Feminizem je rak rana sodobne zahodne civilizacije
Feministka za kaj drugega kot sex ni, večinoma še to ne zaradi grdote.
Grde zagrenjene ženske so pretežno feministke.
“Feministke”, ki se pojavljajo po spletu nikakor ne zagovarjajo feministk. Gre za osebe, ki igrajo žrtev.
Jaz pa sem hvalezna zanje. Kar so spremenile za mene in za nase hcerke. To, da ima zenska moznost biti kar zeli, domaca gospodinja ali pa vodja podjetja. Ce hoce, ce zmore. Je malo bolj sirok pojem – zenske, ki pljuvate cez feminizem, ste proti moznosti splava? Feminizem je zenski veliko dal, moskemu pa ni vzel pravic. A je avtor clanka oce hcerki? Ji ne zeli, da postane, kar si ona zeli? Ji ne zeli svobodne izbire o kontracepciji? Zame so bile feministke legende in vsem narodom, kjer se zensko obravnava kot lastnino, ali kos mesa, zelim to kar je nam feminizem omogocil.
Skoda, da le malo ljudi dojame napisano zgoraj, tudi zenske. Moski bolj drzijo skupaj, medtem ko zenska je ena proti drugi.
Feminizem in feministke imajo kratko pamet in trohico razuma, pa zvrhano mero zagrenjenosti, jeze in zlobe.
Feministke so običajno malo manj privlačne ženske, ki bi rade, vendar ne morejo dobiti moškega. Zaradi tega, bi bile najbolj srčne, če tudi vse ostale ženske nebi imele moškega,…
Feminizem je bolezen!
Čim ženska pokaže malce inteligence, je že “malo manj privlačna”. Zato se je Marylin Monroe tako trudila ostati neumna blondinka, da je obdržala image sex bombe.
Čim ženska pokaže malce inteligence, je že “malo manj privlačna”. Zato se je Marylin Monroe tako trudila ostati neumna blondinka, da je obdržala image sex bombe.
Feminizem pri nas še kako brca. Smo 10 let za zahodom.
Višek šele prihaja. Napada šolski sistem , sodišča in medije.
Ugodna tla so v urbanih središčih (mesto žensk).
Službe v javni upravi, kulturi, politiki, (cherry pickig funkcije).
Forum je zaprt za komentiranje.