Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fen s krtačo

fen s krtačo

Pozdravljene,

mene pa zanima, če ima katera fen s krtačo (Rowenta ali kakšen drug), kako se obnese, je uporabno,… Namreč imam dolge lase in če si jih operem, si jih ponavadi posušim kar na zraku, rezultat je ne preveč urejena frizura. Edino od frizerke pridem lepa:), ko mi naredi fen frizuro. Sama nisem dovolj spretna s fenom v eni in s krtačo v drugi roki. Pa sem pomislila, da bi bilo s tako napravico lažje. Prosim za nasvet in izkušnje.

Hvala, lepo soboto vam želim.

jaz imam rowento brush active ionic ceramic xcalkjgeoij dr mr
meni je ok. najprej sem imela neko top šop sr… ki pa je takoj crknilo, tole je malo bolj vzdržljivo.
se pa moraš zavedat, da si moraš za frizuro z dolgimi lasmi vzeti kar nekaj časa, ker moraš delati po plasteh.
se mi zdi skoraj bolj praktično in simpl, če si nabaviš viklerje (največje, kar jih je) in si skoraj suhe lase z njimi naviješ, segreješ s fenom in pustiš kakšne pol ure, da se shladijo. ko sem imela daljše lase, sem imela na tak način super frizuro.

Meni je rowentina krtača super, imam srednje dolge lase in če jih ne posušim s krtaco, imam take kot slamo, s krtačo imam pa lepe gladke lase, vzame mi pa dobre pol ure, jaz jo priporočam…

Hvala obema za nasvet. Hmm, tudi ideja z viklerji ni slaba, imam precej dolge in goste lase, ampak tanke. Enkrat sem si kupila viklerje, take ježkaste, pa so se mi lasje tako prilepili gor (ker so tanki), da sem jih komaj odvila. Morala bi si nabaviti take navadne. Kje bi dobila take?

Moji lasje so tudi taki kot slama, če si jih nič ne obdelam. Gledala sem tole Rowento, pa eno Boschevo krtačo, ki je sicer cenejša, ampak….

Hvala še enkrat.

imam boschevo krtačo z večimi nastavki in sem zadovoljna

Jaz imam tisto, ki so jo lani (pa tudi letos) prodajali v Hoferju za 20 eur. Odlična, se odlično obnese, od kar jo imam, se vedno kot od frizerja. Res super. Ima pa več funkcij in nastavkov kot Rowentina, ki je veliko dražja.

Ko sem jaz kupovala je bila edino od rowente vrtljiva, ker jo imam že skor 3 leta, več funkcij sploh ne rabim, sam krtačp, zato mi je tudi všeč…

že 25 let se fenam izključno s fenom s krtačo (ko smo še kupovali čez mejo, takrat je bila Braun). če si lase sušim na zraku izgledam kot hipi. imam naravno valovite lase, ki so lepi samo, če so zglajeni. in to dosežem s fenanjem s krtačo. če je las topel, se ga da fajn raztegnit in tak ostane.

zadnjih 6 let mi je zdržala rowentina fen-krtača, 1000 W; no nisem smela uporabljati maximuma, ker je začelo nekaj smrdeti in sem vedno uporabljala samo 1 stopnjo toplote.

preko neta sem kupila novo. v naročilu sem imela eno ELLE za 30 eur, ki mi je cel mesec niso dobavili, zato sem vzela drugo Elle, ki je imela nekaj več dodatkov in stala 35 eur; žal pa je bila ta krtača zame čisto premehka, njene ščetine so bile premehke in pregoste za moje lase. Dala sem jo hčerki, ki nima take grive. Njej je super. Aja – tudi ta je 1000 W in če je predolgo na ful moči raje zniža.

sedaj imam Remington, kupljen v Big-bangu, kjer sem probala krtačo razstavljenega modela na svojih laseh. je kombinacija trdih plastičnih in mehkih ščetin in meni dosti bolj ustreza.
Ima sicer samo 800 W, vendar povsem zdostuje in deluje tudi na najvišji moči.

običajno imajo ti feni veliko nastavkov, jaz veno uporabljam samo enega….

vrtljive še nisem probala, ker se jaz najlažje sfenam z nevrtljivo; ker niti nočem kravžlov ampak ravne lase z leskom.

Punce, nekaj me zanima (očitno sem čisto za luno). Ali se pogovarjate o krtači, ki piha vroč zrak??? Ker, če je to res, potem jo grem takoj v ponedeljek kupit. Imam isti problem kot večina: ko pridem od frizerja imam lepe, gladke in svetleče lase, doma pa če si jih posušim s fenom ali pa na zraku so “nikakvi”. Ali res obstaja fen s krtačo?

Ja, topel zrak s ktačo, ki se vrti, ker meni so skor roke stran padle, ko sem se šušila še s fenom in krtačo…
Rabiš mal vaje, ko pa not padeš je pa simpel, če se mi pokvari grem takoj po novo…
Aja, jaz govorim o Rowentini vrtljivi krtači, drugih ne poznam…

ROWENTA: zgoraj je vrtljiva krtača, spodaj navadna (prej sem napisala elle, je pa le elite; no takeg sem hotela in ni bil dobavljiv):
http://www.mimovrste.com/katalog/2218/midl=11534/oblikovalci-las

pazi, da je od 800 -1000 W, prodajajo nampreč tudi take za 100 W s katerimi si ne moreš poušit vseh las

Glede na vaše izkušnje si bom kar šla po to stvar. Pa še 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižana je Rowenta
Sama sem s fenom katastrofa, zato upam da mi bo to olajšalo življenje.
Prilagam povezavo če še katero zanima za katalog

New Report

Close