni ženski).
Ne, ne dajeta denarja drug drugemu (zakaj zaboga ?) ampak v skupen fond, ki pač lahko
ustvari veliko več, kot ena sama plača.
Kaj je to seks z osebo, ki jo imaš rad, itak ne moreš vedeti in nikoli ne boš, Verjamem pa,
da se ti sline cedijo.
Nihče nikomur ne diktira, kako živeti, nekatere stari se pač razumejo same po sebi če
hočeš živeti v dvoje – kar mora itak vedeti vsak sam…ne da se mu mora kaj reči
Počitnice so tudi lepše v dvoje, ampak feminizem niti pod razno ne pomeni nekomu omejevati
počitnic solo, če si jih želi…
Interese se pa v zvezi podpira drug drugemu, jaz tebi, ti meni, tko namreč to gre.

Bi me pa zanimal en pameten odgovor, ja.
Ker vseh letih, kar te berem še NITI ENKRAT nisi znal napisati, kako naj bi pa pravi, dober
odnos med spoloma po tvoje izgledal. Niti enkrat.
Znaš samo “vsi ste neumni, samo jest sem pameten” terat….do točke, ko zmanjka argumentov.[/quote]
Kot prvo, sorry, ker sem te zamenjal. Ne pisem v idealnih pogojih in moram bolj po spominu. Zato ti tudi tocko po tocko tezko odgovorim.

A ne ves, da ne trdim, da ne obstajajo srecni zakoni?
Prijatelj, ki sem ga omenil je ze v takem. Srecnem. 🙂 Sicer ga drago stane. Pa tudi prevara jo vsake toliko, kar ona ne ve. Ampak to so nijanse. 🙂
Pravim le, da to (vec) ni zame. In, kot vam v clanku pise, ce ze meni ne verjamete, je taksnih kot sem jaz vse vec in vec in vec. Moskih. Tudi cisto v redu tipov. In nad tem dejstvom bi se lahko zamislil vsak, ki ga zanimajo m/z odnosi. In vprasal, pa kako to, da je do tega prislo. No, clanek poda odgovore na to. Tukajsnja vecina pa je s svojimi komentarji pokazala, da you think they know better. So be it. 😉

Hecno se mi zdi, ko mi tako nabijate, kaj vse nematerijalnega clovek dobi z resno zvezo. Decki in deklice, nematerijalno dajeta in dobivata oba, a prav? Tudi pri dobri spolnosti gre za to. Dajenje in dobivanje.

Spomnimo se, kako feministke skrbi, da ne bi napacnne srajce zlikale, njegove gate oprale, skuhale, ce on ne bo opral posode, ipd. Tudi bog ne daj, da bi dolgorocno vec prispevale v skupno blagajno.
Ko pa vam na nos nabijem, da tudi jaz vec ne vidim smisla v dolgorocnem nesorazmerbem prispevanju, mi pa folk, ki bi nekaj “debatiral” zacne materijalizem pod noge metat.
To so tocne te reci, zaradih katerih je masa moskih odjebala zenske. It ain’t fair any more! ;)[/quote]

Hec je v tem, da so “taki tipi” kot si ti in “masa moških” že od nekdaj obstajali. Samo takrat
si niso tako rekli, šli so ali v vojne, ali v avanture (osvajanja sveta), ali v samostane, ali so
se posvetili cerkvi, znanosti, umetnosti…na tone jih je bilo, vedno.
Se pač ne vidite v zvezi, boh vam požegnej, samo zaradi tega no ves ostali svet (95%)
zaslepljen in neumen…
In seveda v zvezi dajeta oba, v tem je vendar point? Tle se popolnoma strinjamo. Edino
feminizem si zelo hecno razlagaš. Feminizem z umazanimi gatami nima nič. Pere pralni
stroj, zlika pa tisti, ki ima cajt in veselje. Vsa umetnost. Feminizem se s tem ne ukvarja.
Materializem ti pa mečemo pod nos, ker vztrajno vse tehtaš z lekarniško tehtnico…kdo je
dal več, kdo je dal manj….to je pač različno od zveze do zveze…kar nima ne s tvojimi teorijami
in ne s feminizmom čisto nič. Nekje daje eden, nekje drugi….glavno pa je, da sta oba
zadovoljna.

Vidim, da si mi napisala, da ne vem, kaj je to seks z osebo, ki jo imamo radi. To bi naj bila prednost zakona, a ne?
Skela! Prosim lepo. A tudi o seksu bi me poducevala? Prav mene? 🙂
Ko bi ti vedela, kaj vse je za mano, bi bilo se najpametneje, da me samo vprasas, kdaj je najboljsi seks. Ne pa da mi nauke delis. In ti bom povedal. Z eno, s katero si ze 1000x to ni. Vsaj za vecino moskih. No, resnezi, koliko vas masturbira na lastno zeno?

Ja, prav skela, ti pac po svoje. Mi je prav malo mar. Statisticni pokazatelji te sicer zanikajo, ampak tebi to malo mar.

Statistika za posameznika ne velja. Se opravičujem, ker skačem v tale dvoboj. Sicer pa- jaz si ne zamišljam seksa z nekom, do katerega nič ne čutim.

A ti slučajno ne mešaš feminizma in arogantnih žensk ?
In kakšne sistemske probleme si imel v mislih, ko si pisal komentar na prejšnji strani ?

Skela opisuje enakopravnost, ti pa izkoriščanje moških, s strani arogantnih in razvajenih žensk.

Za kaj takega si je najprej treba najdt privlačno babo.

Za kaj takega si je najprej treba najdt privlačno babo.[/quote]
Po moje tudi tu velja
hedonistic adaptation[/url].
Se s tako dobro po 1000x ni tako dobro kot s cisto povprecno, ampak novo/drugacno.

Znaš met prov ja.

Robi, clanek je odlicen prikaz mojega razmisljanja.

V najbolj razvitih drzavah se je slo predalec s feminizmom. It ain’t fair any more.

Za kaj takega si je najprej treba najdt privlačno babo.[/quote]
Po moje tudi tu velja
Se s tako dobro po 1000x ni tako dobro kot s cisto povprecno, ampak novo/drugacno.[/quote]
Če jo imaš samo za seks, ja.

Po moje tudi tu velja
Se s tako dobro po 1000x ni tako dobro kot s cisto povprecno, ampak novo/drugacno.[/quote]
Če jo imaš samo za seks, ja.[/quote]
Hm, a ko pa žena odjebe moža, ker je slab v pojstli, je pa v redu ?

Če jo imaš samo za seks, ja.[/quote]
Hm, a ko pa žena odjebe moža, ker je slab v pojstli, je pa v redu ?[/quote]
Ne ni v redu, ampak to s tem nima veze. Če imaš nekoga samo za seks, je možno da se ga naveličaš. Več ko ti pomeni, težje se ga naveličaš. Spet, govorim iz svojih izkušenj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close