Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem v najboljši luči!

Feminizem v najboljši luči!

Emm…. punca na sliki JE lepa?[/quote]
Si ti čorava ?

Meni se pa tud to zdijo feministične izjave, kako ženske druga drugo tolažite kako vredu zgledate. Ko pa se ozirate za tipi in jih ocenjujete pa prec kakšna grdoba je, fuuuj, kok je ogaben, neb se ga s palco dotaknla ipd. Malo trebuha pokaže pa prec nikakav, vaša debela kolegica je pa lepa, simpatična, pa to.

Na podoben način se zmrdujete nad lepšimi, bolj fit od sebe. Pa potem bljek, kr mišice ma, cel plastičen mi deluje itd.

Ženske znate bit kr orng krave, a ne ?

Emm…. punca na sliki JE lepa?[/quote]
Si ti čorava ?[/quote]

Hahahahaha, kako sem se nasmejal pri onem da je tista šmrklja lepa….. svašta so eni obupani 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Dva umora žensk v Sloveniji v enem dnevu. Na Pohorju in v Žalcu. Spet dve ženski.

MATKIC, TI PA NAJDEŠ EN BLESAV PRIMER, KI S PRAVIM FEMINIZMOM NIMA NOBENE ZVEZE!

Vsak dan je posiljenih na tisoče žensk po svetu, ti pa bi našel en primer, ko je ženska moškega s sekiro lopnila po glavi. Ali pa en primer od 300.000, ko je ženska posilila moškega? V glavnem, preden začneš pisati traparije, se raje izobrazi o tem, kaj feminizem sploh je.

Če tistih feministk iz starih časov ne bi bilo, bi ženske še danes lahko samo rojevale vsako leto, stale za štedilnikom in za pralnim strojem, ne bi smele hodit v službo, niti se izobraževat, tudi volilne pravice ne bi imele. Tebi bi bilo najbrž prav. Ženskam pa ni bilo in večini žensk tudi danes ne bi bilo prav.

Marsikatera feministka sicer ve kaj feminizem je v teoriji, ji pa praksa malo šepa. Imaš pa tudi take, ki mislijo, da je feminizem najedanje dedca.

Viš, tole je pa ravno obratno.
To deci mislijo, da je vsako žensko najedanje feminizem 🙂

To so pa mokre sanje marsikaterega moškega. Ja tudi tu gor je kup takih moških, ki si tole napisano želijo. Dodaj še, da je seks pravica moža in doložnost žene pa če je njen prav ali pa ne. Pa dobiš idealno žensko za marsikoga.

Viš, tole je pa ravno obratno.
To deci mislijo, da je vsako žensko najedanje feminizem :-)[/quote]

Žensko najedanje je res samo najedanje, egoistično za povrh, prav tako kot moško 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Aja pa Senza, ko praviš da je verodostojnost vprašljiva, niti ni, imaš novice o tem, tip je dejansko še tako zjeban od tega feminizma in občutka copatarstva, da mu je to še celo všečin bi rad da se ovadbe ovržejo… WTF

Sadovi feminizma so vidni na teh mlajših generacijah….. ne moreš verjet, ta šmrkavc se naj za to izjavo obesi, onidve pa upam da zgnijeta v zaporu in da ju tam do smrti zlorabljajo na grdo!

http://www.nydailynews.com/news/national/maryland-girls-tortured-autistic-boy-sheriff-office-article-1.1718983

http://www.worldwideweirdnews.com/2014/04/w9334.html

Aja pa Senza, ko praviš da je verodostojnost vprašljiva, niti ni, imaš novice o tem, tip je dejansko še tako zjeban od tega feminizma in občutka copatarstva, da mu je to še celo všečin bi rad da se ovadbe ovržejo… WTF

Sadovi feminizma so vidni na teh mlajših generacijah….. ne moreš verjet, ta šmrkavc se naj za to izjavo obesi, onidve pa upam da zgnijeta v zaporu in da ju tam do smrti zlorabljajo na grdo!

http://www.nydailynews.com/news/national/maryland-girls-tortured-autistic-boy-sheriff-office-article-1.1718983

http://www.worldwideweirdnews.com/2014/04/w9334.html%5B/quote%5D

Tale fant pa podobno razmišlja, kot razmišljam sam 🙂

Ideja, da bi nekdo nekoga silil v intimen odnos s psom, se mi gabi, ampak čisto možno je, da je bil fant s tistima dvema puncama v precej drugačnem odnosu, kot si javnost predstavlja. Po mojem je fant mazohist ali pa je tako obupan, ker nima nobenih drugih prijateljev, da je pripravljen trpeti tudi v takem “prijateljskem” odnosu s tema dvema puncama. Kakorkoli že obrnem zgodbo, ni to to, kakor opisuje članek. Treba je brati med vrsticami.

& for the record, punca JE lepa na svoj način. Z malo make-up-a bi lahko bila brez problema manekenka. V svojih očeh skriva nekaj posebnega in se mi zdi zelo seksi punca. Ima pa tudi nepopolnosti na obrazu, ki pa se jih da obrniti tudi v prednosti.

