Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feministke?

Feministke?

To ti lahko nekaj pove tudi o tebi, ne le o nas, ki jih zagovarjamo. Da jih morda pretirano kritiziraš, kot da s(m)o moški neki angelčki? Samo poglej zgornji primer. Spet želiš ženske očrnit, tipov pa niti omeniš ne, čeprav so enake perle.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa ne ze spet o mojih prednikih, lol.[/quote]

Očitno se sploh ne zavedaš kaj so ti vtepli v glavo, nataknili plašnise, ki jih očitno ne boš nikoli sposoben snet.
V bistvu se ti samo čudim kako si lahko tako zaostal v razvoju…. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si malo pobrkal par stvari. Spolne fantazije so normalen pojav (psihološki) in če nekdo ne masturbira ravno na lastno ženo ne pomeni, da je seks med njim in ženo slab in dolgočasen.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Očitno se sploh ne zavedaš kaj so ti vtepli v glavo, nataknili plašnise, ki jih očitno ne boš nikoli sposoben snet.
V bistvu se ti samo čudim kako si lahko tako zaostal v razvoju…. :/[/quote]
In ti si meni zadnjič pisal, da sem zasluženo ostal brez računa. Sebe poglej kako se izražaš, orangutan.

Ti si malo pobrkal par stvari. Spolne fantazije so normalen pojav (psihološki) in če nekdo ne masturbira ravno na lastno ženo ne pomeni, da je seks med njim in ženo slab in dolgočasen.[/quote]

Evo, jst za razliko od večine, sem si svojo (bivšo) ženo želel še po 20tih letih ful.

Ona sicer mene malo manj 😉

Veš koliko imaš primerov, ko pa moški noče plačevati preživnine, pa bi jo moral. Na obeh straneh imaš “luzerje”, ki gredo v neke skrajnosti. Tebi so se pa samo ženske zamerile, vsaj tak vtis daješ.[/quote]
To je odlicen primer vase “resne” povrsinskosti, kjer se z relativizacijo izognete soocenju z realnostjo v feminiziranem svetu. Zato dejstev niti ne poznate. In le slepo zagovarjate edino kar vam je blizu, resno zvezo.

To ti lahko nekaj pove tudi o tebi, ne le o nas, ki jih zagovarjamo. Da jih morda pretirano kritiziraš, kot da s(m)o moški neki angelčki? Samo poglej zgornji primer. Spet želiš ženske očrnit, tipov pa niti omeniš ne, čeprav so enake perle.[/quote]
In to mi ocita sampion v enostranslem zagovarjanju zensk?

In ti si meni zadnjič pisal, da sem zasluženo ostal brez računa. Sebe poglej kako se izražaš, orangutan.[/quote]
Kar se mene tice, je On najvecji prepotentnez tega foruma. Preprican v eno in edino pravilno zivljenje. Alternativ ne razume. “Nevernike” zali. Bog se usmili njegove zene…

Bog nima časa, je na mon.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Treba je ločiti med realo in virtualo.
Če bi se ženske obnašale tako, kot nekateri moški tu (ne mislim tebe), da bi pljuvale po moških, jih žalile in na splošno izražale sovraštvo, potem dvomim, da bi kdo zagovarjal takšne ženske.
V reali pa seveda noben brezpogojno ne zagovarja žensk.

Tudi ženske so samo ljudje, z vsemi grehi:
http://listverse.com/2007/09/09/top-10-most-evil-women/
Mogoče je moških, ki so zares slabi, več, ampak ženske se bolj trudijo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Uf, krvoločne babe. 🙁

Veš koliko imaš primerov, ko pa moški noče plačevati preživnine, pa bi jo moral. Na obeh straneh imaš “luzerje”, ki gredo v neke skrajnosti. Tebi so se pa samo ženske zamerile, vsaj tak vtis daješ.[/quote]
To je odlicen primer vase “resne” povrsinskosti, kjer se z relativizacijo izognete soocenju z realnostjo v feminiziranem svetu. Zato dejstev niti ne poznate. In le slepo zagovarjate edino kar vam je blizu, resno zvezo.[/quote]
Mah, ti si provokator, drugo ne more bit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj je Marko, ti je zmanjkalo odgovorov ? Tip te je pač pošolal, deal with it.

Jap. Če nekdo provocira, je neka resna debata zame končana. Lahko se pa hecamo naprej.

V čem si pa ti napredoval v razvoju? V tvojih pisarijah ni zaznati razvoja, samo en jadl jadl…neresnost jadl…kruti svet jadl materialisti jadl jadl jadl..

Jap. Če nekdo provocira, je neka resna debata zame končana. Lahko se pa hecamo naprej.[/quote]

Ti se ves čas samo hecaš in spemaš.

Veš, štancanje nekih vedno istih postov še ni debata.

Ste vedeli, da ze vec kot 50 let obstajajo akademske institucije, kjer lahko pridobite doktorat iz women’s studies. 2012 je bilo samo v ZDA 16 univerz, ki so nudile tovrstne programe. Drugace povedano, za feminizmom je ogromno denarja.

Ste vedeli, da men’s studies ni protiutez women’s studies temvec se bori proti men’s rights gibanju, ki je brez institucionalne podpore? Skratka, mocnikom, ki se gredo social inziniringa, je se kako v interesu vsestransko forsiranje feminizma in utisanje kritikov le tega.

Dejstvo, da je v ZDA kar 97% vseh prejemnikov spousal support-a (ob razvezah) zensk, ni nakljucje. Samo kaj ko je lazje neuko relativizirati.

Pa saj ne delajo škode samo moškim. Saj veš zakaj so ženske nataknjene podnevi:-))? Saj veš.. ker ni dala, pa ni dobila:-)) Vse tudi niso tako neumne. Za tiste, ki pa so, se pa res ne bomo sekirali.

Točno tako. JE pa problem, če te nonstop privlačijo le feministke, samo nisem prepričan, da je težava le v njih. Če bi mene nonstop obletavale muhe, bi pogledal, če kje kaj smrdi od mene. 🙂

Prepovedan sad je najslajši? Oz rad bi tisto, kar ne morem dobit… Želje lahko človeka tudi pokopljejo…. Zase vem, čeprav trenutno soliram brez najmanjših naporov, če bom kdaj naletel na ta pravo, da bom v trenutku zamenjal status. Pa ne mislim na FB.

https://www.youtube.com/watch?v=CC0XGGs_40o

https://www.youtube.com/watch?v=CC0XGGs_40o%5B/quote%5D
:-))))) Hudo.

Točno tako. JE pa problem, če te nonstop privlačijo le feministke, samo nisem prepričan, da je težava le v njih. Če bi mene nonstop obletavale muhe, bi pogledal, če kje kaj smrdi od mene. :)[/quote]

Boš ti hitro spremenil stališče, ko bo tvoja brezposelna punca, za katero si se hvalil, da jo preživljaš, spoznala kakšnega uporabnejšega, zanimivejšega in/ali premožnejšega od tebe…

Točno tako. JE pa problem, če te nonstop privlačijo le feministke, samo nisem prepričan, da je težava le v njih. Če bi mene nonstop obletavale muhe, bi pogledal, če kje kaj smrdi od mene. :)[/quote]

Boš ti hitro spremenil stališče, ko bo tvoja brezposelna punca, za katero si se hvalil, da jo preživljaš, spoznala kakšnega uporabnejšega, zanimivejšega in/ali premožnejšega od tebe…[/quote]
Ti ga boš tudi, ko boš našel eno takšno, kot sem jo jaz. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close