Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fen za lase z ioni

fen za lase z ioni

Kupila sem nov fen z nekimi ioni, ioniziranjem ali kaj že, pri nakupu nisem bila pozorna, da bi vprašala prodajalca, pa me zdaj zanima, čemu to služi? Razen da če dam na te ione, ful diši.

Da nimaš tako naeleketrenih las.

Feni za lase z ioni so super, saj lasje ob sušenju ne izgubljajo toliko vlage in se ne izsušijo. Ioni pa tudi prispevajo, k večjem sijaju in manj naelektrenosti las….

Sploh za tiste, ki dnevno uporabljajo fen in da nimajo čez nekaj mesecev las potem ko slama, lomljive, ostre – uničene od vročine, ker se keratin v lasu popolnoma izsuši z navadnimi feni.

Jaz ga imam, ker sem takega dobila, samo se ioni nič posebej ne vklopijo (recimo, vsaj opazila nisem). Pisalo je pač na škatli, da ima ione tudi. Whatever – jaz ne opazim nobene razlike, sušim se cca 2-3x na teden.

Ampak a veste, da res deluje. Imam skodrane lase, niso pa močni kodri, taki so, da se po dveh treh dneh raztegnejo in so štrenasti (če si ne dam gor peno) in ko se fenam s temi ioni, imam bolj ravne lase, zadnje čase pa tudi manj suhe. Res se zadnje čase pogledam v ogledalo in si mislim, kaj imam naenkrat lepše lase, a ker imam že dalj časa težave s hormoni, si pač mislim, da se očitno stanje vrača v normalo in se pozna tudi na laseh.
Super hvala za tole, sem kar vesela, da sem kupila dober fen.

katera znamka je tak fen? Imam predpotopni fen in ga imam namen zamenjati.Dobro, da ste odprle to temo.

Fen z ioni ima verjetno vsaka znamka, jaz imam recimo Philips. Meni definitivno pomaga, da se mi ne naelektrijo.

THX , vsaj vem, na kaj moram biti pozorna pri nakupu.

Pri nas nam družbo dela švicarska Valera. Ker je pri hiši kar precej dolgolascev, pa da so lasje hitro suhi in nepoškodovani, neskrepani, tourmalinske plate 6x hitreje izničijo negativne ione, kot keramične plate, zato traja sušenje manj časa, lasje so manj časa izpostavljeni suhemu zraku – peremo večkrat tedensko zaradi športnih aktivnosti. Imamo ga nekje 4 leta, res dobra ainvesticija, ša še izjemno lahek in neštorast je.

Tale model:
http://www.valera-shop.ch/en/100@SN9200TRC/Valera-Swiss-Nano-9200-Ionic-Tourmaline-ROTOCORD.htm

V zakon prinešen in upokojen pri skoraj 30-ih letih Bosch profesionalni fen, je šel motor.

enako hvala.

enako hvala.[/quote]

Se ga dobi pri nas? Kakšna je cena v evrih?

enako hvala.[/quote]

Se ga dobi pri nas? Kakšna je cena v evrih?[/quote]

sem jih našla na Valera swiss uradna stran. Cena je odvisna od modela. 9200 je 132chf, približno 110e + poštnina

En model je pa znižan iz približno 100chf na 52 chf. Funkcije ima vse enake razen gumba za hladen zrak nima. Toliko sem danes naštudirala. Jaz sem se odločila za Valero. Krtačo za lase imam profesionalno in mi ni žal. Karkoli sem švicarskega kupila, je res kvalitetno. Naročiš kar na njihovi spletni strani.

New Report

Close