Fenomen navijaštva
No, kaže,da ženske še vedno marsikaj ne razumemo o moških.
Stefi se ukvarja s copatarstvom , mene pa muči vprašanje , kaj hudiča vidijo moški v strastnem navijanju ?!
Čemu služi ?!
Kakšne so koristi , prednosti, ajde , ne vem , kašne užitke nudi navijanje – mislim , tisto, ko se sicer popolnoma normalni , povprečno inteligentni , urejeni , nasplošno nenasilni moški prelevijo v totalne idiote z poslikanimi frisi, mahajo z zastavami , ponorelo skačejo , se derejo , jočejo (!!!) , dobivajo histerične napade , po možnosti pa končno še namlatijo kakega pripadnika nasprotno mislečih ?!
Ravno namreč poslušam po radiu nek kao intervju z blazno resnimi navijači Green dragonsi …
… in mi je nepojmljivo …
Moški , brez zamere , a mi vsaj poskušate razložit 🙂
Lep dan (čeprav v stvari ni )
N.
:-)))))))))))))
zaradi večnega otroka, ki ga nosijo v sebi, samo zato.
Zakaj se igrajo z avtomobilčki, vlakci in podobnim še potem, ko so v zreli dobi?
zakaj tako radi sanjarijo za šankom ob pivu s prijatelji?
:-))))
zakaj tako neradi priznajo, da jim žena kuha prav tako dobro kot mama?
zakaj zmeraj sprašujejo, kje so moje nogavice, katero kravato si naj nataknem, kje so moje gate……*???
:-)))))
samo zato, ker uživajo otroškost, ki jo nosijo v sebi .-)))))
HAHAHAHA
hej, Jani, a ti nisi začutil v mojem pisanju, da sem vse, od prve do zadnje besede, izrekla silno ljubkovalno, nežno, božajoče?!?!
dej preber še 1 x .-))))))))))
Ja , to bo držalo , če je navijaštvo v mejah normale… sicer se pa izkaže , da gre za male,nezadovoljne , nasilne fantke , ki radi sosedu razbijajo šipe , a ne ?
Stefi , saj v bistvu jaz občudujem to otroškost v moških , vsaj moj zna bit tako ljubek , če hoče … me zna spravit v smeh ampak istočasno pa bi mu jih včasih prav rada naložila s šibo po nagi riti !
V glavnem se pa najraje igram zdravnike …. ;)))
Lep dan !
N.
ko si že ravno omenila zdravnika…hehehe.
To sem prej pozabila..hehehe.
Ti nimaš pojma, kakšen je moški, ko zboli, hahahaha.
Sploh ne vem , zakaj mi moški “prehladki” povzročajo toliko dobre volje, njim pa neznansko količino trpečih obrazov, vzdihljajev, tragikomičnih situacij, ko “hočejo”, da toplomer prileze vsaj na 37, 5′ C, ampak NOČE !!
hehehe
Pri nas o takih prehladkih potem z velikim spoštovanjem govorimo še mesece :-)))))))
P.S.
a veš, kaj se mi zdi:-))
da danes ne bi bilo dobro za mojo zadnjo plat, če bi prišla v roke kateremukoli moškemu s tega foruma :-)))))
:)))))))
Ja, ja , fenomen moškega prehlada poznamo do zadnje tožbe , stoka in mučeniško zaprtih učk !
In tudi mi se še mesece s strahospoštovanjem pogovarjamo o silnem prestanem trpljenju :)))
Kaj pa igranje s kockami ?
A ste že kdaj kupili ali dobili paketek Lego kock , ki bi jih otroček lahko sestavil sam , ne da se avtoritativno vmeša njegov veliki očka ?
Moram pa rečt, da je bil takrat še najbolj mir pred vsemi 😉
Ni lahkek odgovor tole…
Včasih se pelješ ob petih zjutraj, da ujameš zaporo ceste za rally, se vzpenjaš na grmovje in drevesa da boš bolje videl v mrazi in dežji in burji, pa pride avto ki ga vidiš 5 sekund ZAKAJ?
Odgovora ne znam dat.
Gre za STRAST.
Poleg tega pa za potlačene strahove, frustracije in neiživete strasti, gre za ventil. V službi moraš bit tiho in prijazen. Isto na banki, cesti, povsod.
Ni prostora za pračloveka v meni. Tam pa mogoče je.
Da tuliš, rjoviš, se barvaš in trgaš obleko s sebe.
Žena te prevara, banka te oropa, država te proda, klub pa je le moj moj.
In če klub s superplačanimi zvezdniki tipa Cimerotič, Žlogar, ipd…igra proti vaškemu moštvu 0:4, potem je najpravičnejše, da narod vdre na igrišče s koli in jih nažene v slačilnico, drugega ne zaslužijo.
Sej ne da bi koga ubili, sam da jih na smrt preplašijo.
Sicer pa…eni žalost in jezo sproščamo tako, drugi pa grejo po trgovinah in pomerjajo, ocenjujejo in kupujejo oblekice, ne :))))))))))))))))))))
Običajno pa potem rabijači pridejo domov in so predmet enega posta spodaj :))))))))))))))))))))))))))
GO GO GO
ALE ALE ALE
HERE WE GO
ALE ALE ALE
000
s.
… hehe … ja , pračlovek v vas! E, to je tisto , kar ljubim v vas – da skočite brez premisleka levu v grivo in ga fentate po predpisih , da kožica ni uničena in jo lepo pridkano prinesete domov svoji ljubeznivi družici v okras in veselje … in da je slika popolna , iz meska lepo skuhate golažek , nahranite mladičke in jim za lahko noč poveste ljubko pravljico o tem , kak svetovni heroj da je oči :)))
E to !!!
Bravo pravi moški !
Ampak umivajte se pa le .. pa čimmanj pljuvejte po tleh in se praskajte po … hmmm … ponosu :)))
Saškič , 000 !