Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem v najboljši luči!

Feminizem v najboljši luči!

Kje se šopirim in s čim ?

S svojimi posti, kako si baje kot moški blazno uporaben…Za razliko od poženščencev , menda…Ma ena sama samohvala te je, no..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Torej Robi ni pravi moški.[/quote]
Edini, ki se tu gor šopiri in s svojimi poskusi poniževanja poskuša dokazovati svojo “moškost”, ker se ob nekih raziskavah počuti ogroženega, si ti.

Jaz sem samo podal citate okrog vpliva kemije na hormonsko stanje.
Kdor se ob tem počuti ogroženega, pa je že sam izbral obrambno držo in šel v protinapad.[/quote]
Offtopic.

Jaz zelo malo pišem o sebi. Še najmanj pa o tem, kako sem sam uporaben. 🙂

Jaz zelo malo pišem o sebi. Še najmanj pa o tem, kako sem sam uporaben. :)[/quote]
Pa cel forum ve vse tvoje mere, koliko let šteješ, da imaš babo, otroke,…

Drugič raje zapri usta, lažnivec.

Okej, ene stvari bodo že žena & otroci presojali, o moderatorskem delu bi se pa dalo še kakšno rečt verjetno 🙂

Okej, ene stvari bodo že žena & otroci presojali, o moderatorskem delu bi se pa dalo še kakšno rečt verjetno :)[/quote]
Delo moderatorja je prosto, lahko ga prevzame kdor želi.

Okej, ene stvari bodo že žena & otroci presojali, o moderatorskem delu bi se pa dalo še kakšno rečt verjetno :)[/quote]
Delo moderatorja je prosto, lahko ga prevzame kdor želi.[/quote]

Ne hvala 🙂

Ha ha ok.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Delo moderatorja je prosto, lahko ga prevzame kdor želi.[/quote]

Jaz bi si želel te funkcije, da bi se ženske s strahospoštovanjem ozirale name in se mi dobrikale, kakor tebi sedaj. Ker pa nisem moderator, pa me nobena ne upošteva. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

moške v zapor,ženske pa na čustveno podporo in terapijo??!!

veste kaj,za nekatere delavce enostavno ni fer, da mora nadomeščati porodniško zaposlene,čeprav dobro dela morda še bolje od ženske na porodniški,pa bo ob njeni vrnitvi dobil(a) čevelj.

Feminizem je neekološki in uničuje naš lepi planet.
80 % nakupnih odločitev na svetu sprejmejo ženske. So bistveno bolj potrošniško usmerjene kot moški, imajo bistveno večji ogljični odtis in njihova potrošnja je netrajnostno usmerjena. V davčno blagajno prispevajo bistveno manj, potrošijo pa bistveno več kot moški.
Zato svetovna politika in gospodarstvo podpirata feminizem in podivjano feministično potrošništvo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close