HAHAHAHAAHAHAHAHAHA

http://www.worldwideweirdnews.com/2014/04/w9334.html%5B/quote%5D

Matkic, ti imaš resne težave. Prvič z razumevanjem, ker si nasedel eni internetni interpretaciji in sadizem gladko zamenjal s feminizmom, drugič pa (predvsem) zato, ker enim ljudem privoščiš, da se obesijo, drugim pa, da jih grdo zlorabljajo. Res imam srečo, da te ne poznam. Upam, da se me bo ta sreča še dooolgo držala. Ajde, ti psihopat!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Valda, če glej kaj je izjavil…. Sicer pa saj pravim, obračate besede tako dolgo, vse stran od bistva, ni bistven sadizem ni bistveno nič drugega, kot spodnji del.

Kolikokrat je potrebno ponovit, bistven je način feministične grupe žensk in njihova interpretacija dogodka, nekako v stilu moških grup ali posameznih kretenov ki trdijo da je za posilstvo kriva ženska ker se obleče preveč izzivalno, tako so feministke interpretirale to nasilje, češ da kdo ve, kaj je storil dečko njima prej, za povrhu pa še, ženske niso za zapor ne glede na dejanja ampak rabijo terapije, lol nad zakoni pa take fore, ker imajo vagino?

Enakopravnost in feminacizem pač ne gresta skupaj.

Ampak ja, kriva je internetna interpretacija, feministke bi se, če bi bilo obratno drle da mora tip v zapor do konc lajfa, ker je prisilil 16 letnico v spolni odnos z živaljo, zdaj pač ne ker je spol obrnjen!, seveda, kriva pa je moja interpretacija. kot vedno,

V bistvu pa se gre le za bitke egov in za to kateri ego bo zmagal. Razlika je le v uporabi sredstev za dosego tega cilja.
Miru in enakopravnosti zato na tem svetu nikoli ne bo, ker se bo vedno nekdo počutil manjvrednega v odnosu do drugih ali večine.

Mislim, da nekateri ravno zaradi tega želijo najti nekaj “svojega”, nekaj edinstvenega, da se bodo počutili posebne. Vsi kao tekmujemo, pa si v resnici nihče ne želi tekmovati, ker si nihče ne želi biti podoben drugim ali njegova boljša/slabša kopija. Iskreno povedano ne razumem, zakaj ljudje tekmujejo pri športu in pri šahu. Verjetno zato, ker sem take vrste čudak, da si želim biti kar se da drugačen od drugih in edinstven. Samo to me izpolnjuje in zadovoljuje moj ego. Kadarkoli sem zmagal recimo v kakem športu, sem začutil samo neko hitro zadovoljenje, ki pa je hitro usahnilo in mi ni dalo občutka izpolnitve. 5 minut po zmagi sem dobil tisti občutek manjvrednosti, ki gre nekako takole: “dobil si svojih 5 minut slave, ki pa nima prave vrednosti”. Odstopanje od črede je najlepše darilo, kar si ga lahko zamislim v življenju, vendar ga je treba znati uspešno uporabiti in usmeriti v doseganje ciljev. Brez tega si samo čudak.

Valda, če glej kaj je izjavil…. Sicer pa saj pravim, obračate besede tako dolgo, vse stran od bistva, ni bistven sadizem ni bistveno nič drugega, kot spodnji del.

Kolikokrat je potrebno ponovit, bistven je način feministične grupe žensk in njihova interpretacija dogodka, nekako v stilu moških grup ali posameznih kretenov ki trdijo da je za posilstvo kriva ženska ker se obleče preveč izzivalno, tako so feministke interpretirale to nasilje, češ da kdo ve, kaj je storil dečko njima prej, za povrhu pa še, ženske niso za zapor ne glede na dejanja ampak rabijo terapije, lol nad zakoni pa take fore, ker imajo vagino?

Enakopravnost in feminacizem pač ne gresta skupaj.

Ampak ja, kriva je internetna interpretacija, feministke bi se, če bi bilo obratno drle da mora tip v zapor do konc lajfa, ker je prisilil 16 letnico v spolni odnos z živaljo, zdaj pač ne ker je spol obrnjen!, seveda, kriva pa je moja interpretacija. kot vedno,[/quote]

Jaz lahko k eni novici pripišem svojo interpretacijo, en mulc jo prilepi na forum, potem se jo pa predstavlja kot čisto pravo novico. Jok, brate, odpade, jaz tega ne kupim, ti pa … po želji. 🙂

P.S. Ta, ki je novici prilepil dodatek s feministično skupino, je itak dosegel svoje – jezo na feministke na eni strani, in izpostavljanje latentnih psihičev, ki se jim komentarji v stilu “on naj se obesi, one naj pa zgnijejo v čuzi in naj jih do smrti grdo zlorabljajo” zdijo popolnoma upravičeni. Je že res, da komentarji povedo več o tistem, ki jih spiše, kot pa o tistem, ki so mu namenjeni.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Spet en umor, tokrat na Gorenjskem. Spet moški morilec.

