FENOMENALNA INVESTICIJA
Pozdravljeni!
Dolgo sem premleval ali naj napišem takšno objavo ali ne. Vendarle sem se odločil, da to objavim, saj lahko s tem pomagam ogromno ljudem. Pred časom sem se odločil za investicijo, ki mi bo kot kaže, spremenila življenje. Zelo sem bil skeptičen glede investicij »preko interneta«, vendar moram reči, da bolj varne investicije praktično ni.
Nekega dne sem »surfal« po internetu, ko sem naletel na izjemno zanimivo spletno stran. Glavna tematika je bila glede investiranja in sicer v športne stave. Pri priči sem želel zapreti spletno stran, saj sem mislil, da gre za nateg. Spraševal sem se kako pri vragu lahko nekdo investira v športne stave, kjer vsi izgubljajo denar. Edini, ki služijo so stavnice. Vendar bi naredil življenjsko napako, če ne bi nadaljeval z branjem. Objavljena so bila tudi nekakšna pravila investiranja. Ko sem jih prebral se je moje mnenje začelo spreminjati. Cel teden sem posvetil veliki raziskavi, če obstaja še kdo, ki se ravna po takšnih (podobnih) pravilih in mu uspeva pridelovati profit. Prišel sem do zaključka, da takšen sistem uporabljajo profesionalni stavničarji, ki v enem letu delajo po 300.000 EUR profita. Takoj mi je postalo jasno, da je nekaj na tem. Odločil sem se, da kontaktiram odgovorno osebo. Moram reči, da boljše predstavitve storitve še v življenju nisem doživel. Že ob zelo obširni razlagi, ki je na spletni strani , so mi lahko ponudili podatke, ki so me naravnost presenetili, da ne rečem šokirali. Ali sem že omenil, da to podjetje posluje uradno? Da, prav ste prebrali. Mislim, da je to edino podjetje v Sloveniji, ki se uradno ukvarja s takšnim načinom investiranja. Skratka, zadeva me je 100% prepričala. Še isti dan sem se odločil odpreti račun na priporočeni stavnici in pričel sem s sodelovanjem.
Zavrtimo čas od takrat do danes. Z upoštevanjem njihovega sistema in pravil, sem od začetka pa do danes dosegel 127,37% povečanje vloženega kapitala. Še nikoli v življenju nisem zasledil investicijo, pri kateri bi bili takšni donosi. In verjemite mi, ogromno sem jih že preučil, pa vendar, nobena ni bila tako donosna. Ne morem si niti predstavljati do kakšnih številk se lahko pride po treh, štirih ali več letih.
Res vam priporočam, da pregledate njihovo spletno stran: http://www.mark-picks.com/
Vzelo vam bo le nekaj minut a vendar vam lahko spremeni življenje.
Lep pozdrav.
P.S. Če še kdo pozna kakšno podobno investicijo, nam jo naj razkrije. Verjamem, da boste tudi vi v življenju pisali enako zgodbo kot jaz. Samo potrpežljivi in disciplinirani morate biti, kar pa oni cel čas ponavljajo. Na začetku mi je bilo težko a sem hvaležen, ker sem vztrajal.
Popolnoma verjamem v to, saj stavnice ogromno poberejo na račun izgubljenih stav itd… vsekakor je dobiček, kako se pa to deli na ostale, pa vedo le lastniki.
Tudi sam nudim vlagateljem donose in verjamem, da so še pošteni ljudje pa ne glede da gre za stavnice. Nažalost stereotipi so vedno in povsot prisotni.. z stavnicami so se nekoč ukvarjala le mafija danes pa je to legalizirano. Še država je ena največjih lastnica iger na srečo itd… sem spadajo tudi stavnice.
Moja ponudba je:
Mlado podjetje s sedežem v Italiji, ki se ukvarja z eksluzivnih zastopstvom produktov znanih evropskih podjetij, išče poslovne investitorje. Zaradi povečanega obsega poslovanja, si želimo povečati zaloge in mrežo poslovanja razširiti po celotni državi. Resni ponudniki me lahko kontaktirate preko e-maila ali telefona.
Nudim precej višje obrestne mere kot jih ima banka….
Vaša ponudba mi je sumjiva. Kdo ste da nudite obresti, za kaj pravzaprav gre in kako je z varnostjo naložbe?
Smo zasebno podjetje, katero deluje na področju Italije. Obresti ali dobiček je vseeno. Dal sem ven ponudbo, če kdo želi. Na vložek v naše podjetje pa nudimo obresti lahko pa tud imenujemo dobiček. Svar zavarovanja pa je odvisna tudi od samega vložka. Vsekakor pa je vse uradno in pogodbeno urejeno po potrebi in želji stranke pa lahko tudi notarsko overimo.
Haha, pozabil si pa navesti, da morajo prav tisti, ki tako iščejo zaslužke, najprej kapital vložiti, da spet ostanejo bosi.
To je podobno kot Herbalife, ker sem šla za štos, kot vitka, malo počekirati. Najprej flancanje, kako ti umetna hrana spremeni življenje, potem pa, če želiš kaj zaslužiti, moraš pa najprej sam vložiti kapital v njihovo hrano (ki je vsaj meni zanič), in ko vložiš kapital, predno ga prodaš, pa menda lahko tudi kaj zaslužiš. Najbolj zanimivo je pa bilo, ko je bila razlaga tistih, ki so imeli + xy kilogramov, kako perfektna investicija je to, če bi jim ti že iz izkušenj lahko povedal, kako je fajn biti vitek brez umetne hrane. Ker se ljudje prenažirajo. Potem pa tolažijo z umetno hrano.
Si mi pa dal idejo, kako lahko začnem posel. Da vse umetne dejavnike spravim iz prometa in če ne boste uspeli shujšati za vloženi kapital, boste vsaj vedeli, da ste hujšali, ker vam bo potem zmanjkalo denarja tudi za tisto pravo in cenejšo hrano. Pa ne pozabite še, da rabiš za trening mišic le pet minut na dan in boste fit.
p.s. verjetno pa kaj o zaslužku ne smeš pisati, da te kakšen ne začopati, ker bi se ti potem življenje res še malo bolj spremenilo. He he.
p.s.s. Freeest, zato ti je pa moderator tudi popravljal poste nekje drugje, ker je vse tako kot mora biti.
G. Tomc, ne vsega verjeti, kar tule zapišejo. Če bi konkretno kaj zapisovali, ponudbe ne bi bile tako zanimive, da bi še največji naivneži nasedli. Kar že tako, pa jim piše vse v pogodbah. In navalijo, ker rabijo, čeprav v svojo škodo.