Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem v najboljši luči!

Feminizem v najboljši luči!

170/60 so mere za žensko.

Torej mora imeti moški dovolj kg, da je pravi moški?
Kaj pa zgornja meja kg?
Kaj pa mišična masa in maščobna masa?
Kaj pa višina moškega?
Je poleg zunanjega videza še kaj drugega pomembnega, da rečete moški, da to je pa res moški in ni poženščen.

Ja zakaj pa bi samo osebnost morala bit pomembna, videz pa ne ? Če se že delaš nekega tough guya, potem pa še zgledaj takšen.

Kaj pol recimo Contador, Vincenzco Nibali, Prevc, Freund in drugi smučarski skakalci in profi kolesarji niso pravi moški, če imajo tam okrog 60kg?
Verjtno, če je kak bolj mali, še 60kg nima.

Skakalci pa kolesarji delajo deadlifte, pa počepe z utežmi. Tko da teh 60kg je čisto nekaj drugega, kot 60kg od sedenja pred računalnikom.

Spider, to je zelo slaba tolažba, če težo in način prehranjevanja pogojuješ z moškostjo. Nič ti to ne pomaga, ker si ne glede na svojo težo in jedenjem mesa, še vedno obupan samec.
Po tvojem so potem tisti z visečim trebuhom bolj moški ? 🙂
Moja teža je pa idealna.[/quote]
Kolikor vem ni. Pri 170 centimetrih bi ti moral imet vsaj 65, če ne kar 70 kil.[/quote]
Pa saj nimam 60 kil, ampak kar nekaj kil več.

Seveda je pomembno še kaj drugega. Tudi karakter….

Kolikor vem ni. Pri 170 centimetrih bi ti moral imet vsaj 65, če ne kar 70 kil.[/quote]
Pa saj nimam 60 kil, ampak kar nekaj kil več.[/quote]
Še slabše potem.

Hvališ se ker imaš 5kg več maščobe okoli pasu. Bedno…

Kakšna je povezava med prehranjevanjem/kilogrami in moškostjo?
Misliš, da se vegetarijancem klinčki ne dvignejo? 🙂
V Afriki zelo malo mesa pojejo, pa nimajo s tem težav.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Isto bi se lahko vprašal kakšna je povezava med resnimi zvezami in moškostjo.

Kaj to mene sprašuješ. Vprašaj Robija, on skoz lepi gor neke tekste o poženščenosti moških.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pravi moški ni po izgledu ali statusu ali čemerkoli razen po vrednotah, ki jih ima. Poleg odgovornosti, delavnosti in podobnih vsem znanih mu je najbolj pomembna čast. Ker bodimo iskreni, pravemu moškemu lahko vzameš vse, razen njegove časti. To je edino, kar se pravi moški boji izgubiti. Tega ne da nikomur, niti ljubezni svojega življenja ne.

Drugače pa je moje skromno mnenje, da če razmišljaš kaj pomeni biti pravi moški potem to nisi.

Glej model, stvar je v tem, da ti skoz nabijaš tu, kako so določeni moški poženščeni, levo desno. prvo se sooči z lastno “poženščenostjo”, ve se, da je vegetarijanstvo moderna muha, lahko se zgovarjaš, kolk češ.

Pravi ded je fizično močan, jaz še nisem videl fizično močnega vegetarijanca…

Robi, ti se tu zaletavaš gor s svojo moškostjo, ne jaz, jaz na tvoje zapise samo odgovarjam..V bistvu si kot mali kuža, ki mora dost lajat, da se počuti psa..:))))

Torej Robi ni pravi moški.

Ma ta Robi se skoz repenči, kako je baje dec, za razliko od “poženščencev”, ki nosijo bele pasove, skrbijo za svoj izgled, se lepo oblačijo, ne vem, kaj vse ga je že motilo..

Stvar je v tem, da nekdo, ki je pod vplivom nekega modernega hita, recimo vegetarijanstva, nima kaj s prstom na druge kazat, da so poženščeni..

Jaz bi rekel, da nekdo, ki ne zna živeti brez ženske, vsekakor ni moški.

Glej model, stvar je v tem, da ti skoz nabijaš tu, kako so določeni moški poženščeni, levo desno. prvo se sooči z lastno “poženščenostjo”, ve se, da je vegetarijanstvo moderna muha, lahko se zgovarjaš, kolk češ.

Pravi ded je fizično močan, jaz še nisem videl fizično močnega vegetarijanca…

Robi, ti se tu zaletavaš gor s svojo moškostjo, ne jaz, jaz na tvoje zapise samo odgovarjam..V bistvu si kot mali kuža, ki mora dost lajat, da se počuti psa..:))))[/quote]
Spider, samo zate nekaj močnih vegetarijancev: (Menda so celo vegani)
http://www.ecorazzi.com/2012/05/25/10-brawny-and-buff-vegan-men-plus-a-bonus/

Ker pišeš, da še nisi videl fizično močnega vegetarijanca. 🙂

Dejstvo ostaja. Vegetarijanstvo je samo ena moderna muha in nič več…

Jaz bi rekel, da nekdo, ki ne zna živeti brez ženske, vsekakor ni moški.[/quote]
Samozvani moški pa je lahko vsak. 🙂
Šele ob ženski pride do izraza tvoja (ne)moškost. 🙂

Odvisnost od žensk je znamenje šibkosti..

Veš, kaj so bili deci? Tisti, ki so zmrzovali pri Stalingradu, v katerikoli uniformi že…in niso vedeli, ali bodo naslednji dan še živi…

Ne vem, kaj naj bi imela moškost s tem, da rabiš vsak dan neko žensko gledat, ki ti skače po glavi, potem pa še po forumu jočeš nad feministkami..

To je resnica.

Torej Robi ni pravi moški.[/quote]
Edini, ki se tu gor šopiri in s svojimi poskusi poniževanja poskuša dokazovati svojo “moškost”, ker se ob nekih raziskavah počuti ogroženega, si ti.

Jaz sem samo podal citate okrog vpliva kemije na hormonsko stanje.
Kdor se ob tem počuti ogroženega, pa je že sam izbral obrambno držo in šel v protinapad.

Aroganca (domišljavost) je znak šibkosti.

Meni nobena ne skaće po glavi, zato ne projiciraj svojih izkušenj v druge.

Tako je, aroganca je znamenje šibkosti. Tvoja aroganca prav bode v oči, a nisi že zase tudi napisal, da nisi samokritičen?

Ti se šopiriš s svojo moškostjo tu gor, ne jaz. Jaz ti samo pravim, da si kot samo ena moderna verzija moškega s svojim šopirjenjem smešen..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close