” bistvu pa se gre le za bitke egov in za to kateri ego bo zmagal. Razlika je le v uporabi sredstev za dosego tega cilja.
Miru in enakopravnosti zato na tem svetu nikoli ne bo, ker se bo vedno nekdo počutil manjvrednega v odnosu do drugih ali večine. “

Hja, hecna teorija res. Pri feminizmu namreč ne gre za bitko egov. Res ne vem, kaj
ima EGO s tem, da si ženska želi neodvisnost, pravico do so-odločanja, pravico do
odločanja o sebi, o svojem telesu in življenju?
A se ti ne bi “počutil manjvrednega”, če bi drugi odločali o tvoji poroki, izobrazbi, vsem?
Aja, nisem vedela, da je to stvar EGA in ne osebne svobode.. 😮

Gor sem prilimala link do slikic, ki se norčujejo iz sufražetk….ti nalimam še nekaj člankov iz
tistega časa? Ko se je večini moških zdelo nezaslišano, da bi ženske lahko volile?
Da so se ženske lahko vpisale na univerzo, je tudi trajalo. Ker “itak nimajo dovolj razvitih
možganov” so trdile študije strokovnjakov.
In tako dalje.
Jaz tukaj ne vidim bitke EGOV, razen mogoče moških….ki ne prenesejo konkurence…
Še danes….se tukaj klešejo mnenja, kaj vse ženske dela “možače”, pa kako določene
dejavnosti niso “ženstvene”, pa čisto resni članki _Onetovega idola, kako borilni športi
niso za ženske….(poleg nekaj drugih športov) …pa šinfanje čez “karieristke”….pa kako
ženske “izgubljajo najlepša leta s študijem”….pa kako naj se raje zrihtajo da bodo všeč
moškim…a naštevamo dalje?

Odvisno kje živiš.
Če oba živiva v Sloveniji, potem je vsako opravičevanje feminizma, kot borbe za enakopravnost, povsem neupravičeno, saj ženske pri nas niste v ničemer prikrajšane in imate prav tako volilno pravico, pa enake možnosti za zaposlovanje……
Če pa ob vsej tej zakonsko določeni enakopravnosti, še vedno vidiš ženske kot manjvredne, potem pa se res gre le za ego. Saj nikoli ne bomo vsi isti, ker nismo vsi isti. Kot so pri nekaterih poklicih ženske v prednosti, tako so v drugih moški. Kar je popolnoma prav, saj vsak opravlja tisto delo, za katero je sposobnejši.

Ne rabiš naštevati dalje, ker je takšen spisek lahko neskončen, saj naštevaš le osebne poglede posameznikov, ne pa nekaj, kar bi bilo v zakonu določeno.
Zato se naj tista ženska, ki opaža le takšne specifične izjave, malo zamisli nad sabo in samozavestjo.
S takšno žensko bi se morali moški vedno strinjati, da se ona ne bi počutila manjvredno. 🙂
Zato to več ne spada med feminizem, ampak med osebnostne pomanjkljivosti.

Moški nima konkurence. Feminizmu so krila dolga samo toliko, kolikor biznis dovoli. Tudi karieristke prevzemajo moške poteze. Vse ženske na visokih položajih ravnajo po moško. Ve se, kateri princip vlada. Pametni moški so moderne ženske zmanipulirali, da delajo njihov posel namesto njih po njihovo. Babe se pa sploh ne zavedajo, da tujo igro igrajo.

Ne rabiš naštevati dalje, ker je takšen spisek lahko neskončen, saj naštevaš le osebne poglede posameznikov, ne pa nekaj, kar bi bilo v zakonu določeno.
Zato se naj tista ženska, ki opaža le takšne specifične izjave, malo zamisli nad sabo in samozavestjo.
S takšno žensko bi se morali moški vedno strinjati, da se ona ne bi počutila manjvredno. 🙂
Zato to več ne spada med feminizem, ampak med osebnostne pomanjkljivosti.[/quote]

Se strinjam. Ampak če je takih “osebnih mnenj” preveč, potem se spreminjajo zakoni,
ki takale osebna mnenja uveljavijo v družbi – tako stanje, kjer so bile ženske podrejene,
je ŽE BILO in ne tako daleč nazaj, torej to ni stvar “moje nesamozavesti” če me take
izjave motijo. Jaz ne rabim strinjanja (tale je bila precej nizka s tvoje strani) ne bom pa
tiho, če opažam poskuse omejevanja in pokroviteljstva….
S tem je enako, kot recimo z nasiljem – če ne opozarjaš nanj, če se mu ne upiraš, to
pomeni, da se strrinjaš z njim.
Kot recimo spletno nasilje – ki ravno postaja resno in povzroča že prve reakcije – če
dopuščamo žalitve, grožnje, zmerjanje, poniževanje (česar je ravno na temle forumu v
obilju) – potem to spremenimo v nekaj sprejemljivega, v standard, v družbeno sprejet
način obnašanja, vsak ki se nad tem razburja, ima potem “osebnostne pomanjkljivosti” al
kako?

No recimo tale biser že misli, da je boga za jajca zagrabu, če ima tisti košček
žvarovne med nogami….

Najhuje je ravno to, da si ravno ti zelo pokroviteljska nad moškimi